anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Sorry, katsoin väärin. Sitten se tarkoittaa että Koho - Oksanen - Saari kolmikosta joku oli palaamassa kehiin muttei pystynytkään.


Tai sitten puhui aikaisemmasta päivästä.

Edit: katsoin uusiksi ja eilisestä pelistähän siinä puhuttiin
 
Viimeksi muokattu:

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Micke Saari (Kausi ohi)
Santeri Airola (4-5 viikkoa)
Emil Oksanen (2-3 viikkoa)
Elmeri Kaksonen (päivä kerrallaan)
Ville Koho (päivä kerrallaan)
Santeri Virtanen (tutkimukset kesken)

Vainio ei siis loukkaantuneiden listalta löydy, hyvä näin. Toki muuten huono juttu tämä lista. Kohoa ja Kaksosta voidaan toisaalta saada suhteellisen piankin takaisin.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
En tiedä kyllä pitäiskö itkeä vai nauraa. Ei kyllä ole koskaan tainnut näin murhaavaa starttia olla?
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Lisätään Nikko listan jatkoksi. Siirtynyt Liigan sivulla punaisen ristin palkkalistoille.

Ihan helvetin surullista touhua. Karvan vajaa neljännes vempassa.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Löytyykö paikalta ketään jolla on ymmärrystä siitä miten pelaajat voisivat pysyä terveempinä? Tottakai noita asioita mietitään SaiPassa tosissaan, mutta tähän mennessä se ei ole tuottanut toivottua tulosta. Esimerkiksi Tapparassa ja Kärpissä pelaajat pysyvät yleisesti ottaen aika terveinä. Mistä tämä johtuu? Myös Jukureissa pelaajat ovat pysyneet yllättävän terveinä. Ei kai se mitään sattumaa ole.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Ensimmäisenä tulee mieleen, että materiaali on sellainen, että on joka päivä vedettävä äärirajoilla jos meinataan pärjätä. Ja sitten ei paikat kestä. Mutta samahan se on muillakin pienillä joukkueilla, ei voi olla ainut syy. Tolkuttoman huono tuuri?
 
Hakali!

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan loukkaantumiset ovat tällä kaudella syntyneet aika pitkälti harjoituksissa. Silloin kun treenataan kovaa voi myös sattua kovaa, sukkasillaan ei tässä hommassa kehity mihinkään. Esimerkiksi Saari loukkaantui kamppailuharjoituksissa. Joskus loukkaantumiset voivat johtua ihan yksinkertaisesti siitä, että ei lämmitellä tarpeeksi ja sitten joku lihas venähtää jossain kovassa tilanteessa. Esim. Joskus kun valkku antaa pitkään ohjeita ja käy läpi taktiikkaa treeneissä, niin sitten kun valkun kertomaa kuviota kokeillaan käytännössä, niin ohjeiden annon aikana kylmäksi päässeet lihakset eivät olekaan valmiina vaan siinä kovassa harjoittelutilanteessa tapahtuu venähdys. En sano että SaiPassa olisi tätä ongelmaa, mutta joskus tämä on ihan oikea ongelma kun valkut tykkäävät hioa kuviota pitkään ja sitten pelaajat pääsevät sen aikana kylmettymään liikaa. SaiPalla on ollut nyt vaan huonoa tuuria, toivottavasti loukkaantumiset alkaisivat syksyn mittaan helpottamaan.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalla on siis kaksi ketjulllista hyökkääjiä saikulla: Kaksonen, Koho, Nikko, Oksanen, Saari ja Virtanen. Näistä Kaksonen ei ole vielä pelannut ensimmäistäkään Liiga-ottelua, ja Saaren kausi on paketissa.

Sairastuvan täyttymisen seurauksena SaiPan kokoonpanossa oli eilen yhden ketjun verran nimiä, jotka eivät kuuluneet SaiPan Liiga-miehistöön kauden alkaessa: Leivo, Kiiskinen ja Ojantakanen. Ensiviikolla Ojantakanen pääsee toivottavasti palaamaan A-junnuihin, kun Salituro aloittaa ja sairastuvaltakin saataneen apuja.

On tämä aikamoista. En tiedä kuinka paljon voidaan luottaa Liigan sivujen pelaajatilastojen merkintöihin, mutta niiden mukaan kaikissa Liiga-joukkueissa olisi loukkaantuneena yhteensä seitsemän hyökkäääjää. Kaksi Porin Ässistä, ja viisi SaiPasta. Kaksonen ei näy tilastoissa, koska ei ole pelannut ensimmäistäkään Liiga-ottelua tällä kaudella.
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

Denisovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Päivitetty tilanne poissaolijoista SaiPan sivuilta:
Loukkaantumistilanne 30.9.2019
Kapteeni Elmeri Kaksonen on palannut joukkueen normaaliin vahvuuteen.

Ville Koho (päivä kerrallaan)
Emil Oksanen (1-2 viikkoa)
Santeri Airola (3-4 viikkoa)
Santeri Virtanen (3-4 viikkoa)
Joni Nikko (tutkimukset ovat kesken)
Micke Saari (Kausi 2019-2020 on Micke Saaren osalta ohi loukkaantumisen vuoksi)
 

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vai olisiko vaan käynyt jalka painamaan puolen tunnin putkeen pelaamisen jälkeen.
Tai sitten jokin paikka vääntyi, kun jäi ainakin kerran kasan alimmaiseksi jyppiläisten alistaessa. Joka tapauksessa Villeltä oiva ele luopua kipparoinnista, kun pelit alkavat olla järestään aikamoista vääntöä. Ikämiehet joutuu koville, jos pelaavat edes puolet matseista.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
Kellään tietoa miksei Seppälä pelaa? Ei ole loukkilistalla ja menisi heittämällä Riikolan tilalle...
 
"Vituttaa, vituttaa niin saatanasti, sama laulu ku eile." -Tero Lehterä 1.2.2020

Ferris

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Washington Capitals
Kellään tietoa miksei Seppälä pelaa? Ei ole loukkilistalla ja menisi heittämällä Riikolan tilalle...
Näkemykseni mukaan Seppälällä on se ongelma ettei vahvista joukkueen kiekollista peliä tämän hetkisillä otteillaan (ja tämä kait piti olla se vahvuus?) ja on omassa päässä koko ajan etenkin kaksinkamppailuissa vaikeuksissa (juu, vieläkin enemmän kuin SPR).
 
.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy