San Jose Sharks 2023–2024

  • 40 555
  • 116

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Se ois sit kausi 22-23 paketissa niin aloitellaan keskittymään tulevaan. Ihan liikaa en oo viel jaksanu perehtyä, mutta heitellään nyt jotai.

Draftiin seuraavilla varausvuoroilla:
1 kierros: 4. & 26. varaukset
2. kierros: 36.
3 kierros: 1
4 kierros: 2
5 kierros: 2
6 kierros: 1
7 kierros: 3

Dräftiin lähdetään 4. pikillä hakemaan kärkihyökkääjää, lisäksi toinen ykköskierroksen häntäpää sekä joka kierrokselle vähintään yksi varausvuoro. MockDraftissa @SVSV valitsi hyvin Michkovin, jonka itsekin haluaisin jos on vielä saatavilla. Bedardin kanssa samalla viivalla generational talenttina ja paras venäläinen sitten Malkin/Ovechkin. Riskinä nykytilanteessa tietenkin pahempi valinta, joten voi olla ettei Grier uskalla tarrautua.
Toinen ykköskierroksen pikki voisi olla hyvä osa treidiä, mutta myös syvän poolin takia hyvä käyttää jos näin halutaan. Sitten katsellaan mitä muuta keksitään, voi olla että lisää pikkejä treidataan myös sisään.

Sopimus tilannetta voi CapFriendlystä vaikka katsoa, ei jaksa kaikkia listailla. Ihan täyttä joukkueellista ei tällä hetkellä ilman junnuja ole ja kärki on todella todella ohutta. Caphit tällä hetkellä 69,420 m (nice), tilaa 14 miltsiä. Jokainen pelaaja on varmasti kaupan jos suostuvat ja hinta kohillaan, eli kaikkea jännää voi tapahtua.

Nättiä ei tule olemaan, kun tuloksen tekijöitä tarvitaan. Ekin varaan ei voi kaikkea laskea, eli Hertl pitää pelata todella hyvin, sekä Eklund / Bordelau taso nousta sinne paremmalle puolelle.

Pakisto on aikalailla kasassa, mutta treidejä voi tietenkin tulla. Vlasicin ulosostoa turha enää tehdä kun tiedetään että rämmitään. Karlssonin Norrista odotellessa ja katsotaan miten tämä kausi menee. Prospect puolella ei ole ihan vahvinta pakkien kanssa, joten sinne toivotaan kehitystä. Saisiko Karlssonin vihdoin treidattua Edmontoniin? Vlasic sit paketin mukana jonnekkin?

Hyökkäykseen siis tarvitaan tukea. Hertl ainut kärkikaveri. Bordelau, Eklund varmasti ottavat vakipaikkaa kärkiketjuista ja muut junnut stunttaavat miten pystyvät. Toivotaan että lähtee homma hyvin liikkeelle. Bystedt signattiin juuri ELC:hen, aloittanee Cudassa.



Tällä hetkellä 6 hyökkääjää joilta sopimus loppu, 4 RFA (Gregor, Shechnikov, Zetterlund, Peterson) ja 2 UFA (Viel ja Johnsson). Näistä nyt saa jotai alakenttien kavereita mutta ei kunnon tulosta. Ei olisi siis haitaksi ottaa treidillä tai UFA markkinoilta sisään vähän tukivoimaa.

MV osastolla Reimerin soppari katkolla ja varmaan mielellään lähtis stunttaamaan johonkin mestarijoukkueeseen ilmasella lapulla kolmosmokeks. Sharksien systeemissä antaisin tilaa nuorille. Kähkösen soppari vielä vuoden joten nyt alkaa olemaan tason noston paikka. Ben Gaudreau ei kiinnostunut enää Sharksien ruletista ja lähti takaisin dräftiin, sääli menetys kun oli aika lupaava kaveri vaikkei ihan hyvin ollut mennyt. Putkessa vielä Mann, Chrona, Romanov ja Mäkiniemi, näistä voisi pyöritellä kakkosmolaria ja Kähköselle ykkösvastuu? Carter Hart pyörii treidihuhuissa, mutta hinta voi olla todella kova etenkin nykytilanteessa.

Omaan silmään pitäis hyväksyä se että vieläkin rämmitään. Virheet tehty ja nyt eletään hetki heikommassa kastissa. Haetaan junnuille vastuuta ja hyvä kehityskäyrä, hitsataan porukka yhteen, systeemi kuntoon ja sit ylös. Eiköhän joku salary dumppi treidi tehdä Sharkseihin että pikkejä / prospecteja saadaan lisää.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jännä kyllä drafti Sharksin osalta. Michkov mitä todennäköisimmin on se 2.talent koko draftista, mutta kukaan ei varaa häntä Top3. Sharksiin hän erinomaisesti sopisi, koska Sharksilla ei ole kiirettä tuoda ketään tästä draftista pikaisesti sisään. Rebuild-vaihe on vasta alkamassa ja sitten Michkov voipi ihan vapaasti pysytellä kehittymässä Venäjällä. Tekee sitten Kaprizovit myöhemmin. Tulee viiveellä samaan nousun aaltoon kuin itse organisaatio alkaa nousta.

Mutta tuosta Will Smithistäkin lukenut paljon ylistäviä lausuntoja, ja sentterinä hän taasen täyttäisi tärkeämmän rosteripaikan. On väkevästi rankingeissa puskemassa top5. Ja hänet saa heti tuotua organisaation uudeksi kasvoksi. Kysymys onkin, riittääkö kärsivällisyys nyt tähän riskinottoon.

En lähde sanomaan mikä päätös on oikea tai väärä, mutta mielenkiintoisessa asemassa Sharks on. Erittäin mielenkiinnolla seuraan, mihin ratkaisuun päädytään ja miten se sitten perustellaan medialle.
 
Viimeksi muokattu:

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Draftiin seuraavilla varausvuoroilla:
1 kierros: 4. & 26. varaukset
2. kierros: 36.
3 kierros: 1
4 kierros: 2
5 kierros: 2
6 kierros: 1
7 kierros: 3
Tästä vielä sen verran, että vaikka määrällisesti varausvuoroja on kiva kasa, niin ne eivät ole kovin hyviä vuoroja, tietenkin Sharksin jäljellä olevia omia vuoroja lukuun ottamatta. Sharks on niin keskellä jälleenrakennusta, että olisi ollut toivottavaa varata 2-3. kierroksilla useamman kerran. Lisäksi Sharksin oma 3. kierroksen varausvuoro on Nashvillessä (Kunin), joten 3. kierroksen varaus on vasta kierroksen kolmanneksi viimeinen (Burns-kauppa, 'canes). Myös neloskierroksen toinen pick on loppupäästä (Avsin alkuperäinen, Megna-kaupassa Seattlen kautta tullut vuoro). Vasta viidellä kierroksella on "hyvä" ylimääräinen vuoro, kun Blue Jackets kauppasi kierroksen toisen vuoron Sharksille viime draftissa.

Toki vuorot ehtivät lisääntymään. Karlsson käy ensin huomenna nappaamassa itselleen Norrisin, ja seuraavana päivänä Grier voikin jo painaa liipaisinta. Tavoitteena historian nopein kauppa voitetun Norris-pytyn jälkeen. Ekiä on tietenkin todella vaikea kaupata, mutta huhuissa ovat liikkuneet mm. Oilers, Leafs, Sens ja Panthers. Kaikkien joukkueiden beat writerit ja varmaan myös palsta-aktiivit ampuvat tällaiset huhut heti alas (koska palkkakatto, tai joukkueessa on jo joku marc-andrebergeron), mutta Karlsson saattaa silti hyvin liikahtaa. Sharks pidättänee palkasta 2-4 miljoonaa, riippuen vastineesta. Hyvin vaikea sanoa minkälainen paketti tulisi takaisinpäin, mutta jos Karlssonin caphit jää uudessa joukkueessa jonnekin +8 miljoonaan, niin vastine voi olla yllättävänkin pieni. En siis odota mitään Sensin prospektialtaan tyhjennystä, vaan enemmänkin palkkadumppia, paria 1-3. kierroksen varausvuoroa ja joukkueen top-5-prospektia.

Kuten @Vislami totesi, myös muu rosteri on varmasti kaupan. En kuuna päivänä haluaisin nähdä kapteenin kauppaamista, mutta riittävällä palkanpidätyksellä Couture olisi loistava kakkossentteri (ei enää Avsiin tosin). Sopimusta on vielä neljä vuotta jäljellä 8 milj. caphitilla (+ M-NMC), joten ehkä vielä on liian aikaista kaupata Couture muualle. Sharks ei varmasti pidätä sekä Ekin että Couturen palkkoja seuraavaa neljää vuotta, joten kapteenin kauppaamiseen pitänee palata kahden vuoden päästä, mikäli Couturen taso/terveys säilyisi riittävän hyvänä. Nyt mies voi toimia mentorina tuleville tähdille.

Joka tapauksessa hyvin mielenkiintoinen viikko käynnissä. Sharks varaa vähintään kaksi kertaa 1. kierroksella, ja jos siihen kalastetaan Ekin avulla vielä yksi first rounder, nousemiset/pudottautumiset ovat mahdollisia. Jos Michkov ei jostain syystä Sharksille kelpaa, niin Grier toivottavasti kuuntelee tarjouksia nelosvuorosta. Itse olen kovasti Michkovin vankkureissa, vaikka tiettyjä negatiivisia asioita onkin miehen luonteesta tuotu esiin. Tuon tason talenttia ei ole kuitenkaan ollut (jos on nytkään - on huomattu että joukkueiden listat eroavat melko paljon toimittajien listauksista) nelosvuorolla tarjolla 30 vuoteen. Riskiä on pakko tässä busineksessa ottaa, ei cuppeja nössöilyllä voiteta. Michkovin aikataulu (jos nyt pelaa KHL-sopparinsa loppuun) sopii niin hyvin Sharksin vastaavaan, että Grier voisi pistää all in. Nykyinen dead cap ja Vlasicin sopimus päättyisivät sopivasti samaan aikaan kun Michkov saapuisi. Lisäksi rosteriin ei tulisi willsmithiä nostamaan sen tasoa, jolloin ensi kaudella oltaisiin alusta lähtien mukana Celebrini/Eiserman(/Kiviharju)-skabassa. Jos ei saada Celebriniä, niin eiköhän Eklund/Bordeleau/Bystedt/Lund toimi ihan hyvänä sentterinä Michkoville.

Vaikka nyt on jännittävää, niin viikko voi päättyä myös pettymykseen. Mikä olisikaan parempaa, kun todeta että Karssonia ei kaupattu, mutta Grier kauppasi 4. vuoronsa Capsiin heidän omaa 1. kierroksen vuoroa + paria 2. kierroksen vuoroa vastaan. Vielä kun sillä Capsin pickillä ottaisi jonkun yegorchinakhovin niin olisi tyytyväinen fiilis.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Michkovin luonteesta kirjoitetaan hieman enemmän IS:n jutussa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hyvä mainita kausiketjussa, että #12 liittyi taas Sharksin organisaatioon kehitysvalmentajaksi sekä neuvonantajaksi. Marleau asui viime vuoden Floridassa, mutta muuttaa nyt takaisin San Joseen.

Sharksin pelaajakehitystiimin vetäjänä on Todd Marchant. Marleaun kanssa muita kehityskoutseja ovat Ricci, Wingels ja Sbisa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharks löysi nopeasti paikkaajan Reimerille, kun Blackwood hankittiin kutoskierroksen neljättä vuoroa vastaan. Hinta lähes ilmainen, mutta Blackwoodilla ei ole sopimusta (RFA). Jos ja kun sopimus solmitaan, Sharks lähtee kauteen joko Kähkönen-Blackwood-tandemilla, tai jos Kaapo kaupataan niin Blackwood-Mann/Mäkiniemi-kombolla.

Alhaalla siis lähtökohtaisesti Mann-Mäkiniemi, joista toki kummallakaan ei vielä sopimusta (RFA). Farmin farmissa sitten Chrona-Romanov, joista molemmilla paperit ja näistä pätevämpi seilaa sarjojen välillä, tai suoraan AHL:ssä jos Mäkiniemi/Mann ovat osa jotain kauppaa tai jäävät sopimuksetta.

Mitäpä tästä maalivahtikarusellista nyt sanoisi. Nuorempia kypsennetään farmissa kun vanhemmat kaverit ottavat tulevien kausien tappiot niskaansa, ja toisaalta jos onnistuvat pitämään kiekot poissa maalista, heidät voidaan kaupata eteenpäin pickejä vastaan.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Jatkoajan mockdraftista poimittuna:

4. San Jose Sharks: Matvei Michkov (RW)
26. San Jose Sharks (NJD): Oliver Bonk (RD)
36. San Jose Sharks: Mikhail Gulyayev (LD)
94. San Jose Sharks (CAR): Tristan Bertucci (LD)
100. San Jose Sharks: Jaden Lipinski (C)
123. San Jose Sharks (COL): Emil Pieniniemi (LD)

Varmaan ei neljää puolustajaa valittaisi, neljään kierrokseen, mutta täysin mahdollisia valintoja kaikki.
Michkovia on moni nyt Sharkseihin huudellut, ja tuntuisi yleisesti sopivan hyvin nyt kasvupläniin. Mutta jotenkin tuntuu että Grierin Boston U connectionit painaa Will Smithin päälle. Eipä hänkään kyllä huono vlainta olisi.

Mitäpä tästä maalivahtikarusellista nyt sanoisi. Nuorempia kypsennetään farmissa kun vanhemmat kaverit ottavat tulevien kausien tappiot niskaansa, ja toisaalta jos onnistuvat pitämään kiekot poissa maalista, heidät voidaan kaupata eteenpäin pickejä vastaan.

Täähän se tulee olemaan, jos pelaa liian hyvin on vaa parempi kaupata pois.

Erikille odotetusti Norris, nyt sit odotellaan vaan millon saadaan treidi kasaan. Jonnekki 8mil alle pitää palkka saada pidätettyä ja sit iha kohtalaista vastinetta.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Viimeksi muokattu:

slamsaam

Jäsen
Noniin. Ekalta kiekalta lähti 'Fresh Prince' William Smith ja Quentin Musty. Hyviä pikkejä kummatkin, eli tässä onnistuttiin todella hyvin. Musty valu mielestäni jopa yllättävän kauas joten todella hyvä että saivat varattua. Kummatki sen tyyppisiä pelaajia mistä pidän.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Onnellinen saa olla ettei se moukka Mitshkov tullut varatuksi haipaitaan. Sen sijaan vielä onnellisempi saa olla Smithistä. Oli täyttä timanttia U18-kisoissa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Paljon pientä tapahtumaa Sharksin ympärillä, kun Grier hankkii syvyyttä ja ylipäänsä täyttää rosteripaikkoja. Tai kaikki tuntuu pieneltä, kun Karlsson-kaupan valmistelut ovat käynnissä. Grier ilmeisesti valmis tältä päivältä, mutta 'canes ja Pens jatkavat renkaiden potkimista.

Lorentz kissoihin Sharksin 5. rounderin kanssa, Duclair Sharksiin. Sopimusta kausi jäljellä, TDL:lla voidaan poistaa keskikierroksen pick hyvän kauden jälkeen.

Burroughs tuomaan erityisosaamista kolmospariin, Givani Smith neloskenttään, Carpenter ja Sabourin todennäköisesti vahvistamaan 'cudaa tai stunttamaan nelosessa. Zetterlundille 2 x 1,45 milj., eli halvahko diili jonka aikana voi näyttää taitonsa.

Halpoja diilejä melko marginaalipelaajille. Odotin tai odotan vielä muutamaa veteraanisainausta, kuten pari vuotta sitten Boninon ja Coglianon kohdalla. Paljon tosin riippuu Karlssonista ja kuinka paljon palkkoja se kauppa toisi Sharksin rosteriin.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
SORI! Ei Karlsson-asiaa. Odottavan aika on pitkä ja pakko postailla muita juttuja.

Sharks julkaisi eilen kehitysleirirosterin:




Mukana kaikki kovimmat ja ei niin kovat ja jo lähes menetetyt lupaukset. Smith ja seitsemän muuta tämän kesän varausta. Lisäksi mm. Bordeleau, Eklund (ei tosin pelaa), Thrun ja Robins, joiden odottaisi taistelevan rosteripaikasta harjoitusleirillä.

Mainitaan vielä, että Sharks tekee Kniazeviin kaupatun Gawanken (D, RFA, 24) kanssa sopimuksen kunhan ehtii. Mies on hakannut hyviä tehoja Manitoba Moosessa (viime kaudella 20 kaappia) ja voi tarjota kiekollista osaamista myös ylös, riippuen toki mitä tulee takaisin Karlssonista.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Gawanken kanssa duunattiin vuoden kaksisuuntainen sopimus (0,775 milj), joten hän pääsee harjoitusleirillä taistelemaan paikasta ylhäällä.

Kaut, joka hankittiin viime kaudella Avsista Nietoa ja Ryan Merkleytä vastaan (MacDonaldin kanssa) on tehnyt sopimuksen Tsekkeihin. Kaut on RFA. Myöskään Merkley ei jatka Avsissa, joten kummankaan 1. kierroksen varauksen ura ei saanut vaihtokaupassa tuulta alleen.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Grier siis otti riskittömän kokeilun, kun sainasi Zadinan halpaan lappuun. Odotukset eivät ole korkealla, mutta jos on pienikin mahdollisuus tuon potentiaalin (6th overall) lunastamiseen, niin Sharksin tapauksessa se kannattaa katsoa.

Karlsson-rintamalla ei muuta uutta, kuin että Elliotte Friedman tietää kertoa Carolinan ja Pittsburghin olevan jäljellä kauppahuhuissa. Nyt odotellaan kenen pokerinaama pettää ensin. Ehkä DeAngelon ja/tai Tarasenkon siirtyminen 'canesiin tai Dumban sainaaminen Pensiin/muualle dominoefektoisi Karlssonin kaupan maaliin.

Sharksilla ei tainnut kukaan hakeutua tai omata oikeutta hakeutua välimies käsittelyyn, joten toista ulosostoikkunaa ei auennut. Mitään kiinnostavaa ei siis mahdollisten kauppojen lisäksi ole tapahtumassa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Wichita Thunder jatkaa Sharksin organisaation ECHL-kumppanina eli farmin farmina ensi kauden. Viime kaudella muutama Sharks-prospekti pelasi ECHL-pelejä. Nämä kumppanuudet ilmeisesti uusitaan vain vuodeksi tai muutamaksi kerralla.

ECHL muuten tiedotti aikaisemmin tällä viikolla, että liiga laajenee kaudella 24-25, ja uusi organisaatio tulee Lake Tahoeen. Sinne on San Josesta vain parisataa mailia, joten voittaa nykyisen Kansasissa sijaitsevan farmin farmin melko helposti. Toivotaan, että Sharks saa yhteistyökumppanuuden Lake Tahoen kanssa. Tai kai Lake Tahoe voi toimia useamman seuran kumppanina.

DeAngelo ostetaan ulos, joten 'canesin palkkakattotilanne selkeytynee pian jos huhuttu siirto sinne TDA:lle tulee. Kai sinne nyt yksi 35 % retained Eki mahtuu.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kautilla, joka palaa ensi kaudeksi Eurooppaan, oli sanansa sanottavansa syistä miksei jäänyt Sharksin organisaatioon.
The report says that while Kaut was in the AHL with the San Jose Barracuda, coaches would say to him, "Fight, and you will be in the NHL."

The report asked Kaut if he was forced to fight.

"One of the coaches chose an opponent for me before each match, and I was supposed to fight with him,"

"Plus, you didn't feel like we were a team at Sharks Farm. Each of the young people played on their own. Guys, I won't fight for you."
Ei näytä kovin hyvältä Sharksin kannalta. Jotain ajattelumaailman muutoksia täytyy tapahtua, jotta 'cuda saadaan nousuun. Toivottavasti Robinsilta, Mukhamadullinilta ja muilta Sharksin top-10-prospekteilta ei vaadita tappeluita, vaan vahvaa kiekollista peliä ja luisteluvoimaa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joudutaanko tässä tosiaan odottamaan, että kaikki RFA:t ja kaiken maailman dumba55:it saa sopimuksensa ennen kuin Karlsson lähtee? Pientä kisaväsymystä jo ilmassa. Dediksen luulisi olevan runkosarjan alku, tai ehkä sittenkin TDL, vaiko vasta ensi kesän drafti. Huoh.

Meanwhile, uusia pelinumeroita (ketjussa enemmän):




Halttunen lähtee kevyesti nappaamalla Marleaun vanhan pelinumeron #14. Sitä ei olekaan kukaan merkittävä kantanut Cheechoon jälkeen. En kyllä ymmärrä miksi Halttuselle annetaan mitään numeroa, kun käsittääkseni mies pelaa ensi kauden lainalla Liigassa.

Pullille numero 77, ja hänet varmasti nähdäänkin Sharksin paita päällä kauden mittaan.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joudutaanko tässä tosiaan odottamaan, että kaikki RFA:t ja kaiken maailman dumba55:it saa sopimuksensa ennen kuin Karlsson lähtee? Pientä kisaväsymystä jo ilmassa. Dediksen luulisi olevan runkosarjan alku, tai ehkä sittenkin TDL, vaiko vasta ensi kesän drafti. Huoh.
On hieman nihkeetä kyllä tämän kanssa. Onko muka tosiaan että ootellaan vaan Dumbaa sekä kolmatta ulosostoikkunaa, vai onko tuossa just sitä että halutaan nähdä kauden alun tahti, ehkä odotella jopa TDL asti. Ilman Ekiä ois tietenki paremmat tsänssit saaha junnuja ajoo ja heikompaa sijoitusta, et se ois kiva.

Kolmatta tiimiä tarvitaa mukaa et saadaa palkanpidätykset kohillee. Pingujen tilanteessa Petry liikkuisi, joka ei huhujen mukaan halua tulla San Joseen, joten hän menis kolmostiimii (6mil cäp)

Tässä jonkun hahmotelma 3-tiimin diilistä:

To Pittsburgh Penguins:

Erik Karlsson
Sharks retain $4.5 million per season for the remaining four years of Karlsson’s contract (39 percent)

To San Jose Sharks:

Ty Smith
Sam Poulin
Penguins’ 2025 second-round pick (will upgrade to first-round pick if the Pittsburgh wins either the 2024 or 2025 Stanley Cup, and Karlsson plays at least half of the playoff games in the championship-winning run)

To third team:

Jeff Petry
Penguins’ 2024 first-round pick (top-5 protected)
Tulis todella kalliiksi vs kahdentiimin kauppa. siinä on GMMG haasteen äärellä.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Granlundin ja Hoffmanin parhaat pelivuodet saattavat olla jo takanapäin. Näillä kahden yli kolmikymppisen "has-been" eturivin pelaajan sekä takapakkia ottaneen nuoren Zadinan hankinnoilla Sharks ottaa uudistumisessaan myös riskejä. Hankinnat eivät ehkä tuo sitä parasta pöytään, mutta kenties kuitenkin viime vuosia parempaa. Mielenkiintoisia liikkuja ainakin.
 

Patafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Minusta Sharks ja GM Mike Grier on onnistunut varsin hyvin. Uudelleenrakennus on alkanut ja osa viimeistä UFA sopimuskautta pelaavat Labanc, Hoffman, Duclair, Barabanov, Lindblom, ja Kähkönen tulee vaihtamaan seuraa pelaajasiirtojen takarajan kynnyksellä joka tuo lisää varausvuoroja hailaumalle. Seuraavana vuonna sitten Rutta ja Granlund lihoiksi.

Brent Burnsin palkanpidätystä maksetaan kaksi tulevaa kautta ja Ekin 1,5M x 4 vuotta ei ole ollenkaan paha. Ensi kesän Draft tilaisuuteen on kaksi ykköskierroksen varausvuoroa sekä kaksi kakkoskierroksen varausvuoroa. Ja lisää tulee.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Oikein hyvää työtä GMMG:ltä kun saatiin tämä kauppa pakettiin. Vastineeseen olisi ollut kiva saada joku prospecti/conditional pikki, mutta ei tämmösessä tilanteessa voi liikoja odottaa. Cäp-säästöt tonne parin vuoden päähän tässä oli tavoitteena ja siihen päästään oikein mainiosti.

Kuten yllä mainittiin, tässä saatiin lihoiksi laitettavaa porukkaa. Eli lisää pikkejä vaan kasaan ja homma rullaamaan. 24-kausi viel reenataan junnut ja runko kasaan, 25-> sit iskussa.

TOP-6 rupee olemaan ihan OK tasolla kauteen lähdettäessä, jos nyt ei vielä kauppoja tapahtu. Pakisto taas sitten sen verran heikommalla tasolla, et varmasti saadaan tankkailla. Hyvä kokonaisuus

Vois lähempänä training camppia sit ruveta ketjuja suunnittelee, vielä voi tapahtua vaikka mitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös