SaiPa kaudella 2019–2020

  • 617 427
  • 2 631

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Näyttää Perssonin saldo olevan nyt -8. Noista puolet tuli Lukkoa vastaan. Muuten näyttää tulleen tappavan tasaiseen tahtiin miinusta suurimmassa osassa pelejä. Onhan noissa aiemmissa peleissä ollut helvetin huonoa tekemistä kaikilta ja mies on varmaan vaan sattunut kohtuullisen isolla peliajalla olemaan aina kentällä. Eiköhän lukema tuosta parane, kun puolustus rupeaa puolustamaan.

E: saldo katsottu peli peliltä listasta
 

redpecka

Jäsen
Pari ajatusta näistä jatkospekulaatioista:
  • Perssonin jatko toki kelpaisi, mutta veikkaan että Johnin suunnitelma oli "yksi kausi SaiPassa ja niillä näytöillä kirkkaampiin valoihin". Iso yllätys olisi jos jatkosopimus julkistettaisiin, mutta eletään toivossa. Se minua vähän hämmästyttää, että ketään ei tunnu huolestuttavan Perssonin tehopörssin jäätävä saldo -9.
  • Ramstedtilla lienee myös suunnitelmana uran jatkaminen muualla, mutta ehkä jatko Zabon kanssa voisi olla kiinnostaa, ainakin jos perhe viihtyy Lappeenrannassa?
  • Vainion jatko tuntuisi tällä hetkellä tosi hienolta jutulta, ja ehkä Veeti voisi sopparin tehdäkin, vaikka vaan sen takia että SaiPa tarjosi uuden mahdollisuuden viime kauden jälkeen. Mutta Vainio oli Lehterän hankintoja, ja jos Tertsistä halutaan eroon ensi kaudeksi, niin voi olla riski että SaiPassa jatkaminen ei enää kiinnosta Veetiä niin paljoa.
Näin näin nämä itsekin silloin kun julkaistiin. Ramu hakee palauttavan (hyvän) kauden sputnikeissa ja sitten vielä kerran rahakkaisiin sarjoihin - jatko SaiPaan olisi hänelle varmaan pettymys. Persson tuli vielä katsomaan josko lähtisi kunnolla ja josko pääsisi takaisin NH-Liigaan. Hyvältä näyttää - Liigan ulottumattomissa tällä hetkellä. SaiPalta ihan master-luokan haku.

Puolestani voidaan ottaa Pärssoni kahdeksan Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen takas vuonna -27 koodilla Messiaan paluu osa2.

Edit: Tuohon Personin jäätävään plusminustilastoon: kuten itsekin muistaakseni aiemmin tokaisit, että muutama noista on tullut kun vihulainen putannut tyhjiin. Ei se silti tietenkään ole puolustus. Jos hän tekisi 6 vs 5 -maalin niin kyllähän siitäkin plussa tulisi. Saa olla toki puolestani parempi. Mutta koosteista katottuna: ykskin maali oli sellainen jossa meijän Jonttu dyykkaa sitten loppujen lopuksi kohti maalintekijää, muttei kai hän ehkä voinut kuvitella että sieltä pujotellaan parin ukon läpi maalinedustalle kun kai sitä pitäis sitä omaakin äijää ja sen mailaa puolustaa.
 
Viimeksi muokattu:

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Minulle tulee Perssonista paljon mieleen McTavish, samanlaisella päättäväisyydellä ja suoraviivaisuudella hakeutuu lähelle maalia hakkaamaan limppua sisään.

Samat on ajatukset itsellänikin. Sillä erotuksella, että Dalelta irtosi oikea suora herkemmin. Kysykää vaikka A-J Niemeltä:)
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ramstedtin kanssa ei liene vielä realistista jutella jatkosta. Kaikki tietävät tilanteen, Ramulla on vuoden tauko jääkiekosta alla ja ottaa aikansa, ennen kuin mies on omalla tasollaan. Tällä hetkellä ei sitä vielä ole, mutta SaiPalla on aikaa ja kärsivällisyyttä. Siksi Ramu on nyt SaiPassa.

Jos Ramstedt nousee omalle tasolleen, jatko edellyttää korkeampaa palkanmaksua. Sen rahan maksaa sitten SaiPa tai joku muu. Mies on tietysti siinä iässä (ja elämäntilanteessa) jo, että osaa arvostaa myös ulkojääkiekkoilullisia asioita kuten perhe-elämän helppoutta Kaakossa, mikä voinee helpottaa miehen sitouttamista vähän pidemmäksi aikaa tänne.
 

Barney

Jäsen
Ramstedtilla lienee myös suunnitelmana uran jatkaminen muualla, mutta ehkä jatko Zabon kanssa voisi olla kiinnostaa, ainakin jos perhe viihtyy Lappeenrannassa?
SaiPalla luulisi myös olevan suunnitelmissa Ramstedtin uran jatkuminen jossain muualla. Tason pitää nousta kyllä todella paljon ennen kuin edes harkitsisin jatkosopimusta. Eiköhän SaiPan kannata katsoa ihan loppuun asti, että avautuuko Pietarin suunnalta yksi vähän kokonaisvaltaisempi kortti. Molempiin ei SaiPan budjetilla ole varaa, ellei sitten haluta toistaa joukkueen rakennuksessa tämän kauden virheet.
 

Denisovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiiskinen-Löfman-Persson
Zaborsky-Ramstedt-Nikko
OKSANEN-Kaksonen-Kuronen
Vainikainen-Iso-Mustajärvi-Piipponen

Salo-Riikola
Autio-Grman
Vainio-Kojo
Seppälä

Kaarlehto
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kiiskinen-Löfman-Persson
Zaborsky-Ramstedt-Nikko
OKSANEN-Kaksonen-Kuronen
Vainikainen-Iso-Mustajärvi-Piipponen

Salo-Riikola
Autio-Grman
Vainio-Kojo
Seppälä

Kaarlehto

Snekkeri on tainnut tippua kokoonpanosta nyt "pysyvämmin". Riikola luutii ykkösparissa ja viime pelissä meni ihan ok. Vaarallisilla vesillä ollaan, mutta jos kaverit pelaa pakkia samalla tasolla mitä keskiviikkona, niin hätää tuskin on. Toivottavasti Riikolan peli paranee sitä mukaa, kun saa pelata. Sneckillä ei ole oikein aikasemminkaan niin käynyt. Toivottavasti Oksanen kestäisi nyt kasassa jatkossa.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Riikola pärjää kyllä, kunhan ei yritä kiekollisisa hienouksia. Nopea syöttö lähimmälle omalle miehelle tai lasin kautta keskialueelle.
 

Barney

Jäsen
Riikola pärjää kyllä, kunhan ei yritä kiekollisisa hienouksia. Nopea syöttö lähimmälle omalle miehelle tai lasin kautta keskialueelle.
Tämähän tukee myös SaiPan pelitapaa. Etenkin tuo ”lasin kautta keskialueelle”.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Grman oli jyppiä vastaan hiton hyvä, samaten tänään. En olisi uskonut näin hakalilaisena ruotsalaisesta tätä sanovani, mutta Persson on MIES. Voittaa kaikki kulmaväännöt ja tapiksi päälle painaa kiekon verkkoon kun paikka on.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Kolme vai neljä peliä enää Kiiskisellä jäljellä joten tässä pitäis alkaa kartoittamaan nyt sitä korvaajaa joka on _pakko_ hankkia. Olisko se sitten oikeasti joku niistä Tepsin ukoista, Holm esim, vai ehtiikö nuo NHL/AHL kuviot selvitä siiheksi kuka pelaa missäkin ja sieltä sitten peluri tai kaksi kehiin?
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Eiköhän Kiiskisen tilalle nosteta reservistä tuore hankinta Tomi Leivo joka on kuitenkin päässyt yhden pelin jo pelaamaan.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nythän on lähes nappiviikon jälkeen hyvä jälkiviisastella twitter-maailmoissa, ettei tässä ollut mitään hätää. Toivottavasti ei tuudittauduta, että kaikki on helvetin hyvin, kun niin ei välttämättä kuitenkaan ole.
 

Kuututkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tomi Leivon kuukauden sopimus loppui ja hän ei jatka SaiPassa.
Leivolle kaikkea hyvää jatkoon, toivottavasti pelipaikka jostain muualta aukeaisi.
On topic: Hemmetin hyvä, ettei nyt turhaan sainata näitä neloskentän raatajia, varsinkin kun meidän tämänhetkinen neloskenttä on ollut joukkueen pirteimpiä pelistä toiseen.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
No se tarkoittaa, että joukkuetta halutaan vahvistaa tosissaan.
Joo varmasti halutaan vahvistaa, mutta kysymys kuuluu onko seurajohto valmis avaamaan kukkaron nyörejä. Luulempa että seurajohto on jo päättänyt että näillä mennään oli tulos mikä oli. Jos menestystä olisi tosissaan haettu olisi muutokset tapahtunut jo keväällä. Valmennus olisi vaihtunut sekä suurin osa joukkuetta, mutta ei haluttu käyttää rahaa sopimusten purkuun. Luulempa että ensi kaudella lähdetään aika puhtaalta pöydältä ja laitetaan tästäkaudesta säästyneet eurot uuteen valmennukseen ja joukkueeseen. Suunta käännetään yleisöä palvelevaan suuntaan ja ruvetaan pelaamaan nykyaikaista kiekkoa. Näin ainakin toivon.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo varmasti halutaan vahvistaa, mutta kysymys kuuluu onko seurajohto valmis avaamaan kukkaron nyörejä. Luulempa että seurajohto on jo päättänyt että näillä mennään oli tulos mikä oli. Jos menestystä olisi tosissaan haettu olisi muutokset tapahtunut jo keväällä. Valmennus olisi vaihtunut sekä suurin osa joukkuetta, mutta ei haluttu käyttää rahaa sopimusten purkuun.
Eihän tässä viestissä ole mitään järkeä. Suuri osa joukkueen kalliimmista soppareista loppui keväällä ja joukkue uusiutui kärkipelaajien osalta isolla kädellä. Mitä jatkuneita soppareita olisi pitänyt käydä keväällä purkamaan? Joukkueen tämän kauden kasaamiseen kuuluu myös kauden aikainen reagointi ja miksi ihmeessä sitä ei tehtäisi ihan normaalisti?
 

Denisovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Persson-Löfman-Kiiskinen
Zaborsky-Ramstedt-Kuronen
Nikko-Koho-Oksanen
Vainikainen-Iso-Mustajärvi-Piipponen

Salo-Riikola
Autio-Grman
Kojo-Vainio
Seppälä

Kaarlehto

Koho palaa kokoonpanoon, Kaksonen pois. Kurosen vuoro kokeilla Ramun ja Zabon rinnalla.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Pelicans vs Tappara
  • 2.56
  • 3.50
  • 2.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös