San Jose Sharks 2013–2014

  • 129 531
  • 383

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Pinnat kotiin Panthersilta. Lopulta selkeä matsi mutta se alun 5 vs 3 -ylivoima oli harvinaisen surullista katsottavaa. Couturea on kyllä ikävä, toivottavasti paranemisaikataulu ei ainakaan pitene.

Omaan silmään on pistänyt Stuartin paremmalta näyttävä peli viime peleissä, kun #7 on päässyt Braunin viereen ja jälkimmäinen voi hoitaa avaukset ja kiekollisen puolen. Hyvä siirto.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Oli kyllä aika tylsä peli, mutta ihan hyvä voitto joukkueesta mikä pitikin voittaa. Stalockilta parit hyvät torjunnat ja ihan ansaittu hattutemppu. Sharks nollasi Panthersin hyökkäykset käytännössä niin täysin kuin jääkiekko-ottelussa voi nollata.

Kokonaisuutena pakisto on pelannut hyvin viime peleissä, Irwinkin oli mukavan näkymätön tässä ottelussa. Ainoa osasto mikä oli ajoittain purjeessa oli nelosketjun roolia hoitanut AHL-tason kakkosketju.

Mutta kyllähän tuo pakisto yhtä vahvistusta kaipaa. Muuten ovat loukkaantumisen sattuessa liian ohuella materiaalilla liikkeellä.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tänä iltana mukavaan aikaan, kello yhdeksältä ottelu Tampa Baytä vastaan. Niemi maalilla, loukkaantumistilanteessa ei liene muutoksia eli reikäjuustohyökkäyksellä vielä liikkeellä.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Suht hyvin kulkee tällä reikäjuustohyökkäyksellä.

Viime yönä tuli viides peräkkäinen voitto Winnipegin kustannuksella. Voiton takuumiehinä amerikan pojat Stalock (b2b nollapeli) sekä kaameassa maalivireessä oleva Joe Pavelski (7g, 4gp).

Peli näyttää hyvältä. Ei maailman viihdyttävintä ja varmasti moni karsastaa tuota pelitapaa, mutta tehokasta se on. Tänäänkin Stalockin ei tarvinnut ihmeitä esittää Jetsiä vastaan kun vaaran paikat jäivät aivan muutamaan isompaan lähentelyyn.

Hyvältä siis vaikuttaa ja kun tästä vielä sairaslistaa saadaan lyhennettyä niin Sharks on ihan niitä kärkiehdokkaita lännestä pelaamaan pitkää kevättä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Onkos Marleau ollut nyt Couturen loukkaantumisen jälkeen vasemman laidan sijaan sentterinä? Ja Pavelski hiihtelee Jumbo-Joen vasemmassa laidassa?
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Onkos Marleau ollut nyt Couturen loukkaantumisen jälkeen vasemman laidan sijaan sentterinä? Ja Pavelski hiihtelee Jumbo-Joen vasemmassa laidassa?

Näin tuo on mennyt. Ketjut ovat Pavelski-Thornton-Burns ja Nieto-Marleau-Wingels. Bottom-six koostuu lähinnä AHL-jyristä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Marleau ja Thornton saivat kumpainenkin kolmen vuoden jatkosopparit! Marleaun sopimuksen arvo 6,66 miljoonaa dollaria per kausi ja Thorntonin vastaavasti 6,75 miljoonaa dollaria kaudesta. Huh, hienoa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Marleau ja Thornton saivat kumpainenkin kolmen vuoden jatkosopparit! Marleaun sopimuksen arvo 6,66 miljoonaa dollaria per kausi ja Thorntonin vastaavasti 6,75 miljoonaa dollaria kaudesta. Huh, hienoa.
Täydellistä. Liigan paras pelintekijä ja Kanadan olympiajoukkueen laitahyökkääjä sopuhintaan juuri sopivan mittaisille jatkosopimuksille.

Joku ahneempi olisi saattanut lähteä hakemaan tyyliin 7,5 miljoonaa dollaria, mutta näin joukkueen kilpailukyky pysyy kuosissa myös lähivuodet.
 

TuKe88

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Elikkäs äskettäin päättyi kotimatsi kingssiä vastaan. Peli muistutti paljon viime vuoden playoff matseja, tarkkaa puolustamista, maalivahdit pelasivat hyvin ja maalipaikat olivat kovan työn takana. Harmiksemme kings kairasi SAP-centteristä 0-1 voiton.

Voittomaalin iski Anze Kopitar, Jeff Carterin lätty tuli Burnssin mailan kautta kopitarin lapaan ja mies pääsi kiepauttamaan kiekon rysään. Stalock pelasi tilanteen mielestäni ihmeellisesti sillä hänellä oli maila tupilla jo siinä vaiheessa kun kopitar sai syötön lapaan.

Sharksillakin oli maalipaikkoja, Kearns pääsi jo avausminuuteilla kokeilemaan tyhjään maaliin mutta Quick venytti yhden kauden komeimmista hanskatorjunnoista juuri siihen paikkaan.

Tämä peli olisi ihan hyvin voinut päättyä suuntaan jos toiseen, toki hieman ärsyttää se tosiasia, että jäimme tässä kuussa jo toistamiseen ilman maaleja kotimatsissa. Okei , vastustajat Bruins ja Kings joten annetaan vähän anteeksi. En kuitenkaan usko että mistään maalinteko ongelmasta on kyse.
Vikalla kympillä Pavelski huitoi itselleen tuplaminuutit ja mahdollinen kiri tyssäsi siihen. Lopun viisi minuuttia kingssin puolustus oli aivan häikäisevän hyvää.

Alivoima oli hyvää, viisi kakkosta selvitettiin ilman minkäänlaisia ongelmia ja muutenkin puolustuspään peli oli todella hyvää. Pavelski ja Jumbo ottivat molemmat 4 minuuttia jäähyjä eivätkä muutenkaan olleet ihan parhaimmillaan.

Seuraava matsi onkin Edmontonin Rexall Placessa ylihuomenna. Oilers kahden ottelun voittoputkessa kaadettuaan juuri Canucksin vieraissa. Helpolla ei siis päästä sielläkään.

Stalock pisti muuten seuraennätykiä uusiksi pidettyään nollaa 179 minuuttia putkeen, vanha ennätys Nabbyn 171 min.
 

Lättyä

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks,Tappara
Eikös Stalock ole pelannut tilastojen valossa paremmin kun Niemi? Onko Niemen ykkösveskarin tontti uhattu jos Stalock jatkaa hyvin?
Couturee on kyllä ikävä, toivottavasti ei ny kauaa kestä paluuseen. Nietolta oon odottanu pisteiden valossa enemmä, pelaa kuitenki Marleaun kanssa ja alkukaudella vaikutti lupaavalta jannulta, eihä pisteet ny kaikkee kerro mut sanoin kuitenki.
Tiukka vääntö oli tänään jossa Kingsit otti 1-0 voiton Kopitarin maalilla. Kuten joku tossa sano et Stalockilta erikoinen torjuntatyyli niin totta puhut, miks ihmees laittaa käden mailan tuppeen tossa vaihees? Mutta tiukka peli mutta noi pitäs kääntää voitoks. Eteenpäi!
 

TuKe88

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Juu no siis mielestäni sekä Niemen että Stalockin torjuntatyyli eroaa "normaalista" nhl maalivahdin torjuntatyylistä, mutta etenkin Niemi kehittynyt teknisesti siitä mitä oli pari kautta sitten. Stalock pelaa myös jotenkin aika kulmikkaalla tyylillä ja jättää mielestäni rebaund kiekkoja enemmän kuin Niemi. Stalock kyllä usein pystyy peittämään sylkemänsä kiekot. Yksi asia missä Stalock vie Niemeä 100-0 on mailapeli. Niemi ei pysty auttamaan joukkuetta yhtään mailapelillään. Sen sijaan Stalock on löytänyt pelaajien kanssa yhteisen sävelen tuossa asiassa ja on muutenkin mailan kanssa paljon parempi. Ja tottakai Stalock tulee saamaan pelejä jos otteet tällaisina jatkuu, mutta en usko Niemen ykkösmaalivahdin paikan horjuvan vielä tällä kaudella. Stalock ja Niemi on kuulemani mukaan tosi läheiset kaverit nykyään ja varmasti tekee Antillekkin hyvää kun on saanut vierelleen illasta toiseen hippusuoritukseen pystyvän molarin. Stalock antoi myös Kings pelissä joukkueelle mahdollisuuden voittaa, mutta se jäi käyttämättä. Tilastot on Stalockilla todella kovat mutta noilla ottelumäärillä niitä ei kannata vielä kauheesti tuijotella.

Stalock lähti kopitarin tilanteessa ehkäpä ennakoimaan vähän liikaa. Toki kukaan ei olisi antanut noottia jos käärmeenkieli olisi osunut kopitarin lapaan ja tilanne olisi tyrehtynyt.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kuoleman hiljaista.


Olen tietysti iloinen ikonien jatkosta Sharks-paidassa ja näin ollen saadaan ne paidatkin sinne kattoon sitten aikanaan. Mutta jos tuo jatkosopimus tarkoittaa että kaverien ei tarvitse enää näkyä boxscoressa muuta kuin jäähyminuuteilla niin jätetään jatkot suosiolla keväälle.

ELI kolmeen peliin yksi maali, ja tätä ennen #8 teki 90% joukkueen maaleista viimeisissä peleissä. Ei puutu pelkästään secondary scoring, puuttuu myös pääosa primary scoringista. Havlat tuli takaisin kaartelemaan, mutta ei muuttunut maaleiksi.

Jä tämän jälkeen TMac meni sanomaan ettei täällä mitään laitureita tarvita, kun niitä on omista takaa niin paljon. On joo. Katsotaan mitä hyvää Burish ja Torres joukkueelle tuovat. Rehellisesti näiden panos saattaa olla ihan merkittäväkin, Torres ainakin voisi parkkeerata maalille ettei kaiken maailman scrievensit näe jokaista laukausta ja tehtaile lisää ennätyksiä.

Ja miten on mahdollista että Burns ei pääse maalitilastoihin millään? Joka saatanan vaihto päättyy vetoon ja vaikka ne lähtevätkin usein kohtalaisen kaukaa tai pienestä kulmasta, niin kyllä nyt joskus pitäisi upota.

Kyllä tässä jotenkin pudotuspeleihin mennään ja siellä sitten Sharksin pitäisi jotenkin onnistua pelaamaan korttinsa niin, että Ducks ja Kings kohtaavat ensimmäisellä rundilla jolloin voisi 'nucks-sweepin jälkeen olla pieni mahis voittaa väsynyt Ducks. Hawks ja Blues repivät toisensa kappaleiksi joten tämän jälkeen matka cuppiin onkin jo lähes esteetön.

Siitä vähän ajatusvirtaa tähän tyhjiöön.

Yöllä tulee pataan ellei Niemi(?) leiki Scrievensiä ja Pavelski iske pilkkua sisään. Toki Hawkskin vetää pientä slumppia, joten ei vaivuta täysin epätoivoon. Toivottavasti peluuttavat topfemmaa.
 

Odenzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche, Winnipeg Jets, Sharks
Huomenna aamulla klo.05:30 olisi vastassa Philadelphia Flyers kotona. Tiukka ja todennäköisesti fyysinenkin peli tiedossa. Viimeiset kymmenen peliä Sharksilla on mennyt saldolla 7-3-0, kun taas Flyers on mennyt saldolla 4-4-2. Flyersilla takanaan 2-0 voitto Los Angeles Kingseistä vieraissa. Steve Mason on ollut todella hyvässä vireessä, muun muassa torjui 35 torjuntaa Kingsiä vastaan. Sharksilla on takanaan tiukka voitto Hawksista kotonaan. Joe Pavelski on tehnyt 11 pistettä (8 maalia ja 3 syöttöä) edellisissä yhdeksässä pelissä. Toivottavasti samanlainen pistetehtailu jatkuu Flyersia vastaan. Flyersin puolelta Claude Giroux on tehnyt vastaavasti 6 pistettä (3 maalia ja 3 syöttä) edellisissä neljässä pelissä, joten Flyersistakin löytyy tulikuuma pelaaja.

Tästä eteenpäin Sharksilla on luvassa tämän pelin jälkeen torstai aamuna Dallas Starsia vastaan kotona ja lauantai aamuna Columbus Blue Jacketsia vastaan kotona.
 

Odenzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche, Winnipeg Jets, Sharks
4.2.2014 San Jose Sharks-Philadelphia Flyers: 2-5

Elikkäs, Flyers vei tämän pelin. Ensimmäisessä erässä Mark Streit vei Flyersin johtoon ylivoimalla, Matt Nieton istuessa jäähyllä koukkaamisesta. Hyvä lyöntilaukaus viivasta, Wayne Simmondsin ollessa maskissa. Ehkä vähän huonoa alivoimapelaamista Sharksilta, jättäen Simmondsin yksin maalin eteen. Tästä sisuuntuneena Nieto tasoittaa pelin ylivoimalla, Nicklas Grossmanin istuessa estämisestä jäähyllä. Matt Irwin laukoi keskialueelta kiekon päätyyn, Tommy Wingels ehti ensimmäisenä päädystä kimmoneeseen kiekkoon ja syötti heti ykkösellä kiekon maalin eteen nousseelle Nietolle. Hieno maali. Sama mies vei Sharksin johtoon. Thornton ja Burns pelasivat vahvasti kulmassa, josta Burns syötti p-pisteellä odottaneelle Nietolle kiekon neljän Flyers pelaajan välistä. Nieto sai aika rauhassa nousta kiekon kanssa maalille, josta teki maalin. Laukaukset tässä erässä Sharks 8 ja Flyers 12. Toisessa erässä ei maaleja nähty. Molemmat joukkueet saivat yhden jäähyn tässä erässä, mutta tulosta ei tullut. Flyersilla oli ehkä paremmat paikat tässä erässä. Laukaukset Sharks 5 ja Flyers 7. Eli hienokseltaan Flyersin merkeissä mentiin. Kolmannessa erässä Flyers tuli sitten rinnalle ja ohi. Heti erän alkuun Matt Read nousi kiekon kanssa Niemestä katsottuna vasemmalta kiekon kanssa ja laukoi ranteella kiekon takakulmaan. 2-2. Tämä maali meni ehkä vähän helposti Niemelle. Tästä minuutti ja Michael Raffl vei Flyersin johtoon. Erik Gustafsson laukoi viivasta, Niemi torjui, mutta antoi kivan reboundin, josta Raffl pystyi helposti tekemään maalin. Jälleen vähän heikkoa puolustamista Sharksilta. Tästä minuutti ja Claude Giroux tekee maalin. Rannelaukaus pakin jaloista ja takakulmaan patjan ja hanskakäden välistä. Vähän helppo maali jälleen. Niemi vaihtoon ja Stalock tilalle. Erän lopuksi Sharks sai ihan hyvät pyöritykset aikaan ja pääsivät ylivoimallekin, mutta ei riittänyt. Lopulta Giroux syöttää maalin kulmalta toiselle Voracekille, jolla oli helppo työ tehdä maali. Jälleen huonoa puolustamista Sharksilta. Laukaukset tässä erässä Sharks 9 ja Flyers 9.

Yllättävän huonoa puolustamista oli tänään Sharksin toimesta. Monesti Flyersin pelaajat jäivät ilman vartiointia, varsinkin noissa maaleissa. Ja kun Niemeltä ei mikään mahti peli, niin tässä tulos. Samoin hyökkääminen ei ollut kovin vahvaa. Ansaittu voitto Flyersille. Jospa Starsia vastaan pelattaisiin paremmin.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ilmeisesti joku on palaamassa loukkaantuneiden listalta, koska Eriah Hayes on lähetetty takaisin farmiin. Joukkue tarvitsee tuota, ja kovasti, koska käytännössä kolmos- ja nelosketjut ovat parista vakiomiehestä riippumatta sellaista sontaa tällä hetkellä, että ei oikein edes jaksa herätä katsomaan pelejä.
 

Odenzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche, Winnipeg Jets, Sharks
Ilmeisesti joku on palaamassa loukkaantuneiden listalta, koska Eriah Hayes on lähetetty takaisin farmiin. Joukkue tarvitsee tuota, ja kovasti, koska käytännössä kolmos- ja nelosketjut ovat parista vakiomiehestä riippumatta sellaista sontaa tällä hetkellä, että ei oikein edes jaksa herätä katsomaan pelejä.

Juu näin on, kuulemma Adam Burish on palaamassa lähiaikoina kokoonpanoon. Hän ei ole pelannut vielä kaudella 2013-2014. Tämä on kyllä tosi hyvä uutinen meille. Ja niin kuin Vilpertti tuossa ylempänä sanoikin, niin kolmos- ja nelosketjut eivät päätä huimaa tällä hetkellä.

Se olisi tiedossa huomenna aamulla kotipeli Dallas Starsia vastaan. Flyers peli ei mennyt kovin hyvin, joten toivottavasti otteet ovat paremmat huomenna. Viimeisimmät kymmenen peliä on Sharksilla mennyt 6-4-0 ja Dallasilla 5-3-2. Dallasin puolelta Tyler Seguin on ollut viime aikoina todella hyvässä vireessä, tehden edellisissä kuudessa pelissä 3+7. Toivottavasti Sharks puolustus pelaisi paremmin kuin edellisessä pelissä. Tiukka, tasainen ja hankala ottelu on varmaankin tiedossa. Stalock saattaa aloittaa maalilla, koska Niemi vaihdettiin Flyersia vastaan pois kesken ottelun, mutta eiköhän Niemi ole maalissa. Olisi kyllä hienoa nähdä Niemi-Lehtonen kaksinkamppailu. Olympialaisiakin silmällä pitäen.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Juu näin on, kuulemma Adam Burish on palaamassa lähiaikoina kokoonpanoon.

Kaikki kunnia Burishille, mutta grindereitä joukkue ei juuri nyt tarvitse lasaretista, vaan pelaajia, jotka osaavat laittaa kiekon reppuun. Burish on kiva nelosen jyrä ja painaa menemään mukavasti, mutta kyllä tässä on jo kädet ristissä toivottu Couturen ja Hertlin paluuta. Hertl ei välttämättä koko loppukautena pelaa, mikä Couturen tilanne oli?

Niin ja pitikin mainita, että Stalock on maalissa Starsia vastaan. Statuksena "confirmed".
 

Odenzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche, Winnipeg Jets, Sharks
Kaikki kunnia Burishille, mutta grindereitä joukkue ei juuri nyt tarvitse lasaretista, vaan pelaajia, jotka osaavat laittaa kiekon reppuun. Burish on kiva nelosen jyrä ja painaa menemään mukavasti, mutta kyllä tässä on jo kädet ristissä toivottu Couturen ja Hertlin paluuta. Hertl ei välttämättä koko loppukautena pelaa, mikä Couturen tilanne oli?

Niin ja pitikin mainita, että Stalock on maalissa Starsia vastaan. Statuksena "confirmed".

Couturea odotellaan olympia tauon jälkeen kaukaloihin takaisin. Toivottavasti kuntoutus menee loppusuoralla onnistuneesti. Sharks kyllä tarvitsee juurikin Couturea takaisin. Onneksi edes Burish tuli takaisin. Tuohan hän lisää variaatioita alivoimaan.

Peli päättyi Dallas Starsia vastaan 2-1 voittoon jatkoajalla. Peli oli tiukka, hyvää puolustuspelaamista molemmilta joukkueilta ja playoff henkinen kamppailu. Ensimmäinen erä oli vauhdikasta kiekkoa. Taklauksia tuli heti jo ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Maaleja ei nähty, yksi jäähy tuli Sharksille, kun Hannan sai koukkaamisesta jäähyn. Stalock tosiaan pelasi maalissa ja pelasi jälleen todella hyvin. Hän teki huikean torjunnan ensimmäisessä erässä. Ray Whitney syötti b-pisteeltä toiselle Jamie Bennille, mutta Stalock venytti hienosti ja teki hanskatorjunnan. Laukaukset menivät Sharksille 9-6 tässä erässä. Toisen erän lopulla Martin Havlat teki kauden neljännen maalinsa. Scott Hannan syötti loistavan syötön maalille, josta Havlat hienosti ohjasi kiekon ohi Lehtosen. James Sheppard sai syötön myös tähän maaliin. Tässä erässä tuomittiin Starsille yksi jäähy, kun Rich Peverley sai kiinnipitämisestä jäähyn, mutta Sharks ei saanut maalia tehtyä. Toinen erä meni kyllä itseltäni vähän ohi, mutta ainakin näytti edelleen todella tiukalta peliltä. Laukaukset tässä erässä menivät tasan 8-8. Kolmannessa erässä Stars alkoi painamaan päälle kovemmin ja kovemmin. Sharks samaan aikaan luultavasti alkoi puolustaa johtoaan. Lopulta yritys palkittiin kun Trevor Daley syötti Stalockista katsottuna oikealta puolelta maali eteen Valeri Nichushkinille, joka laukoi one-timerilla kiekon maaliin. Erik Cole otti kaksi jäähyä kolmannen erän lopulla, mutta Sharks ylivoima oli kyllä aika onnetonta. Pari ihan ok paikkaa tuli, mutta kyllä tuo ylivoima tarvitsee Couturen takaisin. Joten onnistumisia ei tullut, mentiin jatkoajalle. Laukaukset tässä erässä menivät Starsille 6-2. Jatkoajalla Brent Burnsilla oli loistava paikka ratkaista peli, mutta Lehtonen teki huikean torjunnan hanskallaan. Tästä n. minuutti, niin Tommy Wingels ratkaisee pelin. Scott Hannan syötti Havlatille maalin kulmalle, Havlat syötti loistavan syötön maalin eteen, josta Wingels laukoi kiekon yläkulmasta sisään. Sharks oli jatkoajalla niskan päällä, laukaukset menivät 2-0 Sharksille.

Molemmat maalivahdit pelasivat hyvä ottelun. Havlat alkaa heräilemään, tänään 1+1. Myös Scott Hannanille kaksi pistettä. Harmi vain tuo ylivoima, kun se on tällä hetkellä aika onnetonta välillä. Tai ainakin tuntuu siltä. Hyvä ja tärkeäkin voitto tuli onneksi.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Viimeiset kymmenen peliä.

Ykkösketjun laita, Burns: 0+2, -2
Ykkösylivoimapakki, Boyle: 0+1, -6

Siinä pahimmat alisuorittajat, noin tilastollisesti. Burns toki pääsee vetopaikoille jne. mutta rumat ovat viime aikojen tilastot.

Thornton: 2+3, +2
Marleau: 2+4, -4

Seuraavat alisuorittajat, kategoria 2. Näiltä kavereilta odotetaan 1.0 ppg-tahtia, mutta ovat sentään 0.5 ppg tahdilla vetäneet viime pelit. Heikkoa, mutta ei boylemaisen heikkoa.

Pavelski: 7+2, +3.

Viimeisimmät pelit heikkoa, mutta koska otin 10 ottelun haitarin, niin kelvollisesti on pelannut. Sitten siellä on tätä Havlat, Wingels ja Nieto-osastoa, jolta ei vastaavia tehoja odoteta enkä heitä jaksa siis tähän katsaukseen ottaa mukaan.

---

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Boylen jatkosopimusta ei ole tulossa (ainakaan millään kuudella millillä), mutta ei nyt kannata täysiä johtopäätöksiä tehdä pienellä otannalla.

Mitä jos koitettaisiin Irwiniä tai vaikka Braunia ykkösylivoimassa, kun ei tuo #22 saa siellä mitään aikaan.
 

Sheriffi13

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Raffi Torres
Viimeiset kymmenen peliä....

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Boylen jatkosopimusta ei ole tulossa (ainakaan millään kuudella millillä)

Joo, kyllä tuo on ollut aika hurjaa katseltavaa nimenomaan tehotilastojen valossa. Boylen jatkosopimuksesta on nyt vähän ristiriitaista tietoa. Wilson oli jossain lausunut, että jatkosoppari tulee, mutta kun kyseessä on "veteraani" (suora lainaus), niin sopimuksen hierominen kestää vähän kauemmin. Tämä taisi itse asiassa olla samassa yhteydessa, kun Jumbon ja Pattyn jatkosopparit julkaistiin.

Mun mielestä on ihan hullua tehdä Boylen kanssa edes lähelle 6 millin lappua. sanotaan, että siitä 1/3 olisi enemminkin kohdallaan.

Maalinteossa on kyllä nyt jäätäviä ongelmia. Hyvänä komppaajana tässä toimii esim Oilersia vastaan taannoin pelattu "ennätys-peli" 59 laukausta.

SJ:n kannalta olympiatauko tulee kyllä todella hyvään paikkaan. Saadaan paikattua vammat ja otettua vähän happea. Jos pieni tauko vähän rentouttaisi peliä...

EDIT: niin ja onko joku Torresista uutisia lukenut?? Mikä tilanne? Pelaako edes tällä kaudella...
 

Odenzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche, Winnipeg Jets, Sharks
Joo, kyllä tuo on ollut aika hurjaa katseltavaa nimenomaan tehotilastojen valossa. Boylen jatkosopimuksesta on nyt vähän ristiriitaista tietoa. Wilson oli jossain lausunut, että jatkosoppari tulee, mutta kun kyseessä on "veteraani" (suora lainaus), niin sopimuksen hierominen kestää vähän kauemmin. Tämä taisi itse asiassa olla samassa yhteydessa, kun Jumbon ja Pattyn jatkosopparit julkaistiin.

Mun mielestä on ihan hullua tehdä Boylen kanssa edes lähelle 6 millin lappua. sanotaan, että siitä 1/3 olisi enemminkin kohdallaan.

Maalinteossa on kyllä nyt jäätäviä ongelmia. Hyvänä komppaajana tässä toimii esim Oilersia vastaan taannoin pelattu "ennätys-peli" 59 laukausta.

SJ:n kannalta olympiatauko tulee kyllä todella hyvään paikkaan. Saadaan paikattua vammat ja otettua vähän happea. Jos pieni tauko vähän rentouttaisi peliä...

EDIT: niin ja onko joku Torresista uutisia lukenut?? Mikä tilanne? Pelaako edes tällä kaudella...

Torresin tilanne on day-to-day. Mutta on kuulemma lähes valmis palaamaan kokoonpanoon. Jason Demersin ja Tyler Kennedin tilanteet on kanssa day-to-day. Starsia vastaan loukkaantui Matt Nieto.

Huomenna aamulla olisi viimeinen peli ennen olympia taukoa tiedossa. Vastaan asettuu viimeiset kymmenen peliä saldolla 6-3-1 mennyt Columbus Blue Jackets. Takana Blue Jacketsilla on 2-1 jatkoaika tappio Kingsejä vastaan. Ryan Johansen on ollut hyvässä vireessä Blue Jacketsin puolelta saalistaen 6 pistettä edellisissä neljässä pelissä.

Tiukka, haastava ja varmasti playoff-henkinen mittelö tiedossa. Blue Jackets taistelee tällä hetkellä vimmatusti pääsystä playoffeihin. Tulevat varmasti taistelemaan rajusti joka kiekosta ja puolustamaan tiiviisti. Toivottavasti San Jose saisi sen ylivoiman toimimaan. Ja SVSV:n kertoma tilasto Boylen tehoista on huolestuttava. Toivottavasti ei anneta 6 millin lappua. Ja olen samaa mieltä SVSV:n kanssa siitä, että siellä voisi antaa mahdollisuus Irwinille tai Braunille.

edit. San Josen ylivoimaprosentti on tällä hetkellä 17,6. Vertailuun voisi laittaa vaikka juurikin Blue Jacketsin vastaavan lukeman, joka on 19,0.
 

Odenzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche, Winnipeg Jets, Sharks
Voitolla lähdettiin kisoihin, loistavaa. Columbus Blue Jackets voitettiin 3-2. Maalintekijöinä toimivat Sharksin osalta John McCarthy( joka nostettiin farmista ylös tätä peliä varten, kun Nieto loukkaantui Stars pelissä), Patrick Marleau, jolle maali oli kauden 23. Kolmannen maalin teki Tommy Wingels, jolle maali oli kauden 12. ja joka ratkaisi Stars pelin. Blue Jacketsin maalit tekivät Ryan Johansen ja Boone Jenner. Peliä en nähnyt, kun ei näin lauantai aamuna jaksa herätä puoli kuuden aikaan. Laukaukset menivät Sharksille 47-21, joten tästä näkökulmasta Sharks hallitsi kenttätapahtumia. Taklaukset menivät Blue Jacketsille 26-23, mutta aloitukset Sharks vei 40-28. Pavelski voitti 86% aloituksista. Niemi pelasi ihan ok pelin, torjuen 19 torjuntaa( SV%: 90,5).

Wingelsiltä jälleen hyvä peli. Hän laukoi neljä kertaa ja taklasi neljä kertaa ja teki kunnon tahtomaalin. Jääaika miehellä oli 16:49. Ja kun tästä ylivoimapelistä on ollut viime aikoina puhetta, niin Sharksilla oli viisi ylivoimaa, mukaan lukien kerran taisi olla viiden minuutin ylivoima, mutta eivät saaneet maalia aikaiseksi.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ja kun tästä ylivoimapelistä on ollut viime aikoina puhetta, niin Sharksilla oli viisi ylivoimaa, mukaan lukien kerran taisi olla viiden minuutin ylivoima, mutta eivät saaneet maalia aikaiseksi.

Nyt oli ylivoimakenttiä sekoitettu ja siellä viiletti kaksi suhteellisen tasavahvaa viisikkoa ylivoimalla (tai onhan se voinut olla jo pari edellistäkin peliä, kun olen vain kohokohdat katsonut). "Ykkösylivoima" taisi olla muodossa Burns-Thornton-Havlat-Boyle-Braun, ja "kakkosylivoima" Marleau-Pavelski-Wingels-Vlasic-Demers. Eipä siellä mitään kummoista tapahtunut.

On tuo Burnsin laukaisutarkkuus kyllä jännä. Yleensä kiskoo noin neljä vetoa per peli ohi tai yli maalin. Columbusta vastaan Jumbo järkkäsi loistopaikan, mutta ilmeisesti Blue Jackets -logo vitutti niin paljon että päätti kiskaista sitä päin.

Tauko tulee ja sen jälkeen rosterissa pitäisi olla Torres, Kennedy, Couture ja mahdollisesti Nieto. Hyvään paikkaan tietenkin tauko taas tulee, kuten kaikille joukkueille.
 

Odenzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Avalanche, Winnipeg Jets, Sharks
Philadelphia Flyers- San Jose Sharks: 3-7

Sharks palasi tauolta viime yönä vierasottelussa Flyersia vastaan. Hyvä voitto sieltä tuli. Sharksin maalintekijöinä toimivat tässä pelissä Joe Pavelski, joka teki kolme maalia, Raffi Torres, joka teki kaksi maalia ja Logan Couture, joka teki kanssa kaksi maalia. Pavelskilla on tämän pelin jälkeen kasassa 32 maalia, joten tällä vireellä 40 maalin raja tulee menemään rikki, ellei kaveri loukkaannu. Torres pelasi kauden ensimmäisen pelinsä pahan loukkaantumisen jälkeen ja oli heti hyvässä vireessä. Samoin Couture palasi takaisin loukkaantumisen jäljiltä. Couturella on nyt tehtynä 16 maalia. Laukaukset voitti Flyers 30-29, taklaukset menivät kanssa Flyersille 19-13, mutta aloitukset Sharks voitti 38-36. Alex Stalock pelasi maalissa, torjuen 27 kertaa.

Tasainen peli taisi olla, tosin Sharks oli tappavan tehokas maalipaikoissa. Torresin ja Couturen palaminen tositoimiin on todella tärkeää. Ehkä se ylivoimakin alkaa toimimaan vähän paremmin. Viime yönä tulikin jo yksi maali ylivoimalla. Homma jatkuu jo ensi yönä, kun vastaan asettuu Buffalo Sabres.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös