Satakunnan herruus – Ässät vs. Lukko

  • 1 468 988
  • 15 396

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kutiaako muillakin Satakunnassa paikat odotuksesta, vai ovatko ne vain satiaiset mitkä kihelmöi?

Aamusta asti odotettu iltaa. Täytyy käydä hakemassa vielä hyvät eväät ennenkuin kiekko putoaa jäähän
 

John Deere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko , Vidilän työväenurheilijat VITU
Hyvä veto liigalta että näitä derbyjä säästelty. Kyllä se tulee tunnelmassa tänään näkymään.
Lukko hurjassa iskussa. Pori janoaa voittoa ja kassat kilisee Pe ja La.
Tää on win-win kaikille.
Harvoin tulee vieraspeleihin lähdettyä mutta nyt lipun hommaaminen oli nou brainer
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On toisaalta hyvä, että Ässien ja Lukon fanit eivät enää ole molemmat seisomakatsomossa. Lukon faneilla on vaan nyt sellainen sijainti, että toivottavasti siellä on järki päässä. Tuolta on helppo heittää tavaraa porilaiskatsojien niskaan.

Muuan jokerifani aikanaan heitti irroittamansa penkin seisomakatsomoon ja se osui pientä tyttöä päähän.

Verbaalisesti saa antaa kaiken mitä löytyy, mutta toivottavasti molempien fanit ymmärtää olla vahingoittamatta fyysisesti toisia.

Sen verran on hyvää pöhinää pitkästä aikaa jo ennen matsia, että varmasti ilolientä jengi nauttii yli sietokykynsä ja se johtaa hölmöilyihin.

Pidetään huoli, että paikallispeli pääsee otsikoihin pelin ja tunnelman takia, ei katsomossa tapahtuneiden ylilyöntien.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Muutaman vuoden tauon jälkeen (Korona&täydellinen yksipuolisuus) olivat vetäneet aikalailla mielen matalaksi monilta Porissa ja ei tuo derbyjen kiima näkynyt tai kuulunut missään. Kahvipöytäkeskusteluissa kutakuinkin oltiin jo valmiiksi tietoisia, että tappio tulee, mutta monellako maalilla. 5-7 maalia takkiin joka kerta ja ei tarvitse ihmetellä, miksi ei kiinnosta. Nyt ensimmäistä kertaa vuosikausiin tätä viikonloppua on odotettu kuin kuuta nousevaa ja koko kaupunki tietää, että syyskauden tärkeimmät pelit pelataan aivan kohta.

Tänään odotan kyllä sitä menoa, mitä joskus ennen koronaa oli näissä peleissä. Siitä kertoo jo pelkästään yleisömäärätkin. Molemmat myyneet käytännössä hallit täyteen. Kuitenkin vuosikymmenen näissä peleissä ollut paikalla aina kun olen voinut ja on kyllä ollut surullista nähdä viime vuosien mahalasku. Toivottavasti nyt räjähtää sillälailla, että seuraavat paikalliset myydään jo viikkoa ennen loppuun.

Ässien puolella olen tottakai, mutta ennen kaikkea toivon, että Ässien viime vuosien täydelliset alistumiset ovat historiaa ja molemmat joukkueet jättävät jäälle aivan kaikki. Tasaiset pelit, dramatiikkaa ja helvetisti fyysistä nahistelua nimenomaan kaukalon puolella. Katsomossa taas sellainen meteli, että ei hetkeen ole ollut. Kaljaa sitten erätauolla hyvässä yhteisymmärryksessä.

Hyvää derbyviikonloppua kaikille tässä ketjussa, 4 tuntia ja risat niin Satakunnan laulu kajahtaa ja kiekko tippuu jäähän!

E: Lisättäköön vielä, että illan pillipiiparit Rantala ja Fonselius eivät toivottavasti ole ne ketkä ratkovat tänään ketä voittaa, vaan pelaajat.
 
Viimeksi muokattu:

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Kutiaako muillakin Satakunnassa paikat odotuksesta, vai ovatko ne vain satiaiset mitkä kihelmöi?
Nyt tässä kun tämän luin alkoi rapsuttamaan. Joko ootte tullu saastuttaa paikat?

Toki oon raumalaisen kanssa tänään tehnyt koko päivän töitä, että on ollut altistusta sairaudelle aamusta asti.
 

67-Hgy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jumalauta, kiekko jäähä jo. Eihän tässä enää malta odottaa. Pitää hyvissä ajoin mennä omalle paikalle, kun seisomakatsomo taitaa tulla täyteen.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Oikein hyvää derbypäivää kaikille, tätä on odotettu! Toivottavasti jokainen hallille tuleva osaa käyttäytyä fiksusti. Tunnelma tulee kyllä olemaan katossa.
Tämä! Ei räkäralleja eikä tappeluita ja kannustetaan rajusti omia!
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei jumalauta Fonselius tänään askissa. Kaikki katastrofin ainekset ilmassa siis. Malttaisi nyt olla ottamatta mitään roolia ja viheltää niin kuin ammattilainen (;
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eväät ostettu ja vedot lyöty, nyt on kaikki valmista illan spektaakkelia varten. Jos ei muuta niin kyllä näillä eväillä saa pettymyksenkin nollattua.... ja huomenna sitten taas uusiksi *hymiö*
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Aijai. Noin tunnin päästä hallille. Alkaa tää olut lämmittämään mieltä. Kohta lämpee Pori. Hienoa kiekko viikonloppua koko Satakuntaan.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Oikea derby on Lukko - TPS ottelut. Ässät ollut väritön ja mauton ja vaikea nähdä mitään muutosta tilanteeseen nyt viikonloppuna.

Kannattaa ensin varmaan katsoa tämän päivän ottelu ennen syvempää analyysiä. Tänään on olemassa selkeä mahdollisuus, että kaukalossa roihahtaa ihan kunnolla. Katsomo on tulossa lähes täyteen.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Oikea derby on Lukko - TPS ottelut. Ässät ollut väritön ja mauton ja vaikea nähdä mitään muutosta tilanteeseen nyt viikonloppuna.

Mulle TPS ei ole koskaan ollut paikallisvastustaja, palloseuralle Lukko taas on sitä, kun ei lähmpääkään vastustajaa löydy. Nousispa TuTo Liigaan.

edit. Taisit heittää pienenä provona, jonka takia pyydän anteeksi besserwisseröintiäni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös