Se oli Immonen! Myös naisten valmentajalle kenkää?

  • 1 391
  • 21

tt73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Näin sanottiin radiossa, toivottavasti naiset ei nyt kärähdä siinä isossa testissä. Käsittämätöntä toimintaa![addsig]
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kai nämä naiset nyt olivat viisaampia eivätkä sotkeutuneet koko asiaan. Toivotaan nyt ainakin niin. [addsig]
 

-FlaMe-

Jäsen
Totta se on.. Oikeastaan tämän skandaalin jälkeen on aivan sama vaikka olisi koko hiihtomaajoukkue horjoittanut douppausta. Suomen hiihtourheilu on häpäisty ikuisiksi ajoiksi ja ehkä myös osin muukin urheilu. Että kiitos vaan h**vetisti Isometsä ja Immonen![addsig]
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Flame: Kyllä minusta alkaa näyttämään todella vahvasti siltä, että Isometsä ja Immonen ovat vain pelinappuloita koko jupakassa. Onkohan jopa niin, että Isometsä uhrasi itsensä ilmoittamalla, ettei hiihtoliitto tiennyt hänen toimistaan mitään? Hän on reilu mies, oli lojaali liitolle katkeraan loppuun asti. Samaan viittaa Immosen käytös. Hänhän oli eilen ilmoittanut, että on parempi KAIKKIEN kannalta, ettei hän puhu tässä vaiheessa mitään. Saastaa tämä on, todella saastaa! Odotan jo kauhulla joukkotestauksen tuloksia. Kun naistenkin valmentaja erotettiin, viittaako se... ei, en uskalla sanoa sitä ääneen. Hävettää ja pistää todella paljon vihaksi!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ketään ei ole erotettu. Heidän on vain vapautettu tehtävistään tutkimusten ajaksi.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No joo, olet oikeassa, ei erotettu. En vain oikein käsitä, miksi naisten valmentaja hyllytetään tehtävistään, jos kerran minkäänlaisia epäilyksiä ei ole sen suhteen, että myös naisjoukkue olisi sotkeutunut tapahtumiin... Näinhän Paavo sanoi uutisissa. Ja toisekseen, vastahan hän pääsi sanomasta, että ensin pitää tutkia ja vasta sitten hutkia. No, Petäjä ei ole hyllyttämisen takana käsittääkseni yksin.
<BR>
<BR>Tuossa jo pohdittiin sitä, että varmasti Matikainen on helpottunut, kun ei tullut valituksi liiton puheenjohtajaksi. Toinen juttu on sitten, kun asia on selvinnyt ja pöytä puhdistettu. Olisiko Matikaisen vuoro astua remmiin? Puhtaita urheilijoita, perkele!
<BR>
<BR>Mikä on hiihtoliiton entisen pj:n, Asko Ehon vastuu? Hän oli puheenjohtajana silloin, kun J-P Turpeinen valittiin hiihtoliiton lääkäriksi ja kai Ahokin tiesi, että mies on erikoistunut juuri hemoglobiinin ja sen arvojen laskemiseen...
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Paavo M: Petäjä sanoi että naisten päävalmentaja erotettiin yhdenvertaisuuden takia. Mitään syytä ei ole epäillä naisia dopingista.
 

Jiisipet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt olisi korkea aika lopettaa verovaroin annettava tuki näille \"hemohesseille\". Minkä takia näin ala-arvoista toimintaa tuetaan julkisin varoin???? Molemmat tähän asti kärynneet voitaisiin velvoittaa maksamaan valtiolle kaiken saamansa avun takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-02-26 16:22, Jiisipet kirjoitti:
<BR>
<BR>Nyt olisi korkea aika lopettaa verovaroin annettava tuki näille \"hemohesseille\". Minkä takia näin ala-arvoista toimintaa tuetaan julkisin varoin???? Molemmat tähän asti kärynneet voitaisiin velvoittaa maksamaan valtiolle kaiken saamansa avun takaisin.
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Sinähän sen ensimmäisenä sanoit ( tai siis kirjoitit ).
<BR>
<BR>Kun yhteiskunta tukee erittäin voimakkaasti tätäkin urheilumuotoa niin miksi ei voida asettaa selviä sanktioita yhteisten sääntöjen rikkomisesta. Sama koskee kaikkia urheilumuotoja.
<BR>
<BR>Säännöthän on toki tehty rikottaviksi mutta kiinnijäänyt yleensä saa maksaa.
<BR>
<BR>Sponsorithan reagoivat varsin nopeasti ja niinpä firmojen logot peitettiin siististi mustalla kankaalla viimeisessä lehdistötilaisuudessa. Miksi ei siis yhteiskunnan tuen vastineeksi vaadita mitään? Olemmeko me liian höveleitä maksumiehiä/naisia?
<BR>
<BR>Per***e, ei penniäkään urheilun tukemiseen ennenkuin tällaisten söhläysten vastineeksi vaaditaan yhteistyösopimukset. Hiihdon maine meni ikuisiksi ajoiksi, mutta annas olla kuinkahan monta suomalaista miestä enää uskaltaa työntää kuulaa yli 20m ensikesänä?
<BR>
 
G

Guest

Vaikka naiset kärähtäiskin niin kyllä Pirjo mulle kelpaa! Tiedä vaikka douppaus ois kaunistanu sitä. Täytynee olla eri ainetta kuin DDR:ssä aikoinaaan.
 

Chelly#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa & Blackhawks
Ei olisi mikään ihme vaikka vielä tulisi yksi postitiivinen näyte, oikeastaan odotan että niin tulee tapahtumaan, ja pelkään että se on joku naisista, siis tämä on pelkoni...<IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_eek.gif">
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Kyllä tuo Lahden hittituote Hemohessi maistuisi myös minulle. Kossua, karpalolikööriä ja vattulimsaa... Mmmm... <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 

-FlaMe-

Jäsen
Ainakin voi sanoa, että länsinaapurimme ottaa skandaalista kaiken mahdollisen irti. Siellä ollaan ilmeisesti vieläkin todella katkeria viime vuosien tre kronorin nöyryyttämisessä lätkässä. Tottakai douppaus on törkeää ja itsekin vaadin että syylliset tuodaan esille, mutta ruåtsalaiset menivät yli. Kommentit tyylin \"usko kaikkeen suomalaiseen urheiluun on mennyt\" ovat jo täysin naurettavia. Skandaali on yksin kyseisten hiihtäjien (Isometsä, Immonen) ja hiihtoliiton häpeä, sitä ei voida mielestäni viedä pidemmälle ! [addsig]
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Mielenkiintoinen kommentti Kari-Pekka Kyröltä tämä että \"Tiedän lääkelaukusta kaiken paitsi sen, kuinka se on joutunut huoltoasemalle\". Joka tapauksessa viestinaiset on Milla Jauhoa lukuunottamatta testattu ennen koko joukkueen testiä, joten kamalan suurta riskiä ei naisten kärystä ole. Sen sijaan se, että lääkelaukusta löytyi tyhjiä pusseja näitä hemoglobiinin alentajia on erittäin huolestuttavaa. Uskooko joku, että niitä olisi joku pystynyt hankkimaan jotta voi tehdä kepposen Suomen hiihtoliitolle? Tämän tempun tekijänhän pitäisi olla sairaalatyöntekijä, jotta pääsisi pusseihin käsiksi. Tuskin niitä pusseja ihan katuroskikseen heitetään. Jos nämä pussit on käytetty Otepäässä, voidaan kuitenkin ainakin Myllylän puhtautta pitää melko varmana, sillä Mikahan ei siellä hiihtänyt. Tuskin sairaaseen mieheen olisi dopingia pantu. Toivotaan kuitenkin ett käryt on nyt kuultu. Alkaa nimittäin olla seuraava käryäjä vähän turhan kova mies jo ajatellen mahdollista viestiä SLC:ssä. Tosin, jotta minkään näköistä mahdollisuutta viestimitaliin siellä olisi, vaaditaan Myllylän ja Kirvesniemen jatkamista.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Aivan turhaa kiristellä hampaita siitä että Ruotsi tai Norja ottaa tästä suomalaisten hölmöilystä kaiken irti. Jos tässä liemessä olisivat nyt ruåtsalaiset, niin voi vaan kuvitella millaisia olisivat Suomen iltapäivälehtien lööpit: RUOTSIN MAINE LOATTU IKUISIKSI AJOIKSI... ym... kyllä se vahingon ilo on se paras ilo...[addsig]
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-02-26 20:10, -FlaMe- kirjoitti:
<BR>
<BR>Ainakin voi sanoa, että länsinaapurimme ottaa skandaalista kaiken mahdollisen irti. Siellä ollaan ilmeisesti vieläkin todella katkeria viime vuosien tre kronorin nöyryyttämisessä lätkässä. Tottakai douppaus on törkeää ja itsekin vaadin että syylliset tuodaan esille, mutta ruåtsalaiset menivät yli. Kommentit tyylin \"usko kaikkeen suomalaiseen urheiluun on mennyt\" ovat jo täysin naurettavia. Skandaali on yksin kyseisten hiihtäjien (Isometsä, Immonen) ja hiihtoliiton häpeä, sitä ei voida mielestäni viedä pidemmälle !
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Olet aivan oikeassa! Uskokaa täi älkää, mutta kun Suomi pöyhii Ruotsin Lätkän MM-kisoissa, niin ruotsalaiset vaativat douping testiä Suomen joukkueelle.
<BR>
 
Koska aineita käytetään ja tullaan käyttämään jatkossakin, on mulla tilanteen
<BR>ratkaisemiseksi ehdotus:
<BR>
<BR>Sallitaan urheilijoille tietyt suhteellisen vähän terveyttä vaarantavat, mutta
<BR>suorituskykyä parantavat aineet. Tehtäisiin oma lista sallituista ”vitamiineista”.
<BR>Ja lääkärit vielä hoitaisivat annostelun, jotta kaikki olisi mahdollisimman
<BR>turvallista.
<BR>
<BR>Näin saataisiin urheilijat samalle viivalle paremmin kuin nykyisin eikä esim.
<BR>USA:n urheilijoilla olisi niin suurta etumatkaa parhaitten/kalleimpien aineiden
<BR>takia. Ei tarvitsisi käyttää kiellettyjä aineita, kun sallituistakin löytyisi hyviä.
<BR>
<BR>Tietenkin kiellettyjä aineita käytettäisiin, mutta ei ehkä niin paljoa eikä niin
<BR>usea kuin nykyisin. Seuraavaksi tosin ilmeisesti aletaan käyttämään geenitek-
<BR>nologiaa hyväksi. Ajatelkaapa esimerkiksi kolmemetristä koripalloilijaa tai
<BR>viisikätistä nyrkkeilijää tai …
<BR>
 

Kunze

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Gepards,
Nimim. \"oikea laita\" ehdottaa ns. kontrolloitua dopingia. Tässä on vaan se ongelma, että mikään ei takaa pysymistä näissä \"sallituissa\" dopingaineissa. Testaamaan siinäkin jouduttaisiin ja sama selittely alkaisi kun nakki napsahtaisi.
<BR>Ei pidä myöskään pakottaa kaikkia huipulle tähtääviä nuoria käyttämään mitään aineita, joista voisi hyvinkin olla terveydellistä haittaa, puhtaasti tuskin monikaan pärjäisi, sen vuoksihan mömmöjä nytkin käytetään.
<BR>Kaksi lajia, vapaa ja perinteinen dopinginkäyttö ei ratkaisisi ongelmaa. Törkeänä esimerkkinä Kreikan koripallojoukkue Sydneyn paraolympialaisissa, suuri osa todettiin terveiksi ja sitä myötä mitali vietiin, mielestäni uskomattoman törkeä huijaus!
<BR>
<BR>Kolmas ja minulle suurin ongelma olisi tämä lääkärin valvontarooli. Itse lääkärinä en suostu käyttämään lääkkeitä muuhun kuin sairauksien hoitoon, tutkimiseen ja ennaltaehkäisyyn enkä usko suurimman osan kollegoistanikaan tähän epäeettiseen toimintaan suostuvan. Mätämunia löytyy kaikista ammateista, nyt en tarkoita Turpeista ja Mäkelää, näyttöä ei (vielä) ole, toivon ettei tulekaan heitä vastaan.
 

pykli

Jäsen
Eikös se ollut Espanjan lentopallojoukkue se terve siellä paralympialaisissa ? No kuitenkin. Jenkkien dopingjututhan nyt on niin ja näin kun eivät tunnu ottavan sitä tosissaan. Enhän minä sitä epäile etteikö siinä maassa olisi materiaalia ja lahjakkaita urheilijoita, mutta kumman harvoin sieltä niitä käryjä suhteessa urheilijamäärään tulee. Maan sisäinen valvontahan taitaa olla melko lailla hunningolla, tällaisen käsityksen olen saanut.
<BR>
<BR>Kun nyt otetaan esim. yleisurheilu niin tietysti kansainvälinen liitto tarvitsee tähtiä ja jenkeistähän niitä on eniten. Ei siis ole syytä olla kovin innokas patistamaan niitä niihin harjoituskauden sun muihin testeihin, kun omatkin intressit on mukana. Kansainvälisissä kisoissa kylläkään ei käryjä ole kovin paljoa tullut (eikös Hunter tosin kärynnyt jossain Euroopan GP-kisassa just ennen olympialaisia ?) ja testattu varmastikin on.
<BR>
<BR>--- pykli
 

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
Mikäli hiihtojoukkueen lääkärit paljastuisivat syyllisiksi, heidän uskottavuutensa olisi mennyttä. Katselin aamulla paloja nauhoittamastani viimeviikkoisesta Tervo & Päivärinta -ohjelmasta, jossa ortopedi Pirkka Mäkelä kielsi tehneensä lähetyksen alussa demonstroitua infuusiota. Hänen intressissään on saada tietää, kuka Isometsän \"piikittäjä\" oli.
<BR>
<BR>Luotan kyseisen lääkärin sanaan. Uskon samalla, että joukkueen molemmat lääkärit nostivat kytkintä juuri siksi, että syyttöminä heidät kytkettiin epärehellisiin ja -eettisiin toimiin.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
espanjan koripallojoukkue pelasi kehitysvammaisten sarjassa tavallisilla urheilijoilla, josta seurauksena kehitysvammaiset jätetään tulevaisuudessa ulos kisoista.
<BR>paralympialaisissa jäi ukkoa ja akkaa kiinni kuin silakkaa trooliin, mikä paljastaa sen, että olympailaisissa tilanne on sama, mutta peittelyyn enemmän rahaa.
 

-FlaMe-

Jäsen
Eniten tässä skandaalissa itseäni harmittaa se, että hiihtäjien toilailut saatetaan leimata yleisesti suomalaisen urheilun tuhoksi. Kuten on jo aikaisemmin todettu, katkera länsinaapuri tietysti ilmoitti \"douppauskäryn mustaavan kaiken Suomen urheilun ikuisiksi ajoiksi\" (no ei ehkä ihan noilla sanoilla <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif"> ). Hiihdosta en ole koskaan ollut niin kiinnostunut (tylsyys), vaikka hiihtäjiä (siis niitä, jotka EIVÄT douppaa..) kunnioitankin, mutta se on väärin, jos Suomen muu urheilu leimataan kyseisen hiihtoskandaalin takia. [addsig]
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös