SaiPa kaudella 2019–2020

  • 617 580
  • 2 631
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Luuletko että SaiPa voittaa? Voidaan lyödä kympin veto. SaiPa voittaa/ maksan sulle kympin, TPS voittaa/ maksat mulle kympin. Myös 2 pisteen voitto huomioidaan.
Kiitos mutta en enää harrasta jääkiekkovedonlyöntiä. Edellisen kerran löin vetoa keväällä 1999, kun eräs Jokereita kannattanut asiakas kiristi minut lyömään vetoa SaiPan puolesta kolmannessa puolivälieräottelussa. Pakkohan se oli suostua siinä vaiheessa tyhmältä tuntuneeseen vetoon, ja vastoin odotuksiani jouduin seuraavalla viikolla ottamaan vastaan pullon XO-konjamiinia. Tämän episodin jälkeen poistuin voittajana jääkiekko vedonlyönnin areenalta.
 
Olisiko pakkovoiton paikka, jos tulee tappio niin tietääkö se Lehterälle lähtöä?
Näköyhteys viimeiseen pudotuspelipaikkaan pitäisi säilyttää ja nyt on vastassa TPS, sarjan hännänhuippu ja viimeisimpien pelienkin perusteella kaikista voitettavissa olevin joukkue jos mikä.
Ainakin mahdollinen tappio olisi vähintään pohjakosketus ja silloin Lehterän aseman ratkaissee se, katsooko pomoporras sitä edeltäneen kyntämisen kestäneen jo tarpeeksi.
 

IkuinenVappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
En missään nimessä halua Ketterää SaiPan farmiksi, mutta tällaisissa tilanteissa ymmärtäisin hyvin useamman pelaajan lainaamisen. SaiPalla hirveä loukkisuma ja kolmen pelin viikko, Ketterällä rosteri ehjänä ja yhden pelin viikko. Esimerkiksi tänään Olkkosen kanssa SaiPan takalinjoilla voisi pelata Marlo Koponen tai Santeri Airola. Kyllä Ketterä yhden pelin viikon pärjäisi ilman Olkkosta ja Koposta tai Airolaa, ja samalla siitä olisi hyötyä SaiPalle. Väitän nimittäin, että Koponen menee Liigassa huomattavasti paremmin kuin Riikola.

Ketterässä on laatupelaajia monta. Kyllä heiltä sinne SaiPan puolustukseenkin niitä olisi otettavissa.
 
Jep. Mutta jos tappio tulee ja kun sitä edeltää jo useampi (mm Sportille, sarjan 2. viimeinen) niin ainakin vuosi on alkanut niin huonosti että vaikea siitä on huonommaksikaan pistää että häviää melkein peräkkäin häntäpään valvojille.
Mutta katsotaan nyt, eihän se ole vielä sanottu tappio tulisi tänäkin iltana...
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Edellisen kerran löin vetoa keväällä 1999, kun eräs Jokereita kannattanut asiakas kiristi minut lyömään vetoa SaiPan puolesta kolmannessa puolivälieräottelussa. Pakkohan se oli suostua siinä vaiheessa tyhmältä tuntuneeseen vetoon, ja vastoin odotuksiani jouduin seuraavalla viikolla ottamaan vastaan pullon XO-konjamiinia.
Jos SaiPa vielä voittaa ottelun tällä kaudella, niin melkeimpä kannattaa korkata tuo voittopullo.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Sääliksi käy SaiPaa oikeasti, mutta sitä saa mitä tilaa. Tämäkin kausi oli tässä, ei itkut auta. Nyt sitten tyhjennysmyynnit käytiin jotta saadaan kuitattua tappiot ja tehdyt virheet. Tämän jälkeen konkurssiselvitys ja syyllisten tuomitseminen. Palataan SaiPa vaikka taas kesällä asiaan kun uutta joukkuetta julkaistaan. Tsemppiä kaikille ja mukavaa talvea, toveri Gennadi siirtyy seuraamaan 100% Ketterää.
 

Denisovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Piipponen-Ramstedt-Nikko
Persson-Löfman-Kaksonen
Mäntykivi-Virtanen-Vainikainen
Iso-Mustajärvi-Koho-Ojantakanen
Loimaranta

Jalonen-Vainio
Salo-Rikkilä
Olkkonen-Ikonen

Westerholm

Rikkilälle tänään liigadebyytti. Riikola ja Oksanen pudonneet eilisestä.
 
Viimeksi muokattu:

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kaks käyttökelpoisinta pakkia jäljellä alkukaudesta, kova on meno! Sanoisin, että A:n nähtyjen perusteella Rikkilä ei ainakaan huonompi voi olla, kuin eilinen Riikola.

On tämä aika huumoritouhua, kun oikeasti tästä tulee mieleen vain Santasen puuhastelu.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Ollaan niin paskoja, että tämän illan vastustaja HIFK heittää varamaalivahdiksi niiden maalivahtivalmentajan. Eiköhän vielä vittuillakseen heitä niiden A-junnut kentälle juuri ennen peliä koska edustuksella on saunailta. Voidaanko vaan lopettaa tää kausi kesken, jooko pliiis?
 

Barney

Jäsen
Ollaan niin paskoja, että tämän illan vastustaja HIFK heittää varamaalivahdiksi niiden maalivahtivalmentajan.
Jos Tuohimaa loukkaantuisi vielä ennen ottelun alkua, niin SaiPa saattaisi tehdä jopa maalin tänään. Eiköhän Lundell ole kuitenkin vielä riittävän hyvässä vireessä, että IFK:lla olisi kuitenkin ottelussa maalivahtietu ilman Tuohimaatakin.
 

Denisovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ollaan niin paskoja, että tämän illan vastustaja HIFK heittää varamaalivahdiksi niiden maalivahtivalmentajan. Eiköhän vielä vittuillakseen heitä niiden A-junnut kentälle juuri ennen peliä koska edustuksella on saunailta. Voidaanko vaan lopettaa tää kausi kesken, jooko pliiis?
Eiköhän SaiPaa nöyryytetä pelin lopussa laittamalla 5-0 tilanteessa Lundell maaliin pariksi minuutiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös