Saukkonen

  • 2 635
  • 17

Mika Saukkonen on

  • ehdottomasti HIFK-fani

    Ääniä: 29 17,5%
  • ehdottomasti Jokeri-fani

    Ääniä: 48 28,9%
  • sekä HIFK- että Jokeri-fani

    Ääniä: 16 9,6%
  • jonkun muun liigaseuran fani (minkä?)

    Ääniä: 15 9,0%
  • tarvittaessa minkä tahansa seuran fani

    Ääniä: 58 34,9%

  • Äänestäjiä
    166
  • Poll closed .

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
MTV:n selostajalegendaa Mika Saukkosta väitetään netti- ja muussa yleisönosastokeskustelussa kiivaasti milloin minkäkin joukkueen kiihkeäksi kannattajaksi. Mitä mieltä olet? Vaihtoehto "EVVK" on jätetty tarkoituksella pois.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikan Saukkosessa sykkii tietenkin KooKoon vaakuna. Joka ikisessä pelissä on se ainakin mainittava. Jätin täten äänestämättä, koska oikeaa vaihtoehtoa ei löytynyt.

Mutulla valitsisin kyllä tuon alimman, vaan en ole aiheeseen riittävästi perehtynyt.
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Everton
Mikan Saukkosessa sykkii tietenkin KooKoon vaakuna.

Tämän Saukkonen on sanonut itsekin kevään 2001 finaalien aikaan. SiksiKIN tällainen äänestys on täysin turha. Mitä me sellaista asiaa spekuloimaan, jonka tietää vain Mika itse?
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Enpä tiedä onko kiihkeä kannattaja, mutta onhan Mika todennut (silloin kaukalonlaitatoimittajana) toivovansa IFK:lle mestaruutta.

Kyseessä oli MTV3:n ohjelmaesittely, jossa vuorossa oli Hockey Night. Minna Kuukka kysyi ja Pena, Rono ja Mika vastasivat. Ihmeellisiä asioita sitä muistilokeroihin jääkin.

Toinen asia sitten onkin ketä tämäkin kiinnostaa.
 

Woman In Red

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mustaa valkoisella

Onnittelut 9 %:lle äänestäneistä, nyt se sitten taisi selvitä.

Uusimmassa Annassa Mika Saukkonen empii haastattelun pätkässä, että voikohan tämän tunnustaa ensimmäistä kertaa ääneen...suosikki SM-liigassa on HIFK. En pysty enää tsekkaamaan tarkkaa sanamuotoa, koska anoppi nappasi lehden.

Tällaisesta asiasta ei voi valehdella, eihän? Saattaa tietysti olla, että toimittaja on ymmärtänyt jotain väärin.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Eikö ollut pelkästään uusin Anna, vaan taisi olla Suomen Kuvalehden välissä tulevassa TV-maailmassakin tämä samainen lausahdus. Eli HIFK-kannattaja. Mutta olisihan tuon nyt voinut muutenkin arvata. Just HIFK-kannattajan oloinen jannuhan se on.

Samaisessa lehdessä Anu muuten nimitti Jarkko Ruudun Anna-Leenaksi.

Miettikääpä sitä.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Koripallojoukkue Kouvolan Kouvojen pelissä muuten pyörii mainosnauha, joka menee kutakuin näin:

Mansikka-ahon koulusta kaikki alkoi. Nyt on mailat ja pallot vaihtunut mikrofoniin, mutta on aina mukaavaa selostaa kun KooKoo voittaa, Kouvot voittaa ja KPL voittaa. Kyllä Mika Saukkonen on KooKoo-fani henkeen ja vereen! Samoin kuin toinenkin Kouvolasta lähtöisin oleva urheiluselostaja Antti Haajanen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Detroit Red Wings,Hc Salamat.
Viestin lähetti RV16
On pelle.

Ihan ensiksi on sanottava et koko äijä on PELLE!! Onneks Saukkonen ei enään joikaa noit lätkä selostuksia. Se lukee viel lapuilta "mukamas" hyvät läpät. Eli on JOKRUJEN miehiä. Ainakin mitä oon kuunnellu selostuksia.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti headhunters 13
Ihan ensiksi on sanottava et koko äijä on PELLE!! Onneks Saukkonen ei enään joikaa noit lätkä selostuksia. Se lukee viel lapuilta "mukamas" hyvät läpät. Eli on JOKRUJEN miehiä. Ainakin mitä oon kuunnellu selostuksia.

Mitäh, olet sä lukenut lainkaan aiempia viestejä? Täällähän on jo kerrottu Saukkosen myöntäneen TV-Maailmassa olevansa "teikäläisiä".
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Ehdottomasti HIFKin!
 

scholl

Jäsen
Ehdottomasti HPK-fani.
Oranssi kehdosta hautaan.
Lisäksi mies puhuu landemurretta selostuksessaankin. HIFK ei ole koskaan hyväksynyt landeja. Kysykää vaikka kari jaloselta.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Nuorempi sukupolvi ei valittaisi Saukkosesta yhtään mitään, jos olisi meikäläisen tavoin joutunut vuositolkulla kuuntelemaan Antero Karapaloa, Voitto Liukkosta tai "Höyry-Häyristä" jääkiekkoselostajana.

... no niin, nyt meiltä meni kuva. Toivottavasti kohta menee äänikin.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Niinpä!
Saukkonen on "kevyttä kamaa" Predaattorin maintsemien henkilöiden rinnalla - voi wattu, voitto-voden l:n löpinöitä. Yksi on Predan listalta poissa: Anssi Kukkonen. "Legendaarsimpia" känniörveltäjäselostajia...
Nuorna poikana isäukon kanssa tuli tapitettua Isvestiaturnausta telkkarista ja kuunneltua Kukkosen jutustelua. Ensimmäisessä erässä juttua vielä piisasi, mutta toisessa erässä Anssi oli jo niin kännissä, että selostamisesta ei tullut mitään. Pitkät tovit ottelu oli vailla selostusta. "Puhumattakaan" kolmannesta erästä...
Toisaalta olisihan se kokemus kuulla Saukkosen kännistä selostusta - tai sitten ei!
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Uusimmassa TV-Maailmassa (tai siinä lehdessä, mikä tulee Seuran mukana) Saukkonen toteaa: "Uskaltaisiko tämän ensimmäistä kertaa paljastaa... HIFK."

Sinäänsä ihan mukavaa, että meitä kiinnostaa niin kovasti juontajan suosikkijoukkue. Sattuukohan kukaan muuten tietämään, että mikä on Saukkosen suosikkijuoma, millä autolla hän ajelee tai onko hänellä lemmikkejä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös