Salamat - Jukurit la 28.1.2006

  • 2 811
  • 17

Salama44

Jäsen
Lauantain ottelussa nähdään oliko Salamoiden romahdus vieraissa vain tilapäistä vai jatkuuko sama suuntaus. Ennen Sportille kärsittyä 0-11 tappiota Salamoilla oli tammikuussa vain kaksi maalin tappiota ja kolme kotivoittoa ja yksi vierastasapeli. Nyt vastus on toisen kerran peräkkäin kuitenkin kovimmasta päästä kun vastaan asettuu sarjajohtaja Jukurit, joka on pitänyt etumatkansa Sportin hurjista voitoista huolimatta. Jukurien tehon sai kokea myös Haukat, jota Jukurit riepotteli kotonaan 15-3.

Salamoilla tuntuu olevan pulaa ainakin hyvistä puolustajista, koska Niki Andersson on korvannut huonoimmat puolustajat kahdella sentterillä eli Mikko Lepolalla ja Timo Korhosella. Mitähän tästä seuraa? Nähtäisiinkö vaikka enemmän maaleja kummassakin kenttäpäässä. Hyökkääjiä Salamoilla riittää ihan kohtuullisesti, jos vain löytäisivät tehoja. Hienosti aloittanut Roni Andersson on ollut flunssan jälkeen vaisu ja Jarno Niinimäen maalia on odotettu jo viime vuoden puolelta asti. Antti Nyrhinen oli Lasse Korhosen ohella viime vuoden puolella tehokas puolustaja pisteiden muodossa, mutta nyt hänkin on hukkunut jonnekkin harmaaseen massaan, mitä nyt muistaa välillä joskus taklata. Ari Kataviston tilalle vaihdettiin kapteeniksi Immo Suutarinen, jolla onkin siitä hommasta enemmän kokemusta. Saisiko Immo Suutarinen heräteltyä joukkuetta? Mitä sitten saa aikaan Blues laina Joni Töykkälä, jolla on runsaasti Liigakokemusta.

Melkoisesti saa kiekko pomppia Salamoille, jos tästä ottelusta pisteitä tulee. Jukurit on parempi sekä ylivoima- että alivoimapelissä. Maalissa on yksi luotettavimmista maalivahdeista Jaakko Suomalainen ja materiaali on tasaisen laadukasta. Salamoiden etu on ainoastaan tuttu pieni kotijää, jos sitä voi eduksi sanoa kun yleisö loistaa poissaolollaan.

Laitetaan tulosveikkaus 2-5 vierasvoitto Jukureille, yleisömäärä 500.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Kohta kohti Kirkkonummea suuntaapi kymmenpäinen fanijoukko..Pub Jälkipelissä alkamassa "äänenaukaisu"..

Jukureilta sivussa Kanerva,Mälkiä ja pahasti kirpaiseva Mika Niemen poissaolo. Niemi on ehdottomasti Jukureiden paras pelaaja tällä kaudella. Isokokoinen kaveri tuo kiekko jatkuvasti hyvin ylös ja luo painetta kaverille.
Eiköhän homma hoideta kotiin, pitkävetolappuja Jukureiden kautta, voitto meille 1-4.
 

Tero Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Mikähän lienee kun on Niemi poissa? Ei kai vaan ole joku Äijää kaapannut? Poissaolo on kyllä paha takaisku, mutta toisaalta kyllähän Jukureilta materiaalia löytyy ja muutkin osaa. Kirkkonummi on paha paikka pelata ja kova matsi on varmaan edessä. Nyt on kyllä saatu kyllä hyvä vauhti päälle, niin eiköhän se tämäkin peli hoitune kotia. Usko on tässä vaiheessa ainakin kova. Katotaan miten käy.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Luultavasti Salamat haluaa tiukasti näyttää edellisen pelinsä Sportia vastaan työtapaturmaksi ja käy päälle heti alusta alkaen erittäin lujaa. Ja Kirkkonummi ei Jukureille ole helppo paikka ollut koskaan.

Jukureiden kokoonpano on jälleen suhteellisen ehjä. Niemen puuttuminen kokoonpanosta on kyllä isku sarvipäille, mutta sen verran hyvin on joukkueella nyt putki kulkenut etten usko sen vaikuttavan tuloksellisesti tähän peliin.

Mikään ihme ei kotivoitto olisi, mutta Jaskan nollapelin myötä kääntynee ottelu 0-3 vieraille..
 

Afan

Jäsen
Koostumukset

Salamat

11 Niinimäki - 18 Andersson - 6 Töykkälä
10 Ii Suutarinen - 32 Romo - 14 Karlsson
24 Keränen - 21 Koskiranta - 19 Im Suutarinen
23 Katavisto - 17 Tevanen - 71 Sinisalo

7 Nyrhinen - 55 L Korhonen
27 Huhtaniemi - 25 T Korhonen
3 Purola - 20 Lepola

35 Vehviläinen (30 J Korhonen)

Jukurit

18 Jormakka - 31 Lehtonen - 12 Laakso
29 Sipiläinen - 23 Suutarinen - 14 Piiroinen
16 Koskinen - 10 Welling - 25 Kantelinen
26 Kovanen - 17 Jaakkola - 11 Kiukas / 5 Kettunen

22 Kallioinen - 7 Erholtz
9 Kaijomaa - 8 Lindström
15 Hämäläinen - 27 Mäenpää
6 Anttonen

1 Suomalainen (30 Tillanen)


Jukurit on vakuuttavassa vireessään toki suosikki, mutta luotan vahvasti siihen, että Salamat murskatappiosta sisuuntuneena pelaa tänään hyvinkin hyvän ottelun. Eri asia on se, mihin se riittää, mutta puolivaloilla Jukurit ei pisteitä vie.

Tiedä sitten, mikä vaikutus on sillä, että tuomarina on Ville Vuohtoniemi.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Afan kirjoitti:
Tiedä sitten, mikä vaikutus on sillä, että tuomarina on Ville Vuohtoniemi.

No ainakin se vaikutus, että peli menee sekaisin molemmilta joukkueilta => nähtäväksi vaan jää kummalta enemmän? Pahaa pelkään, että Salamoilta...
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Atchafalaya Bay kirjoitti:
Mihin sekin pääsis?

Tämän kauden suoritustasollaan luultavasti useampaankin liigajoukkueeseen, joka monipuolista, kovasti töitä tekevää ja hyvin puolustavaa sentteriä kaipaa.
 
Viimeksi muokattu:

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
2-2

Tasuriin päättyi. Tilastojen valossa on tainnut olla aika nihkeä peli? Maalinteko näyttäisi olleen Jukureille vaikeaa, johtuuko siitä että syöttökone Niemi puuttui? Hienosti on Salamat toipunut kuitenkin Vaasan reissultaan ja sai kiusattua sarjakärkeä viemällä siltä pisteen.

Paikkalla olleiden kommentteja. Oliko Jukureiden ykkösketju ihan unessa vai mikä vaivasi?
 

Salama44

Jäsen
Jugorov kirjoitti:
Tasuriin päättyi. Hienosti on Salamat toipunut kuitenkin Vaasan reissultaan ja sai kiusattua sarjakärkeä viemällä siltä pisteen
OHO! Tulosveikkaus 2-5 tappiosta meni täysin pieleen Tyytyväinen täytyy olla pisteeseen vaikka maalin johto menetettiinkin. Laukausten valossa Jukurit on on ollut hallitseva osapuoli, mutta miten on ollut tilanne maalipaikkojen suhteen? Simo Vehviläisen on täytynyt pelata huippupeli. Joni Töykkälä on ollut mukana molemmissa maaleissa. Onnistuiko Salamoiden puolustuspeli nyt paremmin? Vaasassa puolustajat olivat vain juosseet laumassa Sportin pelaajien perässä.

Hienosti pelattiin runkosarjassa tällä kaudella Jukureita vastaan. Kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio maalierolla 12-9! Tämä antaa uskoa tiistain peliin Haukkoja vastaan. Toivottavasti asenne on myös silloin yhtä hyvä kuin jos pelattaisiin kärkijoukkuetta vastaan.
 

pp lämäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
on varmasti

nimim mikälie beillä on jotakin Mika Niemeä vastaan, ja vaikka Kookoo kannatajia olen pitänyt fiksuina näyttää siellä olevan syntymästään saama puolella oleva onneton tapaus päässyt joukkoon.Mutta Mika on meille tärkeä mies ja se vain naurattaa kun tämä yrittää joka käänteissä mollata juuri parasta Jukurien pelaajaa tällä hetkellä,eihän siellä ole muuta kuin peri suomalainen kateus taas valloillaan1
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Atchafalaya Bay kirjoitti:
Mestikses on huomattavasti parempiakin pelaajia kuin tämä
herra M.Niemi.

Ihan ohi ketjun aiheen tämä menee mutta ei kovin montaa Huomattavasti parempaa varmasti ole. Lehtosen Petriin kun vertaa niin ihan fifty - sixty on..

Onneks sentään piste tuli Kirkkonummelta, mikä on aina ollut vaikea paikka jostain syystä. Ja vielä saatiin lisää eroa piste Sportiinkin päin.
 

osh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat
Mielenkiintoisia näkemyksiä ottelusta!

Peli oli Salamille loistava voitto omasta itsestään. Ensimmäisen kerran tammikuussa vaihdosten jälkeen luistin taas liikkui, omaan taitoon uskottiin ja myös laitettiin sydäntä mukaan. Taisi tuo Vaasan reissu olla sittenkin tuloksellinen reissu. Vapiskaa tulevat vastustajat! Kuoppa on ohitettu, toivottoavasti.

On todettava että Töykkälän tulo joukkueeseen ja Andersonin rinnalle oli tosi onnistunut veto. Tuosta ketjusta puhutaan vielä paljon. Jos tämä onni vain pysyisi.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Tasuriin oli tyytyminen hallinnasta huolimatta ja Simo Vehviläinen oli taas kentän hahmo. Jaakko Suomalaisen lähtiessä mahdolliisesti liigaan ensikaudella Simo vaan Mikkeliin..

Jukurit siis vei peliä ja Salamat vikisi. Mika Niemen poissaolo näkyi, Harri Suutarinen ei pystynyt mestiksen parasta pelaajaa paikkaamaan. Onneksi Niemen polvivamma ei ole paha ja mies pelaa jo FPS pelissä torstaina. Petri Lehtosen pitkä pisteputki katkesi.

Jatkoajalla oli Jukureilla muutama namipaikka ja tuli jo Jormakan paikassa tuuletettua ennen aikojaan.

Mukava reissu oli, vaikka nyt päässä juhmiikin..kiitokset taas Salamat faneille mukavaa ja fiksua porukkaa.

JUKURIT
*** Samuli Piiroinen
** Tuomo Jormakka
* Jaakko Suomalainen

SALAMAT
*** Simo Vehviläinen
** Joni Töykkälä
* Roni Andreasson
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös