Salamat-KooKoo la 1.10.2005

  • 3 605
  • 41

Afan

Jäsen
Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka pystyvät parhaimmillaan pelaamaan hyvinkin iloista hyökkäyspeliä.

Sitä en tiedä, onko kumpikaan parhaimmillaan tänään. Salamat voi olla. Vaikea sanoa, kun joukkue ei ole pelannut 13 päivään kuin yhden ottelun. Siinä ajassa ehtii kuumakin pelaaja jäähtyä. Mutta sinällään alkukausi on sujunut ihan menestyksekkäästi.

KooKoosta ei voi sanoa samaa. Vähän samaa vikaa on tainnut olla Reijo Mansikan joukoissa jo yli kahden kauden ajan: joukkue on ihmeen tehoton. Materiaalihan Salamoilla ja KooKoolla on samaa tasoa, mutta kaukalossa kirkkonummelaisilla on paremmat näytöt. Niinpä Salamat onkin pelkkää kotietua suurempi suosikki: 53-19-28.

Toiveissa on, että Salamoista muutkin kuin Ryhäset osallistuisivat maalintekoon. Ja kiinnostava on nähdä, millaista on KooKoon ylivoimapeli. Viivassa Kymenlaakson miehillä ei välttämättä ihan huippukavereita ole, mutta jos käytettävissä on Tinke Nurmbergin peliäly ja Mikko Liukkosen tasoinen hyökkääjä, pitäisi jonkinlaista tulostakin saada aikaan. KooKoon yv-prosenttihan on tosiaan Mestis-joukkueista ainoana edelleen pyöreä nolla.
 

Salama44

Jäsen
Salamoiden ja KooKoon ottelu on erittäin mielenkiintoinen jo senkin vuoksi, että nämä joukkueet ovat aina pelanneet tasaisia otteluita toisiaan vastaan vaikka tasapeli vielä puuttuukin. Kaikki kahdeksan aikaisempaa Mestis kohtaamista ovat päättyneet maalin erolla, kaksi niistä jatkoajalla. KooKoolla on viisi voittoa ja Salamoilla kolme. Siitä on helppo laskea, että maaliero on KooKoon hyväksi kaksi maalia.

Nyt todellakin odottaisi Salamoilta muidenkin kuin ykkösketjun onnistumista. Harjoitusotteluissa hyvin onnistuneen kookkaan kolmosketjun Ari Katavisto-Tero Koskiranta-Matias Keränen ja pakkeina Joni Purola ja Antti Nyrhinen uskoisi vähitellen nousevaan suurempaankin rooliin kuin vain vastustajien pelotteluun ja vauhdin pois ottamiseen. Varsinkin Tero Koskiranta ja Ari Katavisto olivat harjoitusotteluissa tehokkaita myös pisteiden muodossa. Tämän ketjun peli on vain liian usein mennyt sekaisin jäähyilyn vuoksi. Eivätkö isot miehet sitten pysy muiden vauhdissa, koska pitää "ronkkia" niitä jäähyjä?

Salamoiden kakkosketjussa on Iippo Suutarisen ja Simo Romon lisäksi kokeiltu useita pelaajia, mutta kukaan ei ole vielä onnistunut kovin hyvin. Jarno Niinimäki ei ole vielä ollut entisensä olkapääleikkauksen jälkeen ja Timo Korhonen on ollut aika näkymätön. Markku Flinck pelasi hyvän ottelun Jukureita vastaan, mutta hänen pelaamistaan rajoittaa armeija. Nyt täytyy toivoa että Niinimäki pystyy vähitellen nostamaan pelillistä tasoaaan ja pysyy pois jäähyaitiosta.

Jos KooKoolta puuttuu tehoja viivasta niin Salamoilta sitä varmasti löytyy ainakin ykkösketjun toimesta, jos ylivoimaa vain päästään pelaamaan. Lasse Korhonen ja Ville Uusitalo ovat vakuuttaneet sekä harjoitusotteluissa että sarjapeleissä. Toivottavasti nyt myös lauotaan toisin kuin Mikkelissä Jukureita vastaan, jolloin enemmän ylivoimaa pelanneella joukkueella oli vähemmän laukauksia erässä kuin enemmän alivoimaa pelanneella joukkueella.

Karo Koivunen, Sami Ryhänen ja Suutarisen veljekset ovat varmasti elementissään pienessä kotikaukalossa ja ketkä tahansa heistä voivat nousta suureen rooliin ottelun ratkaisijoina. Tarvitaan toki myös hyvää maalivahtipeliä, mutta uskoisimpa Simo Vehviläisen haluavan pelata nyt paremman kotiottelun kuin ensimmäisessä ottelussa Hermestä vastaan. Silloin toinen takaiskumalleista meni melko helposti kainalon alta. Siitä on varmasti jäänyt jotakin hampaankoloon.

KooKoon osalta on vaikea sanoa mitään. Tietenkin tilastollinen todennnäköisyys kasvaa koko ajan siihen että kurssi jossakin vaiheessa muuttuu, mutta muuttuuko se vielä tässä vierasottelussa suhteellisen kovaa kotijoukkuetta vastaan? Uskotaan nyt kuitenkin kotijoukkueen kannattajana, että Salamat on osannut valmistautua tähän otteluun harvasta ottelutahdista huolimatta hyvin ja peli kulkee. Mennään vielä kannustamaan Salamoita vaikka tuomiopäivän apostolit jo ennustavatkin tämän kauden jäävän viimeiseksi.
 

tarok

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja Tappara
Näyttää vähän siltä, että KooKoolla on käynyt pelaajakato tän päivän peliin. Mutta ootellaan kokoonpanoja....ja toivotaan parasta.
 

oranssimusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tappara,Mypa ja FC Liverpool
Jälleen kerran Kirkkonummella ja kotijoukkue Salamoiden ns.tulitikkulaatikossa,jossa tila vähissä.Kotijoukkue lähtee otteluun hyvin levänneenä, kun taas vierasjoukkue on tahkonnut torstaina aneemisen ja haluttoman esityksen Tutoa vastaan.

Jotta ottelu olisi tasainen,KooKoo tulee onnistua hyvin monessa pelin osa-alueessa.Maalivahtipeli onnistuu vain E-T ollessa maalissa, sillä Kalle on pahasti alavireinen ja epävarma.KooKoon kokematon puolustus on onnistunut aivan tyydyttävästi.Tarkiainen,Keskinen ja kumppanit ovat esiintyneet odotusten mukaan.Mutta kokenut kaarti ei todellakaan pelaa tasollaan.Hyökkäyspeli on aivan sekaisin,kun ketjuja muutetaan joka erään.Ylivoimakenttä/kentät täysin hukassa, sillä joukkueella tehtyjä ylivoimaaleja ympyräinen nolla!!!Hävettävä suoritus.Samoin alivoimapelaaminen vaatii hiomista.Elämme KooKoon kannattajina vaikeita aikoja, sillä sarjan alku ollut todella masentava ja huolestuttava.Suurin huolenaihe valmennuskaksikon kyvyttömyys reagoida ongelmiin.Samat ongelmat jatkuvat kuin viime kaudella.Huono ylivoimapeli,kentälliset vaihtuvat jatkuvasti,valmennuskaksikon reagointi ottelun aikana puutteellista ja avainpelaajien motivaationpuute ovat todella vaarallisia elementtejä jääkiekossa.Kohta olisi aika tehdä radikaaleja muutoksia tai kohta otteluissa käyvät vain pelaajien tyttöystävät ja kaverit.Tälläinen peli ei vähääkään kiinnosta maksavaa yleisöä.
Tulos tänään 3-1 Salamoille.
 
Viimeksi muokattu:

Ringo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Maajoukkueet, KPL, Kouvot
oranssimusta kirjoitti:
Huono ylivoimapeli,kentälliset vaihtuvat jatkuvasti,valmennuskaksikon reagointi ottelun aikana puutteellista ja avainpelaajien motivaationpuute ovat todella vaarallisia elementtejä jääkiekossa.

Mistähän tiedät että avainpelaajilla on motivaationpuute? Tämä jos mikä ei ainakaan pidä paikkaansa, kun muistaa että jokaisella Kookooseen jääneellä ja tulleella pelaajalla ainoana syynä oli juuri suuri motivaatio pelata Kookoossa, kaikkihan ovat mukana suurin piirtein talkoohengellä! Kyllä joukkueessa nyt on joku juttu mikä ei natsaa, ehkä suuret odotukset luovat myös paineita. Uskomatonta viime keväisten tapahtumien jälkeen, miten heti vastoinkäymisten tullessa aletaan arvostella yksittäisiä pelaajia yms. Olen aivan varma että jokainen, niin pelaaja, valmentajat, johtoporras ym. tekevät parhaansa, sen minkä pystyvät.
MINÄ AINAKIN NOSTAN HATTUA KAIKILLE KOOKOOSSA TÄLLÄ HETKELLÄ PELAAVILLE, KANNUSTAN HEITÄ LOPPUUN ASTI, MENI SITTEN HYVIN TAI HUONOSTI. Ja jos keväällä kaadutaan, niin kaadutaan ainakin saappaat jalassa!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Ringo kirjoitti:
Mistähän tiedät että avainpelaajilla on motivaationpuute?
MINÄ AINAKIN NOSTAN HATTUA KAIKILLE KOOKOOSSA TÄLLÄ HETKELLÄ PELAAVILLE, KANNUSTAN HEITÄ LOPPUUN ASTI, MENI SITTEN HYVIN TAI HUONOSTI. Ja jos keväällä kaadutaan, niin kaadutaan ainakin saappaat jalassa!

Ilmoittaudun Ringon tapaan KooKoon ja sen pelaajien kannustajaksi loppuun asti. Tosin katselen kriittisesti pelaajien otteita kentällä ja yritän kirjoittaa totuudellisesti peleistä. Omien junioreiden suhteen olen odottavainen ja toivon heille peliaikaa entistä enemmän.
Tänään luotan siihen, että Nurmberg jatkaa hyviä syöttöjään pelikavereille ja tällä kertaa niistä tehdään voittoon tarvittavat maalitkin. Liukkonen avasi maalitilinsä TuToa vastaan ja tänään tulee jatkoa sillä rintamalla. Toivottavasti
KooKoo pelaa 4:llä täydellä kentällisellä, jolloin vauhti riittää pelin loppuun myös luottomiehillä. Tulosveikkaukseni: 3-4 KooKoolle.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Oi, hienoa, loistavaa.
Kakkosketju on tänään erittäin positiivinen yllätys! Koskelainen - Liukkonen - Somppi, nyt ketjussa on kunnon karvaaja ja kahden suunnan hyökkääjä! Tämä ketju tekee tänään ainakin yhden maalin!

Silvennoistekin toivottavasti saavat pelata, sillä he eivät ole saaneet näyttöpaikkaa sarjapeleissä. Parivaihtoa ei ole näyttöpaikka.

Poissa KooKoolta siis ovat: Soijärvi, Tinke, Skyttä ja Miettinen.
Ylivoimakin voi toimia, kun Tinke ei ole pitämässä kiekkoa itsellään perse laidassa...
 

Afan

Jäsen
Salama44 kirjoitti:
KooKoon osalta on vaikea sanoa mitään. Tietenkin tilastollinen todennnäköisyys kasvaa koko ajan siihen että kurssi jossakin vaiheessa muuttuu, mutta muuttuuko se vielä tässä vierasottelussa suhteellisen kovaa kotijoukkuetta vastaan?

Ei kasva. Jos heität kolikkoa ja kruuna tulee seitsemän kertaa peräkkäin, tilastollinen todennäköisyys klaavalle ei taatusti kasva siitä huolimatta. Se on 50 prosenttia yhä edelleen. Joukkueurheilussa asiat taasen menevät vieläpä toiseen suuntaan. Mitä pidempään kriisijoukkue taapertaa, sitä vaikeammaksi kurssien kääntäminen käy itseluottamuksen huvetessa ja turhautumisen kasvaessa.

Mutta tuo siis yleisesti. Ei KooKoo nyt missään nimessä mikään kriisijoukkue ole, vaikka kausi hieman alavireisesti on alkanut.
 

Afan

Jäsen
Kentälliset tänään

Salamat

19 Immo Suutarinen - 42 Sami Ryhänen - 22 Karo Koivunen
52 Ville Uusitalo - 55 Lasse Korhonen

10 Iippo Suutarinen - 32 Simo Romo - 25 Timo Korhonen
7 Antti Nyrhinen - 15 Ville Vuorisaari

24 Matias Keränen - 21 Tero Koskiranta - 23 Ari Katavisto
3 Joni Purola - 16 Timo Pieninkeroinen

12 Markku Flinck, 20 Mikko Lepola

35 Simo Vehviläinen
(33 Juha Korhonen)

Niinimäki, Huhtaniemi, Tevanen ja Flod siis sivussa.

KooKoo

15 Ilkka Saarela - 14 Tatu Kattelus - 19 Aapo Lampinen
5 Tuomas Gärdström - 4 Jukka-Pekka Holopainen

71 Eemeli Koskelainen - 13 Mikko Liukkonen - 10 Teemu Somppi
9 Jari Raattama - 93 Petr Machacek

34 Kimmo Haapa-Aro - 16 Jukka Korhonen - 25 Jari Keltanen
3 Mikko Tarkiainen - 18 Jani Keskinen

20 Heikki Silvennoinen, 22 Antti Silvennoinen
8 Jesse Lustberg

35 Esa-Tapio Palmu
(29 Carl Grahn)

Poissa siis Nurmberg, Soijärvi, Skyttä, Miettinen ja Onnela.
 

oranssimusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tappara,Mypa ja FC Liverpool
Näyttää siltä, että kriittinen arvostelu saa eräät kirjoittelijat nostamaan karvansa pystyyn.Voitte hyssytellä kaikessa rauhassa.Onko tavoitteena pelata Mestistä pelaamisen ilosta vai menestyä,saada voittoja ja lisätä katsojamääriä?Motivaationpuute?Se tieto tulee hyvinkin läheltä joukkuetta.

Katsokaa toimiiko kokonaisuus ennenkuin tuomitsette arvostelun, jolle tällä hetkellä on todella aihetta.Kehut ja olalle taputukset annetaan tarpeen mukaan niille, joille se kuuluu.Hyvät suoritukset ansaitsevat huomionsa, mutta hyssyttely on näköjään muotia.Katsokaa ketkä puuttuvat Salama-ottelusta, ja tehkää siitä johtopäätöksiä.

Voitte seurata Ringo ja kumppanit rauhassa iloista, yleisöystävällistä ja maalirikkaita kotiotteluita(1.4 maalia/ottelua) ja tehokasta yv-peliä 0 maalia kaikissa otteluissa.)Arvostelen aiheesta enkä todellakaan ole ainoa tässä asiassa.
 

Tassuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Jokerit, Manchester United
Itse en näe tässä mitään mielenkiintoista. Jos KooKoo pelaa edes vähänkin omalla tasollaan niin lukemat olkoon 1-4.
 

Fordél

Jäsen
Eipä hyvältä näytä KooKoon puolelta. Huolestuttavaa on, että jo kauden tässä vaiheessa päästään vierasmatseihin menemään parilla henkilöautolla. Mutta tämmösissä tilanteissa KooKoo on aina ollut parhaimmillaan kun siltä ei odoteta yhtään mitään ja pääsee luistelemaan vieraskaukaloon täysin paineitta. Eli täältä veikataan voittoa lukemin 3-1. Maalintekijöinä Lampinen, Koskelainen ja Saarela. Go on KooKoo!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sentteripula, mikäs se semmoinen on? Onhan meillä ykkösessä entinen laitahyökkääjä Kattelus, kakkosessa joku (Liukkonen vai Koskelainen) pelaa keskellä ja kolmosessa jokapaikan höylä Keltanen, joka tosin onnistui TuTo-matsissa ihan hyvin.

Neljästä keskushyökkääjästä siis kolme poissa. Toisenlaisessa tilanteessa voisi jopa kuvitella, että Tinke ja Miettinen on pantu katsomoon, mutta kaipa joku yllättävä sairastuminen/loukkaantuminen on taustalla. Silvennoisetkin pääsevät varmasti pelaamaan ihan kunnolla.

Pitkävetokertoimia katsellessani ihmettelin hiukan, että Salamat on koko kierroksen suurin suosikki. No, näiden poissaolojen johdosta taitaa sekin kerroin olla melkeinpä yläkantissa.

Palmu jatkaa maalilla ja loistopeliä tarvittaisiin. Pahaa kuitenkin pelkään, joten tulosta en edes viitsi lähteä arvuuttelemaan.
 

Japa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat, Blues
Jaahas tulos veikkailuja liikkeellä. Jos Salamat pelaa lähelläkään sitä tasoa mihin päästiin Jukurit pelin lopussa niin kyllä on tänään Kookoolla kova työ saada lättyä Vehviläisen selän taakse.
Itse veikkaan lopputulokseksi Salamoiden voittoa 5-1.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään kääntyy kelkka ja voittoputki aukeaa. Harmittavat loukkaantumiset saavat pelaajat näyttämään parastaan ja KooKoo vie matsin 2 - 4, viimeisen heittää Machacek tyhjiin. Niin ja Lampinen tekee 1+1.
 

Tassuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Jokerit, Manchester United
Lisätääs nytten vielä..

Mielestäni peli on toiminut hyvin, mutta maalinteko on mättänyt pahasti. Jos tämä joukkue pystyy pelaamaan tasollansa, niin Salomojen pitäisi olla pelkkä vastaantulija, oikeasti. Viime pelissä Luigi näytti jo taitojansa välillä, mutta myös
huonoja puoliaan. Tinken syötöt ovat ihan jees, mutta liike puuttuu, kuitenkin olen huomannut Tinkessä paljon enemmän hyvää kuin ensimmäisissä peleissä, Somppi on ollut vaisu, mutta tehnyt likaista työtä. Tämä kolmikko kun saadaan toimimaan, niin turha on muiden estellä :) Ja pitää muistaa, että meillä on Aapo, Tatu, Reino ja mitä vielä.

Mielestäni ylivoimalla, mättää pakit, nimittäin meillä ei taida olla paljoa kovia laukojia. Säälittäviä lämäreitä viime pelissä.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jep kaipa sitä on uskottava sen verran joukkueeseen, että KooKoo tämän ottelun vie. 1-3 KooKoolle.
Eka erä 0-3 KooKoolle ja 2 erää KooKoo vetäytyy ja Palmu pelastaa tällä kertaa KooKoon. Ja maalit tekee vaikka Liukkonen, Holopainen ja Somppi.
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon kokoonpanosta sivusta olevista sen verran, että Soijärvihän loukkasi selkänsä torstain TuTo-ottelussa ja Skytällä on niska edelleen kipeänä. Nurmberg kuulemma joutui jättämään eilen harjoitukset kesken. Toivottavasti tuo loukkaantumiskierre ei tästä enää pahene. Myös Miettisellä on ilmeisesti jonkunlaien revähdys unohtamatta tietysti pitkäaikaispotilaita Nilsson ja Timoskainen. Kyllähän E-T saa venyä nyt maalilla parhaimpaansa mikäli KooKoo aikoo vieraskaukalossa tänään Salamat yllättää. Veikataan kuitenkin KooKoolle 2-3 vierasvoittoa.
 

Salama44

Jäsen
Ja haas, Salamoiden kakkosketjussa pelaakin sitten Timo Korhonen ja Jarno Niinimäki on sivussa. Hyvä niin, jos ei ole vielä täysin pelikuntoinen eikä ole päässyt pelirytmiin. Timo Korhonen pelasi harjoitusottelussa ihan kelvollisesti, joten eiköhän kakkosketjukin pysty ihan täysipainoiseen peliin. Kakkos- ja kolmosketjuja on ilmeisesti pyritty tasapainottamaan erilaisilla pakkipareilla. Ville Vuorisaari avasi kautensa hyvin Mikkelissä, joten toivottavasti kakkos ja kolmos pakkiparit ovat nyt hieman lähempänä ykkösparin tasoa. Hienoa on myös, että Markku Flinck on päässyt mukaan. Hän tuo varmasti ylimääräisenä hyökkääjänä lisää tehoa hyökkäyksiin. Mielenkiintoista on nähdä missä vaiheessa Niki heittää miehen kehiin. Mikko Lepolan osana lienee olla loukkaantumisvarana.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä hetki ennen H-hetkeä, tsemppiä KooKoolle aina Mansikkaa ja Pyykkistä myöten. Aika paljon toiveita Ukkometso laittaa E-T:n varaan. Toivottavasti Lampinen-Kattelus-Saarela saisi jossain kohtaa taakseen Raattama-Tarkiainen parin,silloin homma toimisi. Edelleenkin sama 2-4 on voimassa....
 

Tassuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Jokerit, Manchester United
27min pelattu ja pojat on alkanut ottamaan jäähyjä seuraillaan...

25:17 2min KESKINEN Jani KooKoo Koukkaaminen
27:37 2min KELTANEN Jari KooKoo Korkea Maila
28:36 2min MACHACEK Petr KooKoo Poikittainen Maila
28:54 2min HOLOPAINEN Jukka-pekka KooKoo Korkea Maila

4-1.. Ruvettaisiinko prkl kohta miettimään niitä karsintajuttuja, oikeasti ?
 
Viimeksi muokattu:

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei vielä mitään hätää.. toivottavasti ei mene niin kuin aiemmin, että kolmannessa romahdetaan. Aapo, Tatu ja Ile näyttäkää niille!! No todellakin on paljon jäähyjä, mutta sehän onkin Vuohtoniemi! Eikö joskus saisi peliin oikein tuomarinkin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös