Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

SaPKon historia

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana sorza, 05.12.2015 klo 06.32.

 1. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  En löytänyt aiheeseen sopivaa ketjua niin oli pakko avata oma. Tähän voi jokainen SaPKo-fani (tottakai muut fanit voi kertoa omat muistonsa SaPKosta) kertoa oman hienoiman hetkensä menneiltä vuosilta ja tottakai me muut tulemme arvostelemaan kuinka väärässä olet sen kanssa. Ja kuten lainauksesta voi päätellä, tämä tuli mieleen, kun kausiketjuun laitoin pientä vertailua.

  Lainaus:
  Ja tässä omani:

  Tähän liittyen yksi oman SaPKo faniuden huikein hetki on ollut Machuldan maali Mestis-karsinnassa Ketterää vastaan (olin juuri olutkarsinasta tupakan kautta kerennyt SaPKon fani katsomoon(Lisähuomiona, että se rankkari kolmannen erän noin puolivälissä oli yksi kauhein hetki, en voinut katsoa kentälle HYI VITTU)). Hauskinta Machuldan maalissa on se, että kaikki luulee, että yritti laukoa, mutta se oli tarkoitettu syötöksi takatolpalle Konstille, mutta sattui menemään tolpan kautta maaliin.
  Vaikka on tullut pelejä nähtyä Fazer-Liigassa (KooKoo- ja Ilves-sarja aina mielessä) ja Suomisarjassa.

  Ilves-sarjaan liittyen on monet tarinat tullut täällä Tampereella jauhettua Ilves sydämisten kanssa.

  Toisena muuten on Miika Piikkilän jatkoerä maali toisessa vai kolmannessa jatkoerässä Play out-sarjassa FPSssää vastaan. Nämä edellä Mestis-nousun maaleja, missä Blomqvist pelasi elämänsä kevään Litmasen ja Tiilikaisen rinnalla.

  Toisaalta eihän nuo mikään voita fiilistä, kun Aso tulee sanomaan Kotkassa järjestyksenvalvojille, että antakaa faniemme tulla juhlimaan nousua kanssamme.

  Ehkä Machuldan suoritus kultaa muistoja, kun oli voittamassa SM kultaa minun toisessa fanittamassa joukkueessa kaudella 2001-2002.

  Bubbling under: Kalle Konsti ja 4 maalia 6-5 ja voitossa Jukureita vastaan.
   
 2. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Muistaakseni tämä peli meni seuraavalla kaavalla: Jukurit johtaa 0-1, SaPKo siirtyy 4-1 johtoon. Jukurit nousee rinnalle ja menee ohi 4-5. Kolmannessa erässä jossain vaiheessa SaPKo tasoittaa venyttäen jatkoajalle, missä Kalle Konsti iskee 6-5 maalin ja samalla oman neljännen maalin.

  Saanko muistelmiin tukea @Murkula @Tuusa @Lähemäen Dynamo
  Koska saatan muistaa väärin, enkä nyt puhelimella jaksa lähteä kaivelemaan. Mutta jos joku saa esim OPKn pelistä laitettua niin oon tuopin joskus jossain velkaa.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Minulla on tästä samankaltainen muistikuva, mutta vain muistikuva.

  Paremmin itelläni on mielessä SaPKon voitto Jukureista Mikkelissä, jossa Silvennoisen Mikko löi ottelun voittomaalin pelin viimeisellä sekunnilla ja sitä tarkisteltiin videolta. Jukurit oli karannut jo 4-1 johtoon, mutta ottelu siis päättyi 4-5

  Tämä ei jäänyt mieleeni varsinaisesti tuon voiton takia, vaan paikallisen keski-iän ylittäneen herrasmiehen toiminnasta jolla oli pakkomielle kääntyä Jukurimaalin jälkeen minuun päin ja läpsyttää käsiään naamani edessä. Tarkoitan noin 20cm päässä naamasta. Olin itsekseni ajellut katsomaan sitä matsia ja istuin jossain yläritsillä.
  Minulla on siitä hieno taito, että tapaan saada vittuilemalla ihmisiä jopa itkemään kun minut siihen saakka ensin ärsytetään. Pystyn pitämään siis provosoitumisen siälläni, mutta takaisin saa yleensä sen mitä on tilannut. Kun se voittomaali syntyi, niin oli sitten minun aikani vastata sedälle ja niinhän siinä kävi, että ukko paistoi varmaan vielä illalla kananmunia otsallaan. Sen verran se ainakin punotti siitä katsomosta poistuttua. Jäin vielä siitä penkkirivillä tukkeeksi, että pääsin tanssimaan lambadaa. Veikkaan, että siinä tuskastuessaan äijänkäppänäkin pisti SaPKon huivista logon sen verran hyvin merkille, että ei ole vieläkään unohtanut miltä se näyttää.

  Olen kyllä myöhenmmin ihmetellyt mikä sen ukon ajoi niin idioottimaiseen toimintaan, sillä voin vannoa käsi sydämellä, että menin vain katsomaan peliä ja istuin hiljaa kuin tatti paskassa...no siinä kylänmies varmaan oppi, että vittuilun kohde kannattaa jatkossa valita paremmin.

  Tämä tarina on tosi.

  (idioottimaista oli omakin toimintani, mutta ei harmita, ei ole tapana luovuttaa)
   
 4. juhana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JOKERIT Helsinki vuoteen 2013, Ässät, KooKoo
  SaPKo ja Savonlinna ovat myös ehdottomasti suosikkejani, vaikken varsinainen fani olekaan. Nykyisistä Mestis-jengeistä SaPKo ja Jokipojat ovat ehdottomasti kaksi kiinnostavinta ja perinteistä joukkuetta.

  SaPKoon kiinnekohta tuli 80-luvun puolivälissä, kun pikkupoikana Kouvolassa alettiin seurata divaria. KooKoo oli tuolloin yksi kärkijoukkueista nousten liigaan keväällä '87, mutta SaPKo valitettavasti samaan aikaan yleensä sarjan viimeisiä. Niinpä ottelut oli yleensä aika selkeitä voittoja.

  Samaan aikaan ehdoton suosikkipelaajani divarissa eli Steve MacDonald siirtyi Heinolasta Savonlinnaan, mikä nosti vielä kiinnostudta. Huikeat pensselit, huikeat tehopisteet ja välillä myös huikeat rangaistusminuutit...Vasta myöhemmin minulle selvisi, että Steve oli itse asiassa tullut Suomeen Savonlinnan kautta. Hesarikin teki tuolloin jutun hänestä, kun taisi olla ensimmäisiä jos ei jopa ensimmäinen ulkomaalainen kapteeni Suomessa.

  Keväällä 89 koin sitten divarissa kaksi ääripäätä - Jokereiden nousu liigaan lämmitti totta kai mieltä, mutta SaPKon putoaminen kakkosdivariin söi kyllä yläasteikäistä...

  90-luvulta muistoissa vaikka jo Helsingissä asuin jäi hyvin mieleen KooKoon putoaminen SaPKolle keväällä 95. Siinä tuli sitten takaisin vähän vanhoja "kalavelkoja" :)

  Yksi pelaaja joka jäi mieleen myöhemmin, vaikken koskaan nähnyt pelaavan - Gennadi Kurdin. Muistan kyllä jutut Kiekkolehdessä ja Urheilulehdessä :) Taisi kerätä valtakunnallista huomiota, kun teki erittäin hyvin pisteitä ja kenties vielä paremmin jäähyjä...Kentues kahden ylimmän sarjatason kovin "kuumakalle". Ei ollut kerta tai kaksi, kun silloinen valmentaja Ari-Pekka Selin manasi pelin jälkeen herra Kurdinin aivan älyttömiä jäähyjä...
   
 5. Laiton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Vaikka olen nähnyt Kurdinit, McDonaldit, Piiriset, Tjumenevit Pässipaidassa, ehkä paras muisto jäi muutama vuosi sitten eräästä arki-illasta Forssassa.
  SaPKo oli muistaakseni hävinnyt kauden kaikki vieraspelit ja taisteli Fps:an kanssa joutumisesta karsintaan. Mentiin kaverin kanssa paikan päälle ja oltiin varmasti ainoat SaPKo kannattajat hallissa, siltä se ainakin vaikutti.
  Alussa saimme seurata rauhassa peliä, mutta paikallisen väen huomattua meidän taputtavan aina, kun vierasjoukkue sai jotain hyvää aikaan, alkoi vittuilu ja ilveily. Olin aina ajatellut, että meidän savolaistenhan niitä juntteja piti olla, mutta.... En kuitenkaan yleistä.
  No, siitä sitten innostuttiin hakkaamaan käsiä oikein todella ja viimeisessä erässä jo saatiin kannustusta huutamallakin aikaiseksi. Jotenkin pelin jännitys, ulkoinen ärsytys ja tietysti iso Pässisydän sai estot pois. Ei kiinnostanut pätkääkään mitä meistä ajateltiin.
  No, Kerhohan taisteli pelistä hienon voiton kotiin ja riemulla ei ollut rajaa. Siinä sitten taputettiin joukkueelle sekä annettiin ylävitosia toisillemme kättelyjen ajan ja oltiin lähdössä tyytyväisinä pois, kun huomasimme SaPKon joukkueen tulevan joukkueena kohti katsomoa, jossa olimme. Nyt oli meidän vuoro saada kiitokset kannustuksesta. Lähes koko joukkue taputti tai hakkasi mailaa jäähän meille kahdelle.
  Tuntui helvetin hyvälle!
   
 6. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Murkula perhana jo kertoi sen meikänkin suosikkihetken, mikä tapahtu Kalevankankaalla muutama vuosi sitten. Silloin muuten mullekin auottiin päätä. Kalapuikkoviiksinen viisvitonen jukurimies huuteli koko ajan jotain ja jukuritappion hetkellä sitten sanoi, että kato sarjataulukkoa. Vastasin että täällä kattelen peliä, sarjataulukkoa voin sitten katella kotona tekstiteeveestä.

  Toinen on shitten vuoshien takaa. Ketterä johti 3. erässä 0-3 Talvisalossa, itte kävelin hallin käytävillä kavereiden kanssa, kun kohta alkoi peräjälkeen kuulua maalihurrauksia yleisöltä. SaPKo otti ja voitti sen pelin 4-3.
   
 7. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  SaPKo viettää 90-vuotista juhlakautta ja sivuille on tullut haastatteluja teemaa mukaillen. Etenkin Konstin ja Turbon haastattelut ovat lämmittäneet mieltä. Seuraavaksi hiipii mieleen, että milloin nro 17 jäädytetään. Konsti painaa junnujen parissa hyvää duunia ja kommentaattorina, kun otteluun pääsee, on Mestiksen parhaita. On suuri sääli, että ei saanut lopettaa uraa SaPKossa ansaitsemallaan tavalla erinäisten syiden takia.

  @Moderaattorit voitteko vaihtaa otsikon vaikka "SaPKon historia", tai mahdolliseen vastaavaan ketjuun yhdistää.