San Jose Sharks 07/08

  • 23 884
  • 88

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Roenick ja Sharks

Allekirjoittaneella on vähän kaksijakoiset tunnelmat Roenickin sopimukseen. Toisaalta Roenick tuo joukkueeseen ainakin kokemusta ja tekihän hän viimekaudella umpisurkeassa Phoenixissä 70 pelissä 28 pistettä. Roenick on vain viiden maalin päässä 500 maalin rajapyykistä ja ainakin niin pitkään, kuin 500. maali on tehtynä saanee Roenick ylivoima-aikaa. Pelin ulkopuolisiin asioihin Roenickilla loistavana mediapersoonana on myöskin annettavaa, mutta Roenickin sopimuksen myötä Mark Smithin jatko joukkueessa näyttää epävarmalta. Smithin sopimuksen väännössä kyse ei ole ollut rahasta, vaan peliajasta. Roenickin saapumisen jälkeen Sharksien kolmanteen ja neljänteen ketjuun alkaa olemaan tunkua. Mark Smith oli loistava energiapelaaja ja toi Sharkseihin runsaasti taistelutahtoa ja asennetta. Tarvittaessa hän kykeni hyviin vaihtoihin kahdessa ylemmässä ketjussa ja oli myös hyvä alivoimapelaaja. Sharksien kolmos- ja nelosketjut voisivat Roenickin saapumisen jälkeen näyttää tämän kaltaisilta:

Rissmiller - Brown - Grier
Clowe - Goc - Roenick

Ihan mukavan näköiset kentät, mutta kovuus puuttuu lähes täysin. Clowe kyllä taitaa nyrkkihippailun salat, mutta pelillisesti Clowe on mielestäni liian hyvä hoitamaan Sharksien poliisin roolia. Ehkä Rob Davisonin on aika tehdä Brent Severynit ja siirtyä laitahyökkääjäksi..? Muistaakseni Davison taisi pari peliä pelatakin viimekaudella laitahyökkääjänä. Omista pelaajista Jonathan Tremblay tai Frazer McLaren taitavat olla ainoita myllyttäjän rooliin sopivia pelaajia. Tosin Tremblay on pelillisesti ECHL tasoa ja Mclaren ollessa vasta 19 vuotias.

Raamikkaasta Mclarenista voi kehkeytyä parin AHL:ssä vietetyn kauden jälkeen kovaluu NHL kaukaloihin. WHL:ssä Portland Winter Hawkseissa 4 edellistä kautta kiekkoillut McLaren on kuulunut WHL:n kovimpiin kundeihin ja hän iski viimekaudella 61 pelissä 31 pistettä. Hän oli joukkueensa pistepörssin neljäs ottaen siinä oheessa myllyjä yhteensä 14 kpl, joista 2 kpl. Matt Kassianin, 2 kpl. Milan Lucicin ja 1 kpl. Aaron Boogardin kanssa.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Sandis Ozolinsh yrittää vielä kerran...

Sandis tulossa San Josén try-outille. NHL-uransa alussa Sandis pelasi loistavasti Sharkseissa, ja nyt hän yrittää kenties viimeistä kertaa paluuta NHL:ään.

“I feel good mentally and physically,” said Ozolinsh. “I took a little time to see how I felt. I was more concerned mentally. My head had to be in the right place. I had to make sure I could handle the pressure and once I felt comfortable (it was easy).”

Lähde: Sandis Ozolinsh In Camp On A Tryout
 

Dominator39

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings kaudesta 1992-1993
Sandis tulossa San Josén try-outille. NHL-uransa alussa Sandis pelasi loistavasti Sharkseissa, ja nyt hän yrittää kenties viimeistä kertaa paluuta NHL:ään.


Todella mielenkiintoinen uutinen. Vaikka onkin kyse pelkästä try- out mahdollisuudesta niin uskon että Sandis onnnistuu ja vakuuttaa San Jose johdon. Tällä tavalla ympyrä sulkeutuu miehen uralla.

Eihän mies nyt enään ole yli 10 kauteen enään ollutkaan omalla tasollaan jolloin taisi paukutella melkein 70 pistettä/ kausi peräti jopa kahdesti.

Sandis kuitenkin elää ylivoimapelistä ja uskoisin että San Josella voisi olla tilausta YV pakille ylivoimassa.

Toisaalta mies on ollut melkein aina - pakkasella kauden päätteksi ja juuri playoffeissa tarvittaisiin puolustajia jotka osaavat myös puolustaa!

Saas nähdä miten äijän käy.
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
BOOM GOES THE DYNAMITE!

Off-seasonin ylivoimaisesti paras uutinen, onnistui paluu tai ei. Sanat eivät riitä kuvailemaan tätä innostuksen tunnetta, nyt enää Arturs naftaliinista kakkosmaalivahdiksi ja elämä on täydellistä.

Kutonen selkään Sandis ja 25 kaappia
 

ipaz

Jäsen
Uudet paidat on julkaistu. Siitä pisteet ettei paidoissa ole noita pystyraitoja ála Edmonton, Nashville, Carolina tai Florida. Perinteiset vaakaraidat alareunassa ja hihoissa, sekä eriväriset olkapäät ovat perinteisen yksinkertaiset ja hyvä niin. Tuota Buffalolta matkittua numeroa tuossa olkapäässä mä en silti oikein ymmärrä. Kyllä se nyt selästä ja hihoista tarpeeksi näkyy. Sitten se miinus. Paidat näyttävät ehkä pikkasen liikaa AHL:n Manitoba Moosen peliasuilta.

Linkki
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Sharkisien joukkue alkaa hahmottumaan harjoituskauden jälkeen. Viimeinen pudotuskierros on vielä jäljellä, jossa odottaisin Tomas Plihallin,Torrey Mitchellin ja Alexei Semenovin putoavan joukkueesta. Huolimatta siitä, että Mitchell pelasi erinomaiset harjoitusottelut, niin uskon lopullisen pelipaikan löytyvän Worcesterista. Tämä on mielestäni hyvä, koska peliesityksistä huolimatta hänellä olisi edessään kokoonpanossa Gocin, Brownin, Rissmillerin kaltaiset tärkeät alempien ketjujen työmyyrät. Vähäisellä peliajalla edellämainituista pelaajista saadaan varmasti enemmän hyötyä joukueelle, kuin Mitchellistä. Ja Mittchelille itselleen iso rooli worcesterissa on varmasti pitkässä juoksussa parempi, kuin jämäminuutit San Josessa. Brad Norton on yllätyksekseni saamassa paikan joukkueessa 14:sta hyökkääjänä. Uskoin, että Rob Davisonin pelaaminen hyökkääjänä ja puolustajana olisi viimeinen silaus Nortonin tiputtamisessa, mutta nyt näyttää siltä, että Sharkseissa tällä kaudella pelaa kasksi hyökkääjä/puolustajaa. Ozolinshin noustessa joukkueeseen Norton siirtynee IR-listalle.

Devin Setoguchi ja Joe Pavelski pelasivat loistavat harjoitusottelut ja vakuuttivat paikkansa joukkueessa. Steve Bernier treenasi kesällä kovaa ja pudotti painonsa 222 paunaan toivoen parantavansa viimekaudesta, joka ei aivan sujunut 2005-2006 kauden jälkeisten odotuksien mukaisesti. Bernierillä olisi nyt aika lunastaa häneen uskotut lupaukset. Monesti kuitenkin power hyökkääjillä kestää puhtaita taitopelaajia pitempään potenttiaaliensa saavuttamisessa. Bernierin ollessa kumminkin vasta 22 vuotias aikaa on hyvin jäljellä, mutta onko Sharkseilla kärsivällisyyttä nuorempien pelaajien lyödessä jatkuvalla syötöllä itseään läpi. Aika näyttää onko Steve Bernieristä Sharkseille uusi Jason Wiemer vai Todd Bertuzzi.

Harjoitusotteluiden puolustajapareista pääteltynä tulevalla Sharksit pelauttaisivat kolmea tasaista puolustajaparia:

Ehrhoff- McLaren
Murray - Vlasic
Carle - Rivet

Nämä tasapainoisetpuolustajaparit ovat pääsääntöisesti viimekauden kaltaisia sillä erotuksella, että Hannanin paikan ottaa kantaakseen Murray, joka pelasi odotuksiin nähden hyvät harjoitusottelut ja vei kilpailun kuudennen puolustajan paikasta. Carle ja Rivet tulevat alkavalla kaudella viimekauden mukaisesti pelaamaan paljon ylivoimaa ja uskoisin Rivetin parantavan pisteennätystään 34 pisteestä yli 40 pisteeseen. Montrealista siirtymisensä jälkeen Rivet teki haipaidassa 29 ottelussa 13 pistettä. Puolustus on melko nimetön, mutta aihetta optimismiin antaa vain 20 vuotiaan Vlasicin harjoituskaudella jatkuneet hyvät otteet ja kesän aikana lisääntynyt massa. Mikäli Ernhoff ja Carle pystyvät nostamaan tasoaan viimekautisesta, näyttää puolustusmateriaali kauden alussa Hannanin lähdostä huolimatta paremmalta, kuin pariin vuoteen.

Hyökkäysketjujen uskoisin olevan alhaalla olevan kaltaiset:

Marleau - Thornton - Cheechoo
Michalek - Pavelski - Setoguchi
Clowe - Roenick - Bernier
Rissmiller/Brown - Goc - Grier

Davisonin, Nortonin ja Rissmillerin / Brownin ollessa katsomonpuolella. Viimekauden loppupuolella hyvin pelannut karvausketju Clowe - Goc - Bernier saanee uudeksi keskushyökääjäkseen Roenicin. Ketjulla on runsaasti potenttiaalia pisteiden tekemiseen Gocin vaihtuessa Roenickiin. Vaikka Goc on ollut Sharkseissa arvokas puolustava hyökkääjä ja alivoimapelaaja, hänen pistetehtailunsa on ollu erittäin vähäistä. Gocilla tuntuu olevan lähes maaginen kyky tuhlata maalipaikkoja, mutta ehkä Gocista kehittyy Sharksien oma Påhlsson.

Tappelufanina ja nojatuoligoonina toivoisin Rob Davisonin saavan kunnon näyttöpaikan neljännen ketjun laitahyökkääjänä. Ilman Davisonia tai Nortonia Sharksien kokoonpanosta uupuu runsaasti kovuutta, kun tarkastellaan muiden tyynenmeren divisioonan joukkueiden kokoonpanoja. Ehkä Davisonista muodostuisi Jon Klemmin ja Brent Severynin hybridi, joka pelaisi varmaa puolustuspeliä sekä hoitaisi poliisin roolia siinä ohella. Ron Willsonia tuntien toiveet tappelian pelauttamisesta taitavat kumminkin olla turhia, vaikka kovuuden puute on ollut eräs Sharksien ongelmista viimekausina jopa Detroitin jyrätessä Sharksit tällä osa-alueella viime kautisissa playoffeissa.
 

sharkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
sharks, kärpät
Tryoutti jatkuu vielä pari päivää, sittempähän tuo nähdään. Kummempia uutisia miehen kunnosta ei ole kuulunut. Saattaa olla, että hänet palkataan tuolla Roenickin palkalla vahvistamaan yv:tä. Ei sharkseissa Stanley Cupin voittaneita ainakaan liikaa ole.
 

stunt cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Tuumailuja kauden alusta

San Josen kauden alku on tuottanut voitot Chicagosta ja Vancouverista, Edmontonille kärsittiin rankkaritappio, Coloradolle ja Bostonille kärsittiin tappiot jo varsinaisella peliajalla. Haiden peli on näkemieni Edmonton, Colorado ja Boston otteluiden perusteella muistuttanut täydellisesti tyypillistä haiden playoff kiekkoa; peli on näennäisesti hallinnassa, mutta pelitilanteita hallitsee täydellinen ennalta arvattavuus. Tilanteet rakentuvat saman kaavan mukaisesti ja luovuus puuttuu lähes täysin. Ei uskoisi, että joukkueessa pelaa Thorntonin, Marleaun ja Pavelskin tasoisia pelintekijöitä, kun tarkastellaan tehtyjen maalien ottelukohtaista keskiarvoa. Kaksi maalia per peli ei ole paljoa millekään joukkueelle. Pelistä puuttuu myös lähes täysin taisteluasenne ja vittumaisuus. Sharksit ovat yksinkertaisesti liian mukava joukkue vastustajalle. Vaikka kautta on pelattu vasta viisi ottelua, niin peruspessimistisen näkökannan omaavana kannattajana en usko vanhojen ongelmien parantuvan kauden aikana itsestään.

Nuorten pelaajien esiinmarssin myötä Sharkseista on poistunut Mark Smithin, Scott Thorntonin ja Ville Niemisen kaltaiset taistelijat. Joukkueen rosteria tarkasteltaessa periaatteessa pelaajamateriaali vaikuttaa varsinkin hyökkäyksen osalta loistavalta. Hfboards-tyylisille faneille nuorten taidokkaitten pelaajien määrä jopa antaa erektion aihetta, mutta rankemman kiekon ystäviltä Sharkisien rosterin kiltteys poistaa viimeisetkin mieskunnon rippeet. Hetkittäin Sharksit saattavat pelata ottelun sisällä lyhyen jakson, jonka aikana pelataan tunteella ja viedään tilanteet loppuun saakka. Näiden jaksojen aikana peli pääsääntöisesti on pyörinyt vastustajan päädyssä ja vaarallisia tilanteita on rakentunut liukuhihnalta. Sharksien joukkuetta pidetään fyysisesti isona ja nopeana, mutta joukkue pelaa löysästi, ikään kuin vältellen rangaistuksia. Tästä johtuen jopa Detroitin kaltaisen rymistely-joukkueen on helppo kävellä Sharksien ylitse.

Uskoisin että ongelma on suurimmaksi osaksi Ron Wilsonin näkemyksen aiheuttama. Ron Wilson on aina ollut erittäin tappeluvastainen ja tietyllä tapaa kyvytön herättelemään joukkuetta, kun se tarvitsisi herätystä. Kuten jatkoajan kausijulkaisusta kävi ilmi, on Ron Wilsonin valmennuskausille ollut tyypillistä tuloksien huononeminen kausi kaudelta. Itse en usko San Josen vastaavan tällä kaudella mitenkään sille lastattuihin odotuksiin. Joukkue kaipaisi jonkinlaisen muutoksen, jolla se voisi nousta seuraavalle asteelle, ja pystyä voittamaan ne tärkeät ottelut playoff:ssa. Muutos voisi olla, kuten Detroitin Shanahanin hankinta tai jopa valmentajan vaihto, kuten Devilseissä 99-00. Joukkue kaipaisi kipeästi kokenutta huippu puolustajaa, mutta sellaisien hankinta vaatisi Doug Wilsonilta todellisen kaappauksen. Vaikka San Josessa on runsaasti erinomaisia nuoria pelaajia mahdolliseksi kauppatavaraksi, on tähtipuolustajia erittäin vaikeasti hankittavissa. Jos vielä huomioidaan sopimusten holtittomuudet, pienenee tähtipuolustajien määrä entisestään.

Eräs mielestäni naurettava piirre joukkueessa on IR-listan säälimätön hyväksikäyttö. Mikäli Ozolinsh saanee sopimuksen, laajenee IR-lista jälleen yhdellä pelaajalla. Tuskin kukaan uskoo, että tällä hetkellä Semenov, Plihal ja Norton ovat oikeasti loukkaantuneina IR-listalla olostaan huolimatta. Jos pelaajia ei aijota käyttää pelaamiseen, niin miksi pitää heitä roikkumassa joukkueessa? Ottelutuntuma pelaajilla ainakin pysyisi paremmin, jos heidät lähettäisi farmijoukkueeseen waivereidenkin uhalla. Yksikään näistä pelaajista ei olisi minkään asteinen menetys Sharkseille, vaikka joku joukkue poimisikin heidät waivereista. Nortonia ainakin kannattaisi kokeilla kokoonpanossa muutamassa ottelussa, mikäli hän ei ole oikeasti loukkaantunut. Norton voisi tappelijan ominaisuudessa tuoda lisää särmää ja taistelua joukkueeseen, kuten Parkerkin niissä harvoissa otteluissa, joissa hän oli puettuna. Näistä otteluista hait taisivat korjata täyden pistepotin melkein aina. Jos kokoonpanossa on 12 nopeaa ja taitavaa hyökkääjää, yhden näistä rymistelijällä korvaamisen jälkeen kokoonpanossa on edelleen 11 nopeaa ja taitavaa hyökkääjää. Samalla joukkueen fyysisen pelin ja tunteen dimensio kasvaa huomattavasti ja tätä ominaisuutta Sharksit tällä hetkellä kaipaisivat ehkä kipeiten.
 

sharkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
sharks, kärpät
Ozolinsh viimein sopimukseen

http://www.tsn.ca/nhl/feature/?fid=10460&hubname=

The San Jose Sharks have signed defenceman Sandis Ozolinsh to a one-year contract worth $625,000. - TSN

Samantyyppinen soppari kuin JR:lle, saas nähdä millainen vaikutus miehellä on muutenkin virheherkkään haipuolustukseen. Toisaalta nyt on edes yksi pakki, joka osaa avata peliä hyvällä ensimmäisellä syötöllä hyökkäykseen. Saapas miten pakkiparit järjestyvät tämän jälkeen.



Ja muuta; Sharks aloitti Dallas-pelissä 12 pelin putken divisioonavastustajiaan vastaan, jossa nähdään, mihin tämä joukkue (ja Ron Wilson) oikeasti päätyy. Ennen tätä pelit olivat lähinnä vieraspelejä, joista osa kaukana Tyynenmeren rannikolta. Näkeepä, onko haluttomuus ja aneemisuus ollut vain rankkojen pelireissujen tulos, vai onko ongelmat oikeasti niin pahoja, miltä on näyttänyt.

Toisaalta, onhan monet muutkin koviksi ennustetut, joukkueet, mm. Rangers ja Ducks kompuroineet. Mutta näissä onkin ollut pelaajamateriaalissa paljon enemmän vaihtuvuutta viime kauteen verrattuna. Sharksilla runko on käytännössä sama kuin edelliskausina. On kyllä ollut käsittämätöntä, miten huonosti esim. Marleau ja Cheechoo ovat pelanneet. Tai jopa viime kauden sisuinen taistelija Mike Grier.. Kaikkia miehiä kun ei voi nelosketjuun laittaa.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
The San Jose Sharks have signed defenceman Sandis Ozolinsh to a one-year contract worth $625,000. - TSN

Päivän paras uutinen! :) Ozo (pelaa numerolla #24) näyttäisi olevan ihan hyvässä kunnossa. Ekassa pelissä vastuuta kertyi 20 minuutin verran ja tehotilasto näytti +/-0.

"Sandis is Stanley Cup winner, a seven time All-Star and he is in tremendous physical shape," said Sharks general manager Doug Wilson. "He has worked very hard and we look forward to him helping this hockey club moving forward."

Go, go, Ozolinsh!
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
JR

San Josen voitto ottelussa Los Angelesia vastaan Jeremy Roenick teki ottelun voittomaalin (uran 85. voittomaali), joka oli samalla hänen uransa 499. runkosarja maali. Seuraava askel on siis maaginen 500. maalin rajapyykki. Jenkkipelaajista vain Joey Mullen (502) ja Mike Modano (509) on saavuttanut tuon rajapyykin.

Jeremy on aloittanut kautensa hyvin. Peliaika on vaihdellut aika paljon ottelusta toiseen, mutta vastuuta on tullut ylivoimassa hyvien pelikavereiden kanssa. 12 ottelun jälkeen Roenick on kasannut 4+3=7 pistettä. Hän on noin 23 maalin vauhdissa, jos sama meno vaan jatkuu kauden loppuun asti. Hyvä JR!

Peliaika on ollut keskimäärin 11:31/ottelu, mikä on vasta 14. eniten kaikista kauden aikana Sharks nutussa esiintyneistä hyökkääjistä. Hänen takanaan peliajassa on vain 4 ottelua pelannut Curtis Brown.

Tilastoista pisti myös silmään, että Jeremy ei ole laukonut kovinkaan montaa kertaa. Vain 11 laukausta ja silti 4 maalia tällä kaudella... laukaisuprosentti on siis niinkin korkea kuin 36,4. Kannattaako ampua enemmän JR?

San Josen seuraava ottelu pelataan 7/11 Dallasia vastaan ja tuo ottelu tulee sopivasti jälkilähetyksenä Canalilta seuraavana päivänä. Toivotaan että rajapyykki rikkoontuu ja että Wilson antaa "Stylesille" vastuuta, nimittäin viime ottelussa hän pääsi kentälle vain reiluksi seitsemäksi minuutiksi.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Viime yönä sai sitten Roenick 500 maalin rajapyykin saavutettua. Ja millä tavalla...kiekko päätyyn, mistä se pomppii maaliviivalle ja sitten Auld sählää sen sisään.
 

Doaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Shane Doan
Onnittelut Jeremylle!

Roenick reaches 500 goal mark in win

"I saw it go in and my heart dropped into my stomach," Roenick said of his goal, which took a crazy bounce into the net midway through the second period. "This was a special moment and to do it in this building was important to me."


:)
 

Liitteet

  • JR_500_Goals_Poster.jpg
    JR_500_Goals_Poster.jpg
    92,3 KB · kertaa luettu: 470

Tepsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomen maajoukkue, SF Bay
Onnittelut Jeremylle!
:)

Vaikka maali vähän helpolla meni niin kyllähän Roenick on muuten pelannut loistavasti!

Taitaa olla eniten voittomaaleja liigassa ja tsemppaa loistavasti koko joukkuetta. Ja kevättä kohti miehen rooli vain korostustuu. Toivottavasti pysyy terveenä koko kauden.

Muusta joukkueesta toivottavasti Seto jatkaa hyviä otteitaan Joen ketjussa. Ozolinsh on ehkä vielä pikkasen hätäinen YV:llä. Cheechoo taas pelannu pikkuhiljaa paremmin ja paremmin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Mitähän Michalekille kävi kun pelas vaan yhden vaihdon?
 

Islanders

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Roenickille lämpimät onnittelut. Jos mies oikein innostuu, niin Modanon jenkkien maaliennätys ei ehkä tulekaan olemaan niin selviö.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Roenickille lämpimät onnittelut. Jos mies oikein innostuu, niin Modanon jenkkien maaliennätys ei ehkä tulekaan olemaan niin selviö.

Niinkö? Neljä viimeistä vuotta Roenickilla 19-9-11-(5) ja Modanolla 14-27-22-(5), joten itse en kyllä Roenickin puolesta löisi rahojani, vaikkakaan uran maaleissa ei ole eroa kuin 12 maalia.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Mitähän Michalekille kävi kun pelas vaan yhden vaihdon?

Olkapää vääntyi Doanin taklauksesta.

Hyvin kyllä tuuraa Setoguchi Clowea ja paikka ylhäällä on turvattu myös Clowen palatessa. Aika vähän on muuten Clowen paluun aikataulusta ollut julkisuudessa tietoa vai onko jollekin sattunut silmään?
 

sharkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
sharks, kärpät
http://www.thetelegram.com/index.cfm?sid=78526&sc=83

Tuollaseen uutiseen ainakin on törmätty.. Tuon mukaan polvileikkaus ja kuntoutus vie 3-6kk. Runkosarja onkin sitten Clowen osalta melkeimpä siinä. Ehkäpä mies kuitenkin pääsee pudotuspeleihin mukaan ja olisi muutaman kuukauden tauon aikana vaikka hommannut hieman motivaatiota ja ajaisi kerrankin kunnolla maalille.

Michalek on onneksi jo listattu day to dayksi ja palaa viimeistään seuraavaan Phoenix-peliin. Ehkä Cheechoo pelaa seuraavankin pelin LW:nä kun tuntui olevan mukana paremmin pelissä pelatessaan näin JT:n ja Seton kanssa.

Marleaukin näytti vähän virkeämmältä. Saas nähä alkavatko maalihait pelata pikkuhiljaa, Phoenix kun ei vastuksena ole kovin kummoinen.

Ozolinshan on ollut huippu nämä ekat pelinsä. Juuri hänentapaistaan kovaa laukojaa ja pelinrakentajaa YV on tarvinnut. Hyvin on nämä San Josen "kovanluokan UFA-hankinnat" toimineet ainakin hintalaatusuhteeltaan.

Kerrankin joku hailaumasta Riccin ja Niemisen jälkeen pääsi kunnolla vastustajan ihon alle. Komea taklaus Bernieriltä ja munaton esitys Boyntonilta.

Nabokov taitaa aloittaa kaikki 82 peliä tänä vuonna..
 

sharkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
sharks, kärpät
Carlelle jatkosoppari

http://sharks.nhl.com/team/app/?service=page&page=NewsPage&articleid=344053

Matt Carlelle siis neljän vuoden jatkosopimus. Palkasta ei vielä ainakaan tietoa. Hyvä, että alkoivat poistella tulevan kesän RFA:ita jo hyvissä ajoin. Sinällään kausi on lähteny huonosti käyntiin Carlelta. Toivottavasti Ozolinsh opettaa miehelle parit niksit miten tukea hyökkäyksiä niin, ettei joka toisessa vaihdossa soi omissa kuitenkaan.
 

GmB

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulta-Kerho
Miltähän sharksien pelit on näyttänyt? Tässä vaiheessa kautta sillä ei tietysti ole mitään merkitystä, mutta yhden pelin nähneenä ei minua ainakaan vakuuttanut sharksit.

Ainakin kovasti huolettaa tuo -3 Marleaulla, joka ennen on vakuuttanut kahden suunnan pelissä, eikä pisteitäkään tule samaan tahtiin kuin ennen.

Miten toimii YV ja AV? Onko ideaa?

Tyhmiä kysymyksiä, mutta kun en pelejä sattuneesta syystä näe, niin pakko on turvautua teihin.

JR 6 maalia joista 5 voittomaaleja?
 

sharkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
sharks, kärpät
En ole itsekään kyllä montaa peliä katsonut tällä kaudella, mutta noin äkkiseltään puolustus on ollut parempi kuin olisin uskonut, mutta hyökkäys aivan kädetön. Hyökkäykset ovat punaviivan jälkeen sitä perus dump and chasea, josta harvoin tulee mitään varsinkin kun miehet pelaavat ilman tunnetta eivätkä kaiva kiekkoa kunnolla tai vie taklauksia loppuun.

Ominaista tällä kaudella on ollut toisaalta se, että on pelattu yksi erä hyvin, ja muut huonosti. Monista tällaisista peleistä on kuitenkin napsittu pisteitä Nabokovin ansioista, joka onkin ollut paras pelaaja Sharksilta tällä kaudella.

Nimilistasta päätellen voisi uskoa, että joukkueen parhaita puolia olisi se, että pistenikkareita riittää Jumbo Joen jälkeenkin. Tällä kaudella niin ei ole ollut, vaan loppumiehistö on pelannut kuin Detroit-sarjassa viime keväänä. JT:n tehot tippuvat, kun vastajoukkue pelaa parhainta jarrukenttää aina häntä vastaan.

Marleau on ollut koko änärissä kauden kovimpia pettymyksiä. Miehen hyökkäykset lähtevät kyllä nopeaan tahtiin käyntiin, mutta hyökkäys päättyy aina huonoon syöttöön johon vastustaja pääsee väliin. Kapteenin johtajuus on lisäksi edelleen kyseenalainen. Marleaun kaltaisen hiljaisen tyypin pitäisi johtaa peliesityksillään.

YV ei toimi ainakaan niin hyvin kuin viime vuonna. Viime kausi meni niinkin hyvin juuri toimivan YV:n takia. Nyt vastustajat ovat ymmärtäneet, että Thorntonille painetta antamalla seisova ylivoima saadaan pysäytettyä.

AV toimii erittäin hyvin toisaalta. Luulin, että Hannanin lähtö olisi tehnyt siitä huonomman, mutta mitä vielä. Ruotsin poika Doug Murray on ottanut Hannanin roolia koko ajan itselleen. Myös PK:n hyökkääjät Grier ja Mitchell ovat loistavia ja saattavat rankaista vastustajan virheistä alivoimamaalillakin joskus.

JR on JR :) Mukava nähdä vanha kettu vielä tositoimissa.
 

Tepsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomen maajoukkue, SF Bay
Ominaista tällä kaudella on ollut toisaalta se, että on pelattu yksi erä hyvin, ja muut huonosti. Monista tällaisista peleistä on kuitenkin napsittu pisteitä Nabokovin ansioista, joka onkin ollut paras pelaaja Sharksilta tällä kaudella.

Kiitos työkomennuksen Piilaaksoon, minä olen nähnyt telkusta paria vaille kaikki Sharksin pelit.

Ja pakko sanoa, että hirveän vaikealta joukkuueen peli näyttää. Tuntuu vähän, että Sharksien hyvät erät on enemmän vastustajan huonoutta kuin Sharksien hyvyyttä. Puolustus pelaa oman pään kyllä hyvin, mutta hyökkäyspäähän selkeä ykköspakki puuttuu. Jospa Ozolinshilla ottaa vaan pari kuukautta päästä huippukuntoon.

Nabokov on ollut hyvä, mutta joukkueen paras pelaaja on kyllä silti Thornton. Lähes joka vaihdossa hän pelaa ketjukavereille maalipaikkoja, mutta poislukien Setoguchin 8 ekaa peliä ketjukaverit eivät saa paikoista maaleja. Jospa Cheechoo pikku hiljaa heräilisi, nyt kun hän pääsi takaisin Joen ketjuun.

Mutta lohduttavaa on se, että Sharksit voittaa huonollakin pelillä otteluita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös