Sam Jardine HIFK:ssa

  • 58 954
  • 385

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Ihan pelimieheltä ensimmäisten minuuttien perusteella näyttää sardiini-Samppa. Pari ihan hyvää avaussyöttöä on miehen lavasta jo lähtenyt. Toivottavasti jatkaa samaan malliin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei kai tätä paskaksi monikaan etukäteen ole haukkunut, mutta jatkakaa toki mantran hokemista. Kiekollista pakkia moni odotteli ja itsekin on sanonut, että oman pään pelaaminen on se vahvuus.

Ensivaikutelma hyvä. Yritti heti ekassa vaihdossaan ajaa vastustajaa keskialueella pystyyn. Syöttöpistekin olisi jo plakkarissa, jos Koivistoinen olisi laittanut avotonttinsa häkkiin. Näillä rapakon takaa tulevilla pakeilla monesti se avaussyöttö tuntuu olevan laadukkaan kova ja ei ole poikkeus Jardine.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan kurko.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Hyvä startti ottaen huomioon, että on ollut peleistä taukoa.

Onko peräti kolme viikkoa. Ja jos miettii, että kuinka surullisissa vesissä kaveri on vellonut viime viikot, niin todella hyvä suoritus tähän asti.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Joo jäi mieleen tuo, kun samassa vaihdossa puski ensin väkisin laidasta kiekon hyvin hyökkäysalueelle, mutta sen jälkeen meinasi omissa käydä kylmät, kun lähti väärän ukon perään kovan huudon kera ja oli lähellä ettei omissa soinut.

Mutta ei valittamista silti!
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Jokseenkin tyylikästä peliä alivoimalla myös. Rauha. Toki SaiPa nyt ei ole se paras mittari.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Sam hautoi lopussa kiekkoa oman maakin takana yli 10 sek. ja nappasi kiekon itselleen muistoksi ekasta Liiga-pelistä. Ja mitäpä teki sille sitten myöhemmin - heitti junnuille pleksin yli. Näillä äijillä nää on verissä, millä jäädään yleisön mieleen. Pitäköön valkoisen lapansa...
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
En nähnyt peliä, mutta kommenttien perusteella toivon, että mies majoitetaan Rivoli Jardinin parhaaseen sviittiin, jossa myös ne jenkkifutista näyttävät kanavat näkyvät. Ettei herran viihtyminen ainakaan tästä jäisi kiinni.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Positiivinen aloitus näin Tampereelta käsin katsottuna. Onneksi täältä pääsee huomenna himaan.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Sanojensa mittainen mies! Ensi-illan perusteella todellakin vahvistus. Ensimmäisen syötön kovuus aivan huipputasoa. Vielä, kun pääsee kunnolla sisään kuvioihin niin avot.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsoin juuri kotisivuilta tuon post game -haastiksen ja on meillä tässä kyllä ihana poika.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös