SaiPa-Lukko 16.3.2002

  • 1 231
  • 23

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hämmästykseni oli suuri, kun havaitsin ettei tästä huomisen liigakierroksen ehdottomasta huippukamppailusta ole vielä ketjua olemassa.

Nyt on.

Eli tänne kaikki jupinat, mutinat ja sopotukset pelistä.
 

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
Tulee varmaan kauden kovatasosin ja temposin peli, ehdottomasti kauden 2 parasta joukkuetta taistelee, vois jopa sanoa että todellinen titaanien taisto.

No Lukko jyrää materiaaliltaan ylivoimaisena saipan maanrakoon, Lukko ylivoimaisesti eniten maalejatehneenä joukkueena taitaa viedä selkeän 11-0 voiton, sen verran ylivoimanen lukko on.


Okei puhutaan sitten järkevästi, Saipa luultavasti antaa isän kädestä taas lukolle.
Pelaako Fogström viellä?
Luulisin että Saipa vie 4-1, jokos a-virus on poistunut lukon kopista tai no jäähän sinne ika silti :confused:
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Ika taistelee koko joukkueen puolesta ja Lukko vie voiton!! Lukolla ei olisi yhtään pistettä ilman Ikaa!! Kiitos Ika, toivottavasti et koskaan lähde Lukosta!! WE LOVE YOU!! :D :D :D
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jumbofinaali!

Liigan pisteautomaatit ottavat mittaa toisistaan, eli panokset kovenee.. Ai mitkä panokset? No todellisuudessa pelillä ei ole hevon p:n vertaa merkitystä mihinkään suuntaan. Ihme jos Lappeenrannassa on yli 2000 katsojaa, kun kaksi rupusakkia esittävät eittämättä laadukasta kiekkoviihdettä.

Lukon tuskaisesta kaudesta ei voi juuri muuta positiivista sanoa kuin se että viimeinen sija vältettiin, mutta tappio kalkkiviivoilla jumbolle olisi hävettävä suoritus.

Eino-Mies alkaa valmistautumaan näkemään Lukon seuraavaksi reilun neljän kuukauden kuluttua Pitsiturnauksessa. Sillä torstaina, nähtyäni Äijänsuolla Mestis-tasoisen kotijoukkueen konttaavan Ilveksen jaloissa, päätin silputa kausikorttini ja jättää sunnuntain päätöskierroksen katsomatta. Yhtä turha koitos on tulossa kun HIFK tulee surffailemaan Raumalle. Ihme ja kumma miksei muuten MTV3:n Hockey Night valinnut tätä peliä ohjelmistoonsa 17.3. ?!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Juu. Kyllä mäkin olin kovasti siinä uskossa että Hockey Nightin kamerat ovat sunnuntaina Raumalla, mutta ei perkele. Ei ne hyvän päälle mitään tajua.

Mutta ei mennä asioiden edelle. Ensin on tuo Lappeenrannassa käytävä titaanien taisto jännättävänä, ja luulisinpa jotta SaiPa siitä hommasta pisteet kotio nappaa maalein 4-1.
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Uusi paiva, vanhat kujeet

Kun taalla on nyt paasty jo aikamoiseen verbaaliakrobatiaan nain liigahuipentuman kunniaksi, vaannan minakin itseni aamusolmuun. Hiukan on kankeaa mutta se suotaneen vanhalle anteeksi.

Jos ja kun Lukko Saipalle haviaa, aion tyontaa syyn yhden miehen harteille, ihan vain kunniakasta perinnetta jatkaakseni.

Eli Ika on lauantaina "luokaton, paska ja divaritasoa. Koko joukkue piristyy kun han lahtee."

Onkohan Ika tarkistanut etta hanelle on ameriikan matkaa varten annettu myos paluulippu? :rolleyes:
 

Lexa

Jäsen
lienee..

...melkoinen trilleri koko ottelu. Arvoisa valmentajamme (joka jakelee muuten asiantuntevia kommentteja) lähtee varmaan napsimaan saipalta pisteitä. Mutta kuten on monta kertaa sanottu on puheita ja tekoja. Lupaaminen ja lupaamistensa lunastaminen on kaksi aivan eri juttua. Juttujen perusteella Ika voisi mennä vaikka eduskuntaan, mutta valmentajaksi hänestä ei näemmä ole. Jos joku voi vakavin naamoin väittää lukon kuvioita ja pelityyliä jotenkin ovelaksi (kettumaiseksi) niin kys. henkilö lienee täysin mielikuviton persoona. Lukon pelaaminen on kuin Dolph Lungrenin näytteleminen: mautonta, hajutonta,kankeaa, mielikuvituksetonta ja jälkiä jättämätöntä.

Täysin luokaton, paska.......(kenestäkön Ika puhuu???)

minulla on omat epäilykseni asiasta...... :D
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
juu kyllänäio

Ei noi Ikan lausunnot ole kyllä kovinkaan järkeviä. Mitä hittoa sellasia lausumaan lehdistölle? Kyllä kaikki pelejä seuraavat varmaan näkevät, jos joku on paska?

Pikkasen harmittaa, kun en sunnuntaina pääse paikalle omien harkkojen takia, mutta eiköhän sieltä tänä viikonloppuna ainakin 2 pistettä paukahda niin jotta ropisee:D

KYLLÄ JÄMPTI ON NÄI!!!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Jumbofinaali!

Viestin lähetti Eino_Mies
Ihme ja kumma miksei muuten MTV3:n Hockey Night valinnut tätä peliä ohjelmistoonsa 17.3. ?!

Sanopa muuta! Tämä ottelu olisi ehkä sopinut hyväksi esimerkiksi TV:een minkälaista jääkiekko ei saisi olla tai että miten surkeaa se parhaimmillaan (tai pahimmillaan) voi olla.

Surkeampi... siis parempi joukkue surkeimmista voittakoon... Oli se sitten kuka tahansa ei paljoa kiinnosta.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Hehehee.. täällähän tykätään Ikasta!! :D

Skodan paluulippu kommentti oli LOISTAVA!! :D voi kun jättäisivätkin ostamatta sen paluulipun..

taas lähdetään scouttaamaan pelaajia..Lukon scouttauksella sieltä tuodaan mukana pari Hreusta ja pari Saarelaa.. :(
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Varsinaiset maalikarkelot järjesti SaiPa ja Lukko kisapuistossa 7-6... Noh, ehkä jotkut pelurit saivat lohtua nostaessaan asetelmiaan pistepörssissä johonkin suuntaan? Hyvää maalintekoharjoitusta ensikautta varten.
Taitaa vaan kuvastaa sitä että oman pään puhtaana pitoa ei jakseta enää tässä vaiheessa paljoa korostaa, eikä väliksikään. Kyllähän yleisö varmaan mielellään maaleja katselee ja niitä on tosiaan tullut.
Rikukin on näemmä maalannut? Hyvä Riku, saattoikin sitten olla viimeinen piste SM-liigassa... =)
 

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
onnea Saipa! no enivei oliko eka kerta ku 6 tuli tehtyä?
Ja Toivonenki 2 maalia :)
 

Vaicci#63

Jäsen
jaa,no voi kun putki olisi alkanut 2 ottelua ennen sen alkua ja sitten vielä voitettu ipa niin jumbosija ois jääny lukolle.nimittäi jos saipa voittaa Ipan niin se on vaan kahden pisteen päässä Lukosta,mutta runkosarja on jo silloin päättynyt.Kyllä vaicille on saatava soppari,6 peliä ja pisteet 4+3 ja parempaankin pystyisi kun saisi hyvät ketjutoverit
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Lukko on niin anaalista kuin mikään joukkue voi olla!!

Olet varmasti juuri sellainen fani, joita Lukko tosissaan tarvitsee... ehkä pieni rauhoittuminen olisi paikallaan?
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Riku oli aivan ilmiliekeissä! Maalin jälkeen hurjat tuuletukset ja nyrkkiä lyötiin plekseihin niin saatanasti. Maalikin oli oikea tuuri maali, joku laukoi kohti Lukon maalia, Vehanen sylki eteensä ja Riksa oli täysin yksin maalin edessä ja kammottava lämäri yläkulmaan ja voittomaali oli tehty!

Vaic oli jälleen aivan loistava, surettaa suuresti jos Lubomir ei Saipassa saa jatkaa, vaikka mokasikin tänään rankkarin, kun oli jo harhauttanut Vehasen aivan kahville.

Kaarna istui yläpuolellani lähes koko ottelun ajan ja ei kyllä kovin hauskaa ollut kun puhuttiin Kaarnan sloveeni-vahvistuksista ja kun katsottiin olamme yli niin siinähän se Ilu oli, kovin tuiman näköisenä.:D

PS.
Ottiko Kallioniemi kiekon talteen??
 

Aksu

Jäsen
Lyhyitä kommentteja tästä kierroksen helmestä...

Ennen Saipan eka maalia Lukko pyöritteli miten huvitti. Duba oli torjunut jo varmaan 6-7 kertaa ja pistohyökkäyksestä Saipa rokotti. Saipan toisen teki Vaic irtokiekkosta tyylikkäästi lämärillä.

Laaksosen maali oli jotain niin tyypillistä tämän vuoden Saipalle. Puolesta kentästä jäissä lämäri ja Duba imi minkä ehti. Samoiten lukon toinen maali oli kuin Saipan koko kausi pienoiskoossa. Kokko suti kiekon omaan börsään.

Vaicin ampuma rankkari vihellettiin mielestäni melko kyseenalaisin perustein. Eikös pelaajan pidä olla selvästi irti puolustajasta eikä sitä Welling kuitenkaan ollu. Oli miten oli, maalia ei tullut.

Toka erässä napinaa aiheutti eniten tuomaritoiminta. Yleisö pillastui vääristä vaihdoista useampaankin otteeseen. Erä oli kaikenkaikkiaan erittäin rikonainen. Jäähyjä tuli paljon kuten koko ottelussa muutenkin.

Kolmannen erän alussa kadutti kun join viikonloppunesteet jo eilen. Pieni humalatila olisi kaiketi piristänyt kummasti muuten melko mitäänsanomatonta ottelua. Erässä Vaic teki hienon läpiajomaalin, Siivonen viimeisteli Saipan lepsuillessa omalla viivalla. Onneksi Saipa kuitenkin viitsi jonkun verran pelata, että jäi edes viimeisestä ottelusta "hyvä mieli". Erän mieleenpainuvimman hetken tarjosi Riku, joka tuuletti vapautuneesti maalinsa jälkeen. Onhan kyseessä ollut hänelle henkilökohtaisesti ja kapteenin silmin koko joukkueelle erittäin vaikea kausi.

Ulosajosta. Kaipaisen rike oli selvä. Siitä ei ole epäilystäkään. Mielenkiintoiseksi tapahtuman tekee se, että Hulkkonen ja Kaipainen nahistelivat edellisessä vaihdossa ja poskea soitettiin. Mutta eihän kukaan tuollaista tee tahallisesti...

Summa summarun. Maaleja helvetisti. Peli oli rikkonainen. Jäähyjä aivan liikaa. Periaatteessa huippupelin elkeet olivat tilastojen perusteella olemassa. Ulosajo, videotuomarin käyttöä, jäähyjä, maaleja ja vaikka mitä, mutta kokonaisuus oli toista. Surffailua kuten lukemat kertovat.

Tuomaritoiminnasta. Kerta toisensa jälkeen Kärkkäinen ihmetyttää. Miksi kaveri on pilaamassa Lappeenrannassa pelejä niin usein? Ei mitään linjakkuutta.

Pelaajista muutama kommentti. Vaic oli kentän paras ja ansaitsee jatkosopimuksen mikäli palkkapyynti on kohtuullinen. Brousseauta ei tule ikävä. Perusflegmaattisuus vaivaa, omassa päässä heikohko eikä käytä raamejaan kaksinkamppailutilanteissa hyväkseen. Hulkkonen oli tänään jees kuten myös Luotonen, joka on yllättänyt minut. Ei ihmetekoja, mutta peruspelaamista ja tuo ripauksen kovuutta muuten heikohkoon puolustukseen. Taubert on vaipunut yöhön. Pisteitä ei tule eikä fyysisyyskään kulje enää matkassa.

Haluan erityisesti mainita vielä erään eli Sovan. Mitä helvettiä mies puuhaa liiga Saipassa? Kiekolla ei pysty tekemään mitään, kaksinkamppailussa pehmeä... ärsyttää kaikki mitä kaveri tekee. Menolippu Järvenpäähän tai jonnekin riittävän kauas. Kiitos!

Niin. Jäähyväiset keltaiselle kuppituolille on tämän liigakauden osalta jätetty. Ei haikeana kuten viimevuonna kun viimeisessä kotipelissä menetimme pleijarisaumat Jokereille. Kauden päättyminen on ollut tiedossa sen verran pitkään. Nyt takalistoni antaa Kisapuiston penkille rauhan (tosin huomenna käydään vielä) ja lupaa palata syksyllä takaisin. Ei tätä hommaa voi lopettaa vaikka välillä hermot palaakin.

Hyvää kevättä Saipan kannattajille! (Tosin sitä ennen huudetaan A-junnut finaaleihin ja samaa tietä mestaruuteen)
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Hieman syvempää viiltävä analyysi:

SaiPa aloitti merkityksettömän ottelun varsin löysästi, ja Lukko myllyttikin vauhdikkaasti lähes ensimmäiset kymmenen minuuttia, mutta kun Matti Hana pääsi jäähyaitiosta pääsi Petri Kokko hyökkäyksen kärkeen, nousi aina b-pisteen takakaarelle saakka ja veti hirmuisen lämärin Lukko-maalin taka-yläkulmaan.
Toinen maali syntyi kotijoukkeelle SaiPan pelatessa ylivoimalla Sami Torkin oltua istumassa kampitusjäähyään. Kiekko pelattiin Riku Kallioniemelle oikeaan laitaan, joka laukoi kiekon Vehasta kohti, Vehanen torjui kiekon vasemmalle, suoraan Slovakian pienen suuren miehen Lubomir Vaicin lapaan, joka täräytti kiekon tyylikkäästi lyöntilaukauksella Lukko-maaliin.
Kun erän puoliväli oli ylitetty parilla minuutilla, illan eriskummallisin maali näki päivänvalon. Kiekko pelattiin Mika Laaksoselle, joka nousi hieman yli punaviivan, laukoi kovaa ja samalla kiekko jatkuvasti nousi ja nousi, ja lopulta kiekko meni suoraan Duban kainalosta maaliin.
Lukon toinenkaan maali ei mitään kiekkoviihdettä ollut, kun Marko Toivosen laukauksen sössi omaan maaliin ottelun avausmaalin viimeistellyt Kokko. Samaan sarjaan menee Lukon kolmaskin maali viimeistelijänä Markus Jämsä.
Erässä nähtiin myös kyseenalaisesti vihelletty rangaistuslaukaus, jota asettui ampumaan Lubomir Vaic. Vaic harhauttikin Vehasen näyttävästi aivan ulos maalistaan, mutta nosto epäonnistui totaalisesti, ja Vehanen kesti.

Toisessa erässä nähtiin paljon puhuttua Marko Toivosen lyöntilaukausta parhaimmillaan. Kiekko pelattiin viivaan, josta Toivonen lähes seisovilta jaloilta laukoi kiekon kovaa tolpan kautta maaliin, ja Lukko johti jo 2-4.
Mutta sitten nähtiin kuinka raumalaisille tarjoillaan gevaliaa, kun ottelun paras pelaaja Lubomir Vaic syötti kiekon, jonka alunperin olisi pitänyt mennä takatolpalle Paul Brousseaulle, mutta Pekka Tirkkonen tulikin nopeasti maalin eteen, ja sidottuna "Pexi" siirsi kiekon rystyllä Paul Brousseaulle, jolla olisi ollut aikaa lukea vaikkapa ilta-päivä lehdet, ja peli oli 3-4.

Kolmas erä olikin sitten SaiPan hurmosta. Kotijoukkue voitti kolmannen erän 4-2 yleisön kannustaessa välillä hienosti omiaan.
Erän alussa kuitenkin Janne Siivonen hiljensi kotiyleisön hienolla laukauksellaan, mutta reilun minuutin päästä juhli jälleen kotijoukkue. Maalintekijänä toimi vastikään jatkosopimuksen SaiPan kanssa tehnyt Antti Hulkkonen, joka Matias Lopin aloitusvoiton jälkeen otti kiekon haltuun, ja kaikessa rauhassa veti kiekon komeasti ranteella yläkulmaan, myös Matti Hana sai syöttöpisteen maaliin, ja tämä oli Hanan ensimmäinen piste SM-liigassa.
Vähän ajan päästä oli jälleen vuorossa yleisön lemmikiksi noussut Lubomir "Valtava". Matias Loppi avasi kiekon jälleen Vaicille, joka polki kovaa ohi Lukko puolustajien karaten läpiajoon ja veti samantien kiekon ranteiltaan yläkulmaan.
SaiPan kuudennen maalintekijä voi kuitenkin olla erityisen tyytyväinen otteluunsa. Riku Kallioniemi seurasi Pekka Tirkkosen laukauksen paluukiekon tarkasti, ja vastapalloon tinttasi kiekon voimalla yläkulmaan, ja tuuletukset olivat kuin "Riksa" olisi tehnyt uransa ensimmäisen maalin. Vaikkei Riku mikään konkari olekkaan maalinteossa, niin tämän homman hän hoiti todella mallikkaasti. SaiPan seitsemännen ja samalla ottelun voittomaalin teki tuskaisen kauden pelannut Mika Skyttä. Mika Kauppinen syötti kiekon maalin takaa ja Skyttä tälläsi kiekon Vehasen kainalosta maalin takakulmaan.
Lukon kavennuksen 7-6:een viimeisteli Mika Viinanen, joka Kallioniemen esteilyistä huolimatta sohi kiekon maalin edestä sisään. SaiPan pelaajat proteistoivat kovasti sitä että Viinanen teki maalin maalivahdin alueelta, mutta sinnehän hänet työnsi Kallioniemi itse, joten maali hyväksyttiin.

Paljon parjattua Kallioniemeä jään osittain kaipaamaan, jos mies uransa päättää. Mikäli mies pelaisi aina samalla tavalla kuin tänään, voisin koska tahansa luvata hänelle pelipaikan joukkueessa.

Lehdistötilaisuudessa ilmoitettiin Antti Hulkkosen tehneen jatkosopimuksen ja SaiPan jättäneen sopimustarjouksen Tsekkipakki Frantisek Bombitcille. Ilahduttavinta oli Skrikon ilmoitus siitä, että joukkueeseen saadaan nyt ne pelaajat, jotka Skriko itse haluaa. Näin joukkueeseen saadaan selkeä roolitus ja jokainen pelaaja saa pelata omaa rooliaan, toisin kuin tällä kaudella, esimerkiksi Jan Huokko laitettiin puolustavampaan rooliin mihin hän oli itse valmistautunut, eikä peli kulkenut odotetulla tavalla.
Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa ensi kaudella, ja varmasti helppoa on parantaa jumbosijaa ensi kaudella.

Kiitos kuluneesta kaudesta, arvon Saipa-fanit.!

Joukkueiden parhaat pelaajat

SaiPa:

Lubomir Vaic

Riku Kallioniemi

Petri Kokko

Lukko:

Marko Toivonen

Dan Smith

Mika Viinanen
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Blade hyvassa seurassa

Viestin lähetti Yuppi

Olet varmasti juuri sellainen fani, joita Lukko tosissaan tarvitsee... ehkä pieni rauhoittuminen olisi paikallaan?

No mutta arvon juppi, et ole naemma seurannut virallista tiedotuslinjaamme jotta osaisit tulkita asiat oikein. Valmentajammehan on useampaan kertaan todennut joukkueensa olevan taysi p...a. Tamahan on nimenomaan sita tavaraa jota tulee tuosta Bladen puhumasta anaalista. Nain ollen Blade on sisaistanyt taysin rinnoin Lukon virallisen kannan ja vahvistaa seuramme valitsemaa imagostrategiaa talla palstalla. Voiko hanta siita kayda moittimaan? Eihan toki. Painvastoin!
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Re: Blade hyvassa seurassa

Viestin lähetti Skoda


No mutta arvon juppi, et ole naemma seurannut virallista tiedotuslinjaamme jotta osaisit tulkita asiat oikein. Valmentajammehan on useampaan kertaan todennut joukkueensa olevan taysi p...a. Tamahan on nimenomaan sita tavaraa jota tulee tuosta Bladen puhumasta anaalista. Nain ollen Blade on sisaistanyt taysin rinnoin Lukon virallisen kannan ja vahvistaa seuramme valitsemaa imagostrategiaa talla palstalla. Voiko hanta siita kayda moittimaan? Eihan toki. Painvastoin!
Parin vuoden päästä olet jotain aivan toista mieltä, nimittäin Lukko on varmasti mukana kärkipään taistoissa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Saipafan
Kyllä vaicille on saatava soppari,6 peliä ja pisteet 4+3 ja parempaankin pystyisi kun saisi hyvät ketjutoverit

No joo hyvät on pisteet miehellä, mutta pidetään mielessä että kaveri on syttynyt pistetehtailuun jo varsin merkityksettömissä peleissä ja nämä kaksi viimeisintä kotiottelua on pelattu joukkueita vastaan joilla ei mitään kummempaa motivaatiota tai syytä hurmosmaiseen taisteluun ole ollut. Missä oli Lubomirin tehot silloin kun vielä teoriassa taisteltiin ehkä jopa play-off paikasta ja ennen kaikkea jumbosijan välttämisestä? Eipä löytynyt tehoja...

Minä olisin hiukan kahden vaiheilla Vaicin jatkosopimuksen kanssa. Joku paremmin peliä rakenteleva sentteri voisi olla mahdollisesti hyödyllisempi pelaaja. Vaic ei ole mikään ratkaisijapelaaja kuten Machulda.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti belenos
onnea Saipa! no enivei oliko eka kerta ku 6 tuli tehtyä?
Ja Toivonenki 2 maalia :)

Just näin! Miten helkutissa on mahdollista että Lukko, jonka tehtyjen maalien keskiarvo pitkässä runkosarjassa on ollut nippanappa 2 per ottelu, tekeekin yhdessä matsissa kolminkertaisen määrän täysosumia eli 6, mutta häviää silti!?

Vehasen taakse 7 tehtyä tarkoittaa, että muuten hyvän kauden pelannut veskari on kovasti kesäloman tarpeessa tarpeessa, kuten muukin joukkue!
 

Bluefox72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, FC Inter
Väsynyttä

Väsynyttä vääntöä Kisapuiston iltapäivässä. Oikeastaan Leinon Ripa olisi voinut unohtaa itsensäkin Raumalle selostusvermeiden lisäksi, sen verran heikkotasoinen ottelu oli.

Kausi oli Lukolle juuri odotetunlainen. Ensi kaudella tuskin suuria muutoksia sijoituksessa tapahtuu ilman kunnon hankintoja. Tämä nyt vain on minun mielipiteeni.

Kaikki kunnia nuorille pelaajille ja myös paljon kritisoidulle valmentajalle. Työ on ollut raskasta, mutta ehkä se kiitos on jonain päivänä mitä maukkain.

Sinikettu päättää tältä erää tähän. Ensi kaudella nähdään. Hyvää kesälomaa IFK-ottelun myötä.

:cool:

Ps. Kevään kuumat pudotuspelit Yyterissä. Rantapallo-osastolla vastakkain tuttuun tapaan Rauman Lukko ja Porin Ässät.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Viestin lähetti Yuppi


Olet varmasti juuri sellainen fani, joita Lukko tosissaan tarvitsee... ehkä pieni rauhoittuminen olisi paikallaan?

Minä olen juuri sellainen fani jota Lukko tarvitsee.. olen joka pelissä kannustamassa joukkuetta.. jossain vaan tulee vastaan raja, jossa alkaa keittää.. Kaiken sen panostuksen ja joukkueeseen asettamani uskon romahtaminen ei ainakaan hymyilemään laita.. :mad:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös