Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

SaPKon harjoituspelit 2010

Viestiketju osiossa 'SaPKo' , aloittajana Makopide, 11.08.2010 klo 16.40.

 1. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKo siis avasi eilen harjoitusottelunsa kohtaamalla Jyväskylässä paikallisen D Teamin. SaPKo voitti ottelun voittolaukauskisan jälkeen 4-5

  Aika kokeilujahan nämä on vielä mutta kyllä silmiin pisti heti Ässistä tulleen junnun Antti Uusitalon esitys. Kaveri paukutti kaksi maalia heti kättelyssä ja ratkaisipa poika vielä rankkarit pässeille. Veikkaan että tästä kaverista on SaPKolle paljon iloa tällä kaudella.

  SaPKo jatkaa harjoitusotteluitaan seuraavasti ja tähän ketjuun voinee kommentoida kaikkea mikä liittyy näihin peleihin:

  12.08 SaPKo - D Team
  20.08 Jokipojat - SaPKo
  28.08 Jukurit - SaPKo
  01.09 SaPKo - Ketterä
  03.09 SaPKo - KalPa
  07.09 SaPKo - Jokipojat
  09.09 SaPKo - Jukurit
   
  Viimeksi muokattu: 11.08.2010 klo 16.58
 2. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  SaPKo hävisi kotonaan viime viikolla D Teamille maalein 2-5 runsaan jäähyilyn seurauksena. Oinonen maalilla torjui hyvin, muut aika kohmeessa.

  Eilen SaPKo pelasi Outokummussa Jokipoikia vastaan ja sai kuonoon maalein 2-7. Laukausten perusteella SaPKo hallitsi ottelua mutta jotenkin aneeminen on esitys ollut silti. Puolustukseen toivottavasti saadaan KalPalta apua, ainakin Pasi Hirvosen toivoisin pukevan pässipaidan loppukaudeksi. Maalivahditkin ollut oudon lepsuja, toivotaan parannusta ettei tule hätä puseroon.
   
 3. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Emmänyt tiedä tuosta oudon lepsuudesta. Tosiasia kun on se, että SaPKon maalivahtiosasto on kahdella sanalla sanoen hyvin heikko, eräs sarjan kirkkaasti huonoimmista. Sen uskon olevan savonlinnalaisten akilleenkantapää tulevalla kaudella. Valitettavasti nimimiehet hyökkäyksessä ja KalPa-lainat eivät tuo kesää, jos peräpää vuotaa.
   
 4. Talentti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Spurs, SaPKo, Ässät
  Lainaus:
  Entäs jos yksi Kalpasta tuleva pelaaja onkin maalivahti. Siellä olisi Similä ja Ahlqvist. Varmasti kehittyisivät SaPKossa paremmin kuin penkillä?