Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

SaiPa mediassa

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 03.01.2010 klo 13.53.

 1. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Liverpool
  Lainaus:
  Ainakin nyt toimi ihan normisti SaiPan sivujen kautta, kun kännyllä hetken katsoin ja kuuntelin.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Ekat minuutit puuttu äänet eli jäi kuulematta mm. sopimuksen pituus ja Ramun sisääntulo. Kuullemma Helsingissä Liigan toimistolla niin heikot nettiyhteydet...
   
 3. kunnonjykit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Kunhan Viljakainen röllötti. Unohti ite laittaa mikin päälle ja heitti vähä seiviä tähän. Onneks saatiin äänet lopulta. Sopimuksen pituus kiinnostaa kyllä.
   
 4. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Kirjoitetaan nyt tännekin: sopimus on yhden kauden mittainen.
   
  kunnonjykit tykkää tästä.
 5. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Juu, ymmärsin sen kyllä ettei oikeesti missään yhteyksissä muussa ollut vikaa kuin hänen tai jonkun muun jannun pään ja käden välisessä tiedon kulussa.
   
 6. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Joo ei mennyt julkistamistilaisuuden alku ihan putkeen näiden puuttuvien äänien takia, mutta hienostihan se paikattiin sitten lopulta. Tuli vaan heti mieleen se Zaborskyn julkistus, kun yritin silloinkin Youtubesta katsoa niin eihän se toiminut yhtään. Nyt sentään kuva toimi heti alussa ja alkuvaikeuksien jälkeen saatiin vihdoin myös äänet kuulumaan. Ehkä seuraava julkistus sujuu heti alusta alkaen paremmin? :D
   
 7. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Liverpool
  Lainaus:
  Okei, en ihan alkua nähnytkään.
   
 8. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPan Facebook kertoo, että perinteinen satamatapahtuma vietetään tänä vuonna Kalevan Kisojen yhteydessä 1.8.2019 klo 16.30.

  Tapahtumassa paikalla koko SaiPan joukkue taustahenkilöineen.

  Paikkana siis satamatori tuttuun tapaan.
   
  anthax tykkää tästä.
 9. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 10. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Sairasta touhua. Ihan järkyttävää luettavaa. Ei varmaan onnistuisi Suomessa, ainakaan ilman seuraamuksia. Toki kautta aikain on Suomessakin ollut erilaisia fuksiaisia yms., mutta ne ovat olleet yleensä hyvän maun rajoissa. Ainakin mihin itse olen osallistunut. Nykypäivänä noihin pitää puuttua ehdottomasti.
   
 11. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Liigan runkosarjan otteluohjelma on nyt julkaistu

  "SaiPan osalta kotiottelut jakautuvat niin, että eniten pelejä (12, joista yksi Tallinnassa) pelataan lauantaisin. Perjantain kotipelejä on viisi, torstaina kolme, keskiviikkona seitsemän, tiistaina kaksi ja maanantaina yksi. Viikonloppupeleihin rinnastettavia kotipelejä pelataan myös mm. itsenäisyyspäivän aattona ja tapaninpäivänä."

  Jännä nähdä, ketä vastaan tuo Tallinnan peli pelataan, jonka SaiPa tällä kertaa järjestää.
   
  Läts tykkää tästä.
 12. MoneyMen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ilvestä.
   
 13. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Lainaus:
  Jetsulleen.
   
 14. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kausarilla ei ilmeisesti asiaa tuohon peliin
   
 15. Pinestone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  SaiPan kausikorttilaisilla on pääsy myös Tallinnan otteluun. Lisäksi heille on luvassa omat erityishintaiset pakettinsa.
   
  redpecka tykkää tästä.
 16. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Loistavaa
   
 17. Läts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Viikonloppupelit tietää hyvää tällaiselle etäfanille, joka haksahti halpaan kausikorttiin vaikka asuu Helsingissä. Tallinnan pelihän onkin sitten lähimatsi!
   
  redpecka tykkää tästä.
 18. Thombson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, SaiPa
  Mä en oikein ymmärrä noita Tallinnan matseja. Mitä niistä saa irti? Kausikorttilaisilta jää yksi peli näkemättä. Saako SaiPa tulot kaljanmyynnistä? Suuremmat lipputulot? Vai onko tässä vaan pullistelua etelän veljelle että ollaan parempia? Omasta mielestä turhaakin turhempi tapahtuma. Miksi ei vaikka viedä peliä Imatralle? Tai Pietariin? Tai vaikka Pieksämäelle.
   
 19. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Eikös tossa pari viestiä ylempänä todeta, että kausikortilla ilmeisesti pääsee Tallinnan matsiin. Toki pitää sinne matkustaa jos haluaa matsin nähdä paikan päällä.
   
 20. FinnPete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  SaiPan sivuilla oli mainittuna "- Viime vuonna pääsimme osallistumaan tapahtumaan vieraina ja kokemus oli aivan mahtava. Erittäin hienoa, että tänä vuonna saamme ottaa osaa järjestelyihin toisena kotijoukkueena, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen kiittelee. "
  Tarkoittanee siis että SaiPa maksaa hallikulut ja ottaa vastaavat tulot kuin Pelicans aiemmin itselleen. Tässä tapauksessa taitaa hallivuokrakin mennä puoliksi jos Pelicans aiemmin maksoi koko päivästä. Tai ehkä 60/40 (Pel/Sai) kun iltapeli lienee paikallisesti tuottavampi. Niistä tuloista maksetaan sitten Ilvekselle jokin osuus kuten SaiPalle viime vuonna. Jos tuo ei olisi viime vuonna ollut kannattavaa tai "nollille, mutta mediassa", niin ei kai SaiPa olisi uudestaan mukana. Varsinkin jos kannattajat suosivat tapahtumaa osallistumalla siihen. Itse en ollut mukana edellisellä kerralla, nyt täytyy vakavasti harkita,
   
 21. redpecka Jäsen

  Eli siis "ilmaiseksi" kausikorttilaiset näkee. Kun vaan raahautuu itse paikan päälle.

  Ymmärrän mahdollisen kausikorttilaisen vitutuksen, tai en ainakaan halua sitä vähätellä jos jotain ei nappaa tuonne lähteä. Olen vähän kai turha sanomaan mittään tästä kun en näe koti- enkä vierasotteluja enkä internetistäkään, mutta pidän ajatuksena hyvänä tällaista kuoresta ulos kääntäystä.

  Tahdon kirjoittaa jotain yleisemmin jossain ketjussa, on se sitten tämä tai ehkä paremmin SaiPan tulevaisuus -ketjussa. Mutta vähän myöhemmin, täytyy kypsytellä ajatuksia vielä mitä tässä kaiken hyvän pöhinän aikana on tullut mieleen.

  Kun maailma muuttuu kovasti koko ajan. Omat fiilikseni: esimakua saa vaikka tuosta nykyisestä suosikkijoukkueeni tällä hetkellä -kohdasta. (EHL...)
   
 22. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Niin, aika hankala tosta Tallinnanreissusta on negatiivista näin kausikortin omaavana hakea vaikka miten pyörittelis... Se nyt on yks ja sama jos täältä ajelet pääkaupunkiin autolla ja siitä parillakympillä lahden yli. Mutta aina pitää kaivaa ne negat esiin.
   
  Huppu, redpecka, 17Kovalchuk ja yksi muu tykkäävät tästä.
 23. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Juu pitää maksaa matka itse kotipeleihin myös Hakalista Kisapuistoon. Olisin kyllä toivonut, että kun ostaa 99 euron kausarin, jonka maksaa työnantajan lahjoittamilla liikuntaseteleillä, niin taksikyyti peleihin olisi sisältynyt hintaan.
  Pilalle meni tämäkin.
   
  HNaski, Hepitus, Huppu ja 14 muuta tykkäävät tästä.
 24. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  SaiPan kannattaisi koostaa vielä kertaalleen kausikorttilaisten edut johonkin formaattiin. Vieraspelien vapaaliput jne, se saattaisi innostaa kausikortin hankintaan, ,

  Nyt ne on olleet vähän kai sisäpiirin tiedossa?

  Aika mielenkiintoinen on tuo Tallinnan kuvio kun Jani Valkeapää on seremoniamestarina. Pehkonen kuulemma lopettaa IPV:ssä, jatkossa hän huhujen mukaan pyörii normaalin suomalaisen yrityksen leivissä.

  Voisiko se olla SaiPa? Onko sillat palaneet lopullisesti vai joko tulee paluu SaiPan nuttuun?
   
 25. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Eiköhän hän jatka samassa firmassa missä on ollut jo pari vuotta töissä. Tuskin SaiPallakaan on hinkua häntä takaisin hommata.