Salamat 2004-2005

  • 15 428
  • 64

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Valmennus-paikat on nyt sitten jaettu. Päävalmentajaksi Vesa Surenkin, Hifk-taustainen ex-liiga pelaaja, onko valmennuksesta näyttöjä ? no ainakin on tuoreempaa sukupolvea.

Ilmeisesti Niki Andersson oli vahvoilla myös päävalmentajaksi mutta valmennuspäälikkönä on varmasti mies paikallaan.

Hakille isokäsi siitä että jaksoi 5-vuotta nostaa joukkuetta ylöspäin, tuskin oli alkuaikoina pelipaidatkaan samanlaisia kaikilla..
Aikansa kutakin.

http://www.kirkkonummensanomat.fi/cgi-bin/tulostus.cgi?2366

Iltasanomien mukaan Tiki yritti saada paikkaa, luulenpa että olisi ollut kielenkäytöltään vielä pahempi kuin Hakki & Allu..
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/urheiluuutiset.asp#id767348

Nyt sitten odotellaan muita soppareita.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Viestin lähetti oka
onko valmennuksesta näyttöjä ?

Surenkinilla on takanaan kymmenen vuoden valmentajanura. ”Vepu” kunnostautui monta vuotta HIFK:n juniorivalmentajana ja on luotsannut monia HIFK:n nykyisessä liigajoukkueessa pelaavia nuoria. Kaudet 2001-02 ja 2002-03 Surenkin toimi Viron maajoukkueen päävalmentajana ja nosti Viron MM-kisojen C-sarjasta B-sarjaan. Lisäksi Surenkin oli Hongan koripalloilun Suomen mestarijoukkueen fyysinen valmentaja kausilla 2000-02. Viime kaudella valmensi Latvian pääsarjassa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Salamoiden sopparitilanteesta ei kai ole vieläkään sen tarkempaa tietoa?

Juolahti muuten tuossa mieleen, että Surenkinin kontaktit voisivat hyvinkin tuoda Kirkkonummelle ensikaudeksi pelaureita Baltiasta. Latvialaisia olisi varsinkin mukava nähdä taas Mestiksessä.
 

Bondarev

Jäsen
Jarno Niinimäki Kirkkonummelle

Aamun Savon Sanomien mukaan hyökkääjä Jarno Niinimäki siirtyy KalPasta Kirkkonummen Salamiin. Niinimäki asuu jo Matinkylässä ja käy myös töissä Espoossa. Oli jopa miettinyt pelihommien lopettamista, mutta onneksi päätti jatkaa. Erittäin hyvää jatkoa Niiskulle Kirkkonummelle ja kiitokset näistä parista KalPa kaudesta. Aijä on taistelija nro 1 !
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Täällä huhu kiertää että J. Honkanen olisi tekemässä tai tehnyt jo sopparin Salamiin?? miten lienee?
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Toivotaan että Teemu Siren onnistuu siellä paremmin kuin Jukureissa, täällä jäi pieneen rooliin ja oli suuri pettymys. Tosin väläytteli muutaman kerran finaaleissa Kalpaa vastaan. Teemu on pelannut liigaa lähes 100 peliä joten ei voi olla ihan turha kaveri. Jukurit vaan saattoi olla vääränlainen jengi Teemulle? Mutta kiitos näistä kahdesta kaudesta Jukureissa. Tehot täällä 75. 6+10=16 ja pleijareissa 21. 0+1=1..
 
Viimeksi muokattu:

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Näyttää olevan 19.8 harjoitusottelu HIFK:ta vastaan. Oliskohan uuden valmentajan (Surenkin) suhteilla petolaumaan ollut vaikutusta.

Hyökkäysosasto ja veskarit näyttää olevan jo aika hyvällä mallilla. Pakistossa on pelimiehille paikkoja, Ville Uusitalo on luultavammin lähdössä, harmi.

Salamoiden tiedotus on mennyt aika matalalla profiililla viime aikoina, kumma, vaikka seura on nykyään Oy ja siellä on päätoiminen TJ. Ehkä futispuoli vie energian tällä hetkellä, toivotaan.
 

Pushead

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hakki

En äkkiseltään löytänyt mihin Hakki siirtyy. Ilmeisesti Sveitsin suuntaan, mutta joku varmaan tietää tarkemmin?
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Joukkueen maalivahtiosasto aloittaa uuden kauden samalla parivaljakolla mihin ko. tontiksi harvinaisen vilkas viime kausi päättyi. Pudotuspeleissä Tervo ei mahtanut pelinsä taas löytäneen ennakkosuosikin hyökkäysarsenaalille yhtään mitään -molemmissa peleissä jo kahden erän jälkeen takana viisi kiekkoa- mutta kakkosmies Vehviläinen sen sijaan taisteli urhoollisesti kolmannessa kohtaamisessa aina viimeisen erän jälkipuoliskolle asti.
Selkeän vastuuvahdin näen kuitenkin nimenomaan Tervossa, nuoressa miehessä on kehittyessään ja itseluottamuksensa löytäessään ainesta torjumaan Salamoille pisteitä myös sellaisista otteluista joissa oma joukkue kenttäpelissä selvästi altavastaajana.


Hyökkäys kuulostaisi jo nyt vajaanakin viime sesongin alkua vahvemmalta, kiitos "viikatemies" Tikkasen sekä uutuuttaan kiiltelevien Niinimäen ja Sirénin.


Surenkinin suhteiden ansiosta Salamat tuskin pärjännee tulevaisuudessa ainakaan mennyttä aikaa huonommin kilpailtaessa K-Vantaan & Haukkojen kanssa pk-seudun nuorista pelaajista.

Ja kuten Everton aiemmin mainitsikin, latvialaisen ja/tai eestiläisen lisävärin sinivalkopaidoissa näkemisen voisi kuvitella olevan hyvinkin mahdollista.


Aasinsilta;
Mestis-tasolle potentiaalisimpien baltti-pelaajien esimerkiksi juuri Salamoissa pelaamisen ja kehittymisen näkisin parempana vaihtoehtona kuin viime syssynä toistaiseksi kuopatun "Golden Lions" -tapaisen vaihtoehdon.
13:nnen joukkueen sarjasta luovuttua tiedotteissa taidettiin mainita että "ehkä sitten vuoden päästä". Nyt, kun kohta siirrytään jo juhannusviikolle, Mestis-kiekon ystävät voivat tyytyväisinä todeta saman mantran kuin herrat vuosi sitten, eri tarkoituksessa kylläkin.

U20-maajoukkueen vierailut Mestis-paikkakunnilla sen sijaan koin hyvinkin onnistuneena. Kokeilusta ei liene kuitenkaan ollut kysymys, vaan kotikisoja palvellut erikoisjärjestely liene vain.
Mikäli tulevalla kaudella vastaavanlaisia pelejä taas toteutettaisiin, olisi ainakin yksi asia melko varma, Risto Dee joutuisi kävelemään Jukurit-U20 ottelussa 1. divisioonan valmentajien yhden ottelun kävelyennätyksen Tammisen Kärppä-kauden jäljiltä uusille satametriluvuille.
 

nuunuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Hakki valmentaa ensikaudella Sveitsissä joukkuetta HC Martigny.
Joukkueen epäviralliset sivut löydät www.hcmartigny.ch

Hakille ISO kiitos tekemästään työstä EPS 2div -> Salamat Mestis
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti oka
Näyttää olevan 19.8 harjoitusottelu HIFK:ta vastaan.

Onkohan tähän kyseiseen tapahtumaan mahdollista lunastaa jostain lippuja etukäteen esim. päivää kahta ennen, vai onko kyseessä ainoastaan ovelta tapahtuva myynti, jolloin sisälle pääsevät ne, jotka ehtivät.
 

Krille

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Salamat, Senators, Jokerit
Salamat-HIFK liput

Moro,
Lippuja saa ostaa hallin kahvilasta ja Luckanista
istuma paikat oli 15€, seisomapaikkojen hintaa en kysynyt. Lippuja oli ainakin tänään vielä hyvä nivaska jäljellä, kannatta ottaa käteistä mukaan koska kortti ei ainakaan tänään kelvannu, rupevat kuulemma mainostaa niitä ensi viikolla jolloin menekki varmaan lisääntyy.
Ottelu pelataan 18.9 alkaen 18.30

Onko muuten porukka jo käynnyt lunastamassa kausikortit, ite ostin tänään.
Krille
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Salamat-Jokerit A 8-5

Löysävauhtinen peli jossa ainakaan Salamoiden puolustus ei loistanut, tai loisti poissaolollaan..
Ihmettelin kun lähes kaikilla Salama-pelaajalla oli väärä paita päällä, esim Karo Koivusen paidassa luki "Kivekäs". Ohjelmalehtisestä ei ollut paljon apua kun sitä ei ollut. Jokatapauksessa "uusia naamoja" näkyi olevan 2 kentän verran.

Hyökkäysosasto näytti olevan aika hyvällä mallilla mutta missä oli kunnon pakit ?
Yleisöä oli n. 400 ja huhujen mukaan seuraava matsi HIFK:ta vastaan olisi jo myyty loppuun.
 

Boomhauer

Jäsen
Re: Salamat-Jokerit A 8-5

Viestin lähetti oka
Ihmettelin kun lähes kaikilla Salama-pelaajalla oli väärä paita päällä, esim Karo Koivusen paidassa luki "Kivekäs".

Olin myös paikan päällä todistamassa toista ja kolmatta erää ja sama jäi ihmetyttämään. Voi tietenkin olla, että pelattiin viime kauden paidoilla. Se selittäisi näiden koeajalla olevien, ilmeisesti venäläisten, pelaajien väärät paidat. Tuota Koivunen-Kivekäs sekaannusta en itse hieman vähemmän Salamat-pelejä seuranneena huomannut.

Tämän lisäksi kuulutuksien mukaan Salamoiden maalilla oli Tommi Tervo, mutta Tervo-nimeä selässään pitänyt molari oli ainakin kaksi viimeistä erää penkillä. Maalilla puolestaan oli joku, jolla ei ollut paidassaan nimeä.
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Rosteri näyttää tällä hetkellä tällaiselta paikallislehden mukaan:
suluissa edellisen kauden joukkue.

MV:
Tommi Tervo (Salamat / Ässät)
Simo Vehviläinen (Salamat / Blues A)
Joonas Ristimäki (?)

Puolustajat:
Thomas Heinrichs (Salamat)
Markku Laine (Salamat)
Kaj Öhberg (Salamat)
Pekka Huhtaniemi (Haukat)
Timo Pieninkeroinen (HIFK A)
Matias Schantz (Herlev, Tanska / Ki-Va)
Juuso Akkanen (EC Supergau, Itävalta)
Vladimir Krikunov (?)
Joni Purola (HIFK A / Pelicans / Haukat / Ahmat)

Hyökkääjät:
Timo Korhonen (Ahmat)
Ari Katavisto (Salamat)
Karo Koivunen (Salamat)
Mikko Lepola (Salamat)
Sami Tervonen (Jokerit A)
Tomi Karlsson (Salamat)
Immo Suutarinen (Salamat)
Antti Tevanen (Salamat)
Teemu Siren (Jukurit)
Simo Romo (Salamat)
Iippo Suutarinen (Salamat)
Tuomas Tikkanen (Salamat / Ahmat)
Jarno Niinimäki (Kalpa)
Pentti Nöyränen (Blues A)
Viktor Blinov (?)
 

jaetski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tuo teidän rosteri näyttää kieltämättä hyvältä. Paljon paremmalta kun viime kaudella. Silmäni näkivät tuolla pelaajan, Timo Pieninkeroinen (HIFK A). Tietääkö kukaan onko tässä Pasi Pieninkeroisen veli? Vielä pakkia pelaa, jos saman tapaiset taidot kun Pinkellä niin aika mielenkiintoiseksi menee katso mitä hän saa aikaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti oka

MV:
Joonas Ristimäki (?)

Mahtaisikohan kyseessä olla KooKoon kakkosvahtina viime kaudella pelannut Joonas Riihimäki, jonka uudesta seurasta ei ainakaan vielä ole mitään tietoa ollut? Pystyisi varmaan Vehviläisen haastamaan kakkosvahtina Salamoissa.

Oliko nuo kaikki muuten jo sopimuspelaajia, vaiko osa vasta kokeella?
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Viestin lähetti Everton
Mahtaisikohan kyseessä olla KooKoon kakkosvahtina viime kaudella pelannut Joonas Riihimäki, jonka uudesta seurasta ei ainakaan vielä ole mitään tietoa ollut? Pystyisi varmaan Vehviläisen haastamaan kakkosvahtina Salamoissa.
Mahdollisesti painovire lehdessä, Riihimäki on näköjään syntyjään Espoolainen.

Viestin lähetti Everton
Oliko nuo kaikki muuten jo sopimuspelaajia, vaiko osa vasta kokeella? [/B]
No lehdessä luki:
"Salamoiden Mestisjoukkue alkaa jo muotoutumaan eikä siihen Surenkinin mukaan enää ole tulossa suuria muutoksia."
ja
"Salamoiden joukkue tällä hetkellä on seur. lainen"
ja sitten lista pelaajista

Ota nyt tuosta selvää, ei mainita sopimus-sanaa missään. Mutta henk.kohtaisesti pidän tätä nippua selvästi parempana kuin viimekautista.

Ja eikun odottamaan ens Torstain matsia Liiga-HIFK:ta vastaan :-)
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Viestin lähetti oka


Ota nyt tuosta selvää, ei mainita sopimus-sanaa missään. Mutta henk.kohtaisesti pidän tätä nippua selvästi parempana kuin viimekautista.

Ja eikun odottamaan ens Torstain matsia Liiga-HIFK:ta vastaan :-)

"Sopimuksia" Salamoissa on nähty ennenkin, eikä Kirkkonummen Sanomat ole välttämättä erityisen luotettava lähde...

Hyvältä näyttää silti. Runko on viimekautinen ja hyvä niin, sillä se todisti viime kaudella pystyvänsä pelaamaan hyvää Mestiskiekkoa. Pakkiosasto kestää vertailun minkä tahansa muun (okei, ehkei KalPan) Mestis-jengin vastaavan kanssa, ja hyökkäyskin on yhden kauden kokeneempi.

IFK jatkaa viime kaudella alkanutta yhteistyötä, mikä saattaa poikia vielä pari mukavaa bonusta ennen kauden alkua, tosin vain väliaikaisesti. Joku kolmikosta Hannu Pikkarainen, Mikko Kurvinen ja Ville Varakas saattaa tulla vahvistamaan puolustusta edustusjoukkueesta, IFK:n A:sta on tyrkyllä ainakin Juha Uotila, jolle saatetaan hakea kokemusta miesten peleistä.

Pääkaupunkiseudun liigahyökkääjiä kierrätetään Mestiksessä vähemmän, mutta NHL-vahvistukset saattavat sotkea tätäkin soppaa. Sekä IFK:n edustuksesta (esim. Eetu Holma, Jermu Porthen) että Bluesin edustuksesta saattaa löytyy potentiaalisia Kirkkonummen-matkaajia.

Ja...
mahdollisuus saada kokenut liigavahti Salamoiden byyria vartioimaan näyttää aika mukavalta tällä kaudella...! ;)
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti jaetski
Silmäni näkivät tuolla pelaajan, Timo Pieninkeroinen (HIFK A). Tietääkö kukaan onko tässä Pasi Pieninkeroisen veli? Vielä pakkia pelaa, jos saman tapaiset taidot kun Pinkellä niin aika mielenkiintoiseksi menee katso mitä hän saa aikaan.

Sukulaisuudesta en mene sanomaan, mutta se Pieninkeroinen, joka IFK:n A:ssa viime kaudella pelasi, oli kyllä hyökkääjä.
http://www.hifkjrs.com/cgi-bin/jrs/2003persondata.cgi?jengi=2003asm&numero=22
 
Suosikkijoukkue
Hifk, Jokerit, Roosters, Philadelphia Flyers, Dall
Viestin lähetti tant gredulin
Sukulaisuudesta en mene sanomaan, mutta se Pieninkeroinen, joka IFK:n A:ssa viime kaudella pelasi, oli kyllä hyökkääjä.

Veljeksiä taitavat muistaakseni olla. Timo on Hifk:n kasvatti, joka on taidettu siirtää puolustajaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös