Lähtee irti vaivattomasti, mutta jättää melkoisen reiän seinään. Miksi proppu pitäisi irroittaa?Onko kokemuksia tällaisen kipsilevypropun irroittamisesta? Tarkoitus olisi vuokrakämpässä runtata noita muutama seinään hyllyä kannattelemaan, mutta kuinkakohan helposti lähtevät sitten poismuuttaessa irti. Saako tuollaisen ruuvattua vastapäivään irti samaan kierremekanismiin perustuen kuin kiinnittäessä?
Miksi se proppu pitää saada irti, jos muuttaa joskus pois? Ne ovat aika halpoja, jos tarvitsee uudessa kämpässä samanlaisia.
En ole ihan varma, mutta ilmeisesti vuokrasopimuksessa asukasta vaaditaan peittämään seinään tekemänsä reiät. Jos proppu jää seinään, niin korjauskittiä on vaikeampi levittää tasaisesti.Lähtee irti vaivattomasti, mutta jättää melkoisen reiän seinään. Miksi proppu pitäisi irroittaa?
Eikös proput, taulukoukut sun muut ole aivan normaaleja asumisen jälkiä, ei niitä voi vaatia poistettavaksi tai jälkiä peitettäväksi, kun seiniä ei ole tikattu täyteen. Helpompi on myös jälki paikata, jos jätät propun paikoilleen. Pyörittää vaan sen verran syvään, että on pikkuisen kuopalla seinässä. Siihen on helppo pakkelit tarpeen vaatiessa pyyhkäistä. Proppua irroittaessa jää melkoinen reikä ja ympäröivä levy tuppaa menemään hiukan mössöksi ja nousemaan patille. Sen siisti paikkaaminen onkin jo paljon kovempi homma.En ole ihan varma, mutta ilmeisesti vuokrasopimuksessa asukasta vaaditaan peittämään seinään tekemänsä reiät. Jos proppu jää seinään, niin korjauskittiä on vaikeampi levittää tasaisesti.
Näin mun maalaisjärkeni sanoo. Toki, jos on mustaa valkoisella, niin sitten on aika takakireä vuokranantaja.Eikös proput, taulukoukut sun muut ole aivan normaaleja asumisen jälkiä, ei niitä voi vaatia poistettavaksi tai jälkiä peitettäväksi, kun seiniä ei ole tikattu täyteen.
Edellisellä vuokranantajalla (KEVA) oli melko tarkka politiikka sen suhteen, että asiakas paikkaa ruuvinreiät ja jättää seinäpinnat sileiksi. Nykyään asun aso-kämpässä, jonka poismuuttoehtoja en ole vielä niin huolellisesti katsonut. Edellisen asukkaan jäljiltä oli kyllä kaikki reiät paikattu, joten tuskin käytäntö on siitä mihinkään muuttunut. Ainahan reiät voi jättää, mutta jos niitä paikkaillaan sitten huoltoyhtiön toimesta, niin maksajaksi joudut.Eikös proput, taulukoukut sun muut ole aivan normaaleja asumisen jälkiä, ei niitä voi vaatia poistettavaksi tai jälkiä peitettäväksi, kun seiniä ei ole tikattu täyteen.
Näin mun maalaisjärkeni sanoo. Toki, jos on mustaa valkoisella, niin sitten on aika takakireä vuokranantaja.
Tuo on ihan totta, että propun voi sitten paikkaushetkellä survoa muutaman millin kyprokkilevyn sisään, niin siihen on helppo vetää päälle pakkelit. Ehkä tosiaan hienovaraisempi tapa, kuin nykiä proppu ylös seinästä ja paikkailla jälkiä sitten enemmänkin.Helpompi on myös jälki paikata, jos jätät propun paikoilleen. Pyörittää vaan sen verran syvään, että on pikkuisen kuopalla seinässä. Siihen on helppo pakkelit tarpeen vaatiessa pyyhkäistä. Proppua irroittaessa jää melkoinen reikä ja ympäröivä levy tuppaa menemään hiukan mössöksi ja nousemaan patille. Sen siisti paikkaaminen onkin jo paljon kovempi homma.
Samanlainen mulla on.Omistaako joku Miljoonasateen Pesuhuoneesta keittiöön levyn CD-version, kuuluuko kansivihon olla vaan taitettu paperi jossa keskellä ei ole mitään vai omistanko venäjäversion. Kotelosta ja levystä kyllä esim löytyy stanssatut Warnerin logot mitä ei luulisi piraatissa olevan.
Edellisellä vuokranantajalla (KEVA) oli melko tarkka politiikka sen suhteen, että asiakas paikkaa ruuvinreiät ja jättää seinäpinnat sileiksi. Nykyään asun aso-kämpässä, jonka poismuuttoehtoja en ole vielä niin huolellisesti katsonut.
Lentoni myöhästyi noin viisi tuntia ja hain tietenkin minulle kuuluvan korvauksen(250€). Sain viikon alussa lentoyhtiöltä sähköpostin, jossa hyväksyttiin korvauspyyntöni ja luvattiin maksaa kohtuullisessa ajassa, eli mikä on tämä kohtuullinen aika? Lento oli tasan kuukausi sitten.
Muistaako kukaan blogia jossa joku 50-60 vuotias mies kertoi hulvattoman homofobisia ja rasistisia näkemyksiä asioista. Muun muassa enneunestaan mitä tapahtuu jos Haavisto voittaa presidentinvaalit. Ai niin ja siitä millainen vaimo hänelle tulisi tulla (arjalainen tietyllä kallonmuodolla)
Ah kiitos! Nyt pääsee nauttimaan huumorista.sakarias.vuodatus.net
Millaisesta numerosta kuluttajaneuvonta soittaa jos heidän sivuilleenon jättänyt yhteydenottopyynnön? Laitoin lomakkeeseen että yhteyttä voi ottaa klo 9-16 ja aamulla tuli soitto numerosta 029 553 6988. En tuohon vastannut kun en ollut puhelimen äärellä nyt. Toisaalta jätin sen lomakkeen eilen illalla, joten tuskin ne nyt vielä sieltä soittaa...
Anyway, jos vahingossa käy niin että eka soitto menee ohi, niin kai ne on vielä yhteydessä uudestaan?
Okei. Kannattaako soittaa takaisin vai yrittääkö ne vielä uudestaan?029-alkuisia käyttää esim. valtion virastot: Trafi, THL, Opetushallitus, työkkäri, Patentti- ja Rekisterihallitus, ulosottovirasto yms. Eli tod.näk sieltä soittivat.
Okei. Kannattaako soittaa takaisin vai yrittääkö ne vielä uudestaan?
Joo mä yritinkin tuonne äsken soitella, puhelu vain hälytti ja meni lopulta vastaajaan jossa ilmoitettiin "tämän puhepostin numero on...". Liekö virastoissa ihan tuolla tavalla ilmoittaa jos sieltä ei kukaan vastaa? :DNo tuskin siinä mitään häviää, jos yrittää soittaa takaisin...
Joo mä yritinkin tuonne äsken soitella, puhelu vain hälytti ja meni lopulta vastaajaan jossa ilmoitettiin "tämän puhepostin numero on...". Liekö virastoissa ihan tuolla tavalla ilmoittaa jos sieltä ei kukaan vastaa? :D
Joo ja nyt ne soittivatkin takaisin.Nämä 029-alkuiset numerot ovat henkilökohtaisia virkapuhelimia (älypuhelimia), joihin operaattori tarjoaa tuon puhepostipalvelun. Sen käyttö onkin sitten kovin yksilökohtaista. Joku osaa paremmin, joku huonommin tai ei ollenkaan. Luultavasti, jos se on aktivoitu niin puhelimen haltija osaa sitä käyttää.