Sekoilijoiden kuningas

  • 3 188
  • 15

Hoopi vs. Antsa


  • Äänestäjiä
    185
  • Poll closed .

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Kumpi on pahempi/parempi? Molempia yhdistää ajoittain pitelemätön sekoilu, maailman luokan puusilmäisyys ja kykenemättömyys myöntää virheitään. Kolmatta vaihtoehtoa en laita, olkoon tämä The Clash of Titans, paras voittakoon.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hah! Helppo. Tällä saralla Hoopi on aivan omassa kastissaan. Mertaranta sekoilee kyllä välillä, mutta tunnelmanluojana todella hyvä. Hoopo taas on parhaimmillaan lähinnä tunnelman latistajana. Tshekki-Italia-pelikin olisi elämys jonkun muun selostamana...

EDIT: Ja kaikkihan varmaan muistavat takavuosilta loisteliaan parivaljakon Mertaranta & Jukka Rönkä, joka rikastutti omalla panoksellaan tuolloin vielä kakkosella televisioituja Valioliiga-pelejä.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
Minun mielestäni Bubi on kyllä todellinen sekoilijoiden kuningas. Mertaranta on ikuinen häslääjä jonka selostus hiihtää noin 2 sekuntia pelitapahtumien edellä, Hoopilla taas vuosisadan jos toisenkin jäljessä ("vuoden 1905 FA-cupin loppuottelussahan tämä Jack Nobody oli yhteensä kuusi kertaa paitsiossa mikä lienee... hmm... mm.. edelleen ennätys tällä tasolla blaa blaa..."). Bubi sen sijaan jauhaa filosofista paskaansa koko 90 minuuttia ja lienee ainoita henkilöitä Suomessa jotka pystyvät siirtymään Bulgarian sisäpolitiikasta jouhevasti kolmessa sekunnissa makromolekyylien käyttäytymiseen huoneenlämmössä.

Yhteenveto: Hoopi ja Antsa ovat ultimate-sekoilijoita mutta koska Bubi saa myös katsojat sekaisin niin hän lienee sekoilijoiden kuningas.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Samaa mieltä TML:n kanssa. Ei Mertsi tähän sarjaan kuulu, Linkku kuuluu. Silti, HALOO, PALLOHAN KÄVI MAALISSA.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Vetoan Linkun puuttumisessa siihen, ettei ole herran pöljäilyistä Hockey Nightin jälkeisiä omin korvin kokemuksia. Bubin jaarittelut ja selvittelyt on taidetta, siksi häntä ei saa syyttää sekoilusta.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitähän Mertsi tekee tuolla "listalla"? Mielestäni ei kuulu siihen, mutta taas todelliset sekoilijat kuten Linkku ja etenkin Bubi = kruunamaton sekoilijoiden kuningas loistaa poissa olollaan? Bubi on ehdottomasti ylitse muiden, mutta koska sitä ei pysty äänestämään niin pistin ääneni Hoopille.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Mutta eihän Bubi sekoile. Bubi pystyy vaikka aloittamaan ajatuskulun futismatsin avauspotkusta ja päättämään sen loppuvihellykseen. Välissä uskomaton määrä sivulauseita ja juonenkäänteitä.
 

tiikeri

Jäsen
Mertsillä ei ole tapana erityisemmin sekoilla selostuksissaan, puusilmäilyä riittää sitten senkin edestä. Bubi ei myöskään sekoile juuri ollenkaan, vain pelkkää jaarittelua ja bubimaista filosofointia. Hoopi puolestaan sekoilee usein ihan kiitettävästi, mutta kyllähän Linkku on sekoilijoiden kruunaamaton kuningas. Kukaan ei ole päässyt, eikä tule koskaan pääsemäänkään edes lähelle.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Luojan kiitos futiskisojen katselijat on säästetty Antsalta. Sen äijän suhteen on kiintiö aivan täynnä.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Bauer kirjoitti:
Luojan kiitos futiskisojen katselijat on säästetty Antsalta. Sen äijän suhteen on kiintiö aivan täynnä.

Mitä mitä? Antsahan on huomattavasti asiantuntevampi futisselostaja kuin lätkämies.
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Molemmat ärsyttävät, mutta kyllä Hoopi objektiivisesti katsottuna paskempi selostaja on, ei kahta sanaa. Iskevät metaforat tyyliin "kuin härkä härkätaisteluareenalla" eivät juuri paranna vaikutelmaa. Potkupallon MM-kisoissa herkkutattikin pysyisi paremmin pelissä mukana kuin Hoopi.

Jos sekoilusta ja itsekritiikistä puhutaan, ei Bubillakaan kyllä hyvin mennyt viime vuonna MM-Helsingissä. Sääli sinänsä, koska mies on mulle näitä titaaneja huomattavasti miellyttävämpi mikin takana. Erityisesti jäi mieleen 400 m viestin välierä tai alkuerä, jossa nähtiin ns. koko kirjo. Ensin Bubi hehkuttaa väärää tiimiä lähtölaukauksesta maalin asti, sitten totuus iskee ja katkoo piuhan kokonaan noin kymmenen sekunniksi. Tämän jälkeen kun mies on saanut koottua itsensä uudelleen, kaksi maata (muistelee, että USA ja Brasilia) ovat keikahtaneet sulavasti toisin päin eikä mitään sekaannusta ole tietenkään tapahtunut.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näistä kahdesta se on kyllä Hoopi, mutta myös Suomisen Tapsa on kunnostautunut sekoilun saralla aika kiitettävästi näissä kisoissa. Välillä Edwin Van Der Saar on ollut Hollannin päävalmentaja ja ties mitä. Myös YLE on sekoillut valitessaan Arto Nybergin studioisännäksi ja Kirsi Piha kerran vieraana Bubin vaihtopenkillä oli kyllä pilkkaa kaikkia jalkapallofaneja kohtaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös