rice cooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hippoksen Minardi, Suomi
SaPKolle imagollisesti aika nihkeää, kun jo toiset savolaisetkin vievät joukkueen kärkinimiä samalla, kun omat hankinnat ovat olleet parhaimmillaankin tasoa ynnä muut. Eipä sillä, etteikö IPK ole nykyformissaan vetävämpi organisaatio ja sitten KalPakin naapurissa jne. Nyt jos seuraavaksi pässipaitojen nimekkäin sopimus on kesällä tosiaan luokkaa Urpolahden jatko ja loppukööri hankitaan sitten jostain suomisarjasta/yli-ikäisistä Mikkelin a-junnareista, niin melko moni kausikortti jäänee Itä-Savossa uusimatta. Joko rahat on loppu eikä lisää ole tulossa tai sitten on ajateltu ottaa "kaikki" irti siitä, kun putoamispeikolla on vuosi vuorotteluvapaata.
 
Voi vittulan väki.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Aika synkkää tekstiä porukka suoltaa. Karppinen olisi ollut hyvä pelaaja mutta ei missään tapauksessa ollut SaPKon paras. Kausi oli myös aika ailahteleva ja kauniisti sanottuna Aten onnistuminen oli hyvin riippuvaista pelikavereista. Hyvä pelaaja on ja kaikki mahdollisuudet tulevaisuudessa Liigassa. Tsemiä vaan ukolle tulevaan urapolkuun.

SaPKoon on edelleen monta paikkaa tyhjillään ja ite ainakin sain ensimmäisten joukossa jatkajatoive ykkösen kiinni kun Savolainen pisti jatkopaperiin nimen. Ei voi myöskään vähätellä Piitulaisen, Mutikaisen, Sirenin ja Rauvolan jatkoja.
Rovaniemeltä tulee erittäin hyvä pakki enkä ainakaan Tapparasta tulijaa kutsu miksikään ynnä muut mieheksi ennen kuin näen mihin pystyy.
Katellaan nyt rauhassa millä joukkueella kausi alkaa ja muristaan sitten jos aihetta on. Toistaiseksi joukkueen kokoaminen näyttää hyvältä.
 
Viimeksi muokattu:
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa, Liikunnan Riemu
Aika synkkää tekstiä porukka suoltaa.
Katellaan nyt rauhassa millä joukkueella kausi alkaa ja muristaan sitten jos aihetta on. Tokstaiseksi joukkueen kokoaminen näyttää hyvältä.
Aivan samoilla aallonpituuksilla ollaan Murkulan kanssa. Jostakin pulppuaa nyt vaikerrusta enemmän kuin infektiolääkäri on määrännyt. En kyllä dissaisi ainuttakaan noista hankinnoista enkä uusintasopimuksista liioin. SaPKon tilannetta aliarvioidaan rankasti ja esimerkiksi IPK:n tilannetta yliarvioidaan. Rahasta on puute ihan varmasti kaikilla, ellei nyt niin viimeistään talvella.

Emme tiedä edes, milloin ja miten pelataan, jos pelataan. Olisi hullua lyödä kaikki tiskiin puoli vuotta ennen kauden mahdollista alkua. Eiköhän sieltä vielä kerrottavaa ilmene. Mitä lähtijöihin tulee, vaihtuvuus on luonnon kiertokulkua. Karppisella muun muassa matka Ouluun enemmän kuin puolittui. Hyvää matkaa kaikkiin suuntiin ja kaikkea muutakin.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Vai jäiskö joku noista vielä Talvisaloon.
Pari voikin jäädä. En panisi pahakseni, jossei neljä, mutta eiköhän Liigassa ole jo paikka tai ainakin pitäisi olla.

Turhaa tässä päätä vielä pensaaseen isketää. Odotellaan ensin se maalivahti ja kuinka käy junnu säännön osalta niin sitten aletaan lyömään isoa puita uuniin.

Tulee mieleen eräs kesä, kun edellisen kauden ykkösketju lähti muille maille vierahillle ja Räsänen sopivasti hämmensi soppaa sanomalla, että saatiin juuri ne pelaajat, ketkä haluttiin. Savonlinnassa oli päällä sellainen kriisi, että miksi ei hyvät pelaajat kelpaa, mutta niihin poistumisiin liittyy aina erinäisiä syitä ja joskus eri pelaajia ei saada pidettyä.

Sitä minä en ymmärrä, kun Itä-Savossa mainittiin SaPKolla olevan 17 sopimusta, mutta minun matikalla samassa uutisessa listattuja pelaajia on 16+2 try out. Joko yksi sopimus on edelleen julkaisematta mahdollisten liiga- tai ulkomaa pykälien takia tai yksi try out on jo muuttunut oikeaksi sopimukseksi.
 
Viimeksi muokattu:
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Kyllähän silti fakta on se, että meiltä lähtee varmat kaverit, joiden kyvyt tiedetään ja tilalle tulee a-junnuja joista ei tietoa. Minustakin noi jatkot mitä tullut niin itsekkin laskeskelin jokaisen mukaan mitä haluisin jatkavan. Mutta edelleen meillä on pääasiassa 3-4 kentän hyökkääjiä suurinosa. Piitulainen ja Savolainen edustaa SaPKon kärkihyökkääjiä tällä hetkellä ja molemmat pystyy yli 30 pinnaan per kausi, mutta mistä saadaan loput? Rauvola perusvarma 15-20 pinnaa, mutta hänen vahvuudet onkin enemmän sitten kovassa työnteossa, samoin Mutikainen. Siren oli kanssa hyvä viime kaudella ja vastuu tulee kasvamaan. Saa nähdä pystyykö sitten tämän vastuun täyttämään. Itse odotan kyllä Sireniltä kovaa kautta, kaverilla on kyll taitoa pirusti, mutta viimekaudella vielä näkyi kokemuksen puute ja junnumainen hötkyily joissain asioissa. Kyllä esim IPK, Ketterän ja JoKP sopparit ja jopa Hokkin olleet semmosia, että siellä rakennetaan kovia jengejä. Toki tässä tilanteessa tää SaPKon strategia voikin olla parempi, että annetaan "kalliiden" kärkiäijien vaihtaa maisemaa ja koitetaan tervehdyttää omaa taloutta.
Paha sanoa mikä strategia tässä tilanteessa sitten on paras.. ei sitä tiedä milllon kausi edes alkaa jos ja kun epidemian toinen aalto iskee syksyllä.

Jokatapauksessa seuraavat hyökkääjien sopparit pitäs olla tyyliin 1 kentän äijiä... ja toni seuraavaksi odotan itse ainakin nyt että saatas se 1 maalivahti.. ei tässä siis kirvestä kaivoon heitetä vaan on tässä tosiaan saanut vaan huomata miten kovaa porukkaa edellä mainitut jengit kasaa. Siellä vissiin houkuttavuus sitten eriluokkaa.
 

Rapu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
LL90 kanssa aika lailla samoin myös mie SaPKon sopimustilanteesta ajattelen. Ykkösmaalivahti pitää tietysti löytää ja siltä osin lupailtiin uutisia ehkä jo toukokuun aikana. Pari hyvää pakkia pitäisi joukkueeseen saada myös lisää. Marvan jatkaminen SaPKossa olisi mieleinen uutinen. Kävi "junnudirektiivin" kanssa miten hyvänsä, niin hyökkäykseen kaivataan kipeimmin ykkösketjun pelaajia. Tietysti sopimuksen tehneistä nuorista voi kehittyä iloisia yllätyksiä, mutta ennakkoon arvioiden edes kohtuullinen menestyminen sarjassa vaatisi hyökkäyksen puolelle vähintäänkin yhden ketjullisen verran tosi hyviä pelaajia. Hyökkäyksen puolelle ei kolmos- ja nelosketjuun tarvita enää yhtään lisäsopimusta. Atte Karppisen siirron ehkä tärkein tekijä oli toive päästä kokeilemaan liigavauhtia Kalpan mukana. Tietysti myös lyhyempi matka kotiseudulle voi siirtopäätökseen vaikuttaa.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Marvan ja Tiitisen jatkot ois kyllä hyvät kanssa. Tiitinen pelasi aika hyvää kevätkautta tällä kaudella.

Atte Karppisen siirron ehkä tärkein tekijä oli toive päästä kokeilemaan liigavauhtia Kalpan mukana. Tietysti myös lyhyempi matka kotiseudulle voi siirtopäätökseen vaikuttaa.
Se onntodennäköisesti noin, että KalPa houkuttaa kanssa. SaPkolla ei ole vastaavaa tekijää taustalla.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
SaPKon kassa ei voi olla missään timanttisessa kunnossa joten selvää on, että sopimuksien summilla ei voi kilpailla. Jotain muuta pitää pystyä silloin tarjoamaan ja sen mielestäni osaava valmennus kyllä pystyy hyvinkin toteuttamaan. SaPKo tarjoaa hyvän paikan kehittymiselle ja Talvisalon yleisö sekä Savonlinnalaiset arvostavat pelaajia jotka laittavat itsensä likoon pässipaidan puolesta. Joukkueeseen halutaan nuoria hyvällä asenteella liikkeellä olevia pelaajia ja Räsänen takuuvarmasti tietää jokaisesta joukkueeseen tulevasta pelaajasta, että tämä hänen sapluunaa sopii. Luotan kyllä, että hyvät maalivahdit vielä löytyy. Pari puolustajaa ja kolme tai neljä hyvää hyökkääjää jostain vielä lisää niin ollaan jo paljon paremmassa tilanteessa. Vihavainen ja Forström sopimuksiin siihen vielä lisäksi niin kausi käyntiin vaan!
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Janne Hämäläinen on mm. Neljällä kaudella merkkauttanut jo Liigapelejä ja kauden vetänyt Mestistä, vaikka ikää on 22v. Voin olla ihan väärässäkin mutta luuletteko että a)Linden ja b) Räsänen olisi ottanut miehen mukaan jos pitää täytenä arpana.
Lisäksi olisi kohtuullisen oleellista huomioida että verrattuna viime kauden avausrosteriin on nyt julkaistu 8 pelaaja vähemmän + 1 on try-out. Pahoin pelkään että viimeiset julkaistavat ovat kuuluisan kannattajajoukon witosketjun jäseniä. Eikun, olisikohan siellä kuitenkin pelaajia jotka jäävät ilman sopimusta ulkomailta tai Liigasta.
Mistään minä en mitään tiedä mutta aina silloin tällöin on käynyt niin että loppuvaiheessa joukkueen kokoamista kiinnitetään vielä kovia nimiä. Voisi kuvitella että tulossa on vielä ~8 pelaajaa ja se on aika paljon. Jos nykyisistä julkaistuista koostaa vaikkapa bottom 6 pelaajat niin ei näytä huonolta, ei sitten millään. Ja huomioitava on varmaan sellainenkin asia että Koivusen paluu kertoo siitä mitä Räsänen haluaa. Silloin kun valmentaja saa haluamansa pelaajan niin sille on joku rooli ja ajatus eikä se silloin ole täytepelaaja.
Kun tuloksentekijöitä lähtee niin uusia löytyy tai sitten roolin kasvaessa joku muu ottaa sen tulosvastuun. En nyt nimeä niitä pelaajia jotka jo julkaistuista nostaa tehopinnamääräänsä selvästi, ettette kaikki naura mutta katotaan sitten jos ja kun kausi joskus alkaa.
 
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.
Suosikkijoukkue
JoKP
Janne Hämäläisellä ei toissa kaudella Jokipojissa onnistunut oikein mikään ja fanit alkoivat jo pitää häntä turhana peliajan viejänä esim. omilta junnuilta.
Onhan nuori mies varmaan sen jälkeen kehittynyt, joten ei muuta kuin tsemppiä Hämäläiselle ja SaPKolle muutenkin ensi kauteen.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Janne Hämäläisellä ei toissa kaudella Jokipojissa onnistunut oikein mikään ja fanit alkoivat jo pitää häntä turhana peliajan viejänä esim. omilta junnuilta.
Onhan nuori mies varmaan sen jälkeen kehittynyt, joten ei muuta kuin tsemppiä Hämäläiselle ja SaPKolle muutenkin ensi kauteen.
Kyllä jäi hyvin mieleen mitä Hämäläisestä kirjoiteltiin eikä sovi epäillä enemmän pelejä nähneitä.
Tuo tähän astinen urapolku vaikuttaa kuitenkin ihan lupaavalta. Sieltä ei tule SaPKoon ihan täysi raakile ja nuo HIFK:n antamat paikat viittaa siihen että pelaajassa on nähty hyvää potentiaalia. En pidä minään varmana ratkaisupelaajana mutta en hutinakaan ennen kuin nähdään mihin pystyt. Joensuussa oli parikymppisenä, nyt kaksi vuotta vanhempi ja ainakin tilastojen mukaan kohtuullinen A-liigan kausi alla.
 
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Janne Hämäläinen on mm. Neljällä kaudella merkkauttanut jo Liigapelejä ja kauden vetänyt Mestistä, vaikka ikää on 22v. Voin olla ihan väärässäkin mutta luuletteko että a)Linden ja b) Räsänen olisi ottanut miehen mukaan jos pitää täytenä arpana.
Lisäksi olisi kohtuullisen oleellista huomioida että verrattuna viime kauden avausrosteriin on nyt julkaistu 8 pelaaja vähemmän + 1 on try-out. Pahoin pelkään että viimeiset julkaistavat ovat kuuluisan kannattajajoukon witosketjun jäseniä. Eikun, olisikohan siellä kuitenkin pelaajia jotka jäävät ilman sopimusta ulkomailta tai Liigasta.
Mistään minä en mitään tiedä mutta aina silloin tällöin on käynyt niin että loppuvaiheessa joukkueen kokoamista kiinnitetään vielä kovia nimiä. Voisi kuvitella että tulossa on vielä ~8 pelaajaa ja se on aika paljon. Jos nykyisistä julkaistuista koostaa vaikkapa bottom 6 pelaajat niin ei näytä huonolta, ei sitten millään. Ja huomioitava on varmaan sellainenkin asia että Koivusen paluu kertoo siitä mitä Räsänen haluaa. Silloin kun valmentaja saa haluamansa pelaajan niin sille on joku rooli ja ajatus eikä se silloin ole täytepelaaja.
Kun tuloksentekijöitä lähtee niin uusia löytyy tai sitten roolin kasvaessa joku muu ottaa sen tulosvastuun. En nyt nimeä niitä pelaajia jotka jo julkaistuista nostaa tehopinnamääräänsä selvästi, ettette kaikki naura mutta katotaan sitten jos ja kun kausi joskus alkaa.
Joo kyllähän kieltämättä SaPKon A-junnuhaut on menneet aika nappiin jokakaudella. Sitä ei käy kieltäminen. SILTI kaipaisi jo tässä vaiheessa edes yhden ykköskorin kiinnityksen tuonne. Kuitenkin aikaisempina kausina niitä on saatu heti tälleen keväälläkin.

Itse uskon, että Siren on kova ensikaudella. Savolainen tehnee myös sen 30+ pinnaa. Savolainen on kyll jännä kaveri, kun ei se mitenkään kovinkaan ns. näkyvän taitava ole, mutta aika hyvät tehot teki kuitenkin viime kaudella. Odotan myös, että Piitulainen kun sai nyt pitkästä aikaa kokonaisen kauden alle, että lunastaa sitä maalintekopotentiaalia mitä hänellä on. Siinäpä ne tuloksen tekijät sitten hyökkäyksestä olikin, mitä itse tiedän. Rauvolalla oma roolinsa, samoin Mutikaisella ja Koivusella. Eli kyllähän tuonne aika monta tuloksentekijää vielä kaivataan. Nooh odotellaan. Kuten sanoin seuraavaksi odotan ehdottomasti ykkösmoltsun signausta.

Kyllä Karppisen kelpaa tuuletella Kankaanmontussa, kun siellä sentään yleisö pitää meteliä ja kannustaa ja siellä on kova buumi päällä edelleen. Karppinenhan on tunnetusti melko kova tuulettelemaan. Savonlinnassa porukka on ku kirkossa..
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllä jäi hyvin mieleen mitä Hämäläisestä kirjoiteltiin eikä sovi epäillä enemmän pelejä nähneitä.
Tuo tähän astinen urapolku vaikuttaa kuitenkin ihan lupaavalta. Sieltä ei tule SaPKoon ihan täysi raakile ja nuo HIFK:n antamat paikat viittaa siihen että pelaajassa on nähty hyvää potentiaalia. En pidä minään varmana ratkaisupelaajana mutta en hutinakaan ennen kuin nähdään mihin pystyt. Joensuussa oli parikymppisenä, nyt kaksi vuotta vanhempi ja ainakin tilastojen mukaan kohtuullinen A-liigan kausi alla.
Hämäläinen oli parempi Joensuussa, mitä tehopisteet kertoivat ja mitä fanit näkivät. Hänessä oli nähtävissä selkeät pelimiehen elkeet, joita ei välttämättä kykene tiedostamaan, jos on kokemusta vain katsomossa istuskelusta.Tiettyä äijämäisyyttä ja röyhkeyttä jäin kuitenkin kaipaamaan, oli vähän flegmaattisen oloinen välillä..
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Hämäläinen oli parempi Joensuussa, mitä tehopisteet kertoivat ja mitä fanit näkivät.
Jos nyt ihan totta turistaan niin muistan tältä sivustolta löytyvän viestin tai viestejä joissa kyseenalaistan Hämäläisen "surkeuden".
Oma otanta nähdystä oli kuitenkin vain muutaman pelin otanta, mutta edukseen esiintyi niissä muutamassa jotka näin, edukseen kun verrokkina oli muu Jokipoikien joukkuea ko. peleissä.
 
Viimeksi muokattu:
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.

Talvisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, LaiPa
Tervehdys kaikille palstalaisille! Olen seurannut keskusteluja jo vuosia, mutta vihdoin sain toimeksi oman käyttäjänimen luomisen. Liekö koronan luoman lomautuksen ansiota... noh, sitten asiaan.

SaPKolla on vahvasti välikauden makua. Huolettaa vain se skenaario, että tässä luiskahdetaan takaisin sinne alemman keskikastin porukoiksi.

Oman tietolähteeni mukaan mahdollisia jatkajia ovat enää Vihavainen ja Forsström. Lainion perässä taitaa roikkua koko Mestis. Pidän ihmeenä jos täällä pelaa ensi kaudella. Toivottavasti ihmeiden aika ei ole ohi.

Pakisto huutaa isoja vahvistuksia. Ek korvaa Wallin. Mitä mahtoi Urpolahden kanssa tapahtua. Kuulin, että olisi hypännyt pelaamisen ohessa seuran markkinointipuolelle töihin, mutta ilmeisesti korona hautasi sen kuvion.

Kaiken kaikkiaan kova on lähtijöiden lista:

Urpolahti
Salminen
Andersson
Isiguzo
Norski
Marva
Tiitinen
Walli
Karppinen
Keskilohko
Laakso
Lainio
Lämsä
Sillanpää

Jos tuohon lisää vielä Juuson ja Tatun... hirvittää.

Olipas negatiivinen neitsyyden menetys.
 

rice cooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hippoksen Minardi, Suomi
Tervehdys kaikille palstalaisille! Olen seurannut keskusteluja jo vuosia, mutta vihdoin sain toimeksi oman käyttäjänimen luomisen. Liekö koronan luoman lomautuksen ansiota... noh, sitten asiaan.

SaPKolla on vahvasti välikauden makua. Huolettaa vain se skenaario, että tässä luiskahdetaan takaisin sinne alemman keskikastin porukoiksi.

Oman tietolähteeni mukaan mahdollisia jatkajia ovat enää Vihavainen ja Forsström. Lainion perässä taitaa roikkua koko Mestis. Pidän ihmeenä jos täällä pelaa ensi kaudella. Toivottavasti ihmeiden aika ei ole ohi.

Pakisto huutaa isoja vahvistuksia. Ek korvaa Wallin. Mitä mahtoi Urpolahden kanssa tapahtua. Kuulin, että olisi hypännyt pelaamisen ohessa seuran markkinointipuolelle töihin, mutta ilmeisesti korona hautasi sen kuvion.

Kaiken kaikkiaan kova on lähtijöiden lista:

Urpolahti
Salminen
Andersson
Isiguzo
Norski
Marva
Tiitinen
Walli
Karppinen
Keskilohko
Laakso
Lainio
Lämsä
Sillanpää

Jos tuohon lisää vielä Juuson ja Tatun... hirvittää.

Olipas negatiivinen neitsyyden menetys.
Jos tuo tosiaan on lopullinen lista SaPKo:n lähtijöistä, niin voi sanoa jo, että koko jengin selkäruoto poistuu kerralla vahvuudesta. Kevään 2017 dominoinnin jälkeen on toki trendi Savonlinnassa ollut tasaisen laskeva noin muutenkin. Lainion uskoisin kyllä pääsevän kokeilemaan Liigassakin ennen mestispelien mahdollista jatkumista.
 
Voi vittulan väki.

Talvisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, LaiPa
Jos tuo tosiaan on lopullinen lista SaPKo:n lähtijöistä, niin voi sanoa jo, että koko jengin selkäruoto poistuu kerralla vahvuudesta. Kevään 2017 dominoinnin jälkeen on toki trendi Savonlinnassa ollut tasaisen laskeva noin muutenkin. Lainion uskoisin kyllä pääsevän kokeilemaan Liigassakin ennen mestispelien mahdollista jatkumista.
Uskon että olisi etenkin peräpään jengeille erittäin pätevä liigapelaaja
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Kiitos sanojen "2017 dominoinnin jälkeen" sain mieleeni pelaajan jonka toinen kausi oli roolilta ja pisteiltä vähän ensimmäisestä poikkeva.
No sehän oli Lepauksen Temeksi. Ensimmäinen kausi 22 pinnaa ja toinen 62 pinnaa.
Etin pelaajan nimeä mielessäni kun oli tarkoitus perustella miten pienemmästä roolista voi nostaa pelaajan eri tasolle.
Väitän että aika harva odotti Lepauksesta ensimmäisen kauden perusteella niin kovaa tekijää vaikka pelikaveri olikin huippu.

50€ veto sen kanssa joka sanoo SaPKon jäävän 6. tai alle. Minä väitän että on 5. tai parempi.
Veto on voimassa jos kausi pelataan normaalisti. Otan yhden kanssa vedon kiinni.

E: lisätään vielä että Räsänen on ollut sarjassa päävalmentajana 8 kautta ja keskarvoisesti joukkue on sijoittunut runkosarjassa sijalle 3. Yhtään kertaa ei ole runkosarja päättynyt 4. sijaa alemmas. Mutta saattahan se hupsis tulla ensi kaudella. Minä vaan olen siinä uskossa, että kun valmentajan paperiin on laitettu nimi niin samalla on sitouduttu valmentajalle mieleisen joukkueen kasaamisen. Ja jos saman valmentajan aikasemmilla mieleisillä joukkueilla on aina pelattu kotietu niin tuskin tulevallakaan pohjamutia kynnetään.
 
Viimeksi muokattu:
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, JyP, KalPa, SaiPa, Liikunnan Riemu
... hirvittää.
En panisi rahojani Murkulaa vastaan. Syy on yksinkertainen. Vain Murkulan näkemykseen sisältyy myös analyysiä. Huolestuneet jeremiadit ovat lähinnä pelkkiä nimiluetteloja.

Sitä paitsi pitkässä listassa on nimiä, joiden suoritustasosta tai tason heilahtelusta oltiin talvella huolestuneita, nimiä ja nimimerkkejä mainitsematta. Nyt heidän lähdöstään tai mahdollisesta lähdöstään ollaan huolestuneita.

Muutama vuosi sitten julistettiin suurella tietäjyydellä, että helppohan Räsäsen on aluksi ajella Jasin rakentamilla vaunuilla, vielä senkin jälkeen, kun joukkue oli täysin vaihtunut. Kuinkas sitten kävikään. Eivät Räsäsen ja Lindenin kokemus ja kyvyt joukkueen rakentamisessa ja nuorten pelaajien kehittämisessä ja roolittamisessa ole mihinkään kadonneet.

Käsittääkseni nuoria lahjakkuuksia ja vähän kokeneempaakin kaartia on tänä kesänä tarjolla pitempään kuin tavallisesti, koska niin paljon on avoimia kysymyksiä koko tässä ja kaikessa muussakin bisneksessä. Totta: ensi talvena voi tapahtua mitä vain, suuntaan jos toiseenkin.

Jo hankituistakin saa hyvinkin pari tuloskentällistä.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Kait sitä jokainen tekee analyysejä omalla tahollaan. Omat lausuntoni perustuvat siihen, mitä tiedän viime kauden jatkajista. Huoleni kohdistuu pääasiassa siihen, että SaPKolla ei VIELÄ ole yhtään 1 korin kaveria. Tällähetkellä näyttää siltä, että hankinnat on A-junnuja, kun muut joukkueet hankkii muista mestis jengeistä kovia nimiä. Toki asia voi vielä muuttua en sitä sano, mutta yleensä niit kovia nimiä on tullut myös tässä varhaisessa vaiheessakin. Ja tosiaan ainoa huoli liittyy siihen, että A-junnu haut, vaikka SaPKolla ovatkin hyvin onnistuneet ovat silti omalla tavallaan arpoja. Toki mestiksen pikkuhiljainen siirtyminen yli-ikäisten A-junnujen sarjaksi helpottaa tuota tilannetta ja käppi ei ole niin iso silloin. Jäädään kuitenkin odottelemaan niitä nimekkäitäkin soppareita. Eiköhän sieltä niitäkin toivottavasti muuten tule.

En itse näe ainakaan tällä hetkellä, että hankituista saadaan pari tuloskenttää.. Toki, jos A-junnut osoittautuu koviksi pelimanneiksi niin voi sekin olla mahdollista. Tuloskentälliseen viime kauden pelaajista lasken ainoastaan Savolainen, Siren ja Piitulainen. Rauvola on myös toki potentiaalinen tuohon joukkoon mukaan. Pakeista Viitasalon jatko hyvä. Muista en sitten osaakkaan sanoa mitään, kun ovat kaikki uusia kavereita. Mikkola vaikuttaisi statsien perusteella ainakin ihan lupaavalta.

Ei siis ollut itselläni tarkoitus olla mitenkään negatiivinen vaan vain ilmaisin ihmetykseni, näiden kärkinimien puuttumisesta, kun samaan aikaan toiset jengit niitä signailee. Ja varsinkin ykkösmaalivahdin sopparin puuttuminen on sinäänsä outoa, kun yleensähän ykkösmolarit signataan ensimmäisten joukossa.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kyllä jäi hyvin mieleen mitä Hämäläisestä kirjoiteltiin eikä sovi epäillä enemmän pelejä nähneitä.
Tuo tähän astinen urapolku vaikuttaa kuitenkin ihan lupaavalta. Sieltä ei tule SaPKoon ihan täysi raakile ja nuo HIFK:n antamat paikat viittaa siihen että pelaajassa on nähty hyvää potentiaalia. En pidä minään varmana ratkaisupelaajana mutta en hutinakaan ennen kuin nähdään mihin pystyt. Joensuussa oli parikymppisenä, nyt kaksi vuotta vanhempi ja ainakin tilastojen mukaan kohtuullinen A-liigan kausi alla.
Joidenkin pelaajien kohdalla tulee kausi milloin hänellä ei ole oikein ns omaa jengiä missään vaan pelaa monessa eri joukkueessa/sarjassa ja erityisesti Mestis on silloin erittäin haastava sarja. Peli on niin erilaista mitä se on A-SM:a tai Liigassa. Uskon, että Hämäläinen tulee olemaan SaPKo:ssa hyvä. Ja kehittyy paljon.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Ei siitä kyllä ainakaan vielä voi väittää, että on tullut pelkkiä A-hankintoja kun esimerkiksi Niko Mikkolalla oli viime kaudelta paremmat pinnat kuin yhdelläkään viime kauden SaPKo puolustajalla. MM. Joel Olkkosen kanssa samat ja jälkimmäinen otettaisiin ilolla huippujätkänä vastaan mutta Mikkola on kaukana kärkijätkästä. Ei aukene.
Tehotilasto oli päälle nollaan mutta jos SaPKon tehokkaimpaan puolustajaan, eli Walliin vertaa niin jäähyjen ero 6min vs 60min.

Janne Hämäläinen tulee A:sta mutta historiasta löytyy jo täysi Mestiskausi ja 35 peliä Liigaa.

Aleksi Ek tulee A:sta mutta on pelannut myös kolmella kaudella Liigaa yhteensä 28 peliä ja puolikkaan kauden verran Mestistä. Suht kookas puolustaja joka ei ole mikään pisteistä eläjä.

Joel Lammi on try-out sopparilla ja tuskin kaavailtu top 6 puolustajiin.

Eetu-Santeri Koivunen tulee toisesta Mestisjengistä ja painoarvo pitää antaa sille, että valmentaja tuntee pelaajan ja silloin on päivän selvää että näkee joukkueessa selkeän roolin.

Santeri Aalto on sitten ainoa joka tulee puhtaasti A-statuksella, (2 Mestispeliä) Pelaajasta ei ole itsellä muuta tietoa, kuin kolmen ikäluokan maajoukkue-esiintymiset, iso ja Tapparasta. Mikään ei voi mennä pieleen tässä scouttauksessa.

Mitä sitten tähän listaan tulee niin siinä on kahdenlaista nimeä jos viime kautta ajattelee. Niin monta pelaajaa siellä on joidan poislähtö ei edes kirpaise ja sitten on pelaajia joille olisi hyväksi vaihtaa maisemaa. On toki vaikeita korvattaviakin ja pahoja menetyksiä jos kaikki toteutuu. Mutta pelaajien vaihtuvuus on ihan normaalia jääkiekossakin.

Jos poislähtijät ovat Forsström, Lainio, Lämsä, Vihavainen, Karppinen, Laakso ja Walli niin en usko hetkeäkään että koko porukan tilalle otettaisiin arpalippuja. Kyllä sieltä tulee joko jatkajia, saman tason pelaajia tai sitten molempia.
 
Viimeksi muokattu:
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.

Talvisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, LaiPa
Huomenna SaPKo tiedottaa jotain. Muutama iso vonkale maistuisi.

Ja kyllähän jokainen joukkue joutuu nyt pakostakin "heikentämään" rosteriaan. Toivon vaan ettei SaPKon osalta vaihtuvuus ole liian suurta. Toisaalta voihan se olla hyväkin asia jos välillä tuuletetaan oikein kunnolla.
 
Eikös Linden lupaillut Itä-Savossa, että maalivahti pitäisi varmistua toukokuun aikana eli eiköhän sieltä maalivahti ainakin tule.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Huomenna SaPKo tiedottaa jotain. Muutama iso vonkale maistuisi.

Ja kyllähän jokainen joukkue joutuu nyt pakostakin "heikentämään" rosteriaan. Toivon vaan ettei SaPKon osalta vaihtuvuus ole liian suurta. Toisaalta voihan se olla hyväkin asia jos välillä tuuletetaan oikein kunnolla.
Niin, ei ole tullut ihan tarkkaan seurattua minkälainen vaihtuvuus SaPKossa on keskimäärin ollut. Ainahan se olisi parempi että pelaajilla olisi valmiiksi yhteisiä pelejä alla, mutta ei tuohon tarvitse kuin pari jatkavaa hyökkääjää enää niin jatkoja on yli kahden ketjun verran.
Pakeissa ei vielä liiemmin ole jatkajia mutta jotenkin veikkaan ettei niitä enää kovinkaan montaa tulekaan. Oikeastaan ainoa edes mahdollinen josta pitäisin kiinni on Tiitinen.
Perkeleen ihmeellistä jos Walli ei pääse kokeilemaan kovempaa sarjaa. Isiguzo oli tepsin mies, Marva ei kehittynyt edellisestä kaudesta ja veikkaan ettei ole halutuin jatkaja. Andersson on aina klesana ja Myrengillä ei tee Mestisjoukkueessa yhtään mitään.

Eiköhän tämä ennen syksyä vielä selviä.

Niin ja mukava kun palstalla on uusi kirjoittaja ja taas uutta näkemystä.
 
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy