SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

  • 2 553 781
  • 10 294

Takis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, SaiPa
Noh, rahaa ei ole. Annetaan tsekkikassari tonne ja otetaan tilalle suomikassari. Tuskin on Mountfieldille tärkeä palanen, kun siellä suurimman osan peleistä pelaa Bartosak.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
Kiviaholla on sentään viime kaudelta Lukášia paremmat tilastot. Tällä kaudella pelannut vasta aika vähän.
 

ForNever

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Anaheim Ducks, Linköping HC
En jaksa uskoa, että S. Lipiäinen tulisi. Ei riitä Liigaan, vaikka on Mestiksessä ihan hyvä. Vähän kuin Mikko Rämö aikoinaan, mutta lievästi huonompi. Toisekseen olisi luultavasti pelannut SaiPassa jo aiemmin, jos olisi potentiaalia nostaa tasoa.

Kiviaho on parempi.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa
En jaksa uskoa, että S. Lipiäinen tulisi. Ei riitä Liigaan, vaikka on Mestiksessä ihan hyvä. Vähän kuin Mikko Rämö aikoinaan, mutta lievästi huonompi. Toisekseen olisi luultavasti pelannut SaiPassa jo aiemmin, jos olisi potentiaalia nostaa tasoa.

Kiviaho on parempi.
Joo. Poistinkin Lipiäis-viestin, kun tajusin, että @Takis vähän niin kuin vahvistikin jo Kiviahon olleen kyseessä. Kumpikaan ei herätä hurraahuutoja, mutta Kiviaho toki parempi. Enemmän maalivahtien osalta mietityttää maalivahtivalmennus. Rehellisesti sanottuna, onko kukaan maalivahti mennyt Lappeenrannassa viime vuosina selkeästi eteenpäin? Minusta ei.
 

Ferris

Jäsen
En ole @mirasane enkä @Takis enkä @Allu79 enkä @tonz@ mutta huutaisin veli @Ferris -in kertomaan olisiko AHL:stä ketään irrotettavissa. Tosin ei ole Ferris muistaakseni maalivahteja aiemmin skoutannut, mutta mutta.

Itselläni arvaus on, että Pohjoismaista (järjestyksessä Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Islanti) tulee joku jämähtänyt heppu loppukauden lainadiilillä.

Jotenkin seuran rahatilanteen huomioiden en usko, että meren takaa lähdetään veskaria tuomaan. AHL-tason kaverit maksanee sen verran paljon, vaikka joku ECHL/AHL-hississä viihtyvä kaveri kyseessä oisikin. Todennäköisemmin näen hankinnan tulevan juurikin Euroopasta ja kyseessä olevan jonkun B(C-korin kaverin Liigan mittapuulla.

Jos Takiksen tieto saipataustaisesta veskarista pitää paikkansa niin Kiviahon lisäksi toinen ex-saipajunnu, ja luultavasti edellistä halvempi nimi ois Mestistä pelaava Paavo Hölsä. Toki näyttäisi vissiin olevan Kiekko-Vantaan ykkösveskari, mutta eiköhän sieltä sopparista liigapykälä löydy siirtoa helpottamaan.

Kyllähän noista Kiviaho ois se parempi vaihtoehto. Itse asiassa nykytilanteessa olisin jopa ihan tyytyväinen hänen tasoiseen 1B/kakkosveskaan. Sitähän tässä kuitenkin haettaneen, kun Piiroisesta leivotaan ensi kauden ykköstä.
 

redpecka

Jäsen
Enemmän maalivahtien osalta mietityttää maalivahtivalmennus. Rehellisesti sanottuna, onko kukaan maalivahti mennyt Lappeenrannassa viime vuosina selkeästi eteenpäin? Minusta ei.
Näitä on vaikea arvioida onko mokkevalkku hyvä vai huono täältä ruudun takaa. Myllys oli mediaseksikäs veto, mutta mielestäni tuhosi pari sen aikaista oppilastaan pakottamalla heidät pelaamaan mailapeliä ja kaikki muut kehityskohteet olivat toissijaisia. Tämän pystyi todeta ruudun takaa selvästi. Valtonen, pitkään toimi siellä ja en nyt osaa mainita mikä olisi vituiksi juuri hänen takiaan mennyt. Siirtyi pekkavirtakaaoksessa pois. Ore: toistaiseksi ei mitään tehnyt mikä mitenkään missään näkyisi tai siis tarkennetaan että ei ole mitään konkretiaa että voisi sanoa suuntaan tai toiseen onko hyvä vai epäkelpo. Kun ei ole päivittäistä tekemistä näkemässä ja aistimassa.
 

Ferris

Jäsen
Kuulostais hiukkasen pelottavalta haluta. Tsekeissä ollut eikä statsit päätä huimaa.

Kahtena edellisenä kautena runkosarjassa top5-veskari torjuntaprosenteilla mitattuna ja molemmilla kausilla selkeästi kahden eniten pelejä pelanneen joukossa tästä porukasta.

21-22
1. Ondrej KacetlHC Oceláři Třinec251.64.93017602139450538
2. Marek CiliakHC Kometa Brno102.48.929460060532925
3. Jan StrmenHC Motor České Budějovice152.01.927930174631725
4. Branislav KonrádHC Olomouc172.04.9249803103142435
5. Henri KiviahoMountfield HK272.03.923161002156663253

22-23
1. Dominik FrodlHC Dynamo Pardubice121.37.9461010370028116
2. Matej Tomek Philadelphia Flyers totals141.81.931650279532324
HC Kometa Brno0---------
HC Litvínov141.81.931650279532324
3. Lukas KlimesHC Vítkovice132.05.930760079035827
4. Dominik FurchHC Kometa Brno402.29.9261720062093100280
5. Henri KiviahoMountfield HK341.85.925221207204477163

Viime kaudella runkosarjassa selkeä ykkösveska ymmärtääkseni siihen asti kunnes KalPasta karannut Machovsky saapui pelaten 2 peliä runkosarjaa ja sitten pudotuspeleissä 16 peliä vieden seuran finaaleihin. Kiviaholla 2 poffipeliä, joten olisiko käynyt niin ettei oikein onnistunut ja sitten Machovsky nappari ykkösveskan paikan? Omassa joukkueessaan molemmilla edeltävillä kausilla pelannut veskareista eniten. Tällä kaudella Bartosakin takana torjuntaprosenteissa, mutta pelejä voittanut ihan samalla tahdilla.

Czechia3661.96.9221040-25-0|252.55.90400-4-0

Tossa Tsekin Liigan ajan statsit. Alan lämmetä Kiviahon kotiuttamiselle. Loppukauden soppari + optio ensi kaudesta.
 

Ferris

Jäsen
Ei mikään huhu mutta SaiPan kannattaisi yrittää saada ensikaudeksi tuo IPK:n Ludwig Persson, mitä sivusilmällä katsellut niin olisi täysin valmis liigaan.

Washington Capitalsin sopimuspelaaja kyseessä, joten todennäköisesti ensi kaudella suunnitelmana on totutella jo Pohjois-Amerikan kaukaloihin.

Veikkaan, että Persson pelaa IPK:ssa kauden loppuun ellei joku pudotuspeleihin menossa oleva joukkue saa Caps-toimistoa vakuutettua, että loppukausi kannattaisi pelata Liigassa. En tiedä miten Caps näkisi pelaajan kehityksen kannalta sitä, että siirtyisi Liigan peränpitäjään loppukaudeksi pelaamaan pelejä joilla ei ole mitään merkitystä.

Tulevasta kaudesta suunnitelmat on tosiaan varmaan vielä aika auki, mutta kausi Euroopan pääliigoissa ei liene poissa kuvioista jo senkin takia, että Hersheyssä voi olla rosteri ensikin vuonna vielä aika täysi nimenomaisesti hyökkääjien suhteen ja South Carolinassa pelaaminen ei ehkä ole kovin todennäköistä eurotaustaiselle kolmoskiepin varaukselle. Mikä se asia sitten olisi, jolla saataisiin Caps-johto vakuuttumaan, että SaiPa on Perssonin kehitykselle juuri oikea paikka? Äkkiseltään ainut merkittävä asia lienee peliaika, jota voitaneen luvata saavan. Laadukkaat olosuhteet tai osaava valmennus vaatii sitten jo aikamoista värikynää.

Persson tosiaan lienee menetetty tapaus tämän kauden suhteen, mutta Ahona virittelisin linjoja kyllä Capsien toimiston suuntaan sen puoleen, että siellä on ehkä vielä parempi nuori pelaaja tällä hetkellä ilman pelipaikkaa tälle kaudelle. Samana kesänä ja samalla kierroksella Perssonin kanssa varattu Alexander Suzdalev mahtuisi ikänsä puoleen vielä junioriliigaan, mutta kehityksen kannalta se toiseksi huonoin vaihtoehto tämän hetkisen poppareilla olon jälkeen. Hersheyssä on sen verran kova rosteri tällä hetkellä, että Suzdalev ei mahdu kokoonpanoon. Jostain syystä (eurotausta + varausnumero?) ECHL:kään häntä ei ole lähetetty. Tähän asti kauden ainoat ottelut harkkapelien lisäksi ovat U-20 turnauksen 4 peliä. Nyt vaan faxia kehiin ja tarjoamaan tälle venäläissyntyiselle, mutta Ruotsissa kasvaneelle hyökkääjälle loppukaudeksi paikkaa aikuisten Liigassa.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kuuleeko @mirasane.
Pidän sinua aika velhona haravoimaan ja listaamaan vapaita pelaajia markkinoilta. Mitäs vaihtoehtoja meillä nyt mahtaa olla tuon Piiroisen kaveriksi?
Tuo Kiviaho, jonka @Takis nosti olisi kyllä tosi looginen poiminta juurikin helppoutensa takia. Se saattaisi tosiaan onnistua ihan 1vs1 -vaihtona eli Lukas sinne ja Kiviaho meille.

Iso kysymys on se, että mihin SaiPalla on rahaa (todennäköisesti ei juuri mihinkään), ja haetaanko nyt ykkösvahtia, tandem-paria vai kakkosta Piiroisen taakse. Vaikea uskoa, että tänne mitään automaattista ykkösvahtia tuotaisiin, tai jos tuodaan, täytyy sen olla kaveri, joka pelaa niin huonoa kautta, että siksi olisi vaihtamassa joukkuetta. Tällaiseen muottiin voisi istua esim Petr Kvaca, josta odotettiin paljon Röglessä, mutta ei ole ihan vastannut odotuksia. En tiedä tilannetta siellä tarkemmin, mutta jos Röglelle vapautuisi joku kova maalivahti, voisi Kvaca olla saatavissa. Halpa hän ei tosin ole.


Pohjois-Amerikasta ei tuosta noin vaan oteta maalivahtia, ellei jollain ole sopparissa purkupykälää Eurooppaan siirtymisen varalta. Jostain yliopistosarjasta voisi saada pelaajan, koska siellä taitaa olla aika tyypillistä, että sopimuksissa on purkupykälä sen varalle, että pelaaja saa ammattilaissopimuksen.

Tuollaisena halpana pelaajana tandemiksi sopiva voisi olla Francesco Lapenna, joka viime kaudella valittiin QMJHL-liigan kakkostähdistöön. NHL-varausta tällä 21-vuotiaalla ei ole, mutta kyllä hänen tasostaan kertoo se, että oli toissa vuonna Toronto Maple Leafsin training campilla ja viime vuonna Anaheim Ducksin campilla. Lapenna aloitti tänä syksynä yliopisto-opinnot, joten tuollaisen pelaajan kohdalla olisi kyse aina siitä, olisiko hän valmis keskeyttämään opinnot kokeillakseen ammattilaisuutta, vai onko tavoitteena pelata nyt 4 vuotta yliopistoliigaa ja katsoa sen jälkeen, aukeavatko ovet ammattilaiskaukalohiin?


Lapenna on kyllä ollut aikamoinen kumiukko QMJHL:ssä:








 

Ferris

Jäsen
Vesa Rantanen päättää uutisanalyysinsä näin:

Jokereiden jälkeen Zürichissa, Rapperswilissa ja Fribourgissa pitkään pelannut ja valmentanut Martikainen kertoi aiemmin unelmanaan olevan vielä joskus valmentaa Sveitsissä, mutta on kiinnostavaa nähdä, tuoko kierros vielä miehen takaisin SaiPaan.

Kisapuistossa hän valmensi kaksi kautta seuran nuorten joukkuetta ja ehti olla Liigassa Tero Lehterän valmennusryhmässä ennen kuin koronakaudella koko porukka lomautettiin. Lomautusajan korvauksista jouduttiin hakemaan ratkaisu oikeudesta. Lopulta hovioikeus totesi, ettei Liiga-SaiPalla ollut valmentajien jatketulle lomauttamiselle laillisia perusteita.


Sen jälkeen SaiPan toimitusjohtaja, urheilujohtaja ja ripaus hallituksestakin on vaihtunut.

Onkohan ihan vaan mutuilua vai onko organisaation sisältä tullut vinkkiä?

Samassa jutussa Rantanen laskee Ahon tehneen jo kolme onnistumista: Trejbal, Ahon hankinta ja Kalapudaksen jatko. Seuraavaksi onnistumiseksi odotellaan uutta maalivahtia.
 
Viimeksi muokattu:

redpecka

Jäsen
Onkohan ihan vaan mutuilua vai onko organisaation sisältä tullut vinkkiä?
Minusta Martikaisessa oli paljon. Se on harmi miten asiat meni korona-markkas-virta-meiningissä. Häntä luultavasti saamme kiittää sen ajan pks-junnujen lepraantuonnista (Karvinen, Loimaranta, Ojantakanen ja mitä siinä erässä nyt tulikaan, Laakso? tai joku pakki.)
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lukasin siirtymisestä Tsekkiin tai Slovakiaan ja korvaajan hankinnasta tiedotetaan varmasti pian, mutta flopiksi jää tarvittavat maajoukkuetauon muutokset, mikäli kukaan muu pelaaja ei vaihdu. Mielestäni se voisi olla Anttalainen, jonka tilalla haluaisi nähdä jotain uutta ja Odenin tilalle myös, mikäli kelpaa muualle. Viitasalo myös johonkin ja 1+1 sopparilla "AHL" pelaajaa tilalle, kiitos. Ei Viitasalon takia mitään olla hävitty, mutta olisi järkevää tehdä ratkaisuja ja saada ensi kautta ajatellen jo pelaajia sisään.
 
Viimeksi muokattu:

redpecka

Jäsen
Lukasin siirtymisestä Tsekkiin tai Slovakiaan ja korvaajan hankinnasta tiedotetaan varmasti pian, mutta flopiksi jää tarvittavat maajoukkuetauon muutokset, mikäli kukaan muu pelaaja ei vaihdu. Mielestäni se voisi olla Anttalainen, jonka tilalla haluaisi nähdä jotain uutta ja Odenin tilalle myös, mikäli kelpaa muualle. Viitasalo myös johonkin ja 1+1 sopparilla "AHL" pelaajaa tilalle, kiitos. Ei Viitasalon takia mitään olla hävitty, mutta olisi järkevää tehdä ratkaisuja ja saada ensi kautta ajatellen jo pelaajia sisään.
Tällä kaudella kun mitaleista ei pelattane niin Viitasalo, oih, vanhoilla meriiteilläán pliis johonkin ja kunnon korvaus... -No edes palkkasäästöt ja joku uusi viitasalo sisäán 2+1 vuoden sopparilla. Tai sitten loppukaudeksi joku perus jämäkkä saksalainen isäntä ensi kauden optiolla.

Sitä on lapsenomainen uusi usko taas tänä jouluna, että jospa sitä SaiPa olisi ollut riittävän kiltti rehti ja tontut ei raportoisi joulupukille kaikkea näkemäänsä ja uusi huominen koittaisi uusien toimihenkilöiden myötä niin valoisana kun se nyt voi ylipäätään pohjolan kaamoksessa koittaa.

Tai tietysti jos tontut näkee suhmurointia niin kertokaa ja kirjoittakaa päivän lehtiin. Pointtini oli vain kaino että voi kunpa siellä kukaan ei suhmuroisi.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Samassa jutussa Rantanen laskee Ahon tehneen jo kolme onnistumista: Trejbal, Ahon hankinta ja Kalapudaksen jatko. Seuraavaksi onnistumiseksi odotellaan uutta maalivahtia.
Nuo onkin kaikki hyviä onnistumisia. Trejbal on halpa ja oli todellinen long shot -haku. Itse olin jo valmis päästämään hänet tryoutilla pois, mutta niin vain Trejbal on parantanut pikkuhiljaa. Pisteitäkin on tehnyt vähän yllättäen, vaikka niitä ei odotettu.
 

emz1

Jäsen
Onkohan ihan vaan mutuilua vai onko organisaation sisältä tullut vinkkiä?
Vaikea sanoa, mutta Martikainen on yksi sellainen tyyppiesimerkki jota itse hamuilin organisaatioon muutama päivä sitten. Ei tarvitse olla kultaa tai hopeaa kaulassa viimeiseltä kolmelta kaudelta, mutta kunhan kokemuspisteitä on kertynyt valmennustyöstä lähtötasoa enemmän.

Tässä pitäisi löytää seuralle jälleen oma identiteetti jolla pelataan ja mielestäni tällä nykyisellä 30% kiekonhallinnalla SaiPan nokka osoittaa enemmänkin sinne sarjaporrasta alaspäin kuin että tuosta olisi kehkeytymässä jotain suurta jota pelaajat eivät ole vain vielä sisäistäneet ja sen takia se nyt vain näyttää tuolta.

Se, että onko se oikea henkilö sitten Kari Martikainen, Tuomo Ropo, Saku Martikainen, Waltteri Immonen, Antti Karhula, Lauri Merikivi, Juha Juujärvi, Pekka Kangasalusta vai uuden kierroksen Pekka Tirkkonen niin sen kartoitustyön voi hoitaa joku muu.

Pääasia, että löydettäisiin valmentaja joka tulee tekemään muutakin kuin ihmettelemään että enpäs arvannut että täällä on asiat näin perseellään vaikka osasin kuvitella että varmaan ne vähän perseellään on. Sitten sieltä taktisesta kirjasta pitäisi löytyä vähän muutakin kuin bussi parkkiin omalle alueelle.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Tuo Kiviaho, jonka @Takis nosti olisi kyllä tosi looginen poiminta juurikin helppoutensa takia. Se saattaisi tosiaan onnistua ihan 1vs1 -vaihtona eli Lukas sinne ja Kiviaho meille.

Iso kysymys on se, että mihin SaiPalla on rahaa (todennäköisesti ei juuri mihinkään), ja haetaanko nyt ykkösvahtia, tandem-paria vai kakkosta Piiroisen taakse. Vaikea uskoa, että tänne mitään automaattista ykkösvahtia tuotaisiin, tai jos tuodaan, täytyy sen olla kaveri, joka pelaa niin huonoa kautta, että siksi olisi vaihtamassa joukkuetta. Tällaiseen muottiin voisi istua esim Petr Kvaca, josta odotettiin paljon Röglessä, mutta ei ole ihan vastannut odotuksia. En tiedä tilannetta siellä tarkemmin, mutta jos Röglelle vapautuisi joku kova maalivahti, voisi Kvaca olla saatavissa. Halpa hän ei tosin ole.


Pohjois-Amerikasta ei tuosta noin vaan oteta maalivahtia, ellei jollain ole sopparissa purkupykälää Eurooppaan siirtymisen varalta. Jostain yliopistosarjasta voisi saada pelaajan, koska siellä taitaa olla aika tyypillistä, että sopimuksissa on purkupykälä sen varalle, että pelaaja saa ammattilaissopimuksen.

Tuollaisena halpana pelaajana tandemiksi sopiva voisi olla Francesco Lapenna, joka viime kaudella valittiin QMJHL-liigan kakkostähdistöön. NHL-varausta tällä 21-vuotiaalla ei ole, mutta kyllä hänen tasostaan kertoo se, että oli toissa vuonna Toronto Maple Leafsin training campilla ja viime vuonna Anaheim Ducksin campilla. Lapenna aloitti tänä syksynä yliopisto-opinnot, joten tuollaisen pelaajan kohdalla olisi kyse aina siitä, olisiko hän valmis keskeyttämään opinnot kokeillakseen ammattilaisuutta, vai onko tavoitteena pelata nyt 4 vuotta yliopistoliigaa ja katsoa sen jälkeen, aukeavatko ovet ammattilaiskaukalohiin?


Lapenna on kyllä ollut aikamoinen kumiukko QMJHL:ssä:








Maalivahdeista yksi mahdollinen voisi myös olla Oskari Salminen. Hänellä Pohjois-Amerikan valloitus on mennyt ns. vituiksi. Sopimus päättyy tähän kauteen, on jäänyt AHL:ssä kakkosvahdiksi ja torjuntaprosentti 85% kertoo, että vastuuta tuskin on tulossa jatkossakaan kauheasti. Oli kuitenkin Liigassa ihan pätevä ykkösvahti pienemmille joukkueille.

Salminen on nyt pudonnut Winnipegin organisaatiossa jo nelosvahdiksi, ja takaa on tulossa huippulupaava Thomas Milic, joka vasta 20-vuotiaana lienee jo tasoltaan Salmisen edellä, vaikka onkin nyt ECHL:ssä saamassa isompaa vastuuta.

 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Maalivahdeista yksi mahdollinen voisi myös olla Oskari Salminen. Hänellä Pohjois-Amerikan valloitus on mennyt ns. vituiksi. Sopimus päättyy tähän kauteen, on jäänyt AHL:ssä kakkosvahdiksi ja torjuntaprosentti 85% kertoo, että vastuuta tuskin on tulossa jatkossakaan kauheasti. Oli kuitenkin Liigassa ihan pätevä ykkösvahti pienemmille joukkueille.

Salminen on nyt pudonnut Winnipegin organisaatiossa jo nelosvahdiksi, ja takaa on tulossa huippulupaava Thomas Milic, joka vasta 20-vuotiaana lienee jo tasoltaan Salmisen edellä, vaikka onkin nyt ECHL:ssä saamassa isompaa vastuuta.

Tästä olisin selkeästi enemmän innoissaan kuin Kiviahosta. Loppukausi + 1, ni ois maalinsuulla jo uskottavuutta.
 

Allu79

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & HPK
Kiitokset @mirasane hyvästä rungosta keskustelun avaukselle.

Jotain hyvääkin Lukásissa on. Tälle paluumuuttajalle luulisi hänen kotimaisemissaan olevan vastaanottajia. Eli, kyllä hänestä eroon päästään.

Ottaen huomioon Markkasen todella huonot ratkaisut lähes jokaisessa asiassa, saattaa Lukásiin sitoutua paljonkin rahaa kiinni?

Lukás on sen ikäinen jantteri, että todennäköisesti hän haluaa vielä olla ammattilaisjääkiekkoilijana. Tuskin Keski-Euroopan seuroista kukaan maksaa jussin palkkaa, mutta jatkaakseen uraansa, on Lukásin etu myös purkaa sopimus mielummin nopeammin kuin hitaammin.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kiitokset @mirasane hyvästä rungosta keskustelun avaukselle.

Jotain hyvääkin Lukásissa on. Tälle paluumuuttajalle luulisi hänen kotimaisemissaan olevan vastaanottajia. Eli, kyllä hänestä eroon päästään.

Ottaen huomioon Markkasen todella huonot ratkaisut lähes jokaisessa asiassa, saattaa Lukásiin sitoutua paljonkin rahaa kiinni?

Lukás on sen ikäinen jantteri, että todennäköisesti hän haluaa vielä olla ammattilaisjääkiekkoilijana. Tuskin Keski-Euroopan seuroista kukaan maksaa jussin palkkaa, mutta jatkaakseen uraansa, on Lukásin etu myös purkaa sopimus mielummin nopeammin kuin hitaammin.
Ilmeisesti Lukas oli Markkaselta aika puhdas eliteprospects-scouttaus. SaiPa tarjosi sopimusta alkuvuonna, jolloin Lukas oli tsekkiliigan torjuntatilaston ykkönen. Olisiko nuo numerot sokaisseet ja aitoa scouttausta ei tehty, ja siksi ei huomattu herran hieman omintakeista torjuntatyyliä.

Lukas on kyllä pelinsä pelannut jo SaiPassa. Enää täytyy jännittää sitä, miten pian saadaan uusi maalivahti vai joutuuko Varis pitkäänkin olemaan edustuksen mukana.
 

emz1

Jäsen
Ottaen huomioon Markkasen todella huonot ratkaisut lähes jokaisessa asiassa, saattaa Lukásiin sitoutua paljonkin rahaa kiinni?
Voi olla että onkin paljon kiinni, mutta kun yleisöä ei käy hallissa niin voi olla että sitä vapautuvaa rahaa ei edes ole mahdollista käyttää kokonaisuudessaan yhtä paljon uuteen pelaajaan.

Täysin spekulatiivisesti ajateltuna jos SaiPa olisi 3000 keskiarvolla 0-tilanteessa niin se tarkoittaisi että nykytahdilla lipputuloissa olisi satojen tuhansien lovi olemassa kauden päätteeksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös