Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Sauli Niinistö – valtakunnanoikeuteen

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Konsta Kepuli, 16.07.2015 klo 13.08.

 1. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Suomen tasavallan presidentti on käynyt puhelinkeskustelun Venäjän (itsensä nimittämän) presidentin kanssa.

  Putin näpäytti Suomea: Puhelinkeskustelu Niinistön kanssa

  Katson että presidentti on ylittänyt valtuutensa ja täten saattanut itsensä, laittomaan tilaan, keskustellessaan rikollisen (diktatuuri) päämiehen kanssa siihen nähden mitä Suomen tasavallan sopimukset ja sitoumukset yhdistyneiden valtojen (EU, ETYK, YK) kanssa eivät hyväksy.

  Täten vaadin oikeuskansleria aloittamaan toimet Sauli Väinämö Niinistön saattamiseksi valtakunnanoikeuteen, syytekohtina: Maanpetos, vakoilu ja maanpuolustukselle tärkeiden tietojen luovuttaminen vieraalle valtiolle.

  Konsta Kepuli
   
 2. H.Incandenza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
  Kesä on hurjaa aikaa. Sen näkee iltapäivälehtien otsikoista ja täällä palstallakin. Voi vain arvailla, että millainen meno olisi päällä jos kelit olisivat vähän helteisemmät.
   
 3. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Älä muuta virka.