avatar kirjoitti:Onko pitkä perjantai 30. päivä? Ei nuo kirkolliset pyhät ole oikein allekirjoittaneella hallussa. Silloinhan pitäisi olla pyhäpäivä eikö? Vai onko se vasta viikon päästä siitä?
Viikon päästä, eli 6.4 on pitkäperjantai.
avatar kirjoitti:Onko pitkä perjantai 30. päivä? Ei nuo kirkolliset pyhät ole oikein allekirjoittaneella hallussa. Silloinhan pitäisi olla pyhäpäivä eikö? Vai onko se vasta viikon päästä siitä?
avatar kirjoitti:Onko pitkä perjantai 30. päivä? Ei nuo kirkolliset pyhät ole oikein allekirjoittaneella hallussa. Silloinhan pitäisi olla pyhäpäivä eikö? Vai onko se vasta viikon päästä siitä?
avatar kirjoitti:Onko pitkä perjantai 30. päivä? Ei nuo kirkolliset pyhät ole oikein allekirjoittaneella hallussa. Silloinhan pitäisi olla pyhäpäivä eikö? Vai onko se vasta viikon päästä siitä?
Enpä tiedä, enkä ymmärrä miten joku voi olla tuota mieltä. Usein heitän jäljelle jääneet ruuat mieluumin roskiin kuin lämmitän ne uudelleen. Enkä ajattele Biafran lapsia.dude kirjoitti:Miksi jotkut ruuat maistuvat superisti paremmalta vasta seuraavana päivänä uudelleen lämmitettynä? Esimerkiksi käy esim. jauhelihapihvit, kaalikeitto ja vaikkapa tällä hetkellä syömäni lasagne? Siis hyviähän ne on heti tuoreeltaankin, mutta selkeästi parempia seuraavana päivänä...
dude kirjoitti:Miksi jotkut ruuat maistuvat superisti paremmalta vasta seuraavana päivänä uudelleen lämmitettynä?
dude kirjoitti:Miksi jotkut ruuat maistuvat superisti paremmalta vasta seuraavana päivänä uudelleen lämmitettynä? Esimerkiksi käy esim. jauhelihapihvit, kaalikeitto ja vaikkapa tällä hetkellä syömäni lasagne? Siis hyviähän ne on heti tuoreeltaankin, mutta selkeästi parempia seuraavana päivänä...
Jep, esim. kastikkeet ja keitot on monesti parempia seuraavana päivänä. Mausteet ei kuitenkaan aina kovin nopeasti luovuta sitä makuaan, yön yli ollessaan ehtivät antaa sitä makua paljon paremmin.tty_01 kirjoitti:Veikkaisin, että maut ehtivät imeytyä paremmin. Vertaa esim marinadiin.
Finfoodin sivuilta tällaista:#77 kirjoitti:Ruokaan liittyy tämäkin kysymys. Miksi sulanutta pakastetta ei saa jäädyttää uudelleen? Mitä ihmettä sille muka voi tapahtua? Saattaa olla typerä kysymys, mutta eipähän ole koskaan tullut tuota selvitettyä.
Yhtään en epäile etteikö tuollaista jossain olisi sanottukin mutta enpä tiedä sitten kuinka suositeltavaa tuo on nykyisten omavalvonta ja hygieniapassien maailmassa.Kaivanto kirjoitti:Muistelen lukeneeni/kuulleeni, että lasagne kuuluisi oikeaoppisesti valmistaa jo syömistä edeltävänä päivänä.
nufc kirjoitti:Brittilistojen top 40 vuosilukujen mukaan löytyy ainakin täältä:www.everyhit.com.
VR kertoo: http://www.vr.fi/heo/palvelut/matkatavara.htmKobe kirjoitti:Elikkäs paljonko maksaa pyörän kuljettaminen pk-seudun lähijunassa? Yhdeltä taholta olen kuulut ettei mitään ja toiselta taholta että puolet lipun hinnasta (esim. seutumatkoilla 3,60/2=1,80€). Entä onko jotain kellonaikoja milloin pyörää ei saa junaan viedä?
Kobe kirjoitti:Elikkäs paljonko maksaa pyörän kuljettaminen pk-seudun lähijunassa?
Alkoi itseänikin kiinnostaa, eihän vastaavaa löytyisi Suomen sinkkulistasta?Hyytiäinen kirjoitti:jatkapa tuota linkkiä
http://everyhit.com/dates
niin voit lisätä levylle kaverin syntymäpäivän kappaleen.. ;)
Täältä voi hakea albumi- ja sinkkulistoja vuodesta 1995 lähtien. Ajallisesti kattavampaa en onnistunut löytämään.Vintsukka kirjoitti:Alkoi itseänikin kiinnostaa, eihän vastaavaa löytyisi Suomen sinkkulistasta?
Ainut tuote Kiinasta taitaa olla Zhujiang Beer. 5,3 % lager olut. Vaalea, kevyt, hedelmäinen, miedosti humaloitu. Tämä tieto Alkon sivujen mukaan.pernaveikko kirjoitti:Mitä kiinalaista Alkosta saa, viinejä niillä ei taida olla? Tiukka viinakaan ei innosta, jos jotain näitä riisihommia, mitkä nekin ovat ehkä japanilaisia. Jotain ylihintaista olutta ainoastaan?