SaPKon runkosarjaottelut 2019–2020

  • 69 534
  • 381

rice cooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hippoksen Minardi, Suomi
Tuo on ihan totta. Viime kausikin jäi alle odotusten. Siti kuulee aina välillä kärkijengi/kärkiottelu kommenteja, kuten tänäänkin ruudun selostaja ties keroo. SaPKo ei oo koko kautena ollut kärkijengi, vaikka muutaman kerran tainnut käydä sarjajohdossa pikaseen pyörähtämässä mutta pelillisesti ollaan oltu perässä aika montaakin joukkuetta. Ei tuo kyllä hurraa huutoja aiheuta millä mallilla peli on kun playoffit lähenee.

Niin, ei SaPKo varmaan ihan pelaajien puolesta absoluuttinen kärkijengi olekaan, mutta välillä tuntuu ettei nykyisestäkään seurakunnasta jotenkin irtoa kaikki potentiaali. Paljon näyttää olleen loukkaantumisiakin, mutta ei voi välttyä siltä ajatukselta, että Pasin voodoo alkaa menettää tehoaan. Sieltä kuakon suunnalta kun olen syntyisin, niin olen kotikäynneillä vähän kuullut sellaistakin, että kauan on luisteltu sen ylivoimaisen 2017 mestaruuden jälkihöyryillä ja näennäisellä jatkumolla. Jossain vaiheessa olisi aika uudistaa sabluunaa, mikäli näin on. Ketterä on tietysti post Jukurit/Kookoo/Sport nykymestikseen pirun kova nippu, mutta silti hieman erikoista kun 10-1 hävityn "kärkiottelun" jälkeen ollaan pressissä sillee, että eihän tässä mitään, näinhän sen piti mennäkin, kaverin kova työmoraali jne jargonit. Luulen ainakin, että maalivahti Salminen(?) voipi olla vähän toista mieltä, etenkin kun pidettiin teloitusryhmän edessä täydet 60 min. Vaikka tasoeroa on, niin ei nyt lähtökohtaisesti silti millään noin paljon. Jokin kusee tuossa nyt vähän isommin.
 
Suosikkijoukkue
Lohet
Kyllähän se Räsänenkin tiedostaa materiaalin kapeuden tällä hetkellä. Tänään ei pystynyt palaamaan kuin Lämsän ketju. Poissaolijat takaisin, niin tuo ryhmä pelaa vielä uskottavaa jääkiekkoa tänä kautena.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Pieni plussa illasta, että tuota pitää katsella vielä kahdeksan peliä. Isompi plussa olisi, jos pelejä olisi 4 jäljellä.

Parasta on että ei tarvitse vaivautua enää yhteenkään runkosarjaotteluun paikalle kun on muuta menoa. Pari ensimmäistä playoffiakin jää englannin reissun alle niin laskisiko tässä sitten olevan vielä kaksi katsottavaa peliä jäljellä.

No ei heitetä kirvestä kaivoon, Forströmm ja Vihavainen takaisin ja alakertaan apua niin joukkue on ihan toinen. Tuolla porukalla ei kuuhun mennä.
 
Ovelasti SaPKo jätti Ketterän porukoihin hyvänolon tunteen, leijuvat nyt ikäänkuin olisivat hyviä. täydellinen juoni Räsäseltä jälleen.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Mikäköhän oli maalivahdin peluutuksessa oli ideana? Nöin siis ekat 5 maalia ja ei niissä Salmisella mitään saumaaa. Mutta huomaskohan valmennus sitten että turha vaihtaa veskaria ja romuttaa toinenki veskari mentaalitasolla ku kyyti ois ollu kylmää jokatapauksessa.. tän enempää en nyt kommentoi. En usko että tasoero on oikeesti noin iso. Mut sen mitä matsoa katoin siihen 5 maaliin asti nik ketterä vei kyllä kuin isät poikia..
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Michael Van Gerwen
En usko että tasoero on oikeesti noin iso.

Ei todellakaan ole! Tänään vaan Ketterä sai todella hyvän startin peliin ja sitä myöten lumipalloefekti oli valmis. Sen avulla Ketterä myös sai SaPKon näyttämään huonolta. Joka tapauksessa SaPKo on edelleen yksi niistä, joka Ketterää voi keväällä horjuttaa.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Todella, todella harmi jos Laaksolle kävi pahasti. Olisi pudotuspeleissä kullanarvoinen taistelija. Savolaiselta jäätävän hieno soolo
Tärkeä voitto. Peli ei tasoltaan kyllä hyvä ollut. Kiekko pomppi molemmilla joukkueilla todella paljon ja harhasyöttöjä tuli aika hemmetin paljon. Ei ollut perinteistä SaPKo-Jokipo kiekkoa.. kova hinta maksettiin noista kahdesta pisteestä, jos Laaksolle kävi pahasti. On ehdottomasti kevään pelaaja ja tärkeä playoffeissa. Muutenkin mennään jo tosi kapealla..
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Todella, todella harmi jos Laaksolle kävi pahasti. Olisi pudotuspeleissä kullanarvoinen taistelija. Savolaiselta jäätävän hieno soolo
Laaksoa SaPKo tosiaan tarvitsee kevään aikana joten toivottavasti ei käynyt pahemmin mutta näytti kyllä huolestuttavalta Laakson tilanne.
Savolaisen peli oli tosi vahvaa ja voittomaali kruunasi koko joukkueen taistelua ilmentävästi hänenkin illan. Aloituksia Savolainen otti lähes 80%:sti ja yhdestä voitetusta aloitetuksesta voittomaalikin oli mahdollinen.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Katsoin tuon Laakson tilanteen uudelleen enkä näe siinä varsinaista polvitaklausta mutta täysin tahallinen kontakti jalkaanhan se on. Laakso olisi mennyt muuten ohi ja pakki ajanut hutia kulmaan ja kontakti jalkaan oli ainoa mihin ehti.
Pahalta näytti, ei voi mitään. Melko varmasti saikkua tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Tästä pelistä ei paljoa taaskaan jäänyt käteen. Kaivetaan ne positiiviset asiat eli av toimi ok, noustiin takaa ohi ja Tatu Vihavainen on huikea pelaaja.
 
Suosikkijoukkue
Lohet
Tästä pelistä ei paljoa taaskaan jäänyt käteen. Kaivetaan ne positiiviset asiat eli av toimi ok, noustiin takaa ohi ja Tatu Vihavainen on huikea pelaaja.
Jäi käteen tärkeät kaksi sarjapistettä. Putoamista vastaan taistelevat joukkueet ovat tässä vaiheessa kautta vaarallisia vastustajia. Se kannattaa aina muistaa. Vihavaisen ketju puolusti Peliittojen 3-3 tasoitusmaalin laiskasti, joten olivat voittomaalin velkaa muulle joukkueelle:) Hieno maltti oli Vihavaisella jatkoaikamaalissa.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Vieläköhän tuosta porukasta taiotaan playoffjoukkue...
Räsänen laittoi pelin lopulla Siren-Mutikainen-Rauvola ketjun kasaan, eli kyllä sillä pieni haju sen kyvystä on.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
noh tärkeät 2 pongoa, mutta olihan tuo peli aika huonoa. YV:ssä on pahasti vikaa tällä hetkellä. Siihen pitäisi jotain keksiä. Kyllä kaksi kertaa jos päästään pelaa 5min yv:tä pitäisi tulla enemmä kuin 1 maali. Nyt kun ei saatu juurikaan ees paikkoja luotua YV:llä.. Paljon on tehtävää, jotta Playoffeissa olisi jengi valmiina..
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joudun lainaamaan itseäni muutaman viikon takaa. Tilanne ei ole muuttunut. Kaikki ratkaisut täytyy tehdä viiksiltä tai pohjasta, kun ei ole viivassa uhkaa. Alivoimanelikon on helpompi pelata, kun ei tarvitse sulkea syöttöjä viivaan pois.
Harvassa ovat viivapelotteet jopa Liigassa tänäpäivänä mutta se on totta, ettei ainakaan vielä ole löytynyt Viitasalolle korvaavaa pelaajaa pelaamaan viivassa. Ja mikäli sinne ei löydy ns pelotetta niin hyvä pelintekijä sinne pitää löytää ja sitten viiksillä olisi oltava uhka ja tietenkin neliön keskelle pelaaja joka osaa siinä tehdä maalivahdin olon kurjaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös