Selviytyjät Suomi Ruutu+ –tahtiin (ei köyhille)

  • 165 092
  • 874

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Ensimmäisellä kaudella Janni Hussi valitsi Sampon finaalikaksikkoon, Miska ja Kim Herold olivat 2 parasta viimeisessä kisassa ja pääsivät suoraan kaksikkoon. Sitä en muista miten viime kaudella Tarzan ja Viivi valikoitui finaalikaksikkoon. Jos tänä vuonna 2 parasta menee niin Marianne on 99% varmasti täysi turisti ja kisa on turha. Toivottavasti voittaja saa valita, että jännitys säilyy
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Voi jumalauta, mitä uuvatteja kisaan on päässyt.

Mariannea vietiin tuolla palkintomatkalla ihan täysin. Hyvä liike siis Krisulta. Jotenkin tuntuu, että tuo Suvin ulosanti leirissä sitten vielä antoi varmistuksen päätökselle. Suvin tapa esittää asioita on ainakin omaan korvaani erittäin vastenmielinen, hyökkäävä ja toista vähättelevä ja, kun päätös on tiukka ei tuolla Suvin tyylillä mitään lisäpisteitä kerätä. Suvin sosiaalinen peli oli täysin olematonta tietyissä tilanteissa.

Marianne on ollut melko turistimatkalla koko pelin ajan. Toki, jos siellä on tuomaristo, joka jostain syystä arvostaa tuommosta äitihahmoa oikeitten pelaajien sijaan, Mariannea ei voita kukaan. Mutta tuskin edes Russell Hantz häviäisi kisaa Mariannelle?

Mariannen päätöstä miettiessä on ehkä realistista ajatella, että Krisu lupasi ottaa hänet finaaliin. Joalinilta ei moista lupausta ole. Toisaalta myös tuolla äänellään hän jo tavallaan oli päättämässä voittajaa, koska jos hän ihan realistisesti miettii voittoa, saumat oli vain ja ainostaan Suvia vastaan. Eikä Suvi ja Marianne -kaksikko olisi selvinnyt mitenkään finaaliin Joalinia tai Krisua vastaan kisasta. 2. sijasta tienannee tuollakin enemmän kuin kolmospaikasta.

Sitten päästään tuohon vielä pahempaan idioottiin. Tokihan jo se oma liittolainen käsikirjoitti itsensä aiemmin ulos kisasta. Nyt oli sit Suvin vuoro. Ihan sama, mitä laukoo suustaan. En usko hetkeäkään, että kyse oli mistään tunnepäätöksestä tai "kohtalon ottamisesta omiin käsiin". Luovutti ja sillä selvä. Krisu olisi vienyt kuin litran mittaa oli kisa mikä hyvänsä ja tämä ei käynyt Suville.

Mitkä ne Suvin taktiset liikkeet olivat? Multa on ihan oikeasti mennyt ohi, jos tämä on jotain merkittäviä päätöksiä tuolla tehnyt? Joalinilta myös pisteitä pois tässä kohtaa. Olisi pitänyt tosiaan tehdä siitä kisasta kisa Suvin ja Mariannen välillä ja ottaa uusinta Krisua vastaan myöhemmin, kun oli selvää, että Marianne ei ole äänestämässä Krisua. Suvin aivotoiminta ei luonnollisesti riittänyt hänen "taktisesta neroudesta" huolimatta ja Joalinkin näemmä tyytyi taas melko helppoon vaihtoehtoon. Tuo Suvi-Marianne kisa olisi parhaimmassa tapauksessa varmistanut voiton Joalinille. Peliliike, jonka voittaja tekee. Krisu-Suvi kisa olisi lisännyt vain Krisun voittomahkuja, kun Krisu sen kisan olisi kuitenki voittanut.
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Jep toi Alma on kyllä niin helvetin kujalla aika usein. Suvilta naurettavaa alkaa itkeä Mariannen päätöksen osalta. Itsehän hän valitsi Mariannen liittolaisekseen jo aikoja sitten. Samalla tavalla muitakin liittoja meni poskelleen kun takkia käännettiin.

Mielestäni älytön veto Suvilta äänestää Mariannea, koska sillä hän joka tapauksessa sinetöi oman kohtalonsa - äänestipä Jolle mitä tahansa. Suvilla ei kasetti kestänyt sitä, että hänellekin voidaan takki kääntää.

Olisi mennyt selkä suorana kaksintaisteluun, piessyt Krisun ja sitten näyttänyt finaalissa sekä Mariannelle että Jollelle että mistä kana pissii. Mariannen veto ajatella kokonaisuutta oli ehkä hänen mielestään naurettava, mutta mitä siitä? Huono häviäjä ottaa noin paljon itseensä tollasesta.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Se minua hämmästyttää, että jos kerran Suvi ja Joalin olivat keskenään niin hyvää pataa, niin miksi ihmeessä he eivät sitten äänestäneet Mariannea pois, kun Marianne ehti jo hyvissä ajoin ennen heimoneuvostoa ilmoittaa, että hän ei tule äänestämään Krisua ja siten Krisun suora putoaminen ei ollut mahdollista. Näin Marianne ja Suvi olisivat olleet kaksintaistelussa.

Samalla Joalin ja Suvi olisivat saaneet sillä näpäytettyä Mariannea, että tämän siitä saa, kun ei pidetäkään kiinni etukäteen sovitusta naisten liitosta. Eli ei se Suvin ja Joalinin keskinäinen keskusteluyhteys tai taktikointi sitten ollutkaan niin hyvä, kuin jakson aikana annettiin ymmärtää.
Ihmetyttää Mariannen pelitaktiikassa myös se, että miksi Marianne meni etukäteen julkisesti kertomaan, jotta ei aiokaan äänestää Krisua, koska edellä kuvaamassani skenaariossa, Maranne nyt vaaransi oman jatkomahdollisuutensa.

Toisaalta mitä suvi itkee, että Marianne ei pitänytkään kiinni naisten liitosta, kun jo edellisessä jaksossa Joalinin ja Archein kanssa sopi että kun Krisu on pudotettu, niin seuraavaksi lähtee Marianne.
Eli Suvin lojaalisuus Mariannea kohtaan oli tasan yhtä suurta, kuin Mariannen lojaalisuus Suvia kohtaan.
Lisäksi Suvin on turha Elvistellä että omin voimin pääsi tuohon neljän sakkiin. Suvi olisi lähtenyt jo pari pudotusta aiemmin jos Niko ei olisi antanut sitä koskemattomuusriipusta silloin heimoneuvostossa Suville, joten se siitä hänen omista ansioistaan.

Mitä tulee tuohon Alma Hätöseen, niin toivottavasti tuollaista feministä ei jatkossa Selviytyjät Extra ohjelmassa nähdä.
Viha miehiä ja etenkin Krisua vastaan paistaa jo kilometrien päähän.
Se että Krisu vähän psyykkasi Joalinia tuossa koskemattomuuskilpailussa oli ihan normaalia tuossa tilanteessa ja turha siitä on nyt Alman illkua Krisulle kun ei voittanutkaan tuota kisaa.
Olen 100 varma että jos Krisu olisi tullut kisaan ja vähätellyt itseään, sekä kertonut että en minä kuitenkaan tässä kisassa pärjää ja sitten kun hän putosi orrelta, niin tuo miesvihaaja Alama Hätönen olisi pilkannut Krisua siitä, että jos asenne jo kilpailun alussa on tuo, että minä putoan, niin eihän siitä tuon parempaa tulosta voi sitten tullakaan.
En pidä Alma Hätösen asenteesta, en sitten yhtään.
 
Viimeksi muokattu:

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Mietin eilen, että olisi kova veto kun Jolle ja Suvi olisi äänestäneet Mariannea, jolloin kaksintaistelu olisi nähty Suvin ja Mariannen välillä. Kaksi vapaamatkustajaa, joilla ei ole ollut antaa kisoihin mitään. Ai että mitä draamaa. Tai Marianne olisi sen yhden kisan vienyt, missä piti toimia veturina vedessä, mutta sen vei yllättäen Krisu, Archien avustuksella.

Se on varmasti totta, mitä @Tadu kirjoitti, että ku voittopotti on 30k miinus verot, niin porukka ei jotenkin uskalla tai ymmärrä pelata. Jos summa olisi vaikka 100k, niin olisiko siellä tunteet pelissä, miten joku ansaitsee finaalipaikan, vai lyötäisiinkö puukkoa selkään heti kun paikka tulee.

Huvittava, miten Marianne olisi ollut valmis äänestämään Jollen pihalle, mutta Krisua ei, koska "Krisu ansaitsee olle finaalissa". En ihan ymmärrä logiikkaa, koska Jolle on vähintään yhtä kova peluri, vienyt kisoja (yhden hävisi tarkoituksella), juoninut ja tehnyt rohkeita liikkeitä.

Joalinin on pakko voittaa seuraavat kisat päästäkseen kahden parhaan joukkoon. Krisu valitsee Mariannen ja Marianne Krisun, jolloin saamme kruunata Krisun suoraan voittajaksi. Itse asiassa olisi ideaalitilanne, mikäli Krisu ja Jolle olisivat kahdestaan jäljellä, kaksi kovinta peluria ja olisi mielenkiintoinen nähdä, miten äänet jakaantuisivat. Marianne luultavasti kertoisi tuomareille, miten Krisu ansaitsee voiton ennen häntä.

Eilisen jakson parhaimpia hetkiä oli Joalinin tylytys koskemattomuuskisassa. Krisu yrittää psyykata miten hän roikkuu vittu vaikka kuus tuntia, koska kantaa 32 kilon maaliämpäreitä raksalla. Joalin kysyy vain, että mitä söit aamupalaksi. Ja kohta kuittaa, että oot Krisu ihan punainen. Hetken päästä Krisu tuskailee jo tosissaan, ja Joalinin naamalla on vain pieni virne, koska tietää voittavansa kisan pystyyn. Suville kisa oli luonnollisesti vaikea, kun noin isot tissit painaa jo valtavasti.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo, kyllä, tyttöjen olis pitänyt Mariannea äänestää. Haastekisa ois ollu aika 50-50, Krisulle Suvi ei ois pärjänny missään lajissa edes vähää alussa. Nyt Jollen voitettava koskemattomuus, mutta voihan seuraava kisa olla tyyliä 2 parasta finaaliin. Itse en niin tykkää siitä, että voittaja saa valita finaaliparinsa. Jos finaalikolmikossa 2 vahvaa ja yks perässä vedetty(kuten nyt) niin finaali ratkaistaan jo tuossa valinnassa.

Marianne alkoi vituttaa aika huolella eilen. Ei tuossa pelissä voi olla mukava joka suuntaan ja pelata reilusti, johonkin sä pyllistät varmasti. Yhden jakson pystyi irrottautumaan Krisun ohjailusta, ja tuloksena henkinen ahdistus ja paluu isin helmoihin. Joku vois sanoa, että pelashan se itsensä kolmikkoon ja vahvan tukijan myös sinne, mutta loppujen lopuksi sinetöi sen, ettei tule kisaa voittamaan. Nyt on ihan statisti tuossa kolmikossa, naiskolmikossa olisi ollut mahdollisuus pelata Jolle finaalista ulos ja voittaa. Lampaan perse jurylle, jos tuommoisen peesaavan kiva-Mariannen voittoon vielä äänestää.
 

Kyle

Jäsen
Vaikka tässä nyt vähän Krisu vei Mariannea, niin kenen kanssa Mariannella oikeasti olisi mahdollisuus päästä kahden joukkoon? Mielestäni juuri Krisun, että tavallaan Marianne valitsi oikean puolen tässä vaiheessa vaikka se nyt olikin vähän puudeliratkaisu. Jos Mariannen mielestä Joalin ja Suvi oli tässä kohtaa tehnyt vahvan liittouman, niin Mariannella olisi ollut kolme vaihtoehtoa finaalikaksikkoon:

1. Voittaa finaalikilpailu. - Epätodennäköinen skenaario.

2. Luottaa siihen, että Suvi tai Joalin valitsee parikseen. Aika 50-50 tilanne, jopa alle, koska Joalin olisi todennäköinen valitsija ja ottaisi Suvin.

3. Valita tässä kohtaa Krisu. Luottaa siihen, että Krisu menee finaaliin ja valitsee hänet. Mielestäni todennäköisin skenaario ja ehkä lopulta teki oman pelinsä kannalta oikean ratkaisun.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Vaikka tässä nyt vähän Krisu vei Mariannea, niin kenen kanssa Mariannella oikeasti olisi mahdollisuus päästä kahden joukkoon? Mielestäni juuri Krisun, että tavallaan Marianne valitsi oikean puolen tässä vaiheessa vaikka se nyt olikin vähän puudeliratkaisu. Jos Mariannen mielestä Joalin ja Suvi oli tässä kohtaa tehnyt vahvan liittouman, niin Mariannella olisi ollut kolme vaihtoehtoa finaalikaksikkoon:

1. Voittaa finaalikilpailu. - Epätodennäköinen skenaario.

2. Luottaa siihen, että Suvi tai Joalin valitsee parikseen. Aika 50-50 tilanne, jopa alle, koska Joalin olisi todennäköinen valitsija ja ottaisi Suvin.

3. Valita tässä kohtaa Krisu. Luottaa siihen, että Krisu menee finaaliin ja valitsee hänet. Mielestäni todennäköisin skenaario ja ehkä lopulta teki oman pelinsä kannalta oikean ratkaisun.
Noinkin, ja onhan tuo ehkä varmempi tie finaalikaksikkoon. Nyt tilanne kuitenkin se, ettei voita finaalissa enää ketään jäljellä olevista. Naiskolmikossa olisi varmaankin Suvin voittanut, vaikka tuo finaalikaksikko vähän epätodennäköinen olisikin ollut.
 

kurttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Taitaa olla Krisun voitto pedattu tämän jakson myötä.

Vaikka olisikin finaalissa Joalinia vastaan, niin veikkaan että tuomaristo taipuisi kuitenkin Krisun puolelle - tämä on kuitenkin verbaalisesti(kin) aika taitava ja osaa perustella itsensä ja liikkunsa vakuuttavasti ja sitä kautta saamaan vähän epäröivääkin jengiä puolelleen. Alma Hätönen kyllä yritti väittää extrassa, että Joalin on ollut kilpailijoiden keskuudessa "suosittu alusta asti", mutta en kyllä ihan ymmärtänyt sitä - minusta oikein missään jaksossa, varsinkaan silloin kun väkeä oli vielä enemmän, niin Jollesta ei kukaan oikein puhunut mitenkään erityisesti ihannoivasti. Toki Joalin on pelannut hyvin, mutta ei kai hänellä mitään erityisiä ystäviä ole tuolta tuomaristosta kertynyt? Hänestä on puhuttu lähinnä "pelinappulana" ja helppona suostutella omaan liittoonsa. Krisu sen sijaan on ollut suhteellisen aktiivinen myös sosiaalisesti ollen aika pidetty leirikaveri, ja varmaan useampi tuolta tuomaristosta bondannut enemmän hänen kuin Joalinin kanssa.

En myöskään usko, että Marianne äänestettäisiin voittoon - vaikka hän miten kiva tyyppi olisi. Uskon, että tuomaristo ymmärtää sen verran hyvän pelisilmän päälle, että ei Mariannen ympäripyöreä liihottelu hirveästi kannattajia kerää. Toki joku Sara sieltä varmasti äänestää mieluummin Mariannea kuin Kristiania (ja sama Joalinin kanssa, mieluummin Joalinia kuin Kristiania), ja lisäksi joitakin irtopisteitä saattaa herua (esim Kertulta), mutta siinä se.

Onnea siis Kristianille jo toisen tosi-tv -formaatin voitosta!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Taitaa olla Krisun voitto pedattu tämän jakson myötä.

Vaikka olisikin finaalissa Joalinia vastaan, niin veikkaan että tuomaristo taipuisi kuitenkin Krisun puolelle - tämä on kuitenkin verbaalisesti(kin) aika taitava ja osaa perustella itsensä ja liikkunsa vakuuttavasti ja sitä kautta saamaan vähän epäröivääkin jengiä puolelleen. Alma Hätönen kyllä yritti väittää extrassa, että Joalin on ollut kilpailijoiden keskuudessa "suosittu alusta asti", mutta en kyllä ihan ymmärtänyt sitä - minusta oikein missään jaksossa, varsinkaan silloin kun väkeä oli vielä enemmän, niin Jollesta ei kukaan oikein puhunut mitenkään erityisesti ihannoivasti. Toki Joalin on pelannut hyvin, mutta ei kai hänellä mitään erityisiä ystäviä ole tuolta tuomaristosta kertynyt? Hänestä on puhuttu lähinnä "pelinappulana" ja helppona suostutella omaan liittoonsa. Krisu sen sijaan on ollut suhteellisen aktiivinen myös sosiaalisesti ollen aika pidetty leirikaveri, ja varmaan useampi tuolta tuomaristosta bondannut enemmän hänen kuin Joalinin kanssa.

En myöskään usko, että Marianne äänestettäisiin voittoon - vaikka hän miten kiva tyyppi olisi. Uskon, että tuomaristo ymmärtää sen verran hyvän pelisilmän päälle, että ei Mariannen ympäripyöreä liihottelu hirveästi kannattajia kerää. Toki joku Sara sieltä varmasti äänestää mieluummin Mariannea kuin Kristiania (ja sama Joalinin kanssa, mieluummin Joalinia kuin Kristiania), ja lisäksi joitakin irtopisteitä saattaa herua (esim Kertulta), mutta siinä se.

Onnea siis Kristianille jo toisen tosi-tv -formaatin voitosta!
Joo, kyllä mä Krisua pidän ennakkosuosikkina Jolleakin vastaan, eikä se tietenkään väärin menisi. Onhan tuo ollut kokonaisvaltaisesti dominoiva hahmo pelissä, ja vaikka Jollekin pääsi puolivälin jälkeen taktisesti samalle tasolle ja hetkittäin ohikin, niin Krisu ollut heimon hyvinvoinnin kannalta tärkein tekijä.

On moni tainnut Jollesta mieltä jo muuttaakin, ei ollutkaan mikään pelkkä pelinappula, ja monikin arvostanee sitä, miten otti pelin haltuun, kun Elias äänestettiin ulos ja menetti Eliaksen poppoon kilven. Minusta taisi myös taktisesti vähän piilotella kykyjään kisoissa alussa, ettei joudu maalitauluksi.

Kehutuista Karo on minusta yliarvostettu. Ei tippunut pelkästään siksi, että vahvat pelattiin ulos. Vastaavat tyypit ei yleensäkään pärjää loppuun asti. Hermo ei kestänyt laatia taktiikkaa ja edetä sen mukaan, tietenkin tilanteisiin reagoiden. Karo sortui selviytyjien perusvurheeseen ja ylipelasi. Maaninen hämmennys ja liittojen sekamelska mustikkapusikoissa, ja lopulta kukaan ei häneen enää luottanut, Krisu korkeintaan. Nämä tyypit lähtee aina ennen loppupelejä.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Noinkin, ja onhan tuo ehkä varmempi tie finaalikaksikkoon. Nyt tilanne kuitenkin se, ettei voita finaalissa enää ketään jäljellä olevista. Naiskolmikossa olisi varmaankin Suvin voittanut, vaikka tuo finaalikaksikko vähän epätodennäköinen olisikin ollut.

Näin minäkin näen asian. Suvin kanssa olisi ollut 50-50 tilanne, nyt vastassa on Joalin ja Kristian, eikä ole kovinkaan todennäköistä että voittaa toisen kisassa.

Toki näitä on helppo täältä huudella. Kristian pelaa hyvin, ja on selvästi saanut Mariannen talutusnuoraan täysin. Marianne itse pauhasi miten kova juttu on, kun naiset pääsevät finaaliin. Sitten tuli Kristian, ja käänsi Mariannen takin täysin ympäri. Yhtäkkiä kaikki tarvitseekin kaikkia, eikä voi ajatella vain sukupuolen mukaan asioita.

Oikeudenmukaisin kaksikko finaalissa olisi ehdottomasti Krisu ja Joalin. Kovimmat pelurit, pärjänneet parhaiten kisoissa ja oikeastaan molemmat ansaitsevat voiton.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep, toivottavasti Krisu ja Jolle ovat keskenään voittoäänestyksessä. Muut kilpailijat ovat juuri oikea taho päättämään, kumpi näistä ylivoimaisesti parhaista pelaajista ja selvityjistä sitten voittaa. Eli palkitako johdonmukainen ja hieno kokonaissuoritus vai komeettamainen tuhkimotarina.

Mun puolesta kumpi vaan ansaitsee voiton, vaikka perinteisesti tykkään tuhkimotarinoista ohi dynastioiden, jollaisena Krisua voi Suomen realitykentällä pitää.

Tän jakson nähneenä Jollea on aika turha kritisoida siitä, ettei pelannut Kristiania veke aiemmin. Ei olisi pystynyt siihen ilman Mariannea. Vastaavasti Kristian olisi varmasti mielellään saanut Jollen ulos jo aiemmin, mutta hänkin joutui suojaamaan selustaansa Archien muodossa ja muutenkin, ja menemään tietyssä konsensuksessa Karon, Saran ja viimeksi Nikon sekä Suvin kimppuun.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämä on kyllä aikamoista paskaa, että upporikkaat joutuvat odottamaan yhdessä rahvaan kanssa viimeistä jaksoa. Vaadin muutosta.
Tämä, edes kyynelten pyyhkiminen seteleihin ei auta tähän mielipahaan. Olin viikon odotellut lauantaita ja kaikki setitkin oli haettu kaupasta valmiiksi. Kyllähän siinä ihminen järkyttyy kun H-hetkellä huomaakin että jakso ilmestyy katsottavaksi vasta viikon päästä.
 

masa90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Nhl
Sinällään ihan hyvä ja reilu ratkaisu. Eipä tule hirveätä huutelua voittajasta (lukuunottamatta näitä kaikkia jodel ynm. juttui)
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Tämä, edes kyynelten pyyhkiminen seteleihin ei auta tähän mielipahaan. Olin viikon odotellut lauantaita ja kaikki setitkin oli haettu kaupasta valmiiksi. Kyllähän siinä ihminen järkyttyy kun H-hetkellä huomaakin että jakso ilmestyy katsottavaksi vasta viikon päästä.

Sama kohtalo. Oli sipsit, dipit, oluet, limpparit ja irtsarit valmiina. Pettymyksen vallassa katsoin läpi vanhojen jaksojen parhaita juonitteluja. Ensi kerralla täytyy varmaan liittyä Nelosen editointitiimiin, jotta ihan vaan työn puolesta on aikaansa edellä.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Joo itsekkin kevensin osakesalkkua ja pistettiin oikein ruutu+ kuukaudeksi.
Naapurikin tuossa illalla huuteli, että tuleppa katsomaan kun on ostanut uuden Volvon.
Vastasin että mene helvettiin sen traktorin kanssa tai miespalvelija tulee aamulla lehdenhakureissulla kertomaan
kuka selviytyjät voitti. Kovin meni kalpeaksi naapuri.
Ja nyt tälläinen pettymys.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuleeko finaalijakso ruutuplussaan edes viikon päästä, kun eihän sitä Suvin pudotusjaksoakaan ole vielä näytetty kaikelle kansalle. Eikös se mene niin, että ensi viikolla köyhät pääsevät vasta hämmästelemään naisten liiton pitävyyttä vasta kahden viikon päästä köyhät ja rikkaat yhdessä näkevät finaalin?
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuleeko finaalijakso ruutuplussaan edes viikon päästä, kun eihän sitä Suvin pudotusjaksoakaan ole vielä näytetty kaikelle kansalle. Eikös se mene niin, että ensi viikolla köyhät pääsevät vasta hämmästelemään naisten liiton pitävyyttä vasta kahden viikon päästä köyhät ja rikkaat yhdessä näkevät finaalin?
Tulee se. Nelonen näyttää näköjään tuon jakson ensi lauantaina ja heti perään finaalijakson.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Täähän oli tiedossa jo etukäteen. Niin se viimeksikin meni, että finaalijakso tulee "yhtäaikaa".

nyt kun tässä meinas tulla 2 viikon tauko, oli ruutu+ tarpeen, jotta sai jokaviikkosen jaksonsa. Ruutu+ on tietty Veikkausliigaavarten enivei aina.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka alkaneen kauden asetelmat eivät ehkä ole yhtä herkullisia kuin edellisen, niin pitää korkata tämä rikkaiden ketju kommentoinnin osalta.

Ellan sulaminen luuserisaarella oli nimittäin aikamoinen. Fyysisesti tehtävän olisi pitänyt olla sweeppi voimasuhteilla Tampa Bay – Arizona.

Susannan en usko pärjäävän jatkossa, tuo nyt ei ollut varsinaisesti terävän älyn voitto fysiikasta, vaan vain ja ainoastaan vastustajan totaalinen oikosulku.

Pääkilpailun spekulointi ei tosiaan vielä oikein lähde, kun porukkaa on paljon ja leikkausvalinnoilla voidaan manipuloida haluttu mielikuva joka tapauksessa. Toivotaan, että kolmen pelaajan liitot uskaltavat vaa'ankieliasemassa keskittää kolikot yhdelle jäsenelle, ja näin hyödyntää niitä taktisesti.

Vikin, Helmerin ja kumppanien 3+3 liitto on ihan hyvä yritys ja jos jäsenillä kestää sipuli, niin aika lailla varma hyvä sijoitus on heille luvassa.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Toi pudonneiden saari on kyllä täysin turha ja syystäkin ovat pudonneet. Siellä kisaavat ketä pääsee heimojen yhdistyessä putoamaan mahdollisimman nopeasti uudestaan.

Helmeri alkaa olemaan nopeaa tahtia sellainen Krisu kakkonen, että jos eivät älyä pudottaa, se voi olla myöhemmin mahdotonta ja hän painelee selvään voittoon.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Vaikka olen itsekin sitä mieltä, että liian pitkiä ovat jaksot tällä kaudella, niin tähän viimeisimpään oli kyllä saatu ihan kiitettävästi sisältöä. Tuo heimojen sekoittaminen alkaa olla jo aika väsynyt käänne enkä siitä jaksanut innostua, mutta tuo Jon-Jonin ja Danin kaksintaistelu oli ihan jännää seurattavaa. Positiivista oli myös, että kerrankin päädyttiin lopulta äänestämään vahva kilpailija ulos. Sitä en kyllä kertakaikkiaan ymmärrä, että jos Eijalle ja Paulille oli niin ylitsepääsemättömän vaikeaa äänestää toisiaan ja itkeä asiasta sylikkäin, niin miksi niin pitää ylipäänsä tehdä? Ei se kummankaan tilannetta heimossa muuta, vaikka olisivat äänensä esim. Vikille antaneet.

Toi pudonneiden saari on kyllä täysin turha ja syystäkin ovat pudonneet. Siellä kisaavat ketä pääsee heimojen yhdistyessä putoamaan mahdollisimman nopeasti uudestaan.

No on siellä niitä kolikoita nyt aika hyvin liikkeellä. En ole kyllä edes pysynyt perässä, että paljonko niitä Aarnilla nyt on, mutta ainakin yhteen jos ei jo kahteen koskemattomuuteen mahdollisuus on.
 

Nick Neim

Jäsen
Omaan makuun tuo ylimääräinen kaksintaistelu oli suhteellisen paska idea ja kohtuuton kilpailijoille, vaikka kyse ei mistään reilukerhosta olekaan. Kieltämättä vituttaisi pudota, jos jäisi viimeisenä jäljelle sen takia, että rajattujen valintojen takia sinua ei saa valita, tai sen takia, että se viimeiseksi jäänyt on pakotettu valitsemaan sukupuolen perusteella (todennäköisesti) vastustajaheimosta jonkun jäsenen. Ei sitä suoraan tietenkään kielletty oman vanhan heimon miehiäkään valitsemasta, mutta ihan pelin jatkonkin kannalta on huomattavasti viisaampaa yrittää lähteä pudottamaan vanhasta vastustajaheimosta jäsentä tulevan ylivoiman saamiseksi.

Ylipäätään joukkueiden sekoittaminen on a) perseestä b) vielä enemmän perseestä, jos valinnat ovat noin suoraan pakotettuja ja etukäteen "valittuja" (heimo, sukupuoli) c) kilpailijoita on pariton määrä, mikä aiheuttaa ylimääräistä kikkailua, tässä tapauksessa esimerkiksi kaksintaistelun

En tiedä, aika nuhainen kausi. Penttilän tissitkään eivät sitä pelasta, ja niistäkin jo päästiin eroon. Vähän epäilen, että tämä ei tästä edelliskausien tapaan lähde käyntiin, vaan tuhnuksi jää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös