Salamat-Sport 18.10.-03

  • 2 016
  • 14

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
http://www.jatkoaika.com/mestis.php?ottelu=65&versio=ennakko

Mielenkiintoista seurata, onko Hagman saanut kiroilullaan jotain aikaiseksi. Ja saako Sport viimein pelinsä kulkemaan.

Lisäarvoa otteluun tuo muuten maratontaulukko. Jos/kun Sport saa matsista pisteenkin, siirtyy se kaikkien aikojen divaritaulukossa joensuulaisten edelle. Nyt joukkueet ovat tasapisteissä (920). Edellä olevat FPS ja KooKoo ovatkin sitten jo eri tuhatluvulla.

Viisia pakkia on Sportin kokoonpanossa. Siitäkin huolimatta vierasvoiton pitäisi olla suhteellisen saletti.
 

Rocco

Jäsen
Sport kokosi viime otteluun uudelleen erillään pelanneet Pete "Petri" Suonpään ja Teemu Kuusiston, kaksikon laitaan laitettiin Westerbackin duunarilaituri Vesa Myllyaho ja kolmikko teki vakuuttavaa jälkeä.

Kenig oli pitkään Myllyahon kanssa mutta nyt Kasper pelasi Tatu Backmanin ja taisi olla Dusan Hallounin kanssa. En tosin näkisi pahana muutoksena jos jatkossa tuossa paikalla pelaisi Kristian Hjerpe. Halloun on kyllä parantanut parissa viime pelissä aika lailla.

Tänään Sport siis ketjuilla:

Danielsson (Härkönen)

Kuusisto-Suonpää-Myllyaho
Virta-Descoteaux

Kenig-Backman-Halloun
Fogström-Salmu

Hjerpe-Pajuluoma-Mattila
Smedman-Hallbäck

Mukana vielä sentteri Peltonen ja laituri Pieninkeroinen
Junnuavut Riska, Nabb ja Söderholm ovat tänään näköjään poissa. Viisi pakkia + sentteri Fogström siis pakistossa tänään.

EDIT: Ylivoimissa on Backman siirretty pakin paikalle, rightin miehenä hyvä lisä, kun taas Fogström on pelannut sentterinä.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Danielssonin kausi ei sitten taida lähteä käyntiin vieläkään. Reilussa kymmessä minuutissa neljä päästettyä maalia, eikä Salamoiden hyökkäys edes kuulu sarjan vaarallisimpiin.

Ja Sport ottaa jäähyjä jäähyjen perään.

Pikku hiljaa alkaa heräilemään väistämättäkin tuttu kysymys: koska uutinen kertoo myös toisen Westerbackin lopettavan Sportissa...
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Maalinteko loppui sitten heti alkuun.

Diskoteekki näytti sitten kanadantaitojaan. Odotellaan silminnäkijäraportteja tästäkin matsista.
 

jaetski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Silmännäkijän raportti todellakaan ei pistäisi pahaksi.

Tässä tulee kohta kuset housuun kun salamoille hävitää 4-0 ja Haukoille 3-2! Se että Kookoolle, herpalle sun muille tulee lättyyn on mielestäni aika odoteltavaa kovan loukkaantumis suman aikana ja jälkeen. Mestiksen huonoimille joukkueille tosin tällä jengillä ei saisi turpiin ottaa.

Onkohan sport taktisesti epäkypsä kun hokki vastaan johdettiin 4-0 ja se tultiin tasoihin, jukurit vein ekan erän 3-0 ja tänään kymmenen minuuttii pelattu ja 4-0!

Jokin sportissa nyt mättää ja pahasti.
 

kakes

Jäsen
Mikä mättää?

Eka kymppiin 4 rysää???menikö noi HD:n piikkiin vai mitä oikein tapahtu?Kokkolassa kuulu hirvee kohina kun kuuluttaja kuulutti.
Salamat-sport 10min 4-0.Tuli heti mieleen että HD on maalissa.
Härköselle noin ei kävisi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hesarin mukaan Descoteaux olisi rikkonut linjatuomarin koskemattomuutta, ja lentänyt siksi suihkuun. Kyseessä varmaankin joku tönäisy, tai sitten luvassa on pitempi huili.
 

Red Ocean

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti Everton
Hesarin mukaan Descoteaux olisi rikkonut linjatuomarin koskemattomuutta, ja lentänyt siksi suihkuun. Kyseessä varmaankin joku tönäisy, tai sitten luvassa on pitempi huili.

Joo, tuo tilanne oli sellanen maalinedushässäkkä, jossa linjatuomari tuli Deskoteaux`n selän takaa ja tarttui mieheen kiinni. Deskoteaux luultavasti luuli olevansa vastustajan pelaajan pihdeissä ja nappasi oikein kunnon otteen linjatuomarista. Ote kyllä irtosi äkkiä kun huomasi pitävänsä kiinni raitapaitaisesta kaverista.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
No eipä tästä keskutelua taida syntyä..

Salamoilla ei taida olla ainuttakaan omaa kannattajaa. Tarkoitan tällä siis sitä, että kaikkien matsissa kävijöidenkin suurin suosikki on Blues tai joku muu liigajengi. (näkyy myös tällä saitilla) Täytyy sanoa, että en ole eläessäni ollut yhtä typerässä jääkiekko-ottelussa. Tällä en tarkoita siis peliä, josta voidaan käyttää erilaisia nimityksiä. Tämä koskee lähinnä sitä kaikkea muuta.

Matkat oli mukavia, tosin eräitä seurueemme jäseniä saattoi ottaa päähän eräänlaiset pokeri-äänet jne. (Tarveisiä Leipä-rummulle) Halli näytti ulkoa ihan kivalta ja sisään päästyämmekin se näytti ihan mukavalta hallilta. Sen jälkeen tuntuikin lähinnä typerältä. Ensimmäinen Kirkkonummelainen tyyppi joka tavattiin, haukkui Sportin ja heitteli kaikenlaista systeemiä tulemaan. Tämä tapahtui ennenkuin me olimme edes itse sanoneet/tehneet yhtään mitään. Ensikohtaamisen jälkeen kiersimme hiukan hallia ja totesimme hallin olevan surkein, missä olemme koskaan käyneet. Keskellä katsomoita oli aivan käsittämättömät tolpat ja seisomakatsomot oli sijoitettu istumakatsomojen taakse!

Sitten hallin katsomot suljettiin ja me lähdimme odottamaan lipunmyynnin alkua. Tällöin tapasimme reissun mukavimman hemmon: Otteluvalvoja Jarkon.

Ennen matsia meille kävi kuittailemassa lähes jokainen katsoja. Tuli p*skaa niskaan lähes joka asiasta ja tämä jatkui läpi koko ottelun. Edes Mikkelissä ei vastaava toiminta ollut yhtä voimakasta, sillä meitä yritti ärsyttää jopa jotkut 50-vuotiaat wannabe-fanit, joita hallista kyllä löytyi. Otteluohjelmat oli kopioitu suoraan finhockeyn kotisivuilta joukkuekohtaisista pistepörsseistä taitavasti copy/paste -toiminnolla. Omaperäistä?

Ottelusta sen verran, että kuudesta vedosta neljä meni maaliin ja peli oli sillä sipuli. Tuomari Partanen oli huonoin raitapaita, jonka olen koskaan nähnyt. Voin suoraan sanoa, että hän omalta osaltaan vaikutti eniten siihen, että peli oli pelattu jo kymmenessä minuutissa. Tuomiot olivat aivan käsittämättömiä pitkin ottelun ja molemmin puolin. Mistä jääkiekkoliitto oikein löytää kaikkein sokeimmat ja kierosilmäisimmät suomalaiset tuomareiden tehtäviin? Mihin jäi opaskoira? Jätkällä ei ainakaan linjasta ollut eilen mitään tietoa. Minulla ei ole mitään lisättävää Red Oceanin kommentteihin diskon ulosajosta. Tuosta ei pitäsi tulla missään nimessä jatkoseuraamuksia.

Sportin ongelmat ovat omasta mielestäni tällä hetkellä korvien välissä. Typeriä virheitä tuli ensimmäisessä erässä jatkuvasti ja toista erää lukuunottamatta maalitilanteitakaan ei juuri ollut. Syötöt ovat aivan liian vaikeita ottaa kiinni ja pelaajilla ei tunnu olevan yhtään kurinalaisuutta viisikkopuolustukseen ja sen jälkeen organisoituihin vastahyökkäyksiin. Joukkue on täynnä hyviä yksilöitä, jotka juoksevat kentällä ilman määränpäätä ja viisikkopelistä oli ainakin eilisen perusteella turha puhua Sportin kohdalla, sillä sellaista ei missään vaiheessa ollut.

Kaiken lisäksi Alppitorvesta meni johto poikki ja se meni sellaiseksi säheltämiseksi koko homma. Tänään sitä onkin sitten korjailtu ajan kanssa. Ikinä ei enää tarvitse Kirkkonummelle mennä ja sitä en suosittele muillekkaan sinne aikoville kannattajille. Kannattaa käydä Salamoiden kotisivuilla, sillä se kertoo totuuden koko organisaatiosta ja ottelutapahtumasta: Pohja on tehty ammattimaisesti, mutta sydämellä mukana olevat tekijät puuttuvat. Salamoiden kotisivujenkin informaatio on jotenkin tyssännyt. Minun puolestani UJK:n voisi nostaa takaisin Mestikseen ja Salamat lähettää sinne missä pippuri kasvaa. UJK olisi tervetullut pelkästään loistavien kirjoittajiensa takia.

Lämmin kiitos niille muutamille, jotka kävivät meille turvallista kotimatkaa toivottamassa matsin jälkeen. Tuli edes siitä hyvä mieli. Kotiinpaluukin tapahtui ihmisten aikaan klo. 03.00 ja Vaasassa oli lunta.

Auton mittariin on kahden viikon aikana tullut miltei 2000 kilometriä lisää ja näistä kiitoksena yksi säälipiste Järvenpäästä. Tosin mukaan mahtuu paljon uusia tuttavuuksia ja hienoja elämyksiä. Toivottavasti olemme jättäneet omalta osaltamme hyvän kuvan Sportista ja vaasalaisista. Tosin eilen mekin kyllä provosoiduimme lopulta heittelemään takaisin kaikenlaista asiaa. Terveisiä vain kaikille "lähiö-pelleille"

Seuraavan kerran nimen "non-alcoholic"-ryhmä saanut porukka matkaa luultavasti uudelleen Järvenpäähän 17.01. Sieltä jäi niin paljon hyviä muistoja ja hyviä fiiliksiä ihmisistä että se on pakko kokea uudelleen.

Kiitos.
 

tlithen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, LPS, Fc Puha
Joo, täytyy kyllä paikalla olleena todeta että matsi oli aika pateettinen. Dani imi alussa minkä kerkesi, jonka jälkeen Sport ei millään enää päässyt vauhtiin. Partanen oli täys susi ja Jallu kävi tämän myös matsin päätyttyä hänelle kertomassa. Pienen pieni plussa Kenigille, joka aika ajoin väläytteli omia taitojaa. Valitettavasti Kasper ei saanut minkäänlaisia apuja muulta porukalta. No, minkäs sille voi. Tällä hetkellä suhteellisen huono fiilis, mutta toivottavasti se KalPa matsissa kääntyy.

30.10. olis tarkoitus käydä katsastamassa tilanne Vantaalla.
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Re: No eipä tästä keskutelua taida syntyä..

Viestin lähetti Jaska85
Salamoilla ei taida olla ainuttakaan omaa kannattajaa. Tarkoitan tällä siis sitä, että kaikkien matsissa kävijöidenkin suurin suosikki on Blues tai joku muu liigajengi. (näkyy myös tällä saitilla)
kyllä muuten on, eivät vaan ole huutamassa omaa "tuskaansa" heti kun oma joukkue häviää.
Kirkkonummella tosin kiekkokulttuuri on vasta lapsenkengissä, onhan joukkue ollut paikkakunnalla vasta vuoden. Toisin on esim teillä Vaasassa.

Tulkitaanko niin että mikäli Jatkoajassa ei käy seuran kannattajia niin seuralla ei ole kannatusta ? Mielestäni kotimatsien yleisömäärät olisivat parempi mittari.


Auton mittariin on kahden viikon aikana tullut miltei 2000 kilometriä lisää ja näistä kiitoksena yksi säälipiste Järvenpäästä.
fanikulttuuria parhaimmillaan

Toivottavasti olemme jättäneet omalta osaltamme hyvän kuvan Sportista ja vaasalaisista.
Jätitte kuvan, joka on mielipideasia...
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Matthieu Descoteaux pelikieltoon
Descoteauxin rangaistus on annettu sopimattomasta käytöksestä.

Descoteaux kärsii rangaistuksensa 23.10 ottelussa Sport-KalPa.
 

Krille

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Salamat, Senators, Jokerit
Re: No eipä tästä keskutelua taida syntyä..

Viestin lähetti Jaska85


Salamoilla ei taida olla ainuttakaan omaa kannattajaa. Tarkoitan tällä siis sitä, että kaikkien matsissa kävijöidenkin suurin suosikki on Blues tai joku muu liigajengi. (näkyy myös tällä saitilla)


Onhan meitä, mutta suurin osa Kirkkonummelaista varmaan kannatta Jokereita, Bluesia, HIFK:a siitä syystä että reilu vuos sitten täällä ei ollu edes jäähallia saati sitten omaa joukkuetta.
Kannattajajoukko toki lisääntyy koko ajan.


Halli näytti ulkoa ihan kivalta ja sisään päästyämmekin se näytti ihan mukavalta hallilta. Sen jälkeen tuntuikin lähinnä typerältä.



Samaa mieltä. Ärsyttäviä tolppia joka puolella, pitää mennä ulos lämmittelemään, liian pienet penkit.


seisomakatsomot oli sijoitettu istumakatsomojen taakse!



etupuolelleko ne pitäis laittaa????
en toki ymmärrä miks hallissa ylipäätään on seisomakatsomo.


Tuomari Partanen oli huonoin raitapaita, jonka olen koskaan nähnyt. Voin suoraan sanoa, että hän omalta osaltaan vaikutti eniten siihen, että peli oli pelattu jo kymmenessä minuutissa.



Pakko myöntää että kävi mielessä että oiskohan peräti lyönny vetoa Salamoiden puolesta

Tuomiot olivat aivan käsittämättömiä pitkin ottelun ja molemmin puolin. Mistä jääkiekkoliitto oikein löytää kaikkein sokeimmat ja kierosilmäisimmät suomalaiset tuomareiden tehtäviin? Mihin jäi opaskoira? Jätkällä ei ainakaan linjasta ollut eilen mitään tietoa. Minulla ei ole mitään lisättävää Red Oceanin kommentteihin diskon ulosajosta. Tuosta ei pitäsi tulla missään nimessä jatkoseuraamuksia.



Jonkin aikaa Jatkoaikaa seuranneena tulee mieleen että ruotsalaiset (siis sverige ihmiset ei suomenruotsalaiset) ja Vaasalaiset valitta eniten kun peli ei kulje.



Kannattaa käydä Salamoiden kotisivuilla, sillä se kertoo totuuden koko organisaatiosta ja ottelutapahtumasta: Pohja on tehty ammattimaisesti, mutta sydämellä mukana olevat tekijät puuttuvat. Salamoiden kotisivujenkin informaatio on jotenkin tyssännyt.



Arvaan että Sportin nettisivut eikä muu toiminta ollu sillä tasolla kun se tänäpäivänä on, vuosi sen jälkeen kun seura oli perustettu.

Auton mittariin on kahden viikon aikana tullut miltei 2000 kilometriä lisää ja näistä kiitoksena yksi säälipiste Järvenpäästä.


Tälle nostan hattua, ja tervetuloa uudestaan tervehdin varmasti, ja saatan tarjota oluen:)









Pelista sen verran että Sportti ehkä kuvitteli liikoja itsestään mutta meni kipsiin Salamoiden salama-alun jälkeen.
Peli kyllä tasoittui tokaan ja kolmanteen erään mutta veskarit näytti olevan hyvässä vireessä.
Krille
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Onhan meitä, mutta suurin osa Kirkkonummelaista varmaan kannatta Jokereita, Bluesia, HIFK:a siitä syystä että reilu vuos sitten täällä ei ollu edes jäähallia saati sitten omaa joukkuetta.
Niin. Tätä hain takaa. Itseasiassa ainakin minulla meni hetki ennenkuin tajusin, että miksi yleisö niin kovaa taputteli Bluesin tehtyä maalin.


en toki ymmärrä miks hallissa ylipäätään on seisomakatsomo.
Kaikki kunnia mm. Kärppien kannattajille, jotka istumapaikoillakin seisovat. Itse olen syntyperäinen vaasalainen ja ns. seisomakatsomon kasvatti ja en pysty ymmärtämään sellaisia faniryhmiä, jotka istuvat "olohuone-tuoleissaan" ja kannustavat omiaan. Mitä siitä tulisi, jos Red Army istuisi appuran päädyssä penkeillä? Ei yhtään mitään. Seisomakatsomo pitää olla mielestäni jokaisessa hallissa ja omasta mielestäni seisomakatsomoiden paikat on päädyissä. Ainakin Vaasassa se on ainut paikka, mistä löytyy todellista kannustamista ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös