SaiPan juhlakauden eteneminen

  • 184 118
  • 769

Imone

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Minnesota Wild, Tyler Redenbach
Ehkä se nyt on kuitenkin parempi, että Ryhästä "ei vielä" oteta tänne miesten peleihin. Nimittäin kaverilla löytyy käsiä, mutta fysiikka ei riitä alkuunkaan.
 

Ferris

Jäsen
J. Tiainen ei jostain syystä mahdu vielä mukaan, vaikka pisteiden valossa A:sta otetaan heikompiakin jannuja mukaan kuten Jokinen. Fysiikkako tässäkin syynä?
 
Asiaan. Hauska nähdä miten A-juniorit tulee pärjäämään liigavauhdissa, vielä kun vastassa ei ole varmastikaan liigan puujalkaisimpia kavereita. Meidän Jokisella liike tuntuisi olevan vähän ongelmana. Ihme ettei Ryhäsen Jesseä otettu mukaan,pisteiden valossa pelannut loistavasti: 20 pelissä tehot 13+10=23.
Ehkä se nyt on kuitenkin parempi, että Ryhästä "ei vielä" oteta tänne miesten peleihin. Nimittäin kaverilla löytyy käsiä, mutta fysiikka ei riitä alkuunkaan.

Pari kautta sitten Marski-cuppia kävin seuraamassa ja siellä pyöri junnuina tuolloin mukana juuri Ryhänen ja muuan Löfman. Pojat pelasivat tuolloin ihan mukiin menevästi ja saivatkin Mälkiän kehut. Mitähän lie Ryhäsen fyysisessä kehityksessä tapahtunut mikäli ei pari vuotta vanhempana pärjäisi ylinmääräisenä hyökkääjänä paikkaamassa aukkoa. Liike ainakin parempaa käsitykseni mukaan kuin yllämainitulla Jokisella. A-junnuissa yli piste per ottelu keskiarvolla nakuttaneet ovat ainakin muualla mahtuneet kokoonpanossa piipahtelemaan, vaikkei vastaavanlaisesta loukkaantumissumasta ole nähty kuin painajaisia.

Hienoa sen sijaan nähdä että A:ssa tällä kaudella hyvää kautta pelaamassa olevat Tomi Leivo ja Juuso Kaijonmaa ovat päässeet näyttämään osaamistaan ylhäällä tässä muuten tukalassa loukkaantumiskierteessä. Se kantaa hedelmää tulevaisuutta ajatellen.

Mutta yhtä kaikki loppuviikosta homma helpottaa.. Virtanen, Nyrhinen ja Pulkki palaa torstaina, sekä ilmeisesti Löfman. Tarvainen mahdollisesti mukana lauantaina. Nyt ei muuta kuin koputtamaan puuta että loukkaantumiset jättäisivät taistelevat sputnikit rauhaan kauden loppuun asti.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Tänään hieno kotivoitto sarjajohtajasta. Jobinpostina mainittakoon että taas menetettiin kaksi kaveria (Jouhki ja Tore) lasaretin puolelle.

Mites Nyrhinen, Tarvainen ja Löfman tänään pelasivat? Näkyikö pelaamattomuus pahastikin esimerkiksi Anssilla?

Tänään selvittiin taas yhdellä takaiskumaalilla. Meillä on helvetin kuuma veskeri ja puolustuskin on pelannut hyvin. Onneksi Mälkiä ei saanut ottelurangaistusta Wallinheimon teatterista.
 
Todella maistuvat kolme pistettä. Loukkaantumisia vain ei näköjään voida ikinä välttää. Mitä tulee Wallinheimon teatteriin, ei mielestäni todellakaan ulosajon arvoinen tilanne. Kumman nopeasti Sinkku toipuikin, kunhan ensin oli tuomiot julistettu. Vastaavasti Jypille Tarkin vähintään yhtä sikamaisesta ajelusta vain 2+2.. Linja oli taas kerran vähintään mielenkinntoinen. Ja Levosta olen sentään pitänyt kelpo tuomarina.

Voiton maukautta lisää tapa jolla voittomaali tuli jyp- pelaajan törttöiltyä katastrofaalisesti. No, SaiPa karvasi ja taklasi oivasti.Monta kiekonriistoa seurauksena tästä ja Jypiläisiä makasi pitkin jäätä. Immonen pysyi onneksi pimennossa.(Veteli välillä poikittaisella vastustajia ja muuta vastaavaa). Hyvä että saatiin tehoketju jäädytettyä.

Tarvaista ja Löfmania taidettiijn vielä säästellä, itse en ainakaan heitä jäällä nähnyt. Tosin pelin alku meni hieman ohi. Nyrhiseltä kuitenkin kelpo esitys, kuten koko joukkueelta. Yleisömäärä näytti melko vajaavaiselta. Tunnelmaa olisi saanut olla lisää mutta joka tapauksessa, kiitos SaiPa! Jälleen kerran oiva taistelu palkittiin vaikka lähtökohdat eivät ehkä parhaat mahdollsiet olleetkaan.
 

Unchained

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Loistavaa SaiPa! On hienoa huomata, että kun yleensä tähän aikaan vuodesta ollaan rämmitty suossa, on pullat nyt todella hyvin uunissa. Iso kiitos Selinille, Sannille, Jamolle sekä Jaatiselle+kumppaneille. Lukko seuraavaksi vastassa, ei helppo vastustaja mutta ei niitä helppoja pelejä taida SaiPalla muutenkaan pahemmin olla. Tsemiä jätkät!
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Ei voi kuin ihailla kavereiden työnteon moraalia. Aivan sama kuinka paljon puuttuu rosterista pelaajia, silti taistellaan voitosta. Iso kiitos luonnollisesti kuuluu Tarkille, mutta aivan varmasti koko viisikko auttanut. Ei yksin maalivahti pidemmällä juoksulla pysty koko joukkuetta voittoon asti viemään.
 
Näemmä Tarvainen sittenkin pelasi. Eipä sattunut silmään. Höh.

Voi että! SaiPa alkaa näyttää päivä päivältä enemmän ja enemmän siltä SaiPalta, joka kaikkein omimmilta tuntuu. Loppuun asti vietyä taistelua ja kovaa karvausta taklauksia unohtamatta. Pelikaveria puolustetaan vaikka nyrkein tarpeen vaatiessa niin kuin asian pitääkin olla. (Tosin jossain vaiheessa kautta ollut niitäkin hetkiä jolloin tietty asiaankuuluva palaute on jätetty antamatta.)

Altavastaajan puolella on mukavaa,etenkin silloin kun pisteitä tulee. Ja vaikka välillä on tuskaista, on siihenkin jo koko lailla totuttu. Usein tuntuu olevan vastustajan lisäksi tuomaritkin vastassa, mutta sitä hienommalta tuntuu pisteitä napsia.

Mukava lukea ja kuulla ( ja vielä omin silmin nähdäkin) kuinka sielukkaasti ja hyvällä asenteella keltamustat työtään tekevät. Tällä hetkellä mieli korkealla, eikä johdu pelkästään sarjakärjen kaadosta, sillä ovathan otteet olleet oivia jo pidemmän aikaa. Toivottavasti riemua riittää keväälle asti ja saamme lopulta nähdä pudotuspeleissä viimeiseen tiimaan taistelevan SaiPan joka piiruakaan periksi antamatta porskuttaa pitkälle. Lauantaita odotellessa...
 

Sartar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän Suuret muinaiset
Kyllä SAiPa alkaa omistaa taas pallit! Ei nöyristellä paitsi mitänyt jos Nöyränen.
 

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kisakenttä Oy
Seuraavat ottelut.

Kurkkasinpas tuota sarjaohjelmaa ja silmään pisti tulevissa matseissa se, että ennen joulutaukoa kohdattavista joukkueista ainoastaan KalPa on tällä hetkellä SaiPan yläpuolella eli ns. päävastustajia kohdataan tulevilla kierroksilla. Siis varsin maukkaita voittoja olisi nyt syytä ottaa ja varmistaa hyvät lähtökohdat kun kohti kevättä lähdetään työstämään. Toki sarja kun on noin tasainen niin mitä vaan voi käydä, mutta siltikin näkisin, että SaiPalla on nyt pienoiset saumat repiä eroa ja vakiinnuttaa paikkansa sijoilla 9-7.

Varsin iloinen täytyy olla, että peli on kulkenut lähes koko kauden, eikä ole tullut suuria notkahduksia vaikka miehiä on lasarettiin kannettu oikein urakalla. Tämä kertoo vaan hyvää kevättä ajatellen, sillä jos vajaavaisella ryhmällä peli kulkee jo näin, niin mitä se on täydellä rosterilla. Tämä siis oletuksena, että tuo loukkaantumiskierre saadaan katkaistua ja äijät parsittua joulutauon aikana kasaan.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Juhlakausihan etenee kohtuullisen hyvin, vaikka vaikeudet loukkaantumisten suhteen eivät tunnu hellittävän, paikkaajia tuntuu loukkaantuneille löytyvän ja mukana olleet junnaritkin ovat esittäneet aivan ilahduttavia otteita.

Mutta, onkin otettava esiin yksi nimi, joka on yllättänyt myönteisesti:
Simon Backman, TPS.n kannattajien totaalisesti haukkuma peluri on esittänyt erittäin miehekkäitä otteita ja alun jälkeen itseluottamus on pojalla vain noussut. Eilenkin JYP pelissä hyvää kiekollista pelaamista ja hyviä syöttöjä ahtaassakin tilassa, olisikohan valmennuksella ja sen rohkaisulla ja motivoinnilla vaikutusta hyviin otteisiin, olettaisin, että virheiden pelko ja valmennuksen moitteet on voineet aiemmin olla este noille nyt näkyvissä oleville suorituksille. Ehkä Selin, Santanen pari ei sitten epäonnistumisen jälkeen ole heti haukkumassa, vaan osaavat oikealla tavalla antaa palautteen lyttäämättä itseluottamusta ja antamalla mahdollisuuden korjata virheitä.

Muitakin yllättäjiä joukkueessa on, mutta tuo Backmanin onnistuminen on ollut minulle yllätys TPS kannattajien mollauksen jälkeen.
Toivottavasti pojalla onnistumiset ruokkivat uusia onnistumisia.
 

Kris9898

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Rob Zepp, Red Bull Salzburg & Malaga C.F.
Ässät-SaiPa 2.12.

Olipas kieltämättä näytös tuo illan ottelu. Eka erä Ässien lievää hallintaa, mutta aikalailla mestis-tasoista lätkintää muuten. Kumpainenkin onnistui maalinteossa erän lopussa ja epäilinkin, että kun tasatilanteesta lähdetään toiseen erään, samanlainen curlingi olisi jatkunut ja niinhän siinä kävikin. Toinen erä ei tarjonnut kenellekään mitään mieleenpainuvaa. Viimeinen erä alkoi huolestuttavasti ässämaalilla, mutta se pisti SaiPan kunnon liikkeeseen joka johtikin lopussa tasoitukseen. Jatkoajalla vielä Jasko näytti olevansa mies paikallaan ja rannasi nätisti 2 pistettä Lappeenrantaan. :)

Levokarin loukkaantuminen toisessa erässä (tapahtuihan siinä sittenkin jotain) oli ikävämpi homma. Pahasti mies irvisti ja jättikin kentän sen jälkeen heti. Toivottavasti ei tiedossa ole pidempää sairaslomaa, ihan kuin ei olisi tarpeeksi porukkaa katsomon puolella jo ennestään.

Tarkki pelasi mielestäni loistavan ottelun ja otti näyttäviä koppeja useampiakin. Jasko vakuutti myös tehoillaan 1+1. Koskiranta ja Topokin pelasivat kelvollisen ottelun. Toisaalta taas Nyrhinen ei kyllä ollut kovinkaan hyvällä pelipäällä. Kiekonmenetyksiä ja ominpäin kaatuilemisia harmittavan paljon. Nabokovin ylivoimapeli ei myöskään vakuuttanut, turhaa veivaamista ja lopuksi mahdoton syöttö tai räiskäisy päin maalivahtia.

Tuomarikaksikolle Laaksonen&Pöyhönen en anna kovinkaan suurta kiitosta. Kolme hylättyä maalia (2 SaiPalle ja 1 Ässille) on kyllä aika tavatonta. Varsinkaan kun toisen SaiPan hylätyn maalin perustelu oli käsimaali, vaikka kiekko kyllä kimposi jalasta. Taisi olla tuomarikaksikolla pitkävedot menossa.

Kuitenkin oli ilo nähdä keltaisten työllä väännetty voitto :) Ja toivotaan että Paulikaan ei pidemmälle lomalle joudu.
 
Viimeksi muokattu:
Perjantaina luvassa sitten monien (kuten allekirjoittaneen) kovastikin odottama kamppailu. Itsekin täytynee monta viikkoa jatkuneesta flunssasta huolimata suunnata hallille seuraamaan sulkasatoa. Kotiotteluita ei parane pienten pöpöjen takia missata. Perjantai- peli ja rakas "paikallisvastus". Toivottaasti tunnelmakin tulee olemaan hyvä.

Sopii toivoa myös onnistunutta tuomarityöskentelyä. Taitaa tosin olla melko turha toive tämän kauden osalta. Jaskolle onnistumisia toivoo myös, kuten tietysti koko joukkueelle. Takana sarjataulukossa olevat joukkueet olisi nyt elintärkeää hoitaa ja uskon vakaasti, että mikäli SaiPa omaa peliään pelaa ja saa paketin pidettyä kasassa tällä kertaa koko ottelun, 3 pistettä jäävät lappeenrantaan tästä matsista.

Niin ja ehkä tällä kertaa selvitään ilman loukkaantumista. Miltei yhtä todennäköistä kuin onnistunut tuomarointi. Joka tapauksessa perjantaina hallille, sankoin joukoin arvon SaiPa- fanit ja muutkin! Ylihuomista siis odotellessa...
 

Kris9898

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Rob Zepp, Red Bull Salzburg & Malaga C.F.
Sen suurempaa otteluennakkoa tekemättä, voi vaan todeta että jännittävä ilta tulossa. Pelikaanit ovat neljän ottelun tappioputkessa, SaiPalla jatkoaikavoitto alla. Lahtelaisilta poissa on ainakin Toni Koivunen, muista en tiedä. SaiPan loukkaantumislista taas on niin pitkä, ettei tämä palsta taitaisi sille edes riittää.
Kuitenkin Pelicans on vahvassa laskussa, joten nyt keltaisilla olisi mahdollisuus jatkaa lahtelaisten tappioputkea ja piristää Lappeenrannan perjantai-iltaa pitämällä kolme pistettä kisapuistossa.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Lahtelaisilta poissa on ainakin Toni Koivunen, muista en tiedä.

Myös Kari Sihvonen taisi tapella itsensä pelikieltoon viime pelissä. Tuo on ihan hyvä asia, sillä Sihvosen kaltainen rotta voisi sotkea Topon keskittymisen tai pakottaa Pulkin suorittamaan noudon.
 

Kris9898

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Rob Zepp, Red Bull Salzburg & Malaga C.F.
..tai pakottaa Pulkin suorittamaan noudon.

Mikäs muuten kun Pulkkia ei porissa näkynyt? Ja Ylen teksti-tv:stä kattelin ennen peliä kokoonpanot niin näkyipä siellä nelosessa nimi Olli Jokinenkin, mutta eipä ollut Jokistakaan mukana. Oliko Jokisen tilalla sitten Juuso Kaijomaa? (Kaijomaa ei kyllä ollut junioriksikaan vakuuttava pelaaja, tai sitten vaan huono päivä)
 

Jõse

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja Ylen teksti-tv:stä kattelin ennen peliä kokoonpanot niin näkyipä siellä nelosessa nimi Olli Jokinenkin, mutta eipä ollut Jokistakaan mukana. Oliko Jokisen tilalla sitten Juuso Kaijomaa? (Kaijomaa ei kyllä ollut junioriksikaan vakuuttava pelaaja, tai sitten vaan huono päivä)

Tauru kyllä kovasti "hehkutti" Jokisen nimeä radiosta kuunneltuna, mutta eipä tainnut mies pelata. Kaijonmaan Juuso oli kyllä ainakin reissussa mukana, että varmastikin pelasi siinä Jokisen tilalla.
 

Sartar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän Suuret muinaiset
Noniin. Pakko sanoa että on se Levokari tärkeä mies SaiPalle. Sen verran vaikutti miehen poissaolo. Oli huonoa peliä tämä Pelicaani koitos.
Vetää hiljaiseksi.
 

Camo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Yllättävän pitkään näiden loukkaantumisten kanssa on pärjätty, mutta tänään Pelicans pelin nähneenä täytyy sanoa, että raja on tullut vastaan. Toki ne pelaajat jotka tänään kynnelle kykenivät eivät esittäneet lähellekkään parastaan. Suurimman syyn pelin sekoamiseen laitan kuitenkin näiden loukkaantumisten piikkiin.

Nyt näkee selvästi, kun Yli-Torkko ja Jouhkimainen puuttuvat, niin oikeastaan kukaan ei taklaa. Taklauspeli on kuitenkin yksi SaiPan pelin kulmakivistä. Ylivoimasta on hävinnyt paljon juonikkuutta, kun ykkössentteri Immonen puuttuu ja myös kakkossentteri Löfman on telakalla.

Puolustuksesta puuttuu nyt "äijä", kun Levokari on lasaretissa. Levokarin poissaolo näkyi ehkä vielä enemmän, kun osasin odottaa. Hyvä näpäytys niille jotka ovat Paulia arvostelleet.

Mankiset, Kaijomaat ja kumppanit ovat vielä aivan liian kevyitä liigaympyröihin. Virtasella ei mielestäni ole mitään käyttöä, jos ei todella tarvita fyysisyyttä peliin.

Tämä on todella harmi, jos SaiPa putoaa veneestä tässä vaiheessa. Näen, että tällä joukkueella olisi ollut mahdollisuuksi aika pitkälle, jos olisi pysytty edes vähän paremmin terveenä. Tuuri on ollut uskomattoman huonoa.

Nyt kohdataan ennen joulutaukoa todella tärkeitä vastustajia, joilta pitäisi saada mahdollisimman paljon pisteitä. Sairastuvalta ei taida tulla apuja ennen jouluja. Myöhemmin keväällä pelin saaminen uomiinsa on aina vaikeampaa, vaikka sairasosasto palaisikin peliin. Nyt ei saisi pudota junasta, mutta minkäs teet, jos onni potkii päähän kokoajan..
 

Unchained

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olipa paskaa! SaiPalta ainoina onnistujina voidaan sanoa Topo, Tarkki, Mankinen sekä Kohon vitja. Jasko aivan yössä, Koskiranta oli saanut Holma syndrooman, Tuomista ei kiinnostanut ja Virtasella ei riitä vauhti ja peliäly tälle tasolle. Mankinen on kyllä vielä aivan raakile liigaan fyysisesti, mutta poika taklasikin tänään kerran! Nopeutta ja käsiä miehellä on vaikka muille jakaa, ja tämän pelin jääaika lopussa oli pankkiin keräämistä ensi kausia varten. Todella positiivinen esitys kaverilta. Muuten ei lisättävää.

PS.Ai perhana! Tenkanenhan taisi voittaa kerran jopa aloituksen jos en väärin nähnyt?
 

RedSox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC, Ottawa Senators, Boston RedSox, SaiPa
Yllättävän pitkään näiden loukkaantumisten kanssa on pärjätty, mutta tänään Pelicans pelin nähneenä täytyy sanoa, että raja on tullut vastaan.

Nyt kohdataan ennen joulutaukoa todella tärkeitä vastustajia, joilta pitäisi saada mahdollisimman paljon pisteitä. Sairastuvalta ei taida tulla apuja ennen jouluja. Myöhemmin keväällä pelin saaminen uomiinsa on aina vaikeampaa, vaikka sairasosasto palaisikin peliin. Nyt ei saisi pudota junasta, mutta minkäs teet, jos onni potkii päähän kokoajan..

Näistä loukkaantumisista huolimatta SaiPa on kohtuullisissa asemissa 30 pelin jälkeen. Ilman onnistunutta pelitapaa tämä ei olisi mahdollista (ja ilman Toporowskia, joka näyttää jaksavan pelistä toiseen). No kolme peliä ennen taukoa, jospa se joulu tulisi hieman etuajassa, niin saisi muutaman pisteen kerättyä.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mankinen on kyllä vielä aivan raakile liigaan fyysisesti, mutta poika taklasikin tänään kerran! Nopeutta ja käsiä miehellä on vaikka muille jakaa, ja tämän pelin jääaika lopussa oli pankkiin keräämistä ensi kausia varten. Todella positiivinen esitys kaverilta.

Mankiselle tuli kokemattomuuden tuomia virheitä puolustuspäässä. Ensimmäisessä erässä Mankisen omassa päädystä lähettämä syöttö/purkukiekko pysähtyi puolustussinisellä seisseelle Pelicans pakille, joka aloitti heti sellaisen mylläkän SaiPan päädyssä, ettei se loppunut ennenkuin SaiPan pakki kiskaisi pitkän kiekon. Se virhe ei onneksi aiheuttanut Mankiselle vilttikomennusta. Mankinen aiheutti tänään Pelicansille yhden jäähyn ennakkoluulottomalla hyökkäypään haastamisella.

Aivan kaikkia virheitä nykyinen valmennusjohto ei sentään sulata. Virtanen sai paljon peliaikaa kolmannen erän alkuun saakka, jolloin hänen karmaisevasta harhasyötöstä Pelicans meni 2-0 johtoon. Jonne ei sen maalin jälkeen kentällä nähty.
 
Viimeksi muokattu:
Sikäli masentavaa, jotta juuri hiljattain ehti itsekin SaiPan peli- ilmettä ja suoritustasoa hehkuttaa ja sitten täytyykin todistaa eilisen kaltaista kuraa. Noh, toivottavasti joukkue nousee äkkiä jaloilleen tuosta ja parantaa takaisin omalle tasolleen, pelaten taas jatkossa sitä SaiPaa jota mieluusti ja jännityksellä kisapuistossa katselee.

Toki huonoja päiviä sattuu kaikille joukkueille, mutta eilinen oli jo melkoinen pohjanoteeraus. Mielestäni Lukko- pelikään ei ollut häävi. Joukkuetta toki tuettava myös silloin, kun peli ei kulje ja seuraavaankin kotiotteluun toki on hallille hankkiuduttava. Ehkä silloin saa katsella jälleen taistelevaa ja ryhdikästä idän jättiä.

Nii joo, mitäs se Jonne- poika viestitteli päätykatsomon suunnille? Jotain mölyä sieltä korviini kantautui johon Jonne reagoi muttei tullut tarkemmin nähtyä/ kuultua.
 

Kris9898

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Rob Zepp, Red Bull Salzburg & Malaga C.F.
Ilves-SaiPa

Jännityksellä suunta tiistaina Hakametsään, jos olisi joukkueelta tuo perjantain sukellus unohtunut. Telakka on kyllä surullisen täynnä vielä, toivottavasti edes Holma olisi saanut kuumeensa paranneltua. Ilves pitäisi silti olla aika mieluisa vastustaja, onhan kissat ottaneet saipalta pataan jokaisessa kolmessa aikaisemmassa ottelussa tällä kaudella. Lisäksi tuntuu että keltaisilla on vieraissa hiukan parempi draivi päällä kun kotona. Mutta toivotaan parasta, ettei tule tiimille (ja itselle) turhaa reissua Tampereelle :D
 

PoNppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Näyttävät sulamiset
Melko odotetusti meidän Tarkki pääsi maajoukkueen mukaan Venäjälle Lassilan seuraksi. Nyt sitten toivotaan, että Iiroa ei liikaa rasiteta, eikä tule loukkaantumisia.

Olisikohan kohta aika laskea Hostikka kokeilemaan tolppien väliin? Itse toivoisin Hostikan pelaavan nyt muutaman ottelun ja näin saataisiin Tarkille lepoa ja Hostikalle pelituntumaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös