Suosikkijoukkue
SaiPa
Kortit on erittäin levällään ja en ainakaan itse edes uskalla ajatella sellaisesta tavoitteesta, kuin top 6 sakkiin ekalla kaudella.
Varmasti Virran systeemien opettelu ottaa aikaa, mutta itse ajattelen niin, että TOP 10 sijoitus olisi sopiva tavoite. Kunhan vaan pelit jatkuu runkosarjan jälkeen, niin siten voi tapahtua vaikka mitä! Mestiksessäkin Hermes tappalee Ketterän kanssa mestaruudesta, vaikka jäi runkosarjassa sijalle 9.

Seurailen muiden Liiga-joukkueiden kuvioita satunnaisen puolihuolimattomasti, mutta Iltalehden Ilves-jutussa oli minut yllättänyt fakta. Ilves on viimeksi pelannut Liigan mitaliotteluissa keväällä 2001! Onneks myö ei olla ihan niin surkeita...
 
Mieluummin optimisti ja väärässä, kuin pessimisti ja oikeassa.

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tuohon mitä otetaan tavoitteeksi pitäisi mielestäni asettaa oikeasti joku tavoite. Top 6 oli tänäkin vuonna erittäin "levällään" loppuun saakka. Viivan yläpuolelta löytyi esim Pelicans ja KalPa. Miksi sieltä ei voisi löytyä suht samalla budjetilla operoiva SaiPa? Tavoitteita pitää olla, se on eri juttu toteutuuko ne ja miksi eivät toteudu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy