Salamat-Jokipojat Pe 4.2.2005

  • 10 077
  • 56

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Re: Otteluvideo windows formaatille

Viestin lähetti Kari Oksanen
... voin hoitaa download paikan sille, jos nyt joku tosissaan tuon haluaa itselleen ladata.

Mielelläni katsoisin pätkän jos vain todellakin onnistuu.
 

Kari Oksanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sm-liiga: HPKMestis: Salamat
Toimii toimii. Sinun pitää vain kirjoittaa sekä tuo käyttäjänimi että salasana tuossa muodossa: Jatko Aika
Joku sielä ehti jo eilen illalla käydä pätkän hakemassa.
 

Laha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, TPS
Nyt lähti jytämään kun IE:llä tähän viestiketjuun menin ja klikkasin. Ei toiminut eilen kun kopioin tuon linkin Operasta IE:hen ja Firefoxiin. Eikä siis operallakaan =) Kiitos videosta.
 

MaxPhein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Käyhkö

Ehkä Käyhkö ei hänen rauhallisuuden ja opettajan taustansa tuntien ainakaan enää kovin mielellään tappeluihin lähde mukaan vaikka varmasti mies niissä hyvä olisikin. Mitä järkeä on hankkia jotain ulosajoja jos pikkupojat soittaa suutaan. Vaikka jääkiekko on kontaktilaji niin ei ole mitään järkeä lähteä ottamaan matsia ainakaan jos ei tosiaan ole oikeasti jotain kunnon syytä. Ei ole yhtään raukkamaista jos ei provosoidu helpolla. Enemmän raukkamaista on ruveta itkemään jostain taklauksesta, enpä usko että Käyhkö ketään tarkotuksella haluaa vahingoittaa. Salamat pelaa kuitenkin tosi hyvää kiekkoa ja pudotuspelit kutsuu, onnea teille niihin!
 

Salama44

Jäsen
Re: Käyhkö

Viestin lähetti MaxPhein
Mitä järkeä on hankkia jotain ulosajoja jos pikkupojat soittaa suutaan. Salamat pelaa kuitenkin tosi hyvää kiekkoa ja pudotuspelit kutsuu, onnea teille niihin!

Salamat on nuori seura, perustettu 2002. Pelaajat ovat myös nuoria. Seuran voi siis sanoa olevan ensimmäisessä uhmaiässä. Pojat ottavat mittaa miehistä, mutta asettuvat vielä kokeiltuaan ensin rajojaan.

Jos halutaan jatkuvasti parantaa eli ottaa joskus se kotietu pudotuspeleihin ja siellä ensimmäinen voitto tai peräti mennä toiselle kierrokselle niin on tajuttava, että pelikiellot eivät palvele tavoitteen saavuttamista. Tietty fyysisyys miesten peleihin kuuluu, mutta pitäisi pysyä sääntöjen sallimissa rajoissa.

Pelillisesti on menty viime kaudesta kyllä eteenpäin ja joukkueen kuntopohja on viime kauteen nähden ihan eri tasolla. Samaan aikaan kuitenkin koko Mestiksen taso on noussut NHL lakon vaikutuksien myötä. Siihen nähden olen samaa miltä Salamoiden pelin tasosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös