SaiPa mediassa

  • 1 169 723
  • 4 203

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Mainitaan täälläkin, että saipa.fi on rautavian vuoksi nurin ja vikaa korjataan kuumeisesti.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Käytännössä SaiPan kausi on jo nyt onnistunut vaikka se kriitikoiden ja asiantuntijoiden varmaksi ennustama romahtaminen tapahtuisikin. Vaikka SaiPa tippuisi pudotuspelien ulkopuolelle niin silti joukkue on osoittautunut kuuluvansa tälle sarjatasolle ja tarjonnut kannattajilleen todella harvinaista herkkua. Näitä ilon ja onnen hetkiä ei voi kukaan meiltä enää ottaa pois. Minä olen realisti ja tiedostan ihan täysin sen, että edelleen tilanne on ihan auki ja SaiPa voi runkosarjan lopussa olla missä tahansa välillä 1-13. Itse veikkaisin että sijoitus on lopussa 8-10. Sarjan viimeiseksi tippumiseen en enää usko koska se vaatisi jo kunnon sukellusta. Vastaavasti sijaan 11 on "vain" 13 pistettä eli ei sinnekään tippuminen suurta epäonnistumisen sumaa vaadi. Siihen riittää sellainen perinteinen SaiPamainen kuuden ottelun tappioputki vaikka toivon toki ettei sellaista tällä kaudella nähdä. Mielestäni SaiPa on paikkansa pudotuspeleissä ansainnut ja toivottavasti sinne päästään. Olisihan se hienoa päästä kuittailemaan noille romahduksen ennustajille, mutta ennen kaikkea minä toivon vaan menestystä kannattamalleni joukkueelle. Mulle on loppujen lopuksi ihan sama mitä SaiPasta ajatellaan ja kirjoitellaan. Mulle se on kuitenkin suurin yksittäinen syy seurata sm-liigaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aijai, kaikkea hienoa tässä on tämän kauden aikana jo saanut kokea, mutta nyt tämäkin: joku naapurileireistä tulee katkerana kiukkuamaan että väärin voitettu ja saatanan tuomareista hyötyjät. Ei oo todellista, tältä se siis tuntuu, yllättävän hykerryttävä fiilis. Sen ainakin tästä opin että tämmöstä euforiaa ei pitäisi muille enää jakaa.

Kauttahan on vielä paljon jäljellä, ja pleijaripaikka ei ole yhtään itsestäänselvyys, mutta totta perkeleessä tästä tilanteesta pitää nyt ottaa ilo irti. Sarjakärjessä vielä 25 pelin jälkeenkin, ei tämmöstä herkkua ole usein SaiPa-ihmisille tarjolla. Voin kyllä tunnustaa että omassa perseessä on pelko siitä että koska tämä järjettömyys loppuu ja mennään normitasolle, vaikka neutraalisti ajatellen siihen ei pitäisi kauheasti aihetta olla: joukkue ei ole mitenkään haavoittuvaisesti riippuvainen yhdestä tai kahdesta yksilöstä (ehkä Niemistä lukuunottamatta), NHL:n alkaminen vain parantaisi voimasuhteita SaiPan eduksi, ja mitään järkevää syytä siihen että SaiPan nyt toimiva pelitapa jostain syystä loppuisi ei ole. Okei, kuntopiikin jälkeisen ajan riski on vielä olemassa, mutta en jaksa siihenkään uskoa että vuodenvaihteen jälkeen jalat hyytyisivät. SaiPassa ei ole koskaan omien muistikuvieni mukaan ollut ongelmana kunnon katkeaminen, jalat on aina käynyt vuodenajasta riippumatta, miksei siis tänäkin vuonna.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Juu - ei muuta kuin lippu korkealle ja riemu kattoon, saipalaiset - nyt on sen aika!

Kohta on jo joulukuu ja SaiPa johtaa sarjaa - enpä ole ennen moista nähnyt ja olen sentään seurannut kiekkoa jo 60-luvulta lähtien. Mitä tulee näiden "muiden" (katkerien?) viesteihin tänne, nehän vain korostavat tilanteen herkullisuutta, kuten FASlapsi tuossa jo totesikin. Myös Hjallis saa - jälleen kerran - niellä omat taannoiset typeryytensä SaiPan kuulumisesta liigaan ja oikein kantimien kanssa ;-)

Mulla pitkän linjan Kärppä-kannattajana on kokemusta ja näkemystä pikkuisen heikommistakin ajoista ja tiedän kyllä, miltä teistä nyt mahtaa tuntua. Lisäksi, en koe mitenkään, että teidän riemunne ja menestyksenne olisi jotenkin minulta tai joltakin muulta pois - pikkusieluisia semmoiset tyypit, jotka niin ajattelevat!
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Hieman kyllä ihmetytti se, ettei kumpikaan keskustelija nähnyt SaiPan vahvuutena sitä, että joukkueessa ei ole työsulkuvahvistuksia. Itse näkisin, että se on tässä kohtaa jopa merkittävä etu, koska jos NHL alkaa, menee monella jengillä rosteri hetkessä sekaisin, kun avainpelaajat lähtevät lyhyellä varoitusajalla. SaiPalla tuota ongelmaa ja riskiä ei ole.

Juuri näin! Useilla muilla joukkueilla työsulun päättyminen tarkoittaisi ykköskorin ratkaisuvoiman poistumista, jolloin kakkosketjun miesten pitäisi ottaa vastuu maalinteosta ja neloseen nousisi liigavauhtiin tottumattomia junnuja jämäminuutteja pelailemaan. SaiPalla taas on suhteellisen tasalaatuista pelaajamateriaalia viiteen ketjuun, jolloin yksi tai kaksi loukkaantumistakaan ei välttämättä sotkisi systeemejä kovin pahasti. En tosin haluaisi koeponnistaa tätä teoriaa katsomalla kuinka sputnikit selviäisivät, jos Giliati ja Nieminen sattuisivat loukkaantumaan samaan aikaan.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
On ihan normaalia, että NHL:n työsulun jatkumista pidetään tällä hetkellä varmana ja voimasuhteita mietitään pikemminkin niin, että NHL -pelaajat tulevat lisääntymään SM-liigassa. Työsulun päättymisen puolesta ei tällä hetkellä ole paljoakaan viitteitä.

Pikemmikin pitäisin SaiPan kannattajien puheita muiden joukkueiden ongelmista työsulun päätyttyä turhan optimistisina. Toki jos se aika koittaa ollaan täällä kaiken järjen mukaan entistä paremmassa asemassa mutta valitettavasti ei näytä hyältä sen suhteen.
 

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikös tuosta NHL-kauden peruuntumisestakin ole SaiPan kannalta hyötyä, jos kauden alkua vielä odottelevat joukkueettomat pelaajat suuntaavat loppukaudeksi muihin sarjoihin pelituntumaa ylläpitämään? Jos SaiPa ajautuu loukkaantumis- tai pelilliseen kriisiin, voisi tuolloin löytyä vielä vapaita vahvistuksia loppukauteen ja mahdollisiin pudotuspeleihin. Myös, jos NHL-kausi kokonaan peruuntuu, niin mahtaakohan kovinkaan moni nyt nälkäpalkalla ja ehkä omat vakuutuksensa maksava täällä pelaava viihtyä kauden loppuun Suomessa. Eli NHL-kauden peruuntuminenkin saattaisi olla SaiPan etu. Nyt peli rullaa, eikä vahvistuksiin ole tarvetta, mutta vielä tullee heikompi hetki ja pidempi tappioputki, jolloin mitataan joukkueen kantti. Jos pudotuspeleihin selvitään, olisi siellä hyvä olla vielä iskussa, että pystytään haastaa jo ensimmäisellä kierroksella vastustaja.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ei nyt pitäisi enäät tähän Steegil-aiheeseen palata (varsinkaan tässä media-ketjussa), mutta siitä huolimatta:

Tilaa nyt ei ole kun joka kerta kun meillä on kiekko niin siinä on joku SaiPan pelaaja roikkumassa meidän kiekottomissa ja kiekollisessa miehessä.

Tämähän oli se ottelu jossa hätäisesti viheltänyt tuomari vei Jokereilta tasoitusmaalin 3 sekuntia ennen pelin päätymistä. Ymmärrän Steegilin masennuksen, kun herran suosikkijoukkueet Jokerit ja Lukko ovat molemmat tällä kaudella menettäneet ottelun loppuhetkien tasoitusmaalin SaiPaa vastaan hätäisen pillinvihellyksen seurauksena. Toisaalta onnittelen Steegiliä siitä, että hän osasi noinkin hyvin tiivistää SaiPan menestyksen salaisuuden.
 
Päivän Etelä-Saimaan ottelurapsan yhteydessä mainittu Illan lämäri puhuu tuttua kieltä:

"Joukkue, josta yksikään pelaaja ei kelpaisi mihinkään muuhun liigajoukkueeseen vie meidän kolmen miljoonan orkesteriamme mennen tullen.
Länsi-Suomi-lehden urheilutoimittaja Kimmo Mäkeläinen ihmetteli."
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Päivän Etelä-Saimaan ottelurapsan yhteydessä mainittu Illan lämäri puhuu tuttua kieltä:

"Joukkue, josta yksikään pelaaja ei kelpaisi mihinkään muuhun liigajoukkueeseen vie meidän kolmen miljoonan orkesteriamme mennen tullen.
Länsi-Suomi-lehden urheilutoimittaja Kimmo Mäkeläinen ihmetteli."

Länsi-Suomella ei ilmeisesti kovin kummoista asiantuntemusta vaadita urheilutoimittajiltaan. Hyvin on SaiPan joukkueesta joka kevät kelvannut pelaajat muille liigajengeille, eikä ensi kevätkään ole poikkeus.

Oletan, että Mäkeläinen on Lukko-fani, joten hän voisi miettiä, miten hänen lausuntoaan vasten on mahdollista, että Lukko värväsi Petri Koskisen, vaikka tämä ei mahtunut SaiPan kokoonpanoon.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Länsi-Suomella ei ilmeisesti kovin kummoista asiantuntemusta vaadita urheilutoimittajiltaan. Hyvin on SaiPan joukkueesta joka kevät kelvannut pelaajat muille liigajengeille, eikä ensi kevätkään ole poikkeus.
Jep, mm. kelpasi liuta pelaajia ja jopa valmentaja eräällekin hämäläiselle kiekkoseuralle joka on tällä hetkellä runkosarjan toisella sijalla. Aika hyvin.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Risto Dufvan kommentit Iltalehden nettisivuilla kun kuuli Ässät-SaiPa pelin tuloksen:

- On se niin väärin. Kaiken lisäksi SaiPa ei tiedä, ettei sen kuulu olla SM-liigan kärjessä, Dufva vitsaili.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Samasta uutisesta selviää että me ollaan kohujoukkue. Koska saadaan seksivau-juttu SaiPan poikakalenterista? Katso kuvat!
 

hemppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Sm-liigan sivulla on SaiPan liigauran 25 ensimmäisen ottelun pisteet kausittain vudesta 1980 lähtien: SaiPalla ennätystahti - SM-liiga

Tasan kymmenen vuotta sitten näyttäisi olleen lähes samanlainen startti kauteen. Kausi päättyi tuolloin yhdenteentoista sijaan ja pudotuspeleistä ulosjääntiin.

Sitä tikulla silmään ja jne...
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Sanokoot muut mitä vaan, mutta minuun tuo SaiPan "meijän pojat"-mainos edelleenkin uppoaa. Bongattu taas telsusta.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina

Kipi

Jäsen
Ylivoimaisen, hävyttömän, anteeksipyytelemättömän huikaiseva SaiPa | Jääkiekko | Urheilulehti.fi

Kusipääkiekko mainittu, Jere Pulli on yksi joukkueen eniten pelaavista ja parhaista puolustavista puolustajista ja SaiPa ei voita keväällä muita pudotuspelisarjoja kuin säälipleijarit, joihin se varmasti tulee tippumaan. Giliatista ei halaistua sanaa. Eipä tuo tainnut ihan putkeen mennä, melkoinen "kyllä se kupla vielä puhkeaa" -asenne sieltä kuultaa läpi.


Aivan, aika roskajuttu oli kaiken kaikkiaan. Alkoi sen verran ärsyttää, että laitoin twitterin puolella insta-palautteen Seppäselle.

Pulli ei mahdu edes rosteriin, niin eniten pelaavia pakkeja. Sitten suitsutetaan SaiPaa, mutta kuitenkaan ei oo yhtään luottoa että lento kestäisi. Oikeasti toivotaan, että SaiPa valahtais oikein kunnolla sarjataulukossa, niin voi viisaat toimittajat taas todeta: "Näinhän me ennakoimmekin."

SaiPa on tällä kaudella kuuden joukossa, se on fakta!
 
Viimeksi muokattu:

teeveemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aivan, aika roskajuttu oli kaiken kaikkiaan. Alkoi sen verran ärsyttää, että laitoin twitterin puolella insta-palautteen Seppäselle.

Kyllä. Huomaa ettei Sihvosella sekä Seppäsellä ole ollut aikaa perehtyä SaiPaan, kun Jokerit on vienyt mahtavuudellaan kaiken ajan. Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta. Analyysit perustuvat maalikoosteisiin ja vanhoihin olettamuksiin.

Kyllä tuo vitsistä menee. Uskottavuus on pahasti koetuksella Jere Pullin hehkuttamisen jälkeen.

edit: Näinköhän Seppäsen harhaluulo Pullin hyvistä otteista juontaa juurensa 25.9 pelatusta Jokerit-SaiPa ottelusta. Tuolloin Pulli pelasi ehkä uransa parhaan liigaottelun, pimentäen muun muassa Valtteri Filppulan väkivahvalla puolustustyöskentelyllään. Valitettavasti sen jälkeen touhu on ollut laskusuhdanteista.
 
Viimeksi muokattu:

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olipas laaduttomasti tehty juttu! Suuret miinukset tekijöille. Mikäli tuollaisia juttuja päätetään tehdä ylipäänsä niin luulisi myös, että asioista otettaisiin selvää! Tieto mistä juttua tehdään luulisi olevan se oikea tie tehdä juttua tai sitten voisi jättää kokonaan tekemättä. Miten analyytikko voi puhua asiasta josta ei mitään tiedä tai ylipäätään ole seurannut kuin tilastollisesti. Ei kovin montaa peliä ole SaiPalta tuo kaksikko tällä kaudella nähnyt.

Ammattitaidotonta liirumlaarumia...
 
Viimeksi muokattu:

Gretzky99

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL:n suomalaiset
Olipas laaduttomasti tehty juttu! Suuret miinukset tekijöille. Mikäli tuollaisia juttuja päätetään tehdä ylipäänsä niin luulisi myös, että asioista otettaisiin selvää! Tieto mistä juttua tehdään luulisi olevan se oikea tie tehdä juttua tai sitten voisi jättää kokonaan tekemättä. Miten analyytikko voi puhua asiasta josta ei mitään tiedä tai ylipäätään ole seurannut kuin tilastollisesti. Ei kovin montaa peliä ole SaiPalta tuo kaksikko tällä kaudella nähnyt.

Ammattitaidotonta liirumlaarumia...

Täysin samaa mieltä. Mielipiteitä ja ennustuksia saa jokainen esittää aivan vapaasti, mutta kun faktat ovat päin persettä niin ei tuosta kovinkaan ammattitaitoista kuvaa kyseisistä herroista saa.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Nämä jututhan ovat ainoastaan omiaan nostamaan joukkueen henkeä entisestään. Kohon Ville voi kauden päätyttyä kommentoida "omistamme tämän menestyksen kaikille toimittajille, aina kun meinasi usko loppua, niin kirjoititte jonkun naurettavan jutun ja taas piti näyttää ihan kiusallaan"

Sehän on ihan selvä, että kun seuraava tappio tulee, niin otsikot on "SaiPa palasi arkeen"
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Tämän päivän painetussa Etelä-Saimaassa positiivisia uutisia.
Tässä jotain ranskalaisilla viivoilla.

- HIFK-peliin enää joitain seisomopaikkoja jäljellä, istumapaikat loppuvat aikoja sitten
- Yleisökeskiarvo lähestyy jo 4000
- Aitiot on varattu melkein kauden loppuun asti
- Seuraavissa peleissä kaikki ravintolapaikat myyty
- Ennakkomyynnistä päätellen TPS-peli vetää varmasti yli 4000 (Tiistai!)
- Kärpät peliinkin mennyt hyvin liput kaupaksi
- Hyvät yleisömäärät antavat joukkueelle lisää pelivaraa mahdollisille pelaajahankinnoille

Laittaa suun hymyyn, kun kerrankin saa lukea tällaisia uutisia
 
Viimeksi muokattu:

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Urheilujohtaja Tuomenoksa on huomenna Karjala Cornerin pregame-vieraana. Tulisikohan sieltä jatkosopimusuutisia tai jopa uusi hankinta!?
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Laittaa suun hymyyn, kun kerrankin saa lukea tällaisia uutisia

Juu, muutoin positiivisen artikkelin loppukaneetti oli meikäläisen suosikkikohta:

"Yleisömäärät antavat pelivaraa mahdollisiin pelaajahankintoihin. Kerran näinkin päin. Monta kertaa SaiPa on joutunut siirtorajalla luopumaan parhaista pelaajistaan turvatakseen taloudellisen tilanteensa."

En jaksa tarkistaa, menikö sanasta sanaan noin, mutta kuitenkin tuohon tyyliin. Montakos kertaa SaiPa on myynyt parhaan/parhaat pelaajansa siirtorajalla, kerran? Jos mukaan luetaan tuon lievästi alisuorittaneen Machuldan siirto Kärppiin kaudella 03-04, niin maksimissaan kahdesti?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös