Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

SaPKon harjoituspelit 2010

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Makopide, 11.08.2010 klo 16.40.

 1. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKo siis avasi eilen harjoitusottelunsa kohtaamalla Jyväskylässä paikallisen D Teamin. SaPKo voitti ottelun voittolaukauskisan jälkeen 4-5

  Aika kokeilujahan nämä on vielä mutta kyllä silmiin pisti heti Ässistä tulleen junnun Antti Uusitalon esitys. Kaveri paukutti kaksi maalia heti kättelyssä ja ratkaisipa poika vielä rankkarit pässeille. Veikkaan että tästä kaverista on SaPKolle paljon iloa tällä kaudella.

  SaPKo jatkaa harjoitusotteluitaan seuraavasti ja tähän ketjuun voinee kommentoida kaikkea mikä liittyy näihin peleihin:

  12.08 SaPKo - D Team
  20.08 Jokipojat - SaPKo
  28.08 Jukurit - SaPKo
  01.09 SaPKo - Ketterä
  03.09 SaPKo - KalPa
  07.09 SaPKo - Jokipojat
  09.09 SaPKo - Jukurit
   
  Viimeksi muokattu: 11.08.2010 klo 16.58
 2. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKo hävisi kotonaan viime viikolla D Teamille maalein 2-5 runsaan jäähyilyn seurauksena. Oinonen maalilla torjui hyvin, muut aika kohmeessa.

  Eilen SaPKo pelasi Outokummussa Jokipoikia vastaan ja sai kuonoon maalein 2-7. Laukausten perusteella SaPKo hallitsi ottelua mutta jotenkin aneeminen on esitys ollut silti. Puolustukseen toivottavasti saadaan KalPalta apua, ainakin Pasi Hirvosen toivoisin pukevan pässipaidan loppukaudeksi. Maalivahditkin ollut oudon lepsuja, toivotaan parannusta ettei tule hätä puseroon.
   
 3. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Emmänyt tiedä tuosta oudon lepsuudesta. Tosiasia kun on se, että SaPKon maalivahtiosasto on kahdella sanalla sanoen hyvin heikko, eräs sarjan kirkkaasti huonoimmista. Sen uskon olevan savonlinnalaisten akilleenkantapää tulevalla kaudella. Valitettavasti nimimiehet hyökkäyksessä ja KalPa-lainat eivät tuo kesää, jos peräpää vuotaa.
   
 4. Talentti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Spurs, SaPKo, Ässät
  Lainaus:
  Entäs jos yksi Kalpasta tuleva pelaaja onkin maalivahti. Siellä olisi Similä ja Ahlqvist. Varmasti kehittyisivät SaPKossa paremmin kuin penkillä?