San Jose Sharks 2013–2014

  • 129 527
  • 383

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sen verran todetaa kiireeltä, että Marleau on ollut auto-onnettomuudessa mutta selvinnyt ilman vammoja. Silti, liian lähellä kävi. Toinen osapuoli on mahdollisesti loukkaantunut, toivottavasti ei vakavasti. Kunhan ei vaikuttaisi mitenkään negatiivisesti Pattyn peliin.

Burns on lähellä paluuta. Odotan innolla.

Ja tuo Havlatin pyöriminen huhuissa muuten kuin toiveajatteluna on kultaa. Kuinkahan paljon Sharks pystyy pitämään miehen cap hitistä, nyt ei ole aikaa laskeskella. Tilalle ei välttämättä edes tarvita änärimiestä, syvyyttä löytyy kohtalaisesti. Toki joku Neil tai muu 2-4 kentän laituri halvemmalla hitillä olisi mainio.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Burns palaa tänään ilmeisesti kentille, mikä on vain mahtava uutinen. Ei tarvitse katsoa jotain galiardi 2.0:aa upottamassa koko ykköskentän iskukykyä. Pitkään tuota piti odottaakin palaavaksi. Nyt, kun vielä Havlat oppisi jääkiekon kokonaan uudestaan Sharksin pelifilosofian muututtua.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Sattuneesta syystä vähän väsytti ja tuli katsottua Sharksin ja Kingsin pelistä vain viimeinen erä, jatkoaika ja rankkulaukaukset. Varsin mainiota peliä ja yksi paremmista rankkulaukauskisoista mitä olen Sharksilta nähnyt.

THN muuten pohtii, onko Sharks-Kings liigan tämän hetken paras rivalry. Onhan ne kovia pelejä, mutten Kingsiä kyllä vihaa samalla lailla kuin D-joukkueita: Dallas, Ducks ja Detroit. Tosin, parin edellisen pudotuspelikohtaamisen jälkeen ei tarvita enää paljon!

Five reasons why Kings-Sharks is the best NHL rivalry today - The Hockey News
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
THN muuten pohtii, onko Sharks-Kings liigan tämän hetken paras rivalry. Onhan ne kovia pelejä, mutten Kingsiä kyllä vihaa samalla lailla kuin D-joukkueita: Dallas, Ducks ja Detroit. Tosin, parin edellisen pudotuspelikohtaamisen jälkeen ei tarvita enää paljon!

Five reasons why Kings-Sharks is the best NHL rivalry today - The Hockey News

Itsellä samanlaiset fiilarit. Jotenkin ei Kingsiä osaa vihata eikä oikeastaan tahdokkaan. Symppis Kalifornialais jengi.
Oikeastaan Ducks itselle sellanen vitunnahkaviitta joukkue jota ei osaa arvostaa.

---

Pelistä sen verran, että kannattaa katsoa koko peli. Oli hyvää hokia ja yksi parhaimmista tämän kauden runkosarja matseista. Vauhtia, fyysisyyttä ja juurikin sitä hyvää rivalry henkeä. Tilanteita oli molemmilla joukkueilla vaikka kahden ottelun edestä, mutta lukemat pysyi maltillisina. Tästä kiitos kuuluu tietysti maalivahdeille ja molempien joukkueiden hyville puolustuksille.

Ketjut alkavat muotonsa löytämään ja Burnsin palattua ei oikeastaan heikkoja akseleita ole. Havlat alkaa pikkuhiljaa löytämään itseään ja kemiat alkaa toimimaan Pavsin kanssa. Kennedy sitten luistelee ja luistelee ilman päämäärää, mutta duunia mies osaa tehdä. Tilanteitakin tulee, mutta viimeistely on heikkoa.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Pakko tulla tänne kysymään,että onko SAP centerin kaukalon laidat/pleksit aina olleet noin kovat/kimmoisat?Kuitenkin aika monta Kings - Sharks peliä tullut jo katsottua ja nyt vasta jotenkin pisti silmään miten kiekko pomppi laidoista ja päädystä välillä todella kovaa ja pitkälle.Molemmat joukkueet tuntuivat käyttävän tätä selkeästi hyväksikin,esim. Richardsin "syöttö/laukaus" Kingsin ekaan maaliin.Muutenkin tuntui pelin aikana tulevan useampi "härö" pomppu laidoista/päädystä joka aiheutti pakeille ja veskalle lisää kierroksia herttaan.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Pakko tulla tänne kysymään,että onko SAP centerin kaukalon laidat/pleksit aina olleet noin kovat/kimmoisat?
Muutama kausi sitten "lisäsivät pomppua".

Ihan hyvin meni kolmen kovan ottelun putki Kingsiä, Bluesia ja Ducksia vastaan kun kuudesta pisteestä tuli kuusi plakkariin. Peli alkaa olla taas uomissa kun nuo kolmannen erän sulamiset saadaan hallintaan.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Nyt alkaa meikäläisellä taas liveseuraaminen, ei tarvi enää pyörittää pelejä tuolta DTMTS-sivuston kautta. Ja aika hyvään aikaan, sillä Sharks pyörii tuolla kuntotaulukon kärkipäässä viimeisen kymmenen pelin saldon ollessa 8-1-1. Liigan kärkipaikka omissa käsissä, kun Hawks johtaa Sharksia kolmella pisteellä, kaksi peliä enemmän pelanneena. Nyt Sharks lähteekin neljän pelin vieraskiertueelle, joten matseja tulee hyvään aikaan ja pisteiden pitäisi olla helpommin otettavissa kuin viimeisissä kovissa Ducks, Kings ja Blues peleissä.

Sharksin sisäinen pistepörssi näyttää hyvältä. (Lähes) piste per peli -miehiä löytyy viisi kappaletta, kun Burnskin hakkasi tuon neljän pisteen iltansa pari päivää takaperin. Pistepörssi siis näyttää tältä:

Jumbo, 26gp, 4+25=29
Couture, 26gp, 9+18=27
Patty, 26gp, 12+14=26
Pavelski, 26gp, 9+16=25
Hertl, 26gp, 13+8=21
Wingels, 26gp, 8+9=17
Burns, 13gp, 8+6=14

Siellä siis rookie johtaa maaleissa, kolmoskentän koohottaja vetelee kakkoskentän pistenikkarin tehoilla ja entinen pakki omaa joukkueen toiseksi parhaan ppg-keskiarvon. Aikamoista.

Braun johtaa koko liigan tehotilastoa komealla luvulla +19. Ainoat kaverit, joilla tuo tilasto vielä on miinuksella ovat Sheppard ja McCarthy (siis yli puolet Sharksin peleistä pelanneina).

---

Jopa Havlat näyttää siltä, että juoni löytyy pikkuhiljaa enemmän ja enemmän, joten mitä tapahtuukaan, kun Torres palaa lomalta. Mies ei mahdu millään muualle kuin neloseen, johon alkaa löytymään jo aika paljon vaihtoehtoja. Joko Havlatin sopimus saadaan jotenkin kaupattua jonnekin, tai siellä heitellään sheppardeja tai mccarthyja waivereihin.

Oikeastihan tällainen spekulaatio on turhaa, koska kaikki hyökit eivät varmasti pysy terveinä Torresin paluuseen asti. Nyt kyllä näyttää hyvältä, kun on varaa loukkaantumisiinkin.

Tällä hetkellä jokaiseen peliin voi lähteä luottavaisena, että kyllähän tuolla arsenaalilla vastustaja kaatuu. Kolme tasavahvaa kenttää, joista jokainen voi periatteessa toimia bergeroneina vastustajan parasta vastaan ja toisaalta nakuttaa joukon pisteitä ja ratkaista pelin.

Jopa Worcester on hilannut itsensä tilanteeseen, missä voittoja on yhtä paljon kuin tappioita. Mukavaa. Nietolle, Hamiltonille ja Taraasoville hyvin vastuuta ja katsotaan, kuka heistä nousee paikkaamaan ensi kaudella Havlatia.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Penguins otti pisteet varsin vaivattomasti vaikka Sharks mm. laukaisutilaston veikin 45-30. "Ainoa" miinus oli Pinkkujen viimeistely toisessa erässä - tilanne taisi olla se että vetoja Sharks-maalia kohtaan oli tullut 10 mutta niistä 4 oli mennyt sisään.

Isossa kuvassa homma toimii kuitenkin hyvin: Sharks ampuu paljon (eivätkä puolet niistä ole keskialueen ripulikiekkoja), kiekko pysyy vastustajan (yhden liigan kovimmistakin) päässä ja jopa neloskenttä (aivan liekeissä viime peleissä) saa sähinää vastustajan maalille.

Ylivoimasta: Kakkosylivoima toimi tällä kertaa ykkös-yv:tä paremmin. Sharks-selostajat kiinnittivät aiheellisesti huomiota siihen, miten Penguins ylivoimalla toimi: 1-2 siirtoa ja laukaus. Sharks, ainakin kakkos-yv, saisi kokeilla moista enemmänkin. Ykkösen identiteettiin tuntuu erottamattomasti kuuluvan pitkät syöttökuviot ja toki ne ovat (varsinkin kauden alussa) tulostakin tuoneet.

Kolmoserässä Demers ja Pavelski vaihtoivat paikkoja ylivoimakoostumuksissa. Tämä saattoi johtua tosin siitä että Pavelski teki pitkän vaihdon juuri ennen ylivoimaa. Toisaalta jonkun pelintekijän siirtoa kakkosylivoimaan voisi kokeilla muutenkin. Ducks- tai Blues-pelissä Boyle taisi olla kakkosen viivamiehenä, lienikö vastaavan pitkän vaihdon / muun ns. välttämättömyyden seurausta vai johtuiko kakkosylivoiman vaatimattomuudesta, mene ja tiedä.

Kennedy näkyy nopeutensa vuoksi, mutta taitanee olla korkeintaan vähän päivitetty versio Mitchellistä. Torres saa tulla kolmoseen palattuaan. Syvyydestä ei ole haittaa mutta joko Kennedyn tai Havlatin vaihtaisin mielelläni johonkin kiekolliseen pakkiprospectiin tyyliin Mark Barberio. Boylen manttelinperijää ei omista kasvateista nouse.

No, huomisyönä vastassa Hurricanes. TMac varautui viisaasti siihen jo kun kolmannessa erässä neloskenttä veti varmaan puolet vaihdoista. Hyvä että kärkikin saa vähän taukoa välillä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Isossa kuvassa homma toimii kuitenkin hyvin: Sharks ampuu paljon (eivätkä puolet niistä ole keskialueen ripulikiekkoja), kiekko pysyy vastustajan (yhden liigan kovimmistakin) päässä ja jopa neloskenttä (aivan liekeissä viime peleissä) saa sähinää vastustajan maalille.

Samaa mieltä täytyy olla. Tilastotappio tuli ja nokka kohti uutta voittoa. Ansaitsihan Pens voittonsa kun viimeistely oli perhanan tehokasta, mutta kokonaisuutena Sharksin peli näyttää edelleen hyvältä.

Jos Pavelskin kokeilu kakkosylivoimassa tai Jumbon käyttäminen molemmissa jatkuu ja tulosta tulee, mikä jottei. Mutta playoffeissa kuitenkin käytetään tuota tähtiylivoimaa syömäaseena, joten pitäisikö se kuitenkin pitää kasassa? Runkosarja on pitkä ja välillä tulee kuivia putkia, joten näiden minimoimiseksi jakaisin tulivoimaa tasaisemmin runkosarjassa. Keväällä sitten ykkösnyrkki kasaan. Näin vastustajakaan ei pysty yhtä hyvin skouttaamaan ylivoiman pelitapaa ja heikkouksia, kun se lyötäisiin tuleen vasta playoffeissa uudestaan.

Tehköön TMac miten haluaa, hän on luottoni saanut takaisin, vaikka ajattelin sen jo olevan mahdotonta.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Jos yön Minnesota-peli päättyy tappioon, on aika huolestua jonkin verran. Kahden ottelun tappioputki on vielä hyväksyttävä, kärkijoukkueet Chicagoa myöten näyttävät välillä luisuvan pieneen slumppiin. Ja mikäli tappio tulee Wildiakin vastaan, niin ainakin päästään kotiin ja pelillisesti raskas kiertue on ohi.

Kuitenkin, McLellan reagoi tappioihin ja Nieto ja Hamilton kutsuttiin ylös. Nieto paukutti vklpna tehot 2+3 Portlandia vastaan, Hamiltonin jäädessä tehoihin 1+2.

McLellan myös huuteli, että Pavelski siirtyisi kakkoseen, mikä tarkoittaisi kahta kovaa kenttää ja bottom-6 painottuisi entistä enemmän nollaamaan vastustajia. Menisivätkö ketjut siis näin:

Hertl-Thornton-Burns
Marleau-Couture-Pavelski
Kennedy-Hamilton-Wingels
Nieto-Desjardins-Sheppard

Ei tuo Pavelskin laituriura ole ikinä toiminut kuin lyhyen ajan, joten Pavelski saattaa olla ketjussaan myös sentteri. Myös bottom-6 laiturit voivat olla hieman eri tavoin, mutta se nähdään sitten yöllä.

Niemi aloittaa.
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Minnesota päättyikin tappioon varsinaisella ja se ei vielä riittänyt vaan viime yönä hävittiin koko viimeaikojen koko liigan heikoimmalle joukkueelle Islandersille 3-2 rankeissa.

Tällä hetkellä on taas peli hivenen takalukossa. Maalinteko ei onnistu alkuunkaan. Menoa ja meisseliä kentällä kyllä on ja hallintaakin miltei joka ottelussa järjestään, mutta kun ei uppoa niin ei uppoa.

Itse en kuitenkaan jaksa vielä huolestua, koska viime kausien aikana tässä on tullut tutuksi pitkät voittoputket ja pitkähköt tappioputket. Kohta se taas kääntyy. Ei sillä kyllähän tää taas hermoja rassaa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tällä hetkellä on taas peli hivenen takalukossa. Maalinteko ei onnistu alkuunkaan. Menoa ja meisseliä kentällä kyllä on ja hallintaakin miltei joka ottelussa järjestään, mutta kun ei uppoa niin ei uppoa.

Näinpä. Isles-matsiin oli koottu uusi nelonen, jossa Desin laidalla pörräsivät Havlat ja Kennedy. Ja tämähän toimi varsin mainiosti, vain Havlatin räväkkyyden puute muutamassa tilanteessa esti maalin synnyn.

Nythän kun Hamilton tuotiin ylös, kakkosesta voidaan aika huoletta peluuttaa tuossa muodossaan (Marleau-Couture-Pavelski). Hamilton pelasi todella hyvin tämän Isles-pelin. Oli järkevä ja tunnollinen ja saivatpa jotain Nieton kanssa aikaankin hyökkäyspäässä. Myös Winngels pelasi mainion pelin ja pääsi pari kertaa lopussa Jumbon viereen kun Hertl oli suht näkymätön.

Jos siis Hamiltonin peli jatkuu tällä tasolla niin tässä on uusi voimavara ja näin ollen jokaiselta kentältä voidaan odottaa jonkin verran tehopisteitä. Toivon melkein että samoilla kentillä mennään Wildia vastaan. Toki NYI on heikko tasonmittari mutta jotain positiivisia viboja täytyy kaivaa.

Tuntuu siltä, että nyt tarvittaisiin tiukkaa paikallismatsia Kingsiä tai Ducksia vastaan, jotta lukko saadaan auki. Niissä voi tapahtua mitä vaan ja se saattaisi olla se sytyttäjä joukkueelle. Huonoa tuuriakin tietty on messissä jatkuvasti (Burns taas eläin kentällä, Couturellakaan ei uppoa ei millään) mutta sen taakse ei jaksa piiloutua.

Torres ja Burish tuskin jeesaavat tässä ongelmassa. Burish on näillä näkymin suhteellisen turha mies kun nelonen on pätevä lähes missä muodossa tahansa. Burish saakoon todistaa huuteluni vääräksi kun palaa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Olen kyllä sitä mieltä, että Pavelski kolmosen keskelle takaisin. Nyt Hamiltonin ketju on täysi lapanen kaksintaisteluissa. Wingels ei ole pelaaja joka tekee kahdesta tulokkaasta pelimiehiä.

Ja jotain järkeä ylivoimaan...
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Olen suuri jääkiekkotietäjä, noilla ohjeilla Sharks voitti ottelun.

Tuo kolmansien erien sulaminen pitäisi vielä saada kuriin.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Yöllä lähdetään kaatamaan Bluesia kolmatta kertaa tällä kaudella. Bluesilla kyseessä back-to-back joten jotain pientä etua Sharksilla, lisäksi ykkössena Backes ei ilmeisesti pelaa, kun taas Sharksilla on lähes paras mahdollinen kokoonpano matsissa. Ketjut ovat luultavasti tällaiset:

Burns-Thornton-Hertl
Marleau-Couture-Wingels
Sheppard-Pavelski-Havlat
McCarthy-Desjardins-Brown

Niemi

Toivottavasti ylilyönneiltä vältytään ja vieraskaukalosta saataisiin välillä pisteitä. On kyllä heikko tuo viimeisten vieraspelien record.

---

Varmin merkki joulun saapumisesta on Sharksin jouluvideot, joita on nytkin ilmestynyt muutama kappale internettiin. Jaan siis joulumieltä ja linkin, josta pääsee katselemaan muutaman Sharks-pelaajan jouluhassutteluita: San Jose Sharks Christmas party just put your team’s holiday video to shame | Puck Daddy - Yahoo Sports

Joulumieli valtaa kehon kuitenkin vasta, kun muistelee muutaman vuoden takaista [url="http://www.youtube.com/watch?v=V1y8BmHZ3gA]A Capella Holiday Albumia.[/url]
 

TuKe88

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Noniin, pitkästä aikaa sitä itsekin tänne kirjottelen. Olen tällä kaudella pystynyt seuraamaan Sharksin pelejä ennätys määrän (reilusti ylipuolet), ja niin ollen oletan että minulla on tästä hommasta jonkinlainen käsitys.

Mennään siis viimeyön St.Louis matsiin, josta irtos komea parin kassin voitto.
Ainakin päätylankku oli puolellamme sen verran että sieltä päästiin muutama maali sutimaan tyhjiin. Toisessa erässä ykköskentän hieno päätypelaaminen johti Burnssin helpohkosti tekemään 0-3 maaliin.

Vähän alkoi pelottamaan kotijoukkueen pikamaalit toisen erän loppuun, ensin Shattenkirkin pyssy kolahti suoraan heittäytyvään Desjardinssiin ja kiekko vaihtoi suuntaa eikä Niemelle jäänyt saumoja saada kiekkoa kiinni.
Ja 4minuuttia myöhemmin Bouwmeester pamautti karmella pyssyllä kiekon ohi maskissa olleen Niemen. Maalia edelsi St.louisin hieno kiekon liikuttelu.

Erätauolle päästiin kuitenkin johdossa eikä Blues saanut kummempaa kiriä aikaan, Niemen muutamat hyvät kopit tylsytti heidän kärkihyökkääjät. Erän puolivälissä Havlat pääsi tuikkaamaan tolpasta kimmonneen kiekon tyhjään rysään, lähti varmasti monilta Sharks faneilta taakka harteiltaan. Vierastappio putki poikki ja hyvillä mielin kohti Kings matsia.

Pakkoa sanoa että Sharksin heikoimmat lenkit olivat ottelussa molemmat kärkisentterimme, Jumbo ja Couture. Etenkin Couture oli harvinaisen näkymätön, ihmeellisiä kaatumisia ja taklausten alle jäämisiä koko ajan. Jumbo oli järjestelemässä hienoa 0-3 maalia, mutta muuten ykkösen peliä johdatti pääosin laiturit Hertl ja Burns, jotka pelasivat todella hyvän pelin.
Onnistujiin voidaan luetella myös herrat Vlasic, Irwin, Braun, Havlat ja Patty.
Itseasiassa koko puolustus pelasi hyvällä tasolla koko matsin.

Kaiken kaikkiaan ihan kohtuullinen yleisilme joukkueella illasta toiseen, outoa vain että kotipeleissä intensiteetti on tuplat vieras pelaamisen, tai ainakin tuntuu siltä. Vaikka sharks usein vieraissakin laukausten perusteella hallitsee otteluita suvereenisti, on se välillä aika näennäistä hallintaa, sillä ainakaan kiekkoa ei saada hakattua maaliin asti kovin hyvällä prosentilla tällä hetkellä, Viimeyön matsia voidaankin kutsua poikkeukseski.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Kaiken kaikkiaan ihan kohtuullinen yleisilme joukkueella illasta toiseen, outoa vain että kotipeleissä intensiteetti on tuplat vieras pelaamisen, tai ainakin tuntuu siltä.
Viimeinen vaihto merkitsee sitä, että peluutukset saadaan kotona aina erinomaisiksi. Kun on valita kolmesta hyökkäävästä ketjusta, päästään rellestämään.

Ja kotiyleisö tietysti tuo omansa.
 

TuKe88

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ei hyvää päivää mikä matsi viimeyönä. Kahteentoista otteluun ei ole Staplessilta haettu varsinaisenpeliajan voittoa. Jälleen kerran, kohtuullista hyökkäys peliä Sharksilta, mutta kun sitä kiekkoa ei laiteta pussiin. Tällä kertaa oli ihan tuhannen taalan paikkoja ainakin puolitusinaa, mutta aikaiseksi saatiin vaan Pattyn lohdutusmaali. Omissa muutama karmea virhe, ainakin kaksi viimeistä maalia. (Braunin naurettavan näköinen rimpuilu 3-0 maalissa) Niemen piikkiin voi laskea ainakin Kingsin toisen maalin, jonka Toffoli ampui varsin pienestä kulmasta. Ottaen tietysti myös sen huomioon, että kuinka paljon Niemi tuli tilanteessa vastaan, on käsittämätöntä miten kiekko voi mennä maaliin. Ensimmäinen maalihan kimmahti Hai-pakista maaliin joten annettakoot se anteeksi.

Hertlin telominen on kova takaisku koko joukkkueelle ja tulokaspörssikin kärsiii. Onko kellään tietoa kultakimpaleemme tilasta? Brownin säälittävä polvitaklaus päätti siis Hertelin ottelun. Poika pääsi kuitenkin omin avauin pukukoppiin. Brown lensi tempauksesta suihkuun.

Sitten noihin kotijoukkueen pikku sikailuihin. Havlat ja Pavelski painettiin poikittaisella turpa edellä laitaan, molemmista taisi tulla pikkukakkoset. Mutta silti vituttaa aivan suunnattomasti. Toivottavasti Havlattia ei sattunut pahemmin, pelasi kyllä vielä tämän jälkeenkin, mutta tuskaiselta mies näytti. Ja on Havlat pienemmästäkin istunut katsomossa seuraavat kaksi kuukautta.

Kaiken tämän lisäksi kuninkailla oli maalissa tämä nuori kumiukko nimeltä Martin Jones. (7-0-0, 97.1%, 0.85 pmk) aika ajoin Kings pelaajia jopa nauratti kun Sharks ei saanut kiekkoa ohi Jonesin, joka muuten vaikuttaa todella kovalta maalivahdilta. Ei sillä etteikö Kingsillä muutenkin olisi jo hyviä maalivahteja....

Mutta paskamaku jäi kyllä tästä matsista. Muutaman yön päästä palataankin sitten SAPcentteriin ja päästään pöllyttämään Dallasia.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Joulutauolle päästiin voitokkaissa tunnelmissa (pitkästä aikaa) viihdyttävän pelin jälkeen. Viimeisen kymmenen matsin saldo on 4-5-1, toivotaan että alkukauden hurmos saadaan tauon jälkeen päälle.

Tappiopeleistä erityisesti Islanders- ja Hurricanes -pelit olivat aika surkeaa katsottavaa, ei pelkästään siksi että tuli kuokkaan - Penguinsiä vastaan ei oikeastaan edes harmittanut hävitä kun omien peli tuntui olevan kuitenkin aika lailla kohdallaan. Mutta kun häntäpään jengeille hävitään ja peli näyttää aivan divarikiekolta, se sattuu syvälle sydämeen.

Hertlin kohdalla se arvio kuukauden toipumisajasta taisi olla turhan optimistinen. Wilson sanoo että kestää vähintään kuukauden, mutta saattaa viedä paljon pidempäänkin, toivotaan parasta.

Pavelskin laittaisin takaisin kolmoseen, että saataisiin kolmaskin hyökkäävä ketju. McCarthyt ja Hamiltonit eivät ole riittäviä edes nelosen saati kolmosen keskelle. (Joku prospect-poolin paremmin tunteva voisi sanoa keitä senttereitä siellä on seuraavaksi tulossa vai onko ketään.)

Loppuun Sharks-aiheista luettavaa joulupyhille, aiheet näkyvät otsikosta. Linkit, kuten lukutaitoiset huomaavat, vievät InsideHockey.com- ja Thehockeywriters.com -sivuille. Jälkimmäinen on oma suosikkini nhl-aiheisista sivuista.

http://insidehockey.com/patrick-marleaus-lazy-back-check

http://insidehockey.com/is-justin-braun-the-sharks-no-1-defenseman

http://thehockeywriters.com/san-jose-sharks-lines/

Braunin cap hit on tällä ja ensi kaudella 1,25 miljoonaa mikä on rikollisen vähän jos #61 pysyy lähelläkään nykyistä tasoa. Braun ei sentään ole Vlasicia parempi, mutta Picklesin cap hitin ollessa noin 3,5-kertainen Brauniin verrattuna, jälkimmäisen hinta-laatu -suhde on pakiston paras.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Hertl ei menetä ainoastaan Sotshia vaan koko loppukausi on liipaisimella. Sairasloman pituudeksi on arvioitu 6-9 kk uutisoi Česká Televize tänään.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Hertl ei menetä ainoastaan Sotshia vaan koko loppukausi on liipaisimella. Sairasloman pituudeksi on arvioitu 6-9 kk uutisoi Česká Televize tänään.

Näin se näyttää olevan. Tuosta vielä tsekintaitoisille linkkiä. Eli pahemmanlaatuinen polvivaiva, joka saattaa vaikuttaa uraan pitkälläkin tähtäimellä hyvin radikaalisti. Hertl ei ole mikään pieni palanen Sharks-joukkueessa, ja voikin olla että Wilson lähtee vahvistamaan laituriosastoa dediksellä, jotta saadaan Pavelski takaisin kipparoimaan kolmosta playoffeissa.

Tuo yhdeksän kuukautta on kuitenkin pahin mahdollinen skenaario, joten ainakin ensi kaudeksi pääsee mukaan. Onko toivoa vielä tällä kaudella, jos ja kun Sharks näyttäytyy kesäkuussa finaaleissa? Hyviä uutisia toivotaan ja vaikka ihmettä odotellaan.

Olipa Oilers heikko. Pacificin mestaruus vielä haarukassa. Pitää toivoa että Kings ja Ducks tuhoavat toisensa playoffeissa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Ja se Dustin Brownin paska voidaan viedä seuraavaksi navetan taa. Aivan käsittämätöntä, että se jätkä pääsee kaikesta kuin koira veräjästä.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onko tuosta Hertlin vammasta jotain tarkkaa diagnoosia? Äkkiä googletellen siis menee pojan jalka veitsen alle? Todella ikävä loppu huikean nuoren kaverin rookie-kaudelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös