Saksa jalkapallon MM-kisoissa 2006

  • 7 421
  • 68

Pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tosiaan, kolme joukkuetta voi vielä päätyä kuuteen pisteeseen mikä olisi aika häijyä kun nykyään se kolmas putoaa. USAssa '94 oli kaksikin lohkoa tällä pistejakaumalla mutta silloin ei ollut samanlaista putoamisvaaraa.

Puolan mahdollisuudet taas ovat siinä että Ecuador ei saa enää pistettäkään. Maalieroa sopisi tosin parantaa roimasti.

EDIT: Vaikka käytettäisiinkin keskinäisiä otteluja ensin, et voi tässä vaiheessa sanoa ketkä jatkavat sillä verrattavia joukkueita on kolme, jotka olisivat pelanneet ristiin. Eli tuossakin tapauksessa olisi pelit ensin pelattava ennen kuin voit sanoa varmuudella ketkä jatkavat.
 
Viimeksi muokattu:

Carsten

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaivanto kirjoitti:
Maaliero ratkaisee ensin.

Oikeassa olet, tarkistin säännöistä. Muistaakseni jossain YLE:n teksti-tv:ssä oli viime MM-kisojen aikaan joku taulukko, jossa tämä selvitettiin niin kuin äsken luulin. Ehkä siinä oli virhe tai säännöt ovat muuttuneet?
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Myös viime MM-kisoissa ratkaisi ensin maaliero. Sekoitat ehkä EM-kisoihin, joissa ratkaisee ensin keskinäinen ottelu.


(ja tosiaan, vaikka keskinäinen ottelu ratkaisisi ensin, niin Saksa ei vielä olisi jatkopaikkaansa varmistanut)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jotenkin oli pettyneet tunnelmat kisastudiossa, vaikka pitkin hampain myönsivätkin Saksan ansainneen voiton... Lahm pelasi jälleen loistavan pelin. Ballack pelasi tosiaankin totuttua alempana, mutta erinomaisesti. Ilo oli katsella, kun pallon kanssa ei tuntunut olevan koskaan kiirettä, eikä kovin moni syöttö väärään osoitteeseenkaan mennyt. Odonkor levensi kyllä Saksan pelaamista huomattavasti. Vikaan matsiin kannattaakin ehkä lähteä kokeilemalla miten tuo ryhmitys pärjäisi jo avauksessa. Friedrich siis penkillä.

Kuusela ei kyllä kehunut turhaan Jeleniä, oli selvästi Puolan paras ja piristi jo kentälle päästyään siinä avauspelissäkin.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
scholl kirjoitti:
Tilanteet syntyvät siksi, koska Saksa pelaa liian suurilla etäisyyksillä. Hyökkäyksessä voit levittää, mutta puolustus pitää olla paljon kompaktimpi. Kun menetetään pallo hyökkäyksessä, pitää puolustuksen olla ryhmittyneenä niin, ettei vastustaja pääse sekunnissa hyvään tilanteeseen.

Pointti oli siinä, että Friedrich on päässyt mediassa aivan liian vähällä toppariparin - joka pelasi tänään(kin) vähintään kohtuullisesti - kustannuksella.

scholl kirjoitti:
Se, että tuomari teki virheitä ja hyväksyi paitsiomaaleja, on tässä asiassa täysin sivuseikka.

Okei.


Niin paljon kuin joukkuepeleissä nyt voidaan ansaituista voitoista puhua, vähintään ansaittu voitto. Koko joukkue teki valtavasti töitä, mutta vaaralliseen paikkaan sattui ilta, jolloin pallo ei kerta kaikkiaan tuntunut suostuvan menemään mistään sisään. Yksilöistä Lahm oli taas erinomainen. Ballack pelasi selvästi alempana kuin yleensä, mikä auttoi puolustussuuntaan; Puolan selvät selvät maalipaikat olivat minimissä. Toisaalta kapteenin pelissä näytti heijastuvan myös pelaamattomuus. Ecuadoria vastaan päästään pelaamaan ilman isompia paineita, joten ainakin täysterveen Ballackin sisäänajamiseen saadaan vielä yksi tilaisuus ennen pudotuspelejä (toiseen varoitukseen ei liene kuitenkaan tarvetta eikä varsinkaan varaa).


Kuten Everton mainitsi, kahden ensimmäisen pelin perusteella Klinsmann saattaa vakavasti harkita Friedrichin pudottamista avauksesta ja Schneiderin siirtämistä hänen paikalleen Odonkorin vipeltäessä keskikentän laidalla jo ensi vihellyksestä lähtien.



Ranger
 

snumi

Jäsen
Saksan peli jatkossa

Puolustuksen keskustaan ei ole paljoa vaihtoehtoja. Nyt on suunniteltu että Metzelder on puolustuksen johtaja ja Mertesacker tuo pituudellaan pääpelivoimaa ja katkomista, vaikka ei ole nopea. Vaihtoehdot ovat Huth, jolla ei ole pelikokemusta kun oli kovin kilpaillussa Chelsean tiimissä ja Novotny joka oli pitkään loukkaantuneena, ilmeisesti yli puoli vuotta.

Puolustuksen vasen on hoidossa, vaikka Lahm oli loukkaantuneena juuri ennen kisoja, pelaa pirteästi. Varalla on vielä energinen Marcel Jansen. Oikean laidan puolustus on pieni ongelma. Friedrich voi tietty parantaa, hän on ollut paremmassakin kunnossa.

Puolustus alkaa keskikentältä, ja siellä Ballack tullee vielä parantamaan loukkaantumisensa jälkeen. Keskikenttä on melko monipuolinen, joukkueen vahvin osa.

Hyökkäyksessä on 2 vakiomiestä, Klose on tähti joka hakee paikkoja ja osaa hyvänä päivänä viimeistellä niin päällä kuin kummalla tahansa jalalla. Podolski on triblaaja, joka pääsee paikkoihin jos vasemmalta keskikentältä tulee Schweinsteigerilta nappisyöttöjä.

Odonkor on vaihtomies juuri siksi, että hänen vahvuutensa on nopeus ja keskitykset ja niitä tarvitaan kun vastustaja on hieman väsynyt. Neuvillen taas pitää sijoittua ja viimeistellä pelin lopussa.

Maalivahdeista Lehmann on valittu siksi, että pelityyli tukee myös hyökkäystä. Kahn on aiempaa epävarmempi torjunnoissa. Hildebrand on tulevaisuuden kiipperilupaus, mutta ilman loukkaantumisia/pelikieltoja pysynee penkillä, kolmosena.
 
Viimeksi muokattu:

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
snumi kirjoitti:
Odonkor on vaihtomies juuri siksi, että hänen vahvuutensa on nopeus ja keskitykset ja niitä tarvitaan kun vastustaja on hieman väsynyt.

Totta tämäkin.

Harkinnan paikka Klinsille yhtä kaikki.


Ranger
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Olipahan hyvä peli. Tähän mennessä ehdottomasti kisojen parasta antia. Sekä Puola, että Saksa olivat ihan eri planeetalla avausotteluihinsa verrattuna ja negaatioita itselleni aiheuttavan Saksan peli oli kyllä omaan silmääni parempaa kuin pitkään, pitkään aikaan.
Näinköhän tuo sittenkin olisi kotiyleisönsä edessä varteenotettava ehdokas menemään jopa tappiin asti..

Hyvin on homma paketissa eilisen perusteella ja kun muutamat yksilöt - LAHM!, Klose ja Ballack - näyttävät olevan aika pitelemättömässä iskussa niin voipi ennustaa Saksalle varsin ruusuisia kisoja. Puolustus oli eilen erinomainen, vaikka Puola oli vastaiskuissaan vaarallinen, paljon vaarallisempi kuin Costa Rica.

Noiden paljon puhuttujen vaihtomiesten kohdalla joudun olemaan vastarannan kiiski, sillä omasta mielestäni Odonkor ei tuonut kyllä kentälle juuri mitään. Maalin pääsi syöttämään, mutta muuten aika aseeton eikä päässyt käyttämään nopeuttaan hyväksi, koska sohelsi yleensä pallon ensimmäiselle vastaantulevalle puolustajalle. Enpä osaa kuvitella kaveria kyllä aloituskokoonpanoon eilisen perusteella, siksi yksioikoisen kuvan hänestä sain.

Neuville puolestaan toi sähinää ihan kummasti kun Podolski alkoi väsyä ja vähän häipyä kuvasta. Erittäin hyviä pystyynjuoksuja ja terävää peliä. Pari kertaa intoili itsensä paitsioon, mutta vastapainoksi irtosi Puolan toppareilta pelattavaksi lähes joka kerta kun Saksa hyökkäsi, pääsi paikoille, ja tuikkasi tietenkin voittomaalin. Vähän ihmettelin valintaansa ennen kisoja, mutta ainakin eilen oli sellainen supervaihtomies, jollaista Klinsmann lienee hänestä kaavaillutkin.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Everton kirjoitti:
Eihän se sille minkään voikaan. En tiedä, olisiko Ollikaan torjunut kumpaakaan vetoa, mutta olisi ehkä komentanut alakertaa kurinalaisempaan esitykseen.

Paljonko sinä olet katsonut noita Saksan harkkapelejä? Ei Ollikaan Friedrichistä pelimiestä tee. Hän on todella pihalla siellä kentällä, joten se kumpi siellä maalissa on, ei siihen vaikuta mitenkään.
 

scholl

Jäsen
Aina välillä saa julkisuudesta lukea, että joku on parasta, mitä voi tehdä housut jalassa. No en tiedä kuinka perverssiä porukkaa suomalaiset ovat eli kuinka paljon hommia tehdään nakuna vai verrataanko asioita seksiin. Jos seksistä puhutaan niin se on niin tasapaksua suorittamista, mitä voi tehdä koska tahansa niin eihän sellainen voi millään tavalla kilpailla Saksan maalien kanssa. Siis sellainen onnellisuuden tunne, mikä eilen oli matsin jälkeen, on täysin mahdotonta saavuttaa muulla tapaa kuin juuri nimenomaan Saksan voittaessa.

Brandenburger Torilla oli ollut puoli miljoonaa ihmistä katsomassa peliä ja kuvat sieltä maalin syntyessä olivat aika mahtipontisia. Muutenkin fiilis on ollut katossa joka puolella. Harvaa näillä hetkillä harmittaa edes se, että BRD meni laittamaan puumerkkinsä paperiin, missä Oder-Neisse määriteltiin lopulliseksi rajalinjaksi. Sehän oli ehtona Wiedervereiningungille voittajavaltioiden taholta.

Tuo Nationalmannschaft näyttää aika hyvältä. 2002 tuli ikämiehillä loppuottelupaikka ja jengi oli pakko nuorentaa. Nyt on nuoria pelimiehiä tullut paljon ja parempaan suuntaan ollaan menossa. Jos tässä turnauksessa ei vielä menestystä tule niin jatkossa tulee varmasti. Harmin paikka se, että Deisler joutui jäämään loukkaantumisen takia pois ja että Mehmet Schollin palveluksia ei vaihtomiehenä tässä turnauksessa käytetty, koska hän on vetäytynyt maajoukkueesta ajat sitten. Joukkue ei ole paras mahdollinen, mutta hyvä se on. Hieman vielä arveluttaa ennen niin vahva saksalaisalue eli topparit, mutta eilen puolustuspelaaminen oli kyllä hyvää. Ja hyökkäyksessä nyt saatiin tilanteita aikaan ja vaikka tuhlaajapoikia oli vähän liikaa niin lopulta se maali putosi nätisti ennen loppuvihellystä. Ja fiilis parempi kuin murskavoitossa.

Nyt alkaa näkyä se, mitä se vaikuttaa kun siirtolaisia on ollut duunissa Saksassa 50 vuotta. Aika moni maajoukkuepelaaja on ensimmäisen tai toisen polven saksalainen ja aika moni näyttää jopa paljon vähemmän saksalaiselta kuin Michael Ballack. No oli nimi sitten mikä tahansa niin pääasia, että saksalainen taistelutahto, kunto ja voittamisen kulttuuri on sisäistetty.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Oli kyllä yllättävän hyvä matsi tämäkin. Saksalaista fudista olen itse aina jaksanut dissata, mutta täytynee ne puheet jo kuopata. Maajoukkue pelaa ihan viihdyttävää futista eikä bundesliigapelien viihdearvoa voi pahemmin haukkua. Myös Puola oli eilen hyvä ja erityisesti joukkueena tiivis paketti.

Lahm oli kyllä kentän kunkku eilen.
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mike kirjoitti:
Noiden paljon puhuttujen vaihtomiesten kohdalla joudun olemaan vastarannan kiiski, sillä omasta mielestäni Odonkor ei tuonut kyllä kentälle juuri mitään. Maalin pääsi syöttämään, mutta muuten aika aseeton eikä päässyt käyttämään nopeuttaan hyväksi, koska sohelsi yleensä pallon ensimmäiselle vastaantulevalle puolustajalle. Enpä osaa kuvitella kaveria kyllä aloituskokoonpanoon eilisen perusteella, siksi yksioikoisen kuvan hänestä sain.

Pöh, sä oot väärässä, paitsi tuon avauskokoonpanon suhteen. Sinne Odonkor ei tosiaan kuulu, mutta on vaihtomiehenä oivallinen. Eilen kaveri kohmotti kolme? kulmaa Saksalle, toi tilaa kentälle (esim. Lahmin laidalle), oli mukana Sobolewskin toiseen korttiin johtaneessa tilannetteessa (syötti Kloselle), väsytti Puolan vasemman laidan puolustuksen (Puola oli pakotettu vaihtoon) ja syötti pelin ainoan maalin. Mitä pelaajan täytyisi tehdä, että hän toisi kentälle jotain?

Hieno maajoukkuevalinta Saksan valmennukselta. Odonkor on niin erilainen, että kentälle tullessaan tuo omalle joukkueelleen yhden lisäoption hyökkäykseen ja pakottaa myös vastustajan muuttamaan pelitapaansa. Rasittavastihan se painaa laput silmillä eikä osaa juuri muuta kuin juosta kovaa, mutta sitä juoksemista kyllä on tarjolla koko rahan edestä. Ajokoira-Odonkor vastaisuudessakin irti lieasta viimeiselle 20 minuuttiselle, niin hyvä tulee...
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
zamuel kirjoitti:
Rasittavastihan se painaa laput silmillä eikä osaa juuri muuta kuin juosta kovaa, mutta sitä juoksemista kyllä on tarjolla koko rahan edestä. Ajokoira-Odonkor vastaisuudessakin irti lieasta viimeiselle 20 minuuttiselle, niin hyvä tulee...

No lähinnä tätä yksioikoisuutta meinasin kun sanoin että hyvin vaikeaa on kaveri nähdä avauksen miehenä. Lopussa juoksemaan väsyneitä pakkeja vastaan, mutta enemmän olisin odottanut noin nopealta kaverilta siinä hommassa.
Aika hampaaton 1-1 tilanteissa, eikä itseasiassa mielestäni pistänyt sitä oman puolensa laitapakkia lainkaan niin koville kun olisi odottanut, koska ei haastanut pallo jalassa häntä juuri ollenkaan. En näkisi Puolan vaihtojenkaan johtuneen Odonkorista, vaan Sobolevskin ulosajosta joka pakotti heidät ryhmittämään miehistönsä uudelleen, sekä Neuvillesta, joka sai kentälle tultuaan järjestettyä Klosen kanssa aikamoisen kaaoksen Puolan keskuspuolustukseen.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Saksalla on sitten kovat paineet lohkon päätösottelussa Ecuadoria vastaan. Ecuador tänään voitettuaan Costa Rican maalein 3-0 on maalisuhteella ykkönen jos peli päättyisi tasan ja Saksa tuskin haluaa jäädä kakkoseksi lohkossa, koska silloin todennäköinen ensimmäisen kierroksen vastus olisi Englanti, vaikka ei Ruotsikaan mikään helppo vastus ole, mutta uskoisin olevan kuitenkin mieluisampi. Itse toki toivon, että Saksa jäisi lohkon kakkoseksi ja saataisiin heti ensimmäiselle kierrokselle niinkin hieno vastakkainasettelu kuin Saksa-Englanti. Saksalla on Ecuadorin kanssa vielä kova työ.
 

snumi

Jäsen
Odonkor

Minusta hän kuuluu vaihtomieheksi. Hän ei ole pelannut Saksan maajoukkueessa yhtään peliä ennen MM-kisoja. Se tosin ei riitä syyksi. Hän on pelitavaltaan sprintteri eli pyrähtelijä, ja tuskin jaksaisi samaa esim yhtä erää täydellä teholla.

Hän ON nopea, ja se on etu pelin lopussa kun vastustaja on väsynyt. Odonkor on kellottanut nurmikentällä nappikset jalassa 100m aikaan 10,9. Maailman nopein jalkapalloilija, ton alle tuskin kukaan pääsee, vai onko ehdokkaita? Hänen lempinimensä seurassaan (Borussia Dortmund) on "Ben Johnson".

Mutta nopeus EI ole ainoa taito. Hän osaa myös keskittää. Viime kaudella Bundesligassa hänelle tilastoitiin eniten keskityksiä koko sarjassa. Pelin lopussa pakit on väsyneitä eikä jaksa olla niin hyökkääjän iholla. Silloin tarvitaan vikkelä kaveri joka hankkii kulman tai keskityksen. Kaverin tehtävä on siis tuoda pelin loppuun vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Saksalla on pääpelivoimaa.
 
Viimeksi muokattu:

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Mielenkiintoisena lisäinfona Odonkoriin se, että mieshän oli viisitoistavuotiaana lähellä halvaantua. Ajoi fillarilla pahan mällin ja joutui viettämään pitkään sairaalassa ja lääkärit epäilivät, että ura on sitten siinä. Ei siitä mitään futaria tule ja se pyörätuolikaan ei kaukana ollut. Siitä Saksan maajoukkueeseen oli pitkä matka.

Dortmundissa on muuten pitkään tiedostettu Davidin kyvyt. Äiti ei mielellään päästänyt poikaa aikoinaan Dortmundiin, sillä sinne oli pitkä matka ja Davidin piti kulkea junalla ja äiti pelkäsi, että odotelleessan junaa David saattaisi joutua skinheadien uhriksi. Dortmund tahtoi miehen niin kovasti, että hänet haettiin kotoa ja vietiin treenien päätteeksi kotiin. Nyt mies on sitten maajoukkueessa, allekirjoitti sopparin vuoteen 2008 Dortmundin kanssa, joten kait se on sitten kannattanut.
 

zelios

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Bayern München
avatar kirjoitti:
Saksalla on sitten kovat paineet lohkon päätösottelussa Ecuadoria vastaan. Ecuador tänään voitettuaan Costa Rican maalein 3-0 on maalisuhteella ykkönen jos peli päättyisi tasan ja Saksa tuskin haluaa jäädä kakkoseksi lohkossa, koska silloin todennäköinen ensimmäisen kierroksen vastus olisi Englanti, vaikka ei Ruotsikaan mikään helppo vastus ole, mutta uskoisin olevan kuitenkin mieluisampi. Itse toki toivon, että Saksa jäisi lohkon kakkoseksi ja saataisiin heti ensimmäiselle kierrokselle niinkin hieno vastakkainasettelu kuin Saksa-Englanti. Saksalla on Ecuadorin kanssa vielä kova työ.

Sitä nyt ei vielä tiedä kukaan kuka b-lohkon voittaa. En usko, että "ekvaattorit" pystyvät laittamaan kampoihin saksalaisille ekaa puolikasta pidempään. Ruotsi olisi ehkä helpompi, sen peli tuntuu edelleenkin olevan aika sekaisin. Tosin kaikki on voitettava alkusarjan jälkeen. Onkos jollain tietoa tästä Mike Hanken pelikiellosta, mistä se on tullut ja koska päättyy?
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
zelios kirjoitti:
Sitä nyt ei vielä tiedä kukaan kuka b-lohkon voittaa. En usko, että "ekvaattorit" pystyvät laittamaan kampoihin saksalaisille ekaa puolikasta pidempään. Ruotsi olisi ehkä helpompi, sen peli tuntuu edelleenkin olevan aika sekaisin. Tosin kaikki on voitettava alkusarjan jälkeen. Onkos jollain tietoa tästä Mike Hanken pelikiellosta, mistä se on tullut ja koska päättyy?

Mike ajettiin Confederations Cupin pronssiottelussa Meksikoa vastaan suoralla punaisella ulos, joten siitä se on tullut. Tästä seurauksena kahden ottelun pelikielto, joka koskee virallisia otteluita. Eli alkulohkon viimeisessä pelissä hän on pelikelpoinen.

Hanken mukaanottohan herätti juuri tuon pelikiellon vuoksi hieman keskustelua Saksassa. Mitä järkeä ottaa pelaajaa, kuka on kuitenkin pelikelpoinen vasta alkulohkon vikassa matsissa. Toisaalta tuo hyökkäysmateriaalin laatu ei ole Saksassa kovin leveä, joten ihan jees, että Klinsi hänet valitsi.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
avatar kirjoitti:
Saksalla on sitten kovat paineet lohkon päätösottelussa Ecuadoria vastaan.

Mitkä v*tun paineet?? Voitto tulee. Luvassa ei ole ehkä kaunista sambaa/tangoa/valssia vaan runttaus from 5 yard line.
Sakemannit ottaa lohkovoiton perussuorituksella.
 

NorthenAxe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, DFB, LFc, TML, FC Bayern, RoPs
Rosoh kirjoitti:
Mitkä v*tun paineet?? Voitto tulee. Luvassa ei ole ehkä kaunista sambaa/tangoa/valssia vaan runttaus from 5 yard line.
Sakemannit ottaa lohkovoiton perussuorituksella.

Voiko tuota paremmin sanoa? Jurgen otti Bastin pois kun alkoi tuo samba nappaamaan aivan liikaa Saksalaiseen makuun. :-). Hitto että nautin tuossa Puola pelissä, kun seiskakympin kohdalla pantiin nätti peli narikkaan ja runtattiin voitto kotiin.

NA
 
snumi kirjoitti:
Hän ON nopea, ja se on etu pelin lopussa kun vastustaja on väsynyt. Odonkor on kellottanut nurmikentällä nappikset jalassa 100m aikaan 10,9. Maailman nopein jalkapalloilija, ton alle tuskin kukaan pääsee, vai onko ehdokkaita? Hänen lempinimensä seurassaan (Borussia Dortmund) on "Ben Johnson".

.

Tanskan Dennis Rommedahl on juossut nappikset jalassa satasen 10,2. Taitaa olla nopeimpia valkoisia tällä planeetalla.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
hammer lynx kirjoitti:
Tanskan Dennis Rommedahl on juossut nappikset jalassa satasen 10,2. Taitaa olla nopeimpia valkoisia tällä planeetalla.

Tämä on jo niin hyvää legendaa ettei mitään rajaa. Tai sitten pikajuoksijoiden olisi syytä lopettaa lajiharjoittelu ja alkaa pelaamaan fudista.
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Kuvernööri kirjoitti:
Tämä on jo niin hyvää legendaa ettei mitään rajaa. Tai sitten pikajuoksijoiden olisi syytä lopettaa lajiharjoittelu ja alkaa pelaamaan fudista.
Kuullostaa tosiaan aika uskomattomalta, tai sitten tämä satanen on juostu lentävällä lähdöllä. Jos juoksee nappikset jalassa 10,2 niin eiköhän siitä pienellä treenauksella ja piikkareilla saa 0,5 sekuntia pois ja pistetään Gatlina päihin 6-0.
 

Jusa #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rossiya
hammer lynx kirjoitti:
Tanskan Dennis Rommedahl on juossut nappikset jalassa satasen 10,2. Taitaa olla nopeimpia valkoisia tällä planeetalla.

Rommedahlina vaihtaisin lajia...:-)

Kaverihan vetää satasen telineistä, piikkareilla ja pienellä treenillä tosiaan tuonne 9,5 paikkeille. Alkaa jenkitkin kalpenee.
 

Carsten

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Metzelder

Metzelderillä on polvi vääntynyt treeneissä. Ei ilmeisesti mitään hirveän vakavaa, mutta jättänee seuraavan matsin väliin. Harmi, sillä puolustus oli Puolaa vastaan hyvässä mallissa. Toisaalta Metzelderillä on kortti alla, joten on tässä jotain positiivistakin.

Mielestäni Saksan ykköstoppari, jonka Huth ilmeisesti yrittää korvata. Mikäli näin on, kuullaan varmasti tunnelmaa nostavaa "Huth! Huth!"-huutoa ja vastustaja vapisee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös