SaPKo 2015–2016

  • 85 064
  • 164

Laiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Nyslott Devils
Minä olen erittäin tyytyväinen TPS lainoihin. Tuolla joukkueella olisi hyvä lähteä pleijareihin. Virta on mielestäni selvä vahvistus.Nieminen on hyvä myös. Tärkein heistä kuitenkin SaPKon tilanteesssa on Georgiev. Häntä ei voi omilla sopimuspelaajilla korvata. Tietysti kova pakki olisi myös kiva saada, mutta näihinkin olen enemmän kuin tyytyväinen.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Minä olen erittäin tyytyväinen TPS lainoihin. Tuolla joukkueella olisi hyvä lähteä pleijareihin. Virta on mielestäni selvä vahvistus.Nieminen on hyvä myös. Tärkein heistä kuitenkin SaPKon tilanteesssa on Georgiev. Häntä ei voi omilla sopimuspelaajilla korvata. Tietysti kova pakki olisi myös kiva saada, mutta näihinkin olen enemmän kuin tyytyväinen.

Niin tottahan tuo on, tosin itse muotoilisin "Nieminen on mielestäni selvä vahvistus. Virta on hyvä myös". Mutta maalivahti on ollut se arvokkain laina. Lämsä oli myös hyvä pelaaja. Jos tästä jotain voisi toivoa niin vaihtaisin Virran Keskitaloon milloin vain. Virta on korvattavissa sopimuspelaajilla, mutta Kettukangakselle ei ole nyt muuta vaihtoehtoa kuin Tiilikainen ja se ei jostain syystä Rässylle kelpaa, vaikka omasta mielestäni olisi parempi vaihtoehto.

Pudotuspelejä ajatellen joukkueen pitäisi olla kyllä iskussa. Kun muuhun joukkueeseen iskee vielä samanlainen kamppailupelaamisen vimma kuin Hyttisellä on niin välieräsarjaan on kaikki saumat. Hyttinenhän oli Jokipoikia vastaan todella hyvä juurikin tuon vääntöpelaamisen vuoksi. Aika huima suoritus 3-1 maalin syöttö. Syöttö 4-1 maaliin ja itse pisti 6. maalin tyhjiin.

Vuoden 2016 aikaan pelatuista otteluista löytyy tasan yksi 7 ottelun jakso missä on hävitty 4 peliä. Se on tietysti runkosarjaa se, eikä mihinkään muuhun voi kun nykyhetkeen. Ei ole mitään syytä mennä asioiden edelle, mutta kaikkien lähtökohtien pitäisi olla kunnossa kun pudotuspelit starttaavat.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Perkeles, mietin vaan että ei ole erityisen huokeeta käydä katselemassa ainakaan puolivälieriä jos vastaan tulee TUTO tai Hermes. Mitään isoa porukkaa on ihan turha yrittääkään saada Savonlinnasta matkaan, mutta ainahan se pieni porukka on pudotuspeleissä saatu liikkeelle. Siitä tuo on ihmeellinen kaupunki, että ollaan kiekkokaupunki, mutta hallissa ollaan kuolleempia kin ruumiit hautajaisissa ja mihinkään ei sieltä oman kylän pyhätöstä lähdetä.
Ymmärrän sen kuitenkin hyvin, kun ei ole järjestöä ja kun lähtijöitä ei koskaan saa edes kahtakymmentä niin kallistahan siitä tulee. Toisaalta jos niitä liikkeelle lähteviä olisi se 40-50 niin ei se sitten niin kallista olisikaan.
Itelläni on ihan tarpeeksi touhua tiekunnissa, kalastuskunnissa, kalastuksenvalvonnassa, urheiluseuroissa ym. vastuutehtävissä niin siksi en ole enää halukas mitään fanimatkailua järjestämään. Ei ole yksinkertaisesti kapasiteettia ja olisi mukava joskus osallistua johonkin toimintaan muussakin kuin järjestäjän roolissa.
Täytyy tässä samaan hengenvetoon todeta, että niinhän ainakin viime keväänä kävi, eikä itse tarvinnut kuin astella autoon ja laittaa massit jonkun kouraan.

Saas nähdä mitä nyt alkavat pelit tarjoaa tässä mielessä ja pääsekö lopulta lähtemään itsekään mihinkään, riippunee paljon muista. On tietysti siitä hyvä tilanne, että mikäli ensimmäisen sarjan voittaisi, niin luultavasti seuraavalla kierroksella ei olisi pitkä matka.Se on kuitenkin vielä niin kaukana, että turha miettiä. Voihan ensimmäisellekin kierrokselle osua vielä Keuruu, ja sehän tietäisi, että ei tarvitsisi edes lähteä merkittävästi ennen virka-ajan päättymistä liikkeelle.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Setänen ilmeisesti sitten loukkaantui eilen. Ja sehän tarkoittaa kaiketi sitä että Georgiev lähtee Turkuun... Pahimpaan paikkaan tuli tämä. Tosin jos Tepsi jatkaa tämänhetkiseen tyyliin niin 2 peliä ja Allu on taas Savonlinnassa. Mutta jos ei, niin nyt tarvittaisiin kiireesti yksi maalivahti Leskisen kaveriksi. Espoossahan olisi yksi maailmanmestarismies, joka on nuorten pelaajien listalla, jotka voi siirtyä Mestikseen. Saas nähdä nappaako joku Mestisjengi Kaapon vielä.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Jees, eli Leskinen maalissa Kajaanissa ja A-junnu Roni Sairanen aukoo luukkua. Kälkäjä kai oli loukkaantuneena myöskin? Toivottavasti tuonne nyt joku vielä saataisiin poffeihin tai sitten on Antilla melkoiset saappaat täytettävänä.
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Vaikka Georgiev Turkuun tulisikin, niin ihme on jos TPS:n pelit vielä sunnuntain jälkeen jatkuvat.
 
Suosikkijoukkue
SaPKo, SaiPa, pienet ja sitkeät
Ajatellaanpa tilannetta, jossa Leskinen loukkaantuu tai sairastuu ja SaPKolla ei Kälkäjän poissaolon vuoksi ole asettaa maalille yhtään Mestistä pelaamaan pystyvää maalivahtia. Joskaan en ole täysin varma oliko Kälkäjä sitä kunnossa ollessaankaan. Antilla kieltämättä melkoiset saappaat täytettävänä ellei Georiev palaa. Tämä on näiden lainojen kääntöpuoli. Vaikka periaatteessa pelaisi kauden loppuun, on liigaseuralla mahdollisuus kutsua omansa pois tarpeen vaatiessa.
 

Laiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Nyslott Devils
Jännä nähdä missä nuo Bluesin nuoret pelaa loppukauden. Saipa- pelissä maanantaina Blues- rosterissa oli kai 13 junnuikäistä. Siinä olisi Mestikseen kovia vahvistuksia vai kiinnostaako A- nuorten mestaruus enemmän kun raha
Jos Tuto kaappaa nuo ehkä kirkkaimmat tähdet, Kangasniemi ja Kähkönen, en todellakaan toivo Tutoa SaPKolle vastustajaksi eka kierrokselle.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Jännä nähdä missä nuo Bluesin nuoret pelaa loppukauden. Saipa- pelissä maanantaina Blues- rosterissa oli kai 13 junnuikäistä.

Ei kai noistakaan junnuista enää siirrellä saa kuin niitä viittä, jotka aikoinaan oli nimetty, pl maalivahdit. Menee kyllä kinkkiseksi tuo SaPKon mv-tilanne. Runkosarjan jälkeen mv siirrot kiristyy, joten jos Tepsi sääleissä pärjää, niin vaihtoehdot vähenee. Ehkä sitten Suomi-sarjasta saa tarvittaesssa jonkun nuoren veskarin Leskiselle kirittäjäksi. Oma toive olisi että Bernard hommattaisiin Ässistä tänne loppukaudeksi. Onhan Andy täällä aieminkin käynyt pelaamassa.
 

Al Dente

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Jokipojat, HIFK
Tulihan tässä semmoinenkin vaihtoehto vielä mieleen, että josko Emil Larmi olisi saatavissa Savonlinnaan kun pelit Heinolassa päättyy? 96 syntynyt, joten voinee liikkua vielä ensi viikollakin, kun TPS:n ja Georgievin kohtalo selviää.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Olikos muilla Liiga-seuroilla noita nimettyjä junnuveskareita kuin Kähkönen Bluussilla ja Heljanko sekä Lankinen HIFK:llä? En jaksa mennä selaamaan.
Minä luulen, että se Lindenin "monia vaihtoehtoja" kattaa kyllä muutakin kuin Georgievin. SaPKolla on nyt muuten kasassa sellainen joukkue jolla voi pärjätä niin en usko että sössiivät kautensa maalivahtisählään.
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
"Viime kaudesta poiketen vuonna 1994 tai sitä ennen syntyneet maalivahdit eivät enää voi siirtyä Mestiksen pudotuspeleihin runkosarjan jälkeen."

Noin lukee mestis.fi sivun vanhassa uutisessa. Lukeekohan sitä sääntöä ihan tarkkaan missään? Eli saako 1995 ja nuoremmat veskat siirtyä mistä seurasta tahaansa ja toisaalta tuossa lukee, ettei 1994 ja vanhemmat voi siirtyä enää runkosarjan jälkeen. Nyt on vielä yksi peli jäljellä saada tosiaan vaikka se Andreas Bernard, jos niitä sääntöjä näin luetaan...
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Semmosta....ei ollut SaPKon joukkueessa playoffkiekonpelaajia riittämiin. Runkosarja meni hyvin, en sanoisi yläkanttiin sillä tuollaista sen pitikin olla. Playoffit menivät alakanttiin ja siinä se kausi pääpiirteittäin on.

Joukkueessa oli vähän eritasoisia pelaajia mutta en jaksa niitä ruotia. Varmuudella joukkueen paras pelaaja oli Sameli Ventelä. Toivasen tasonnosto viime kaudesta oli myös mukava nähdä. Hyttinen oli koko ajan kauden loppua kohti tärkeämpi pelaaja ja lopulta playoffien paras pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

NatKingCole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoin kilpailu
Niin... poffien alettua, kun olis pitäny alkaa tosissaan ryskämään, syömään kiekkoa ja hakemaan sitä elintilaa maalilta, niin ei sitä moodia löytynyt kuin ottelujen pariksi viimeiseksi minuutiksi jos oltiin häviöllä. Ja pistepörssin kärkikaari oli täydellisessä pimennossa kauden tärkeimmillä hetkillä. Omat kasvatit yrittivät ottaa joukkueen hartioilleen (Hyttinen, Leskinen), mutta ei riittäny se esimerkki muuta joukkuetta herättämään. Siitä kuitenkin tunnustusta näille tosipässeille.

Silti olihan tuota runkosarjan pelaamista ihan viihdyttävää seurata, kun maaleja ja voittoja ropisi. Eikä tarvinnu jännätä että joudutaanko karsintoihin, niin kuin melkein joka kevät.

Pettymys toki, että ei tälläkään kertaa päästy mitalipeleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös