Satakunnan herruus – Ässät vs. Lukko

  • 1 474 919
  • 15 403

RaumTiger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kolla/Rauma Tigers, New York Rangers
Voitto on aina voitto tulee se sitte varsinaisella peliajalla tai jatkoilla ja sehä kelpaa. Joten rakkaat Lukkolaiset... Nyt on jälleen tullut aika toivottaa... VOITTOISAA ILLANJATKOA!!!!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tämä oli hyvä muistutus kaikille että peli kestää sen 60 minuuttia vähintään. Avauserän perusteella ei olisi uskonut että Ässät tästä pisteen nappaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Pinnakin oli enemmän mitä ekan erän jälkeen uskalsi toivoa. Pääasia kuitenkin, että koko viikonloppu ollut Lukon äärimmäistä nöyryytystä vaan Pata kasasi itsensä ja pisti pelin jatkoajalle asti.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Tässä hieman hämärtyy kokonaisuus, siis Ässät sai viimeisessä erässä peliä enemmän Lukon päätyyn (mitä ei viiteen erään tehnyt) mutta Lukko sai puolustettua tilanteet laitoihin. Vähissä olivat porilaisten paikat tänäänkin.

Lukko tuhlasi tänään pisteen. Paikkoja oli kosolti tappaa peli.

Mutta jos jotain posia, niin toki riitti jännitystä loppuun asti. Lukon kannalta erinomaista, että Kestner osui vihdoin.

Kaksi voittoa rikkaampana taas uuteen viikkoon. Onko se nasulin paikka?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei se voi olla pääasia jos haluaa joskus menestyä

Tälle viikendille se nyt vaan oli, kun enempää ei ollut otettavissa. Katsotaan sitten seuraavissa kohtaamisissa onko menty eteenpäin.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Mielestäni Appelgren pelasi tilanteessa korkealla mailalla.
Kyllä se kupoliin hipaisi, mutta väittäisin että vastaavista tapauksista ei ihan järkyttävän usein vihelletä. Reunasen pikkufilmi nyt taisi saada tuomarin huomion ja siittä hyvästä pääsivät juhlimaan 2-0 maalia. Nää on näitä.

Tasainen peli lopulta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös