Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Salibandyn MM-kisat 3.–11.12.2016, Riika

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Byyri, 03.12.2016 klo 11.57.

 1. Klose16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Deutsche Nationalmannschaft
  Lainaus:
  Too much winning. We are bored winning.
  Onneksi Saara Aaltoon voi vielä luottaa.
   
 2. T-aika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kunnas lupaili studiossa, että Areenassa jatkuu, mutta vitut! Ei siellä mitään ole.
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Okei. Mietin vain, että lasketaanko junnumestaruudet myös mukaan.
   
 4. KJ hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & Minnesota Wild
  Lainaus:
  Joo ihan täyttä paskaa, kiitti vitusti Kunnas.
   
 5. ftr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
  Onhan siellä vielä ainakin Ringeten MM-kulta, joten ei Kanukit pääse edes lähelle.
   
 6. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Lainaus:
  Juu ei näytä olevan. Hitto tätä ylen ohjelmapolitiikkaa!!
   
 7. turo-urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Happee
  Youtubeen floorball world championship 2016 ja sieltä channel 1 niin pitäis löytyä
   
 8. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Lainaus:
  Tuntuu jotenkin typerältä. Olen tuntikausia jännittänyt, seurannat jokaisen liikkeen, jokaisen hengenvedon. Ja sitten palkinnoksi en saa pytyn nostoa vaan joulukalenterin. En ymmärrä valintaa. Katsooko lapset joulukalenteria???
   
 9. Snagari Jäsen

  Kolikonheittojen kolikonheitto, kahden maan kisoissa kun mennään rankkareihin niin siinä mennään aika ohuella langalla. Yksilön rooli älyttömän iso, ennemmin jatkoaikaa vaan maaliin asti. Tosin Suomi ansaitsi tänään voiton.
   
 10. DefenceX Jäsen

  Olipahan jännittävä matsi, mitä sitä kerkesin väijymään, eli kolmannen erän alusta alkaen. En mikään suuri salibandyn ystävä ole, mutta on helvetin hienoa silti nähdä Suomen voittavan. En yksinkertaisesti voi käsittää ihmisiä, jotka eivät tätä osaa arvostaa?

  Tänään Saara Aallolle vielä voitto, niin torille sitten tämä huikea joukkue ja Saara Aalto? Väkeä luulisi riittävän, kun Aalto veti jo aikaisemmin 10k ihmistä katsomaan itseään, joten miten on, jos voitto vielä irtoaa? Ainakin salibandyjoukkue saisi hurjan yleisömäärän tämän johdosta! Loppuun hymiö.
   
 11. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Lainaus:
  Meillä kyllä odotettiin joulukalenteria ja kellokin on jo aika paljon...mutta silti, ei hitto mitä idiootteja sielä ylellä. Joulukalenterin näkee kyllä areenastakin.
   
 12. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Kyllä kelpaa tää.
   
 13. SamSal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vilpas
  Hienoja ovat nämä Suomi-Ruotsi matsit. Muut onkin sitten vähän puuduttavia otteluita. Hyvää tekisi lajille kun Suomi tai Ruotsi kompuroisivat mielummin kumpikin välierissä.
   
 14. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Ei nyt paljon salibandyn MM-kulta itseäni hetkauta, mutta kyllähän sitä nyt ennemmin tälläisen voittaa kuin häviää. Ruotsi oli kuitenkin selvä suosikki ja laji on siellä jopa isompi, kuin Suomessa niin onhan se länsinaapurin voittaminen aina hienoa. Pikku hiljaa loppuu sielläkin se tietynlainen "ylimielisyys".

  Onkohan suomalaisessa joukkueurheilussa tapahtunut jonkinlainen itseluottamuksen ja rentouden lisääntyminen? Nytkin esimerkiksi Suomen pelaajat naureskeli keskenään ennen rankkareita, kun taas Ruotsin pelaajat istuivat paskan jäykkinä.
  Samaa on jo junnumaajoukkeissa etenkin lätkän puolella havainnut, että ei paljon päätä huimaa tai kädet tärise Suomen pojilla.
   
 15. eagle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Pittsburgh
  Lainaus:
  Ruotsi nyt ainakin.
   
 16. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Hyvin näkyy, kiitos.
   
 17. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Tässä jälkijunassa lueskelen näitä viestejä. Ei tuo paljaalla vetely sen ihmeellisempää ole. Ite tuli otettua lämmittelyt aikanaan hanskat kourassa, kun kädet ja pallot olivat jäässä. Kun siitä sitten lämpeni, tuntuma palloon oli parempi ilman hanskoja. Eikä se veto enää siinä vaiheessa satu, kun on peli-adrenaliinit elimistössä.
   
 18. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Se kipeän pimpin hieronta päättyi kultaiseen suihkuun. Harvoin voi sanoa että tällainen peli oli yhden joukkueen dominointia. Ruotsi saa olla onnellinen että Suomi hieroi noin paljon ja turhaan pallolla. Nimittäin melkolailla jokainen Suomen nopeampi ja suoraviivaisempi yritys tuotti vaarallisen paikan. Yksin Kailialalla oli kolme tonttia joista normaalisti heiluu verkko. Tämä lupaa hyvää tulevaisuuteen jos peliä tajutaan kehittää pelirohkeampaan suuntaan. Toivoisin Vehkaojaa maajoukkueeseen johonkin rooliin, koska kaveri on todella hyvin kartalla asioista.

  Hieno suoritus kaikkinensa kuitenkin nyt!
   
 19. Denverin Munasyndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche 1995-2009, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Pitäisi olla aikuinen ja tällaiset eivät saisi naurattaa.
   
 20. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Olipas Ruotsi purjeessa. Finskit vei kaikki kaksinkamppailut ja Ruotsi lähinnä ajautui vastaanottavalle puolelle. Ei jäänyt kyllä mitään purnattavaa, parempi joukkue voitti.
   
 21. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Minulla oli ajatus pysytellä uutispimennossa ensimmäisen erän katsomisen jälkeen, kun katsomo kutsui valmennettavan pelissä sen jälkeen. Vähemmän yllättäen se ei salibandyhallissa onnistu, joten pelin etenemisestä olin melko lailla kartalla ja jossain kohtaa kuulin pelin olevan 3-3. Toisella erätauolla bongasin, että finaali on jatkoajalla. Kolmannen erän alun missasin, mutta oli se sen arvoista. Suomi otti omansa ja ensimmäisen erän ja jatkoajan/rankkareiden perusteella ansaitusti. Hyvältä tuntuu! Lajeista rakkain, ah rakkain!
   
 22. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Hienoa SUOMI!

  Etenkin tuo Peter Kotilainen on huima pelaaja.

  Voitti maailmanmestaruuden, turnauksen pistepörssin ja turnauksen maalipörssin. Ei ole kovin vaatimaton vaan tietää oman osaamisensa hieman Pate Laineen ja muiden nuorten tyyliin ja sitten nuo Kotilaisen huikeat haastattelut vielä siihen päälle.

  Voidaan sanoa, että ei varmasti jätä ketään kylmäksi.
   
 23. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Hieno mestaruus (jälleen) Suomelle ja isot torijuhlat päälle, kun Saara Aalto vielä X-Factorin voittaa. Tästä on hyvä jatkaa.
   
 24. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Eikö hopeakin ole voitettu mitali? Ainakin, kun muistelee vaikka vuoden 2004 World Cupin isoja torijuhlia?

  Saa nähdä uskaltavatko salibandyjätkät pitää Saara Aallon kanssa yhteiset juhlat?
   
 25. penkinlämmittäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Vatanen, Blackhawks
  Lainaus:
  Tuo olisi mahtava homma! Tv-yhtiöiden kohdalla voisi tulla ongelma.