Seattle Kraken – joukkueen rakentuminen kaudelle 2021–2022

  • 258 441
  • 849

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kraken on hieno nimi mereen identifioituvan kaupungin joukkueelle ja jotain ihan muuta kuin esim. hajuton, mauton ja muovinen Golden Knights.

Eikös Vegas kaupunkina taas ole täysin identifioitunut tuohon muovisuuteen, joten samoilla perusteilla nimi täysin paikallaan.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Joe Thornton ja Brent Burns voisivat siirtyä Sharksista Krakeniin ja kasvattaa kuvan mukaiset parrat.
Paavo Väyrysestä tulee kyllä hyvät Cthulhu-vibat, samoin kun Seattle Krakenista, mutta jälkimmäinen ehdottoman positiivisella tavalla.

Seattle on huikean mahtava kaupunki ja hyvältä näyttää tämä Krakenin alkutaival. Nyt vaan fanipaitoihin Cthulhu-henkinen "No Lives Matter" -painatus, tilaan heti.

Joukkueen valkoisia faneja kutsutaan tietysti nimellä "Krakers" ja mustia sitten nimellä "Krakheads". Demareille neljä riviä hymiöitä tähän.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Seattlella on Jatkoajassa kohta enemmän faneja kuin millään muulla joukkueella. Ei sillä, hyvä asia se vaan on!
Tässä nyt on vuosien varrella tullu nähtyä muutama jengin liittymisen NHL:lään ja tuntuu että Seattle on kyllä saanut positiivisimman vastaanoton mitä muistan.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Yritin ottaa Vegasin omaksi joukkueeksi, mutta se ei jotenkin lopulta kuitenkaan iskenyt, vaikka joukkue teki kyllä myös kaukalossa kaikkensa, että kannatus olisi syttynyt.

Kannatusta ei kuitenkaan mielestäni voi pakottaa, se joko lähtee tai ei lähde. Paikalliseen seuraan tunnesiteen luominen on luontaisempaa, kun seura lähempänä ja läsnä. Yritän nyt Krakenin kanssa uudestaan, jos tästä tulisi se oma NHL-joukkue jota oikeasti tunteella kannattaa. Aika näyttää tuleeko, mutta kyllä tämä sytyttää jo nyt enemmän, mitä kultaiset ritarit tässä, tai missään muussakaan vaiheessa.

Release the Kraken!
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Minunkin on ollut vaikea löytää sitä omaa änärijoukkuettani. Oikeastaan yhteenkään joukkueeseen ei ole tarpeeksi tartuntapintaa, vaikka olen Teuvo Teräväisen kannujuhlissa ollut kantamassa kannua ja olen kyllä ihaillut taannoista Blackhawksia. Se on ehkä ollut lähimpänä fanittamista.

Mutta tämän uuden tulokkaan kanssa on hyvät mahdollisuudet. Joukkue Seattlesta. Tuosta sateisesta satamakaupungista, joka on antanut maailmalle grungen. Ruutupaidat, repaleiset farkut, likaiset hiukset, ja raa' an mutta kauniin musiikin. Kaupunki, joka on antanut minun sukupolvelleni kokonaisen vuosikymmenen kulttuurin. Ei se grunge aina ollut kivaa, mutta aitoa se oli aina.

Krakenille yksi toive, koska tottahan ne Jatkista lukevat. Käyttäkää kaupungin värikästä kulttuuriperintöä rohkeasti hyväksi. Seattlessa on valtavasti mistä ammentaa. Olkaa rohkeasti nurkkakuntaisia. Soittakaa paikallisten bändien musiikkia joka helvetin välissä. Nimetkää katsomot rohkeasti futistyyliin Chris Cornell Stand, Layne Staley Stand jne.

Tässä on aivan valtavat mahdollisuudet värikkääseen änäriseuraan. Siksi olen innostunut.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieno nimi, hieno logo, hieno kaikki. Vielä kun laittaisivat joukkueen jäälletulobiisiksi Smells Like Teen Spiritin niin eipä siinä muuta tarvittaisi. En tiiä kenellä Nirvana-biisien oikeudet on, Courtney Lovet ja Grohlit ja Novoselicit ei varmaan ihan helpolla pääsisi asiasta yhteisymmärrykseen, enkä tiiä mimmosille kierroksille Kurt Cobain mahtaisi haudassaan pyöriä tämmösestä, mutta biisin jumputus sopisi minusta erinomaisesti seattlelaisen joukkueen jäällehuudatukseen. Kai nykyään on jo jonneja jotka ei koko biisiä ja Nirvanaa edes tiedä, joten tämä olisi kulttuurihistoriallisestikin tärkeää.

Sitten vielä pitäisi Seattlen GM:n saada kikkailtua joukkueeseen Barkov, Aho, Laine, Rantanen, Kakko ja Heiskanen, ja nimittää Jukka Jalonen penkin taakse, niin sitten voisin julistautua minäkin Krakheadiksi.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ajattelin vihdoin alkaa kannattaa jotain NHL joukkuetta ja tämä tuntui hyvältä ja helpommailta vaihtoehdolta kun ei minkäänlaista vetoa ja sydäntä ole minkään tiimin puolesta tossa muoviliigassa. Helppo lähteä uudella mukaan. Release the Kraken!
 

PetriVaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Isäni on kannattanut Krakenia 70-luvulta lähtien, joten syntyessäni minulle ei annettu paljoa valinnan varaa. Ensimmäisen Kraken-paitani muistaakseni sain jo kaksivuotiaana eli isäni vain kylmäverisesti päätti, että sinä kannatat Krakenia. En edes uskalla ajatella mitä olisi käynyt, jos olisin murrosiässä alkanut glooryhuntata esimerkiksi Canucksia.

Todellinen fanius alkoi minulla viisi kuusi vuotta sitten. Kuten sanoin niin Kraken on ollut suosikkini jo pikkupojasta lähtien, mutta ei se ollut samanlaista kuin tänä päivänä. Kannattaminen on muuttunut rakkaudeksi ja intohimoksi. Nuoresta iästä huolimatta olen ehtinyt seurata joukkuetta kuitenkin jo aika kauan, mutta vuosi vuodelta mielenkiintoni ja rakkauteni joukkuetta kohtaan vain voimistuu. Kyllä voi sanoa, että Kraken on iso osa elämääni, jota ilman en osaa, enkä halua elää.
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Itselläkään ei ole ollut mitään suosikkijoukkuetta NHL:ssä joten hypätään Seattlen kelkkaan mukaan.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Jopas nyt Krakenille riittää faneja. Alan kohta dissaamaan seuraa, kun se on liian suosittu. Jos on liian valtavirtaa, niin ei se ole enää siistiä.

No ei vaan hienoa, että ovat saaneet positiivisen vastaanoton. Toivottavasti palkkaavat ensimmäiseen kotipeliin Liam Neesonin esittelemään joukkueen ja kansa huutaa "Release the Kraken!".
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ei se nyt varmaan mikään yllätys ollu että nimeksi tuli Kraken kun joukkueen omistaja Jerry Bruckheimer on noi Pirates of the Caribbean leffat tuottanut. Saas nähdä tuleeko sitten joskus jotain yhteistyötä noiden kahden brändin välillä.

Tosta musasta kun oli puhe niin Jimi Hendrixhän on Seattlen poikia kanssa. Avausiltana sitten vaan kajareista Hendrixsin legendaarin Woodstock versio National Anthemista soimaan niin siinä saa pojat jäällä hetken ihmetellä että koska tää oikein loppuu.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässä nyt on vuosien varrella tullu nähtyä muutama jengin liittymisen NHL:lään ja tuntuu että Seattle on kyllä saanut positiivisimman vastaanoton mitä muistan.
Mielenkiintoista, koska Jatkoajan perustamisen jälkeen NHL:ään on liittynyt tasan yksi joukkue ennen Seattlea. Toki Atlanta meni Winnipegiin, ja Phoenix Coyotes muuttui Arizona Coyotesiksi mutta ne eivät olleet laajennusjoukkueita.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
On kyllä hienoa päästä olemaan mukana tämän franchisen alusta saakka - olen jo vuosia ikään kuin etsinyt sitä "omaa joukkuetta" NHL:n puolelta, tuloksetta. Jotenkin ei ole tuntunut omalta vain lähteä jonkin mielenkiintoisen porukan kelkkaan vähän kuin kesken matkan, ilman mitään erikoista syytä. Vegasia aikanaan tuli harkittua, mutta jotenkin Las Vegas ja kultaiset ritarit eivät tuntuneet omalta.

Mutta nyt, Seattle Kraken tulee olemaan se NHL-joukkue, jonka taivalta seuraan alusta saakka, toivottavasti vielä joskus niin, että näkisi tämän organisaation nostavan Stanley Cupia. Tässä jotenkin kohtaa ihan kaikki - tuntuu, että nyt oli sopivan kypsä aika itselle alkaa kannattamaan jotakin joukkuetta, kun sarjaa tullut tasavahvasti seurattua jo melkeimpä sen 15 vuotta. Seattle myös tuntuu kaupunkina sellaiselta, jossa on sellaista skandinaavista fiilistä (ikinä ei ole tullut kyllä käytyä), sekä esimerkiksi rivarly Vancouveria vastaan sopii paremmin kuin hyvin, kun olen Canucksia aina antipatisoinut. Merellinen teema ja vielä fanien suursuosion saanut omaperäinen skandinaavinen Kraken -nimi, niin ei voi olla kuin pitämättä.

Myöskin logo on minusta tehty aivan nappiin. Seattlelle historiallinen S-kirjain on kaiken pohja, jonka ympärille on rakennettu Kraken -teema. Erilaiset sinisen sävyt kuvaavat meren eri sävyjä ja syvyyksiä, ja mysteerinen Kraken punaisine silmineen löytyy sieltä meren syvyyksistä, mikäli tarpeeksi syvälle uskaltaa. Logo on yksinkertainen, mieleenpainuva, hieman mystinen ja omaa mukavan väriyhdistelmän. Tuo punainen silmä tuo siihen juuri tarvittavan inhimillisyyden, sekä herättää logon eloon. Mielestäni tuo kokonaisuus on juuri sopivan hillitty, mutta ei kuitenkaan ollenkaan tylsä, eli varmasti tuosta mystisesta Krakenista innostuu myös lapsetkin. Kakkoslogon ankkuri yhdistettynä maamerkki Space Needleen (joka on muuten on toiminut Näsinneulan esikuvana - yksi hieno yhteys kotikaupungin ja Seattlen välillä) tuo hienosti kaupunkia esiin, pitäen merellisen teeman yllä.

Nyt on ihan pakko sanoa, että kannatti odottaa pitkään sitä oman jengin valintaa. Hienoa myös on ollut lukea, että muutama muukin tuntuu löytäneen Krakenista sen joukkueen. Release the Kraken!
30v päästä..
"Isäni on kannattanut Seattle Krakenia 20-luvulta lähtien, joten syntyessäni minulle ei annettu paljoa valinnan varaa. Ensimmäisen Kraken-paitani muistaakseni sain jo kaksivuotiaana eli isäni vain kylmäverisesti päätti, että sinä kannatat Krakenia.. En edes uskalla ajatella mitä olisi käynyt, jos olisin murrosiässä alkanut glooryhuntata esimerkiksi Golden Knightsia."
 

Matsku

Jäsen
Mielenkiintoista, koska Jatkoajan perustamisen jälkeen NHL:ään on liittynyt tasan yksi joukkue ennen Seattlea. Toki Atlanta meni Winnipegiin, ja Phoenix Coyotes muuttui Arizona Coyotesiksi mutta ne eivät olleet laajennusjoukkueita.
Positiitivisia vastaanottoja ja palautteitahan ei voi muualla tapahtua ja antaa kuin suomalaisella keskustelufoorumilla.
 

Wiesellike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks & Kärpät
Kraken oli vaihtoehdoista oma suosikki ja hyvä, että se valittiin. Potentiaali fanikrääsän ja pelitapahtuman suhteen on mieletön. Voin jo nähdä, kuinka halli pimenee ja krakenia aletaan manata esiin. Suurimman suosikin paikka on jo varattu, mutta omalle sympatialistalle Kraken menee. Varsinkin, jos vihanpito Vancouverin kanssa saa tuulta purjeisiin. Ja nimestä vielä sen verran, että liigassa pelaa jo Minnesota Wild. Siitä typerämmäksi on vaikea päästä.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Ja nimestä vielä sen verran, että liigassa pelaa jo Minnesota Wild. Siitä typerämmäksi on vaikea päästä.

Vähän nyt menee offtopiciksi, mutta omasta mielestäni Anaheim Ducks on vieläkin typerämpi. Siis se on joukkue täynnä ankkoja? Kenen mielestä ankka on hienoin eläin maapallolla?
Mighty Ducksissa oli sentään jotenkin särmää, mutta pelkkä Ducks ei kuulosta yhtään niin coolilta.
 

Gemondo

Jäsen
Vähän nyt menee offtopiciksi, mutta omasta mielestäni Anaheim Ducks on vieläkin typerämpi. Siis se on joukkue täynnä ankkoja? Kenen mielestä ankka on hienoin eläin maapallolla?
Mighty Ducksissa oli sentään jotenkin särmää, mutta pelkkä Ducks ei kuulosta yhtään niin coolilta.

Mieluummin ankka kuin kojootti tai pingviini.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös