Salamat 2006 - 2007

  • 51 886
  • 229
Tila
Viestiketju on suljettu.

Japa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat, Blues
Kaippa se on avattava Salamoidenkin ketju että pääsemme spekuloimaan ensi kauden pelaaja hankintoja ym.ym.

Salamat eivät vielä ole julkistaneet ainuttakaan pelaaja sopimusta ensi kaudeksi.
Toivoisin kovasti että duunari osastomme soppareita ainakin jatkettaisiin. (Ii Suutarinen, Im Suutarinen, A Katavisto, S Romo, ym. ).

Tosin pakki osastollekkin on potenttiaalisia jatkajia mainittakoon nyt vaikka Nyrhinen, Vuorisaari ja Sairanen, mutta vahvistuksiakin olisi saatava. Korhonen taitaa tosin koluta liiga ympyröitä ensi kaudella, joten hänen jatkamistaan Salamoissa pitäisin pienenä ihmeenä.

Maalivahti osastolle ehdottomasti Simo ja miksei Korhonenkin vaikka ei poika päässyt viimekaudella näyttöjä antamaankaan.

Salamoiden ensi kausi näyttäisi näin ennakkoon taloudellisesti paljonkin valoisammalta uuden markkinointi päällikön Jussi Heinon panoksen ansiosta.
Jussilla on hyvät suhteet erittäin moneen suureenkin tahoon, joten uskoisin että sponsori sopimuksia saadaan riittämiin.

Salamat Fan Clubin kanssakin Heino on jo pitänyt palaverin, josta jäi todella mahtava kuva miehen halusta kehittää sekä joukkuetta että yhteistyötä joukkueen ja Fan Clubin välillä.

Ei muutakun spekuloimaan ensi kautta.
 

Salama44

Jäsen
IS Veikkaajassa oli tänään Salamoista sen verran, että Manageri Markku Kulmalan mukaan loppukaudesta valmennusvastuun kantanut Jyrki Tuukkanen jatkaa erittäin todennäköisesti joukkueen valmentajana.

Jyrki Tuukkanen luotsasi joukkueen hienosti pudotuspeleihin ja Niki Anderssonin parina toimineena hänellä on varmasti paljon osaamista ja tietämystä viime kaudella käytetystä pelityylistä, jota pitäisi ehdottomasti jatkaa. Nyt pitäisi vaan löytää joukkueeseen pelaajia, joilla on riittävästi kiekollista osaamista ja taitoa. Muutama nimekäs pelimies tarvittaisiin johtohahmoiksi. Toivotaan että sellaisia muutama löytyy vaikka kilpailu on kovaa, koska moni viime kaudella Mestistä pelannut pelaaja siirtyy ensi kaudeksi SM-Liigaan.
 
Suosikkijoukkue
Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
Niin, eihän tollaista valmentajaa kannata vaihtaa pois. Tulihan se vähän keittiönovesta päävastuun niinkuin Meidänkin Mamba, mutta kyllä hän hoiti hommansa hyvin. Sitäpaitsi näytti olevan rento kaveri, monien mielestä valmentajan pitää olla kaikkea muuta, mutta kyllä tälläkin asenteella saadaan peli toimimaan.
 

Salama44

Jäsen
Pelaajien osalta toivoisin näkeväni paluumuuttajien joukossa esim. Kai Öhbergin vahvistamassa puolustusta ja hyökkääjistä nuoren Tero Koskirannan kehitystä olisi myös mielenkiintoista seurata. Haukkojen entisistä pelaajista K-Vantaa on kai valtaamassa suurimman osan, mutta toivottavasti Marko Sakko jatkaa ensi kaudellakin Salamoissa.

Maalivahdeista Simo Vehviläinen pelasi eniten runkosarjaotteluja Mestiksessä ja tietenkin kaikki pudotuspelit. Juha Korhonen pääsi pelaamaan yhden kokonaisen ottelun, jossa torjui voiton Hokkia vastaan. Hyvä Simon kannalta kun saa pelata tarpeeksi, mutta entä sitten jos Simo loukkaantuu tai lähtee esim. SM-Liigaan? Ensi kaudella pitäisi muutamissa otteluissa ehkä peluuttaa tappionkin uhalla kakkosmaalivahtia enemmän, jotta tämä on tarvittaessa valmis astumaan tilalle jos jotakin tapahtuu. Olihan se Vehviläinenkin aluksi Jan Lundellin varjossa, mutta tarvitsi muutaman pelin saadakseen tuntumaa.

Jos Jyrki Tuukkanen on valmentajana hieman rauhallisempi luonne, niin hänelle pitää löytää pariksi kakkosvalmentaja joka voi tarvittaessa hoitaa palosireenin virkaa.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Taas vahvistuksia Italian sarjasta ?

Liiga vei Koivusen, Ryhäsen ja Uusitalon. Kaikki olivat valtakunnallisesti melko tuntemattomia ja tekivät hyvän Salamat-keikan ansiosta debyytin liigaan aika iäkkäinä.
Miltäs kuulostaa tehot : 24+45=69 (hyökkääjä) ja 20+37=57 (puolustaja) ?
Kyseessä ovat Jan Eriksson ja Joni Petrell ja heidän tämän kauden tehonsa Italiasta. Ei Italian sarjaa voi vähätellä ; sieltähän Myös Koivunen ja Uusitalo tulivat Kirkkonummelle...menestyen täällä ihan "kohtalaisesti" ! Karo pelasi kaiken lisäksi samassa joukkueessa kuin Eriksson/Petrell. Kävin sivuilla www.jonipetrell.blogs.fi josta selviää, että kaveri tulee viettämään aikaansa Kirkkonummella rullakiekon (Thunder) merkeissä. Kannattaisiko yrittää myös Salamoihin? Niin, nuo pisteet löytyivät tuosta samasta osoitteesta.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Kysymyksiä asian vierestä

Ok. Tiedän, että tämä on jääkiekko-netti. Haluaisin silti kysyä/tietää joitakin asioita Thunder rullakiekko-joukkueesta. Luulen, että kun Kirkkonummi on pienehkö paikkakunta ja kun sekä jää-että rullakiekkoa pelataan jäähallissa ainakin osin samojen pelaajien toimesta, niin myös yleisö olisi samaa ?
Kävin viime vuonna katsomassa joitakin Thunder-matseja. Nyt kysyisinkin, ketkä joukkueessa pelaavat tänä vuonna ? Petrellin Jonin blogista selvisi, että ainakin hän pelaa, mutta entä Karo Koivunen kun lätkäsoppari on Pelicansiin ja Ryhänen joka on SaiPan ukko ? Jatkaako Laatikainen (Blues), Porthen (HIFK) ja Pikkarainen (HIFK). Entä tuleeko Lennu Petrell (HIFK) serkkunsa mukana ? Mitenkä Vehviläinen ja muut Salamien kundit ? Mahdollisia muita "tulokkaita" ?Jos joku tietää, niin vastauksia, kiitos !
Vielä yksi kysymys : onko Salamat ja Thunder samaa "putiikkia" ?
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Salamat ja Thunder eivät ole samaa putiikkia... Petrellin Jonia tuskin nähdään aktiivikiekkoilijana Suomessa ainakaan Mestiksessä, sen verran hyvin ovat (palkka-)asiat Italiassa! Thunderin kokoonpanosta ei ole mitään vahvistusta saatu, mutta huhujen mukaan ainakin Joni, Karo ja Ude pelaavat jengissä ens kesän?

Ja tän ketjun varsinaiseen asiaan; Tuukkasen Jykä olisi mainio valinta koutsiksi, tuo jatkuvuutta ja oikeaa asennetta => tehnyt pitkän päivätyön Espoon junnujen kanssa ja näin ollen omaa hyvät kontaktit sinne mistä Salamat ens kaudella pelaajia tod.näk. saavat...

Simppa tuskin liigaan pääsee, joten jatkanee Salamoissa (tai ulkomailla) => Kakkosveska pitäis napata Bluesin junnuista! Kenttäpelaajista en osaa sanoa sen enempää muuta kuin että toivotaan nyt edes jonkun tän kauden Salaman jatkavan...

Talous / budjetti on kuulemma ihan hyvällä mallilla ens kautta ajatellen kunhan vielä saavat vanhat rästit pois päiväjärjestyksestä??
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Ja tän päivän uutisia:

Tuukkanen valmentamaan Kirkkonummen Salamoita
25.04.2006 11:20

Jyrki Tuukkanen on ensi kaudella Mestiksen jääkiekkoseuran Kirkkonummen Salamoiden vastuuvalmentaja. Salamat on tehnyt 48-vuotiaan Tuukkasen kanssa vuoden sopimuksen. Seuran maalivahtivalmentajana jatkaa Daniel Riesen.

Tuukkasella on takanaan pitkä pelaajaura, sillä hän on edustanut muun muassa Espoon Jäähonkaa ja Ruotsissa Leksandia. Kuluneella kaudella hän oli Salamoiden kakkosvalmentaja ja siirtyi päävalmentajaksi Niki Anderssonin saatua lähtöpassit.

Tuukkanen on suorittanut Jääkiekkoliiton huippuvalmentajatutkinnon (HVT) vuonna 2003. Valmennuksen ohessa hän jatkaa työtään erityisopettajana Espoossa.

(MTV3-STT)
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Salama15 kirjoitti:
Simppa tuskin liigaan pääsee, joten jatkanee Salamoissa (tai ulkomailla)

En muista kirjoitinko tämän jo johonkin ketjuun, mutta Mestiksen risteilyllä pidettiin varmana tietona sitä, että Simo pelaisi ensi kaudella Kiekko-Vantaassa. Tälle viikolle on luvattu ensimmäisiä lohipaita sopimuksia joten katsotaan ja odotellaan...
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Simppa pelas kohtuu tasaisen kauden ja pleijareissa esiintyi suorastaan lostavasti, joten ei mahdoton juttu jos KiVaan siirtyy => varsinkin kun Niki käsittääkseni pitää kaveria erittäin kehityskelpoisena... Sääli Salamoille jos lähtee!
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Juu, olihan tuo Lassen siirtyminen liigaan lähinnä ajan kysymys. Pikku ylläri oli, että HIFK on kaverin uusi seura => IFK:lta tosin puuttui viime kaudella nimenomaan nopeajalkaisia ja kiekollisessa pelissä hyviä pakkeja.

Mielenkiintoiseksi menee tämä tuleva Salama-joukkue; Thunderin jätkistä ei taida olla enää ens kaudelle apuja kun liki kaikki pelaa liigaa jossain...?
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Heikki Kokkonen ja Sami Heinonen ovat KiVan ens kauden veskarit, eli Simppa jatkanee Salamoiden maalilla...?
 

osh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat
HCM kiinnitti huomiota tuolla Kiekko-Vantaa -ketjussa siihen, että Niki ei vienyt yhtään Salamaa mukanaan.

Mielenkiintoista! Keväällä ihmeteltiin jo sitä, että Niki lähti Salamoista käsittämättömällä metelillä ovet paukkuen ja heti sen jälkeen peli rupesi kulkemaan. Näenkö turhia yhteyksiä?
 

Salama44

Jäsen
osh kirjoitti:
HCM kiinnitti huomiota tuolla Kiekko-Vantaa -ketjussa siihen, että Niki ei vienyt yhtään Salamaa mukanaan.

Mielenkiintoista! Keväällä ihmeteltiin jo sitä, että Niki lähti Salamoista käsittämättömällä metelillä ovet paukkuen ja heti sen jälkeen peli rupesi kulkemaan. Näenkö turhia yhteyksiä?
Niinhän se alkoi Sportinkin peli kulkea kun Tami lähti:) Salamoiden kohdalla se taisi olla pelkkää sattumaa. Salamat alkoi keskittyä runkosarjan lopulla pelkästään pudotuspeleihin kun kotietu oli menetetty. Nikin johdolla joukkue olisi luultavasti pelannut pudotuspeleissä aikalailla samalla tavalla.
 
Viimeksi muokattu:

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Nikillä ja pelaajilla ei ollut mitään keskinäistä kärhämää, kyllä nuo ovet paukkuivat ihan muista syistä... Eikä Niki lähtenyt, tossuahan hän sai kun kertoi missä valmentaa ens kaudella;D
 

tlithen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, LPS, Fc Puha
Jaa-a

Pelaakohan Salamat vielä ensi kautena. Linnut ovat laulaneet Salamien huonosta taloudellista tilanteesta jo kauan. Äskettäin olen antanut itseni ymmärtää, että joukkueella on veroja, hallivuokria ja parin kuukauden palkatkin maksamatta. Ehkä Salamia nähdään ensi kautena vain pizzojen päällä ?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
tlithen kirjoitti:
Ehkä Salamia nähdään ensi kautena vain pizzojen päällä ?

Jaahas. Lithen on haaskalla :D

Ikäviä juttujahan nämä aina ovat. Täytyy tunnustaa, että allekirjoittanut ei aikoinaan iloinnut ollenkaan Salamoiden mestisnoususta. Ajattelin että taas uusi hajuton ja mauton jengi pääkaupunkiseudulle eikä asiaa parantanut tietenkään se, että Salamat oli ekalla kaudellaan lähes voittamaton Sportille ;P
Kuitenkin Sport-Salamat ottelusarja tänä keväänä nostatti sympatioita Kirkkonummen suuntaan. Oli hieno joukkue. Toivottavasti jatkaa mestiksessä ja aina muutama jamppa on tervetullut tänne rantaruotsiinkin! :)
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
tlithen kirjoitti:
Pelaakohan Salamat vielä ensi kautena.
ohhoh, mistä näitä hemmoja aina vaan sikiää...
magnum37 kirjoitti:
aina muutama jamppa on tervetullut tänne rantaruotsiinkin! :)
jepjep, miten pk-seudun jämäpelaajat yhtäkkiä kelpaavat suuren mahtavaan Sporttiin. Katsotaans vähän aikaisempia vuosia... kas, niitähän siellä on ollut ennenkin.

Thunderin matseja odotellessa.. ja eiköhän kohta kuulu jo uutisiakin.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Thunderit Salamoiden päättäjäisissä

oka kirjoitti:
ohhoh, mistä näitä hemmoja aina vaan sikiää...
jepjep, miten pk-seudun jämäpelaajat yhtäkkiä kelpaavat suuren mahtavaan Sporttiin. Katsotaans vähän aikaisempia vuosia... kas, niitähän siellä on ollut ennenkin.

Thunderin matseja odotellessa.. ja eiköhän kohta kuulu jo uutisiakin.

Kun Salamat juhlivat kauden päättäjäisiä, niin näkyvimmin olivat esillä Thunderit, jotka pelasivat näytös-ottelun sekä lätkässä että kaukiksessa...ja voittivat molemmat ylivoimaisesti. Mutta, kuten edellisessä viestissä vähän uumoiltiinkin, "uutisia" näkyi kentällä kun katsoi Thunderin kokoonpanoa, kuunteli kahvilajuttuja ja luki paikallista lehteä. Seuraavat kaverit pelaavat Thunderissa aivan kohta alkavassa rullakiekon SM-liigassa (uusi pelaaja on *):
mv. Simo Vehviläinen (Salamat). Puolustajat : Joni Petrell (SG Pontebba/Italia), Arto Laatikainen (Blues), Ville Uusitalo*(Pelicans), Marko Halonen*(lätkässä SM-kultaa/Jokerit ja rulliksen MM-kultaa), Juhani Holm (Bewe), Ville Vuorisaari (Salamat) Hyökkääjät: Karo Koivunen (Pelicans), Sami Ryhänen (SaiPa), Lennart Petrell*(HIFK), Pasi Salonen*(HIFK),Jonne Vaahtera (Bewe), Ville Parkkulainen (GrIFK), Simo Romo*(Salamat). Oiskohan ne siinä ? Jos pelaajien määrä tuntuu pieneltä, niin täytyy muistaa, että rullakiekossa kentälliseen kuuluu kaksi pakkia ja vain kaksi hyökkääjää.

Jääkiekkokirja 2005/2006 kertoo, että vaikka Thunder oli viime vuoden sarjassa "vasta" viides, niin silti jotkut pelaajat loistivat sarjassa :
SM-liigan 1. All Starsiin valittiin 3 Thunderia : puolustaja Joni Petrell ja hyökkääjät Sami Ryhänen ja Karo Koivunen. 2. All Starsissa puolustaja Arto Laatikainen.
Pekka Tuomiston malja/paras maalintekijä: Sami Ryhänen. Paras pistemies : Karo Koivunen. Simo Saarisen malja/paras puolustaja: Joni Petrell.
Alkavan kauden matseista meikäläisellä ei ole mitään tietoa. Jos joku muu tietää, niin infoa vaan...
 

Salama44

Jäsen
Hanson kirjoitti:
Seuraavat kaverit pelaavat Thunderissa aivan kohta alkavassa rullakiekon SM-liigassa (uusi pelaaja on *):
mv. Simo Vehviläinen (Salamat). Puolustajat : Joni Petrell (SG Pontebba/Italia), Arto Laatikainen (Blues), Ville Uusitalo*(Pelicans), Marko Halonen*(lätkässä SM-kultaa/Jokerit ja rulliksen MM-kultaa), Juhani Holm (Bewe), Ville Vuorisaari (Salamat) Hyökkääjät: Karo Koivunen (Pelicans), Sami Ryhänen (SaiPa), Lennart Petrell*(HIFK), Pasi Salonen*(HIFK),Jonne Vaahtera (Bewe), Ville Parkkulainen (GrIFK), Simo Romo*(Salamat). Oiskohan ne siinä ? Jos pelaajien määrä tuntuu pieneltä, niin täytyy muistaa, että rullakiekossa kentälliseen kuuluu kaksi pakkia ja vain kaksi hyökkääjää.

Jääkiekkokirja 2005/2006 kertoo, että vaikka Thunder oli viime vuoden sarjassa "vasta" viides, niin silti jotkut pelaajat loistivat sarjassa :
SM-liigan 1. All Starsiin valittiin 3 Thunderia : puolustaja Joni Petrell ja hyökkääjät Sami Ryhänen ja Karo Koivunen. 2. All Starsissa puolustaja Arto Laatikainen.
Pekka Tuomiston malja/paras maalintekijä: Sami Ryhänen. Paras pistemies : Karo Koivunen. Simo Saarisen malja/paras puolustaja: Joni Petrell.
Alkavan kauden matseista meikäläisellä ei ole mitään tietoa. Jos joku muu tietää, niin infoa vaan...
Onhan toi melkoinen sikermä! Uskokaa vain Joni Petrelliä niin Thunder rulettaa tällä kaudella kovaa. Voisi joukkuetta veikata vaikka finaaliin, jos Simo Vehviläinen ei lähde kesken kaiken lomalle niin kuin viime kaudella.

Rullakiekon SM-Liiga alkaa aluekarsinnoilla tulevana viikonloppuna (kaikki joukkueet osallistuvat myös karsintoihin):

http://www.finhockey.fi/kilpailutoiminta/rullakiekko/tapahtumakalenteri_2006/
 
Viimeksi muokattu:

Salama44

Jäsen
Hanson kirjoitti:
Kun Salamat juhlivat kauden päättäjäisiä, niin näkyvimmin olivat esillä Thunderit, jotka pelasivat näytös-ottelun sekä lätkässä että kaukiksessa...ja voittivat molemmat ylivoimaisesti.

Alkavan kauden matseista meikäläisellä ei ole mitään tietoa. Jos joku muu tietää, niin infoa vaan...
Nyt on saatu rullakiekosta otteluohjelma ja tilastot jääkiekkoliiton sivuille. Salamoiden pelaajista olivat ensimmäisessä kotiottelussa mukana Simo Vehviläinen, Ville Vuorisaari ja Simo Romo. Aluekarsinnat ovat kyllä pelkkää verryttelyä ennen varsinaista SM-Liigaa. Yleisöä on kourallinen ja joukkueet eri planeetalta. Hyvää maalintekoharjoittelua Thunderin pelaajille.

http://www.finhockey.fi/kilpailutoiminta/rullakiekko/tulospalvelu/tulospalvelu_2006/
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Vuorisaaren Ville Kouvolaan... ei liiemmälti uutisia toiseen suuntaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös