Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Sakari Salminen – meidän poika

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jäässä, 11.11.2017 klo 10.20.

 1. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  .
  Lainaus:
  Olenkohan ihan kuutamolla, jos heitän tuon säästetyn summan perusteella Salmisen kausipalkan arvioksi noin 200 000. Oletan tuon 100 k.n sisältävän palkan sivukuluineen. En tiedä onko jääkiekossa samanlaiset sivukulut kuin normi duunarilla, mutta sen perusteella teen arvion. Eli n 1/3 kauden palkka noin 65k x 1,6=104k.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jonnekin 250-280ke luokille Ässien kokonaiskulut hänen kohdallaan varmaan asettuu, tiedä sitten rahastoiko Sakke itse palkastaan. Oli miten oli, niin varmasti kyseessä oli Ässien kallispalkkaisin mies ja aiheesta saikin rahansa koska oli myös tehokkain pelaaja.
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Salminen avasi heti pistetilinsä (syöttöpiste Santalan maaliin) IFK:ssa. Ei tosin auttanut joukkuettaan pisteille. Peliaikaa tuli 16.23min
   
 4. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kyllä Salminen tuossa porukassa hakkaa varmaan huimat pisteet, siellä on käsiä ja jalkoja ihan riittävästi. Kunhan tulee takaisin ja ensi kaudella voittavaan jengiin.
   
 5. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  SK:n haastattelun lehdestä kun aamulla luki niin sanoisin, että Sakke pelaa ensi kaudella ulkomailla.
   
 6. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Se riippuu loppukaudesta. Jos ei kulje, turha haaveilla. Ässille olisi tietty iso apu, mutta toivotaan kuitenkin menestystä, ei meillä liikaa noita ole.
   
 7. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Toki tämä oli selvää pitkän paluusopimuksen ja 2019-20 ulkomaan-pykälän julkistuksen yhdeydessä. One more year vai no more year.
   
 8. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin ylivoimaisesti paras jääkiekkoseura
  Lainaus:
  Hyökkäsit täysin asiallisen mielipiteeni kimppuun sen verran asiattomasti, etten voinut olla uistelematta. Ja hyvinhän näytti Rapala maistuvan, kun oikein paatoksella lähdit vastailemaan täyteen kusetukseen.
  Ymmärrän, ettet ole kanssani asiasta samaa mieltä. Minäkään en ole sinun kanssasi samaa mieltä, mutta en silti väittäisi sinun olevan tyhmä tai pyrkisi vähättelemään ymmärrystäsi.

  Lainaus:
  Ja tässä vielä toinen kala samaan uistimeen.

  Pitäisi siis aina muistaa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Minun mielipiteeni on se, että pelaajia ei saisi myydä kesken kauden. Ymmärrän täysin syyt, miksi niin on tehty ja tullaan tekemään, mutta en hyväksy tällaista toimintaa.

  Mikäli luet Ässät -osiota hieman tarkemmin, löydät myös muita saman mielipiteen kannattajia.
   
 9. Offensiveside Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, La Vecchia Signora
  Niin urheiluromanttista kuin se olisikin jos liiga olisi avoin ja näitä tyhjennyksiä ei tapahtuisi, mutta kun ei ole niin tapahtuu ja se on ainut järkevä ratkaisu jos seuralla vähänkään nyörejä kiristää, se voi tuntua kausarilaisten nilkkoihin kusemiselta yms.. mutta jos sillä turvataan ensi kautta ja auttaa joukkueen rakennuksessa niin nämä YT-neuvottelut on oikea ratkaisu ja pian aukeaa muidenkin karkkikaupat. Tämä liiga pyörii niin hiluilla että nämä säästöt on jokaisen jengin 'pelastus'.. Ellei seuralla sattumoisin ole jonkun sortin talouden tasapainoittajaa taustalla ja niitä nyt vain sattuu olemaan vain parilla seuralla. Eteenpäin te erikoisen viehättävän heimon jäsenet ja ensi kaudella uusi startti ja inan paremmin kasattu ja valmennettu poppoo!
   
  Kärmes1 ja Oto Hascak tykkäävät tästä.
 10. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joopa joo. Huono yritys kääntää nillityksesi jälkeinen hassuttelusi kusetukseksi. Sen verran heikkoa on ollut teikäläisen argumentointi tällä palstalla, ettei mene läpi. Kaikilla on oikeus mielipiteeseen, mutta jos heittäytyy tahallaan hölmöksi niin saa olla valmis ottamaan vastaan palautteen. Kuten siinä kirjoitin
  "Ymmärtääkseen viestistäni esiintuomasi kohdat tahattomasti väärin on oltava joko lukutaidoton tai tyhmä." Jos taas tahallasi ymmärrät asiat väärin ja kirjoittelet tuon kaltaisia lapellisia hassutteluvastauksia niin sillä ole mitään tekemistä asiallisen keskustelun kanssa.

  Suosittelen lämpimästi laittamaan asioita perspektiiviin ja pohtimaan onko suhteellisuuden tajusi kunnossa jos "ymmärrät, mutta et hyväksy". Ihan mielenkiinnosta: Miten voit olla hyväksymättä asian jos kuitenkin ymmärrät, että talouden pelastamiseksi pitää päästä eroon kalliista pelaajista kun loppukauden pelit ovat merkityksettömiä? Kuten kirjoitin niin ei joukkue lopeta pelaamista, mistä oikein oiva esimerkki oli eilinen 3p voitto Ilveksestä. Mikä siinä on väärin? Miten kusetetaan? Nämä kirjoituksesi vastikkeettomasta hyödystä ovat täyttä paskaa. Ei Sakke ole ainoa kaveri, jolle tuolla maksetaan palkkaa. Paljonko se sinun kausikorttisi maksoi? 109? 119? vai enemmän? "Vastikkeetonta hyötyä" alle 4€/matsi. Oikeasti tuolla hinnalla ei voi odottaa kuin korkeintaan Suomi-Sarjan tai A-junnutason ottelukokemuksia. Onhan se selvää, että jos lippuhinnoista annetaan niin jostain on otettava ja tämä on yksi toimenpide tällaisessa vaiheessa kautta.

  Loppuun vielä on kysyttävä, että kun et hyväksy tähtien pois myymistä niin hyväksytkö mieluummin sen, että pelataan sarja loppuun samalla kokoonpanolla ja otetaan taas turskaa satoja tuhansia ja rakennetaan ensi kauden joukkuetta esim. 1milj.€ budjetilla vaikka realistiset mahdollisuudet pleijaripaikkaan ovatkin menneet? Mitä silloin luulet saavasi rahoillasi? Toisaalta jos tästä vielä noustaisi sääleihin(vastoin kaikkia todennäköisyyksiä) niin eikö se todella olisi sen arvoista, että on yksi tai useampi tähti vähemmän mutta koko joukkueen panos on selvästi parempi? Vai maksoitko kausarin vaan nähdäksesi Sakken pelaavan?

  Ketjun aiheeseen vielä sen verran, että Sakke saa tässä hienon mahdollisuuden, jonka luulisi motivoivan ja nostavan arvostusta myös Ässien organisaatiota kohtaan, Toisaalta Sakken lausunto herättää minussa toivon kipinän, että tuleva valmentaja voisi ollakin Selin.
   
 11. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Kyllä ainakin itse hyväksyn sen että tässä tilanteessa - taloudellisessa ja urheilullisessa - pistetään ulos kavereita joista saadaan rahaa ja jotka eivät muutoinkaan todennäköisimmin kuulu ensi kauden suunnitelmiin. Mutta tilalle pitäisi saada edes vähän varmempia kortteja kuin tämä Kulmala. Toki hän voi osoittautua pelimieheksi, mutta Ässille siitä ei ole mitään iloa jos ja kun oikeudet omistaa edelleen HIFK. Turhakkeita voisi ulostaa enemmänkin ja esim. Juusela <-> Nickerson vaihto voisi olla kaikkien kannalta ihan hyvä ratkaisu.
   
 12. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin ylivoimaisesti paras jääkiekkoseura
  Lainaus:
  Kannattaisi varmaan laskea kierroksia ja miettiä, ennen kuin allat kirjoitella näitä kilometrien mittaisia sepustuksia. Oli aika mautonta, että keskityit lähinnä osoittamaan toisen kirjoittajan tyhmäksi, koska tämä omasta mielipiteestäsi poiketen sanoo, että hän ymmärtää, mutta ei hyväksy.

  Ymmärtäminen ja hyväksyminen eivät ole toisiaan poissulkevia. Eikä niiden järjestys määritä lopputulosta. Asian voi myös hyväksyä ymmärtämättä sitä.

  Sanoin jo aiemmin, että minä en suinkaan ole täällä ainut, joka ajattelee samalla tavalla. Varsin osuvasti myös Salminen itse osittain jakaa mielipiteeni viime perjantain 11.1.2019 paikallislehdessä. Ei tietysti sitä osaa kirjoituksestani, jossa hieman provosoivasti käytin sanaa petos. Näin jälkikäteen ajatellen olisi ehkä ollut parempi käyttää lievempää ilmausta, kuten "huijaus".

  Tämän asian käsittely osaltani päättyy tähän. Salmiselle toivotan hyvää loppukautta Helsingissä ja sinulle tietysti antoisan jännittäviä hetkiä Isomäen katsomossa, seuratessasi Ässien voittoisaa kulkua.
   
  Spede ja Avuton tunari tykkäävät tästä.
 13. Pataatti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata, rispektit Saipalle
  Lainaus:
  Kertokaa nyt minulle aasille, kun en mitenkään ymmärrä? Miksi se olisi Padan kannalta hyvä ratkaisu saada 34 vuotias hidas ja kankea jo kertaalleen lopettanut gooni takaisin? Tuleeko 2000 ihmistä halliin, vai mihin nämä yli 10 v. takaiset haavekuvat perustuvat.
   
  aceman81 ja Offensiveside tykkäävät tästä.
 14. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Varmaan sitä toivotaan, että otteluissa olisi edes jotain katsomista tai odotuksia sirkushuveista. Nyt ainoa mitä hallissa tapahtuu on Ässien puolustussumppu ja lopulta otetaan turpaan. Kuka sellaista jaksaa katsoa? Kun mitään muuta et voi odottaa tuolta joukkueelta.

  Kyllä varsinkin täällä on aina satunnaiskatsojia, jotka tulee mielenkiintoisia persoonia katsomaan kotijoukkueelta. Se että saataisiin lähestulkoon ilmainen jannu ja 400 katsojaa lisää pariinkin peliin, tuottaa jo jotain positiivista kassavirtaa. Gratton tai Nickerson eivät maksa noin niinkuin mitään, varsinkaan kun kautta on pari kk jäljellä. He voisivat tosin tuoda satunnaiskatsojia edes vähän hallille.

  Mutta tietysti makunsa kullakin. Jollekin kelpaa mielummin se, että kotipelissä ei tapahdu yhtään mitään, halli on hiljaa ja lopulta otetaan käkättimeen.
   
  Badgers, Jysky #13 & Kärmes1 tykkäävät tästä.
 15. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tämä keskustelu tulisi siirtää tuonne joukkueen rakennus ketjuun. Kommentoin tähän kuitenkin nopeasti:

  Lainaus:
  Nimenomaan kuten @Karhunkulta tuossa mainitsi tämänkaltaiset temput on niitä, millä olisi edes pieni toive saada väkeä hallille juomaan kaljaa ja mölyämään. Töhölampi ja Salamela TuToa vahvistamaan ja meille loppukaudeksi NickersSonni ja kaveriksi vaikka Mikke Levo tai sitten voitaisi katsastaa tulevaisuutta ajatellen esim. Timi Lehti, että tekeekö liigassa mitään.
   
 16. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Sakke tiputettu kolmosketjuun Hifk-Kalpa peliin.
   
 17. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Eipä noilla ketjukavereilla paljon pistepörssin voitosta taistella. Atu varmaan kokeilee luonteenlujuutta.
   
 18. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Porin ulkopuolella näköjään huomataan Saken oikea paikka. Tietysti meillä ei ole rahaa täällä hommata kahta ketjua eteen...
   
 19. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  No sieltähän se tuli, totta kai Saken oikea paikka on ilman muuta Ilmari Pitkäsen takana.. eiköhän tuossa nyt lähinnä yritetä vain jakaa tehoja moneen ketjuun, sillä totta puhuen HIFK:n laituriosasto ei kuitenkaan edes ole ihan mikään superhäikäisevä. Mutta tottahan se tässä tilanteessa on, että lievästi ilmaistuna Sakke tuossa ketjussa yksin jää
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ylivoimalla varmaan pääsee nakuttamaan tehoja. Luulisi, että se syöttöpiste tai pari irtoaa pelissä kuin pelissä
   
 21. SlamDunk71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niin lähinnä pointtini oli että menestystä haluavassa joukkueessa Sakke on kolmos ketjun erikoismies. Totta myös se että eri jamppoja kuin Åsten itsekkin kaveriksi laittaisin mutta muuten paikka oikea.
   
 22. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Siellä on vaan lyöty kaksi Ässäkasvattia samaan ketjuun. Keskelle sitten vanha pelikaveri Kuopiosta.
   
 23. TurosHeavyMetal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  Näköjään :D
   
 24. Referee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tässä katsellessani HIFK-Kalpa peliä, niin ei noiden ketjukavereiden (Terry And ja Jasse Ikonen) kanssa taistella kyllä pistepörssin voitosta. Nytkin toisen erän lopussa joutui tuomaan itse kiekon omasta päästä toiseen ja kumpikaan ketjukaveri ei lähimailla hyökkäyspäässä. No, veto pakin jaloista.

  Ihmettelin hiukan tätä Salmisen HIFK siirtoa heti sen kuultuani, koska en nähnyt Selinin porukassa ja taktiikalla sopivaa paikkaa/roolia Salmiselle. Kärpät, Tappara ja Lukko (Keräsen ja Ilomäen rinnalle) olisin nähnyt loogisempana vaihtoehtona. Lukko tosin saattoi olla Salmiselle punainen vaate. Pelaajanhan ei tarvitse siirtyä Suomessa toiseen seuraan ellei itse halua (kyllä tiedän, että samalla talousalueella voi siirtyä ilman suostumusta). Luulisi Salmisen olleen halunnut keskustella roolista Selinin kanssa ja jos suostui kolmos ketjun laituriksi, niin ihmettelen...
   
 25. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Vilkaisu peliin vs KalPa. 1-1 55 min.

  Tekee yksilösuorituksella/harhautuksella hyökkäyssinisen yli tilanteen, josta olis voinut jatkotilanteineen helähtää. Peli kääntyy omiin, puolustaa laiturin paikalla pakkia. Nippa, nappa riittää maltti/taito pelata pakki pois ettei juokse/huido itseään ulos. Vaihdon päätteeksi kuitenkin riistää kiekon ja syöksyy pystyyn. Taustalta nousee vaihdosta sisään tullut kaveri, muttei tällä kertaa rekisteröi vaan kuskaa kiekon toiseen päätyyn, turvallisesti laitasumppuun.

  En tässä vaiheessa olis erityisen huolissani. IFK haluaa menestyä, Salminen haluaa menestyä. Loksahtaa kyllä paikoilleen.