Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kysymyksiä HIFK:sta

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana ernestipotsi, 03.04.2010 klo 14.51.

 1. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Avataanpa tällainen ketju tännekin, joka toivottavasti helpottaa ja selkeyttää piinaavien tiedonpuutteiden täydennystä jääkiekon ja HIFK:n suhteen. Tuo liigan yleisen puolen ketju on venynyt kohta 200-sivuiseksi joten sen lohkaisu on paikallaan.

  Aloitetaan parilla kysymyksellä mitkä ovat vaivanneet jo jonkin aikaa, mutta kysymyksen esittäminen alan eksperttien (jatkis-jengi) edessä on aina unohtunut.


  Mistä IFK on omaksunut tämän varsin tarttuvan "yläkerta/alakerta huutakaa meille" -kannustushuudatuksen? (onko ns "oma juttu" vai jostakin muista palloilusarjoista lainattu?)

  Milloin kyseinen tapa tarkalleen ottaen alkoi? (alkuunhan huudettiin "toiselle päädylle")


  ja vielä yksi edellisistä irrallinen kysymys:


  Missä ottelussa Hakin paita nostettiin kattoon?
   
 2. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  11.11.1992 Hakin, Raimo Hirvosen ja Harri Tuohimaan juhlaottelussa, joka taisi olla mallia legendat vs. liigajoukkue.
   
 3. #16 Murray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En tiedä mistä tämä huuto ollaan omaksuttu, mutta itse muistelisin jostain 2005 -> lähtien osallistuneeni tähän huutoon.

  Ensiksihän se meni niin, että E9 huusi B2:lle: "Alakerta huutakaa meille", sitten B2 vastasi: "Yläkerta huutakaa meille" jne.. Viime kaudella muuttui kesken kauden se, että osa siirtyi F1 ja osa pysyi siinä D-istumapaikoilla ja sillon huudettiin: "Toinen pääty huutakaa meille". Nyt taas voidaas toteuttaa huutoa alkuperäisessä muodossaan, kun on ala- ja yläkerta.
   
 4. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  sporttibaaria etsimässä

  Kertokaa hyvät veljet ja sisaret, onko kenelläkään tietoa pohjois-Helsingin sporttibaareista? Eli löytyykö lähinnä Pakila, Maunula alueelta, tai edes suht läheltä, baaria joka näyttäisi illan pelin. tiedän että Keskustasta löytyisi useampikin vaihtoehto mutta aika-ja rahatilanne ei anna myöten.(eli vaimo ei päästä lähtemään). Mutta jos kävelymatkan päästä sattuisi löytymään, voisin tehdä ns. Turhapurot ja karata baariin, vaikka roskiksen vienti reissulla.
   
 5. Kozel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Lainaus:
  Ei varsinaisesti kai ketjuun kuulu, mutta mielelläni kuulisin lisää noista keskustan paikoista, joissa peli näkyy. Itse olen löytänyt pelkästään Tappara - Kalpa peliä näyttäviä juottoloita.
   
 6. Pate 00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors
  Lainaus:
  Tutuin paikka itselleni on ruotsalaiset palloilukatsomot, "Andra sidan är ni klara". Omaan käyttöön syntyi tosiaan Kingien miehittäessä E9-yläkatsomoa, ja kun eri osat fanikatsomosta lietsoivat toisiaan huutokilpailuun.
   
 7. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vaikken vielä silloin kovin aktiivisesti lätkää seurannut, muistan 80-luvun lopulta tapauksen, että HIFK joutui pelaamaan kauden kotiavauksensa Pirkkolassa jonkun varaussotkun takia. Onkos täällä porukkaa, jotka olivat tuolloin paikalla? Mahtoiko Pirkkolan kapasiteetti riittää edes kausikorttilaisille ja kuinka lippupolitiikka tuohon peliin ylipäänsä hoidettiin?
   
 8. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  IFK:n mestaruutta ei estä enää profeetta Muhammed, eikä jesuiitatkaan. Missä kokoonnutte jatkoille te (Stadissa asuvat) jatkislaiset, Stadin Kingit ja fan clubilaiset? Kerroin omille asiakkailleni että IFK:n voittaessa mestaruuden en tule tiistaina töihin. Jos mestaruuden voitto siirtyy loppuviikkoon, helpottaa se kalenteri asiaa, mutta maksa kärsii silloin neljä-viiden päivän rännistä.
   
 9. COLHC1980 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
  Lainaus:
  Kuulostellaan. Veikkaukseni ovat: Nordis tai Apollo.
  Ehdottomasti kalenteria helpottaa ke, mutta tänään pätkitään homma pinoon. Ei mitään siimoja. Ei se maksa kuin kolme lomapäivää tälle viikolle.
   
 10. Porvari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Mistä löytyisi vaakunalogo korkealla resoluutiolla?
   
 11. Lawless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lisätään tähän vain sellainen lisähuomautus, että olisi varmaan vielä parempi, jos löytyisi vektorigrafiikkaisena. Kiinnostaisi minuakin. NHL-joukkueet ovat ainakin käsittääkseni tarkkoja sen suhteen, ettei logoista pääse vektorigrafiikkamuotoisia tiedostoja jakoon, kun niitä voi käyttää vaikka minkälaisten piraattituotteiden tekemiseen jne. Vektorigrafiikkalogohan pysyy korkealaatuisena, vaikka sen kokoa muutetaan.

  Jos rasterigrafiikka kelpaa, niin Googlen kuvahausta löytyy jonkin verran noita logoja (paitsi ei suuria kylläkään). Huomasinkin muuten, että HIFK:n Wikipedia-sivulla on .svg- eli vektorimuodossa oleva logo, tosin kultaisin kirjaimin ja reunoin, toisin kuin HIFK:n jääkiekkojoukkueen logossa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2011 klo 11.29
 12. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Lainaus:
  Tollanen on ainakin lippupalvelun nettilipussa, siis siinä tulostettavassa sivussa. Jos on joku graffaohjelma, esim. Illustrator, niin eiköhän sen saa siitä otettua talteen.

  Hehkutusta tännekin: tuntuu vieläkin uskomattomalta...!
   
 13. Viuhahtaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
  Lainaus:
  Näin on ja HIFK Hockey:n Wikipedia sivuilla oikea logo, .jpg:nä toki
   
 14. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Lainaus:
  Jees. Ei ollu iso homma. Haluutteko?
   
 15. Gellner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joko noita HIFK:n mestaruuspaitoja on myynnissä? Jollain näytti olevan sellainen eilen Nordiksella, mut tiedä sitten olisiko itse tehnyt paitansa.
   
 16. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Sellaista olen lukenut, että nyt kun HIFK voitti mestaruuden, niin vaakunalogon reunus muutetaan ensi kaudeksi kultaiseksi. Tosijuttu vai märkä uni?
   
 17. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Onko Sakke Lindfors ainoa IFK-lainen joka on voittanut mestaruuden pelaajana ja valmentajan? Näin väitti eräs jannu eilen.

  Brewerin Callehan oli pelaava koutsi, jätetään hänet laskuista pois.
   
 18. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikös Saarisen Simolla ollut jonkinlainen apukoutsin virka HIFKn 1998 mestaruusmiehistössä? Ainakin jotain sellaista muistelisin, että Simolle olisi annettu HIFKsta "suojatyöpaikka" uran päätyttyä keväällä 1996.
   
 19. Sinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
  Lainaus:
  Jorma Rikala?
   
 20. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Lainaus:
  Tää olis siisti juttu musta. Vähän kuin tosiaan italialaisessa futiksessa, missä menestys näkyy seuran ilmeessa/asussa. Hallitsevana mestarina voitais pitää paidassa kultaista logoa, muuten tätä hopeista. Lienee pieni ja yksinkertainen juttu toteuttaa...

  Musta muuten nyt kun tulee aika hommata myös hallin kattoon täytettä, niin mestaruusviireissä pitäisi ehdottomasti lukea "Suomen mestari" myös ruotsiksi. Vrt. Canadiensin viirit.
   
 21. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Ei ole Sakke ainoa... Jorma Rikala näytti mallia kolmella mestaruudellaan pelaajana ja kahdella valmentajana.
   
 22. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Lainaus:
  Johan näitä käytiin Nordikselta ostamassa heti aamusta, ettei vahingossakaan jää ilman / odottamaan sitä, että "tulee painosta lisää". Messiin myös huivit, kiekot, lippikset...
   
 23. Partnership Jäsen

  Semmosta että mistä noita IFK:oon mestaruuspaitoja sais ostettua? Pakkohan joku muisto tästä mestaruudesta on hankittava.
   
 24. starcat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tietysti sieltä mistä normi kamaakin eli KSB myymälästä jäähallilta. Nettikauppa löytyy kotisivun oikeasta yläkulmasta fan shop kohdasta.....
   
 25. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Hyvönen

  Onko niin että Hyvönen ei saa mestaruutta, kun ei ollut tuolla SM Liigan listassa? Ei sillä että hänelle sitä soisin, mutta silti ihan mielenkiinnosta.
  Luulin että 10 ottelua oli raja, että mitalia tulee?

  HIFK - Suomen mestarit 2011! - SM-liiga