Selin on kyvytön looseri

  • 8 796
  • 44
Suosikkijoukkue
ILVES
Selin on kyvytön looseri, joka ei tajua liigakiekosta mitään. Looseri, joka ei itse ymmärrä erota vaikka kaikki nauraa hänelle.

Kiekkoa ei saada keskialuetta pitemmälle, koska mitään systeemeitä ei ole. Onneksi hän ei jatka huomenna enää. Ilves hankkii valmentajan. Sain tämän tietooni tänään erätauolla päättävältä taholta.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti keltainen vaara
Onneksi hän ei jatka huomenna enää. Ilves hankkii valmentajan.

Näinkö olisi, että JA olisi jällein Suomen nopein media =)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti keltainen vaara

Ilves hankkii valmentajan.

Onko havaintoa nimestä?
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Vesa Surekin on juuri oikea mies Ilveksen valmennukseen. Kokemusta on Viron sarjasta, joka ei enää ihan mikään pilipali-sarja ole. Kaiken lisäksi mies suosii aktiivista hyökkäyspeliä.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Ari-Pekka Selin ei ole kyvytön valmentaja, mutta vielä liian nuori ja kokematon liigajoukkueen peräsimeen. Selin on kuitenkin kasvattanut parikin liigapakkia, joten siitä ansaitsee ehdottomasti tunnustuksen. Nyt oltiin kuitenkin tilanteessa, jossa potkut koettiin oikeaksi ratkaisuksi. Hyvää jatkoa Selinille jokatapauksessa. Kokemusta ensin ja tulevaisuudessa takaisin liigatasolle.

Ja toivottavasti nyt siitä valmennuksesta tulisi se osa-alue, johon Ilveksessä satsataan eniten, eikä oteta seuraavaa liigatulokasta valmentamaan. Mikäli näin tehdään, niin ei ole kyllä potkuissa mitään järkeä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pitäisikös jo kaivaa esiin niitä kauden alun veikkauksia siitä seurasta joka antaa ensimmäiseksi kenkää valmentajalle... Monellakohan oli oikein?
 

Paananen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kukas sen kissan hännän jnejne.

Eli tuli kelattua juhaht:n viestin innoittamana Liigatietäjä 2002-2003-ketjua ja kappas, sivullekirjoittanut näytti olevan ensimmäinen joka veikkasi Ilveksen valmentajalle potkuja!

(Jottei mene pelkäksi omakehuksi, voidaan samassa yhteydessä todeta että kohdassa eniten peliminuutteja keräävä maalivahti vastaukseni oli Draper)

Missä vaikutta nykyään Sakari "Pääsiäinen" Pietilä? Olisiko Sakke lähdössä haalarihommiin vanhan seuransa puolesta?

edit: Pietilä
 
Viimeksi muokattu:

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Odotettavissa ollut siis tapahtui. Esityksistä päätellen johdon oli todella tehtävä jotain, sillä kaksi Ilveksen peliä tällä kaudella nähneenä täytyy todella ihmetellä vanhan ja kunniakkaan seuran edustusjoukkueen aneemista ja tekisi mieli sanoa munatonta esitystä. Toivottavasti Ilvekseen löydetään kyvykäs ja kokenut valmentaja pelastamaan kausi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vapaana olevia valmentajia? Ketä siellä sitten oikein olisi...
Sakke Pietilä, Hannu Jortikka....Heikki Mälkiä? Vesa Surenkin? Ismo Läntinen (heh!)?
 

Rike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiitos!

Kiitos Atu, Kiitos Juupe. Lykkyä tulevaisuuteen, ei valmennusura kummankaan kohdalla ole todellakaan ohi.

Rike
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Tai sitten ympyrä sulkeutuu ja Ilveksen peräsimeen hyppää jälleen Vladimir Jursinov Jr. Tai eihän minulla ole itse asiassa tietoa hänen tämänhetkisestä tilanteestaan. Mälli Mälkiän saa varmasti sieltä Tanskasta raahattua takaisin Tampereelle, mikäli niikseen tulee. Jonkun kunnon koutsin Ipa kyllä tarvitsee.
 

Veikko

Jäsen
Ohhoh...vaikka tätä on jo odotettukin, niin silti se tuli vähän puskista.

Kiitos Selin ja Pajuoja tekemästänne työstä Ilveksen puolesta huonosta menestyksestä huolimatta.

Kuten sanottu, hiukan liian kokemattomia vielä liigaan.

Vähän sama tilanne kuin "Professorilla" Ilveksen 1980- luvun superjoukkueiden peräsimessä.
Josko Sakke tekisi comebackin?

Jortikka olisi lottovoitto.
Saken ottaisin mielelläni vastaan myös.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Veikko
"Professorilla"

Mitä? Sanoiko joku professori? Meillä olisi yksi. Minun puolestani joutaisi analyyttisempään Ilvekseen vaikka heti. On meiltä ennenkin teille vuokrattu miehiä.

Enivei ja ei vaines: tsemppiä Ilvekselle uuteen nousuun. Minusta valmennuksen vaihtaminen on hyvä asia teille. Ei voi johtaa kuin parempaan. On helpompi vaihtaa valmentaja kuin pelaajat (<- itsekeksimäni sanonta :P). Ajoissa, kun on huomattu, ettei homma kuku.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti JHag
Vapaana olevia valmentajia? Ismo Läntinen (heh!)?

Junnujen kehittäjä toimii tällä hetkellä oikeassa elementissään eli Ässien A-junnujen parissa. Viidakkorumpu kertoo että treeniä vedetään taas samaan malliin kuin silloin kun Ässien A edellisen kerran oli Suomen kärkipäätä Iipin valmennuksessa. Vaikkei miehellä olekaan mitään saavutuksia seniorien parissa en silti ymmärrä tuota "heh!" tekstiä!
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vesa Surenkin on hyvin suurella todennäköisyydellä uusi Ilves-luotsi. Ainakin neuvotteluja hänen kanssaan on tiettävästi käyty.
Lisää aiheesta huomisessa tiedoitustilaisuudessa.
Vesa Surenkin (synt.15.1.65) muistetaan isokokoisena (pituus 192 cm, paino 100 kg) pelaajana. Pelasi viimeksi SM-liigassa kaudella 90/91 HIFK:ssa ja valmentaa tällä hetkellä Virossa.
 

axheart

Jäsen
Eiköhän Ipalle hyvä koutsi olisi Teisa Räsänen, ja sille parivuotinen pahvi.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En tiedä mitään Selinin valmennustaidoista, mutta tänään pisti silmään HN-pelissä se ettei Selin ottanut Tapparan saaman jäähyn jälkeen aikalisää, tai edes maalivahtia pois. Pisti kyllä pahasti mietityttämään Selinin pelinjohtamistaidot
 

Damien

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja suomen maajoukkueet.
Nyt olis suuren ja mahtavan alkaa pelaajavalmentajaksi, jalkapallon puolella näitä on ollut ja jotkut menestyneetkin. Eli Raipesta pelaajavalmentaja ilvekselle. Tietysti Jukka Tammikin voisi olla varteenotettava vaihtoehto.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Viestin lähetti Sasha
Timo Tuomi. Siinä mies, joka toisi kuria ja kokemusta Ilvekseen.

Vaikka esititkin (hyvän) vitsin niin totean että Tuomi valmentaa oliko se nyt Japanin vai Kiinan A-maajoukkuetta.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Valmentajan vaihdoksessa on aina tietty riski olemassa. Uusi valmentaja tuo uudet kuviot/ketjut/hengen pukukoppiin ja tuloksien näkyminen vie aikansa. Voi olla, että Ipan otteet paranevat, eihän sitä koskaan tiedä.

Todennäköisesti tulee käymään niin, että Ipan loppukausi tulee olemaan tuskainen riippumatta siitä, kuka sitä laivaa ohjaa. Toivotaan kuitenkin parasta.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Tinke

Timo "0+0" Peltomaa on myös kyvytön luuseri ja tuskin ihan ruokapalkalla pelaa.

Kenkää tulossa, vai eikö omalle pojalle voi antaa?

EDIT: Tiedän että Tinke on tsemppari ja pukukoppipelaaja ja kulmavääntäjä (=säälittävä jäähdyttelijä)
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minussa alkaa olemaan jo säälin tunteita tuota miestä kohtaan. Lyödään lyötyä. Itse olen arvaillut kyseistä tapahtumaa jo viikonpäivät. Osin olosuhteiden pakosta, osin ehkä kokemattomuudesta. Vaikessa tilassa Ilves on ja ehkä tämä on juuri se pelillinen ja henkinen äärimmäinen kipsitilanne missä se valmentajan vaihdos on ainoa oikea vaihtoehto. Toivon Ilvekselle kaikkiea hyvää ja parasta.

No huomenna sitten nähdään onko se Surek.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös