Sean Gagnon

  • 3 397
  • 8

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Nyt kun HIFK-fani kertoo totuuden tästä pelaajasta, se tekee kipeää joillekin.

Miestä pidetään Suomessa kovana poikana ja usein törmään näihin jotka sanoo "on se oikeesti kova, se on hakannu sen-ja-sen" vaikka jokainen tappeluita tarkemmin seuraava tietää että mies ottaa lähinnä matsia middle-weightejä vastaan ja ottaa 2-min sekä 10-min jäähyjä vähemmän "kovista" teoista (voitti mm.AHL:n 2-min jäähyjen tilaston 98-99 kaudella, 68kpl...todella kovaa). Tosin, on hän middleweightejä voittanut \o/

Ainiin, "mut mulla on videoclippi jossa se voittaa Kris Kingin"...no sepäs mukavaa, kannattanee etsiä tietoa Kingistä ja todeta se että mies ei ole KOSKAAN ollut kovimman luokan enforcer, lähinnä apulainen, kuten Tie Domille Jetseissä & Leafseissa.

Oli kovin mielenkiintoista katsella Hjartwallilla aikoinaan kun miehet selittivät toisilleen kaljatuopit kourassa että "onhan se hakannu sen ja sen ja tehnyt sitä ja tätä", vaikka miehillä ei ole MITÄÄN aavistusta asioista. Samoin sitten nämä teinifanit, pojilla oli ns. muna pystyssä kun Sean antoi haastatteluja ja antoi heille kuvan että olisi oikeasti kovakin tappelemaan.

Mies on amerikoissakin turvautunut tuttuihin temppuihin eli maalivahdin päällekarkaamisiin tms., ja oikein VITUTTAA kun äijä itse on sanonut haastatteluissa että on ylpeä siitä että ei oo koskaan tehnyt mitään "typerää" tms., hohhoijaa. Hän varmaan kuvittelee että kukaan ei saa selville hänen taustaansa. Myönnettäköön, että ehkä täällä euroopan asteikolla hän voisi olla kova tappeluissa, mutta hän on pelkkä paskamainen pussy amerikassa.

Onko se kovan jätkän merkki että perääntyy tappelusta ja lopulta soittaa suutaan sen verran että lentää suihkuun? Mielestäni ei.

Sean on ottanut liikaa "proteiinia", kuten kuvasta näkyy on miehen naama muuttunut sitten narriaikojen...

Aahh, väännetään veistä haavassa ja laitetaan pari quotea:

Aaron Downeystä:
"I saw him play against Hartford Saturday nite, he challenged Gagnon, got right in his face, but Gagnon backed down, he wanted nothing to do with him."

Doug "The Thug" Smith Gagnonista:
"As far as Gagnon, he has always picked his spots and is such a phoney its pathetic. Bonvie, more than once, challenged him and even rubbed his glove in his face twice in front of the net but Gagnon just skated away....but Gagnon did play tough against one of their foreign guys. !!!! He has refused numerous challenges this season. Go back to Europe with the other "tough-guys".

Ja vielä loppuun Doug Smithiltä viime yönä tullut e-mail:

"I was called to play against Philadelphia one night because Sean Gagnon refused to fight Frank "the animal" Bialowas. I had a friend who was a scout with the Phoenix Coyotes, and I told him I would fight him in a second because we had fought three years earlier and although I got killed I wanted a rematch( In 1995, I was with Moncton and Bialowas was with St.John's).. So he was able to convince the coach to suit me up for the night and the rest
is history. So I know personally how big of a pussy and a phoney Gagnon really is. In fact he was trying to tell me in the locker room before the game that I better be carefull against Bialowas because he was "SOOOO" tough. What a chicken-shit."

[/PROVO]

Muistakaa, luulo EI ole tiedon väärti.

Nyt odotan innolla vastalauseita...
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kun Gagnon pelasi

oli finaalisarjan parhaimpia pistemiehiä eikä ottanut jäähyjä.
Se riiti minulle hyväksi suoritukseksi.

Tämän jälkeen minua varmaan haukutaan neitikiekon kannattajaksi, mutta edelleen kiekkopelin voittaa se, joka tekee
enemmän maaleja, jäähypörssin se joka istuu eniten jäähyllä.

Eipä silti "ottelu" Stolk-Halkidis lämmitti minunkin mieltäni.:D :cool:
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
13.pakki,

hienoa että otit esille että mies osasi pelata, nimittäin hän kehittyi aivan saatanasti etenkin vuodenvaihteen jälkeen!!

Kirjoitukseni ideana oli karistella pois hänen "kovuuden" legendaa, ei pelillisiä ansioita.
 

Phillyflu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, Rangers
En tiedä tarkemmin Gagnonin maineesta rapakon takana, joten on uskottava noita sinun lainauksia.

Kyllä Gagnon siltikin SM-Liigan mittapuiden mukaan aika "kova" pelaaja on. Kyllä hän kunnostautui myös "sucker punch" osastolla, josta tulee lähinnä mieleen Keskisen Essin leukaan tullut koukku toissavuoden finaaleissa. Tosin, hehkuttamallasi Mäkkärilläkin on meriittinä Variksen pöllyttäminen, joten kyllä sitä muutkin osaa taitopelaajia hakata. Kuitenkin Gagnonin maine oli sellainen, ettei vastustajan hyökkääjät liikaa Jokerien maalilla viihtyneet. Se on aina hyvä omalle joukkueelle. Ja kuten sanottu, hän pelasi erittäin hyvin pleijareissa.

Kuinka moni esim. Saksassa tai ylipäätänsä Euroopassa pelaavista "sairaan kovista" kanukeista uskaltaa haastaa heavy weightejä AHL:ssä tai NHL:ssä? Ei varmaan monikaan, jos kukaan. Siksi he pelaavatkin euroopassa - ei tule koko ajan turpaan ja eurooppalaiset pussyt luistelee karkuun jo kun sanoo "fuckin´chicken shit".
 

bob42

Jäsen
gagnoni sikaili taannoin raumalla lukossa silloin pelannutta maalivahti tom draperia ajaessaan tämän yli jolloin lukon muistaakseni tinke peltomaa mikä ei ole mikään kovanaama puollusti draperia ja gagnonmeinasi jo tämän tason mieheltä saada turpaan eli on ole henk.kohtaisesti pitänyt gagnonia muuta kuin "pikkurikollisena jo sm-liigassa"...tohon juttuun vielä että draper sanoi lehtihaastattelussa huomanneensa kun jokereiden ylivoima alkoi gagnon luisui hyökkääjän tontille ja tiesi tämän tulevan hänen päällensä koska oli joskus takavuosina farmisarjoissa gagnoni ajanut hänen yli!eli mies on täysi pelle!
 

Tinke18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Timrå IK,Toronto
Tinke on poliisi

Tinken lisäksi toinen joka uskalsi hyökätä Jokeri-pelaajan kimppuun sen jälkeen kun Gagnon oli ajellut Draperin oli Harri Suvanto. En muista kenen kimppuun "Suvi" hyökkäsi, mutta muistan kun hän hyppäsi vaihtoaitiosta mukaan. Aika uskalias temppu ,kun muistelee millainen Suvanto oli muuten pelaajana. Voi kyllä olla että Suvanto ei matsannut kenenkään kanssa, mutta sai suihkukomennksen tultuuaan vaihtoaitiosta. Muistavatko muut?
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Local heroes

Varis-Mäkiaho eroaa Keskinen-Gagnonista siinä, että Varis itse erehtyi aloittamaan nyrkityksen, varmaankin spontaanisti kiivastuneena Mäkiahon suorittamasta rajusta taklauksesta toista jokeripelaajaa vastaan. Tilanne alkoi samalla, kun se taklattu narri lyyhistyi jäähän. Pete ei tainnut aluksi ehtiä vilkaisemaan, kenen kimppuun oli käynyt, ennenkuin Toni vastasi kutsuun...

Mutta tosiaan suomalaiset ovat pääsääntöisesti niin kevyttä kaliiperia ainakin asenteeltaan, että SM-liigassa ulkomaalaispelaajien pienestä joukosta löytyy lähes vuosi toisensa jälkeen ne kovimmat kundit. Ja sitten porukka jaksaa vinoilla niille harvoille suomalaiskoviksille, kun nämä eivät (ehkä) pärjääkään näille Gagnoneille, Smitheille ja Toporowskeille.

Kannattaa kaikesta huolimatta muistaa, että suomalaispelaajienkin kesken on olemassa epävirallinen, kaukalossa hankittu gooniranking, minkä ei pitäisi paljoa himmetä , vaikka eivät pärjäisikään ulkomaanelävien kanssa. Toki tämmöinen tilanne opettaa tietyllä tavalla nöyryyttä omille kovanaamoillemme, kun huomaavat, etteivät ole ainutlaatuisia isommassa mittakaavassa.
 

hautheh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Gognon

Olin paikalla, kun Gagnon luisui päälle Lukon maalivahtia. Sitä ennen oli Nurmista kohdeltu kaksi kertaa TOSI törkeästi. En hyväksy kostoa, mutta muistakaa kokonaisuus!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös