SaiPa mediassa

  • 1 169 776
  • 4 203

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Itse asiassa SaiPassa ja huuhkajissakin on paljon samaa, nimittäin se sukupolvien unelma… Ehkäpä SaiPakin vielä kun Huuhkajat teki sen mitä odotettiin sukupolvesta toiseen.

Mutta tällä hetkellä ainakin miusta näyttää siltä, että SaiPassa on tällä hetkellä aika hyvä pöhinä. Toivottavasti korona ei sotke pahasti tätä kautta.
Hyvä nosto tuo yhteys biisien välillä. Tottahan se on. Tässä joku muukin kuin itse ollut SaiPan mukana jo kymmeniä vuosia, ni olisihan se mitalin saaminen jo pelkästään melkoinen unelma joskus mahdollisesti toteutuessaan.

On helppo yhtyä tuohon, että on hyvä pöhinä. Kyllähän sen aistii. Ollaan uuden alun edessä. Paljon on muutoksia tapahtunut ja uskon vakaasti, että nämä tehdyt muutokset vievät SaiPaa ja meitä kannattajia kohti parempia aikoja.
Toivonmukaan koko kauden kotipeleihin pääsisi edes rajallinen määrä katsojia. Onhan se pelaajillekin iso asia, et on yleisöä hallissa vaikka täydempiä katsomoita saadaankin vielä odottaa hyvän aikaa.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä




Mistäs pelejä nyt sitten kuunnellaan? Siirtyyköhän Koskinen takas kuvaradion puolelle?


On kyllä kurja homma. Tuskin tälle montaa vaihtoehtoa on, kun paikalliset taajuudet omaavia ei taida olla Cityn lisäksi, kuin samassa konsernissa oleville sekä Ylellä?

Näinköhän myös telkkarin puolella "kotiselostaja" vaihtuu, kun vaikuttaa siltä, että Kokko on vaihtanut maisemaa?
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Pitikin jo mainita, että harjoituspeleissä mustat housut ja mustat sukat näyttää siltä, kun ukot vetäisi verkkarit jalassa.
 

redpecka

Jäsen



Uudesta pelipaidasta vilauksia, myöhemmin tulossa tarkempi esittely. Hyvältä näyttää.

On meikäläisen makuun vaihteeksi toteutettu tämä = lähes samanlaiset kuin ne parhaat eli vuoden 2006 paidat. Noista kyynärpääraidoista jotkuu sanoi, että tulee liikaa KalPa mieleen (ylipäätään pientä keltamustakuvioo mikä usein ei oikein ole hyvä, eihän tässä mitään ampiaisia yritetä olla), mutta toisaalta tuossa on historian havinaa kun tuollaisiahan on myös niissä mustavalkokuvissa. + Erikeepperit on palannut patjoihin!
 

Ferris

Jäsen
Ei paljon näy SaiPa ilmaiskanavilla syyskaudella.

HIFK ja Tappara 5 kpl
TPS 4 kpl
Ilves, JYP ja Kärpät 3 kpl
KooKoo ja Pelicans 2 kpl
HPK, Lukko, SaiPa ja Sport 1 kpl
Ässät, Jukurit, KalPa 0 kpl

30.10. klo 15.30 SaiPa–Kärpät (MTV3)
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vittu mitä paskaa, eipä tarvitse Kisapuistoon Kaakon Derbyä lähteä katsomaan.


Luvataan, luvataan että pääsee heti kun on mahdollista, eli kun kansa on rokotettu 99% tuplasti ( eli ei ikinä ) ja ei olla enään leviämisvaiheessa?

Pitäiskö noi vaiheet heittää romukoppaan ja maskit päässää hallille ja vaikkapa koronapassi jos ei muuten?

Muissa maissa avaudutaan normaalille elämälle.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Saipan Instagramissa vilahti Iltalehden liigajoukkueiden voimasuhdearvio joka oli otsikoita jotenkin tyyliin: Sputnikista tulossa komeetta. Oliko kukaan lukaissu juttua, mitä siinä oli noin suunnilleen?
 

Astalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seattle Kraken, AEV, Ketterä
Saipan Instagramissa vilahti Iltalehden liigajoukkueiden voimasuhdearvio joka oli otsikoita jotenkin tyyliin: Sputnikista tulossa komeetta. Oliko kukaan lukaissu juttua, mitä siinä oli noin suunnilleen?

Artikkelissa ennakoitiin liigajoukkueiden menestystä alkavalla kaudella käytännössä kertomalla merkittävimmät lähtijät ja tulijat. Lopuksi annettiin sijoitushaarukka jokaiselle joukkueelle. Ei siis mitään järin viiltävää analyysiä ollut tarjolla, joskaan ei kyllä omasta mielestäni mitään virheellistä tai epärealististakaan.

SaiPa sai kuitenkin varmaan tähän mennessä positiivisimman ennusteen alkavasta kaudesta, kun Iltalehti veikkasi sijoituksen olevan mukavasti keskikastissa eli sijoilla 6-9.
 

aintg

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, sympatiat: Jukurit & KalPa

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Liigan facebookissa Kalle Maalahtea haastatellaan parin kysymyksen verran, joista SaiPa-fanit on taas pari humoristista knoppitietoa viisaampia:

"Tärkein pelipäivän rutiini on että Sputnik ravintolassa otan jälkkäriksi pari ässä-keksiä ja jos ei niitä oo niin en ota mitään" -Maalahti

"Oudoin pelipäivän rutiini on McIntyrellä kun on ainut kuka käy suihkussa alkuverryttelyjen jälkeen ennenkun laittaa jääkiekkokamat päälle" -Maalahti
 

ahal

Jäsen
Käräjille sitten mentiin lomautusten vuoksi... Kaikki valmentajat entisiä saipalaisia, huoh.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sihvonen ennustaa pikku-mestaruutta SaiPalle.

Olin odottanut että Pekka Virta fani #1 Sihvonen olisi vielä vähän korkeammalle nostanut, ainakin Pelsujen edelle.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Tottahan tuo turisee. Kyllä SaiPalle kaikki sijat alle kympin on jo osastoa "kaikki menee nappiin". Keväällä ajateltu leveys on jo nyt syksyyn mennessä ennen kauden alkua kaventunut jokseenkin ohkaseksi. Tuosta jos yksikin ykköskorin äijä tippuu, niin ollaan tosi ohkasella ja jos kaksi on pois, niin alkaa olla Jukurit-tason rosteri kyseessä.

Pelitapa on onneksi näyttänyt hyvältä ja peli kulkenut. Toivottavasti kairataan ns. hitokseen pisteitä alkukaudesta. Aivan varmasti loppukaudesta se ei ole niin helppoa. Odotan kautta erittäin innolla ja uskon että tulee hyvä kausi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös