Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

SaiPa kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana avatar, 28.11.2017 klo 09.14.

 1. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Viime vuodet on näyttänyt, että varsinkin Liigan sisällä tyhjennysmyynneissä hinnat on olleet aikas kohdallaan. Myyjän imagotappio on kuitattava isolla tukulla massia. Epäilen, että SaiPaan ei ole tulossa siirtoikkunan sulkeutuessa ketään. Eipä tuolla ole käynyt koko kaudellakaan ketään katsomon puolella, joten eiköhän se lompakko ole tälle kaudelle käytetty.
   
 2. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Ei voida sanoa että meidän hyökkäyskalusto olisi onnistunut, jos paras maalintekijämme maalintekotilastoissa keikkuu sijalla 34 ( 9 maalia ). Ei todellakaan vakuuta.
  Kauteen lähdettiin tai hehkutettiin että joukkueeseen ja hyökkäykseen on panostettu enemmän kuin koskaan. Tuloksen osalta se ei ole ollut kuitenkaan sen mukainen. Vaikka voittoja on saatu kotona mukavasti, niin vieraissa on sitten mennytkin aika penkin alle. Pari pelaajaa on ollut pois pelistä heti muutaman pelin jälkeen ja paluuta ei ole odotettavissa... Maia laitettiin maata kiertävälle radalle.... Sitten nämä loput loukit tai mitkä lie... Ei hyvältä näytä jos ei muita saada tilalle kun divarijätkiä lainalle... Kuronen ja Saari ihan ok korvaajia, mutta parempia olisi tarve... Uikkarit ei ole nousseet siihen rooliin mitä itse uikkarilta odottaisin... Paljon on tapahduttava jos pitkä on kevät....
   
 3. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Näin eritavoin sitä peliä nähdään.
  Miun mielestä meidän hyökkäyspelin ongelmat johtuu kahdesta asiasta. 1. Hyökkäyspelisuunnitelmasta: Pelataan aivan liikaa seisoville hyökkääjille, ei osata antaa nopeaa helppoa syöttöä mikä käynnistää nopean hyökkäyksen. Ylimmän hyökkääjän haastokyvyttömyys ja siitä johtuva kiekosta luopuminen tai nurkkapeliin ajautuminen. Siinä isoimmat pelitapaongelmat. 2. Kotimaisten kärkihyökkääjien tason lasku. Koko kapteenisto ollut melkein koko kauden lasaretissa ja silloin kun Koho on jäälle kyennyt, niin kiekollisen pelin taso on ollut varsin maltillista. Tähän lisäksi päälle Nättisen ja Tanuksen mahalaskut, niin eihän tuo hyökkäys ole voinut onnistua.
  Seuraavaksi koko hyökkäys voisi käydä juomassa Santeri Virtasen & Henry Saaren juomapullosta ja kasvattaa munat. Sitten isokullisina täydellä höngällä suoraan vastustajan maalille, eikä niitä joka pelissä näkyviä kiekostaluopumisia ja kulmaanheittoja. Perkele!
   
  jalperi, Ferris, Tsepteri ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 4. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vuosi vaihtuu ja apuja tarvittaisiin tuohon hieman risaiseen rosteriin. Mitäs tehtäisiin? Otetaanpa yhteys Slovanin suuntaan, kun kohta tyhjentävät pajatsonsa ja houkutellaan Chad Rau loppukaudeksi keltanuttuun. Jos vaatii ulospäin suuntautuvaa liikennettä, niin tehdään kauppaa Nättisellä/Tanuksella, mikäli eivät ole jatkamassa tämän kauden jälkeen. Saa toteuttaa.:)
   
 5. startin13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  Ei lähdetä tolle linjalle, siis dissaamaan tehomiehiä Nättinen & Tanus. Siinä on sellanen tutkapari että lapsemme ja vielä syntymättömät lapsemmekin vannovat heidän nimeen.

  Koskimiehessä myydään 30 vuoden päästä pieni, mutta haluttu erikoiserä tiskin alta ko, tehokaksikon paitoja aidolla kakstuhattakaheksaistoista Sputnik logolla.
   
 6. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jos Raun kulmikas luistelu tai hinta ei sovellu nykysaipaan, niin Slovanissa on myös Casey Bailey, jonka kausi KHL:ssä on mennyt aikalailla persiilleen. Siitähän voisi irrota halvemmalla high reward-haku ja optiota sitten tulevaksi kaudeksi. Entiset joukkuekaverit yliopistovuosilta helpottaisivat sisääntuloa joukkueeseen.
   
 7. MoneyMen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Casey on miun märkä päiväuni. Paperilla puhutaan kovemmasta jätkästä kuin DMcIntyre. Tulee mielenkiintoiset markkinat.
   
 8. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mikähän Casey Baileylla on mennyt pieleen Bratislavassa? Toki joukkue on heikko, mutta 33 ottelussa tehot 1+2=3 on helvetin heikko suoritus. Baileyn ensimmäisen Euroopassa pelatun kauden puolikkaan PPG on siis ollut 0,09.

  Vertailun vuoksi, David McIntyre pelasi SaiPassa kaksi kautta PPG:llä 0,83. Nyt Davidilla on meneillään kolmas kausi Sveitsissä, jossa PPG on ollut 0,93. Vähän on Caseylla vielä kirittävää!
   
 9. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Huomenna taas mennään, Niiralan monttuun tällä kertaa. Toivotaan, että joku vemppaosastolta tulisi mukaan, koska Ketterälläkin on peli kotonaan. Saa nähdä, miten KalPa on palautunut turnauksesta. Painaako väsy, vai onko voitto tuonut lisää buustia tekemiseen. Molemmat mahdolisia.

  SaiPan kannalta pahimmista vastustajista juuri KalPa ja Pelicans ovat olleet nousussa viime kierroksilla, ja näkyypä Valtrakin saavan kierroksia koneeseensa. Kevään joukkue. Muutama 3 pisteen voitto putkeen ja asetelmat muuttuvat nopeasti molempiin suuntiin.

  SaiPan loukkikierre on syönyt menestyseväitä siihen tahtiin, että esim. 10 kierroksen kuntopuntarissa joukkue majailee sijalla 10 pistekeskiarvolla 1,3. Viimeiset viisi kierrosta ovat menneet vielä surkeammin 1,2 pisteen tahtiin. Jotta pleijareihin pääsy olisi jotakuinkin varmaa (n. 90 p), loppujen 25 ottelun pitäisi sujua vähintään 1,5 pisteen keskiarvolla. Kolmen pisteen voitto joka toisesta matsista. Sen voisi aloittaa joko huomenna Kuopiossa tai lauantaina kotona (HIFK). Takkiin molemmista, niin tehtävä vaikeutuu entisestään. Kuitenkin kauden päävastustajia molemmat.
   
 10. Denisovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Nättinen ja A.Oksanen palaa kokoonpanoon. Tänään mielenkiintoinen ykköskenttä Nättinen-Kunyk-Morley.
   
  tonz@ tykkää tästä.
 11. Denisovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Morley ja Nikko pois kokoonpanosta tänään. Vainikainen lainattu taas Ketterästä neloseen..
   
 12. tonz@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
  Mikä homma tää on että Westerholm ei saa pelejä? Taas Frans maalissa 24h sisään jo toista kertaa. Ei siinä että peli maalivahteihin kaatuis...
   
  17Kovalchuk ja Krepo tykkäävät tästä.
 13. Mr.Wonderful Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja saksalainen jalkapallo
  Lainaus:
  Lehterä ei luota Westerholmiin. Ei kai se sen kummempaa. Harmi sinäänsä Westerholmille, sillä vaikka onkin välillä saanut hyvin torjuttua tulee lapsuksia silti yhä liikaa ja liike maalilla ei ole mitenkään luottamusta herättävää. Tuohimaa taas on näyttänyt tasonsa ja eilen nähtyä lipsautusta ei usein häneltä nähdä.
   
 14. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Melkoista, pari päivää täältä pois ja täällä on pari kolme sivua vähän joka ketjussa kaameaa ulinaa ja maiden myyntiä. Missä on nyt se positiivisuus? Missä on nyt se kannustus? Se usko? Ne moitteet negatiivisuudesta?

  Ne kaikki, joita on ollut aina silloin kun täällä on aiemmin jotain erehtynyt kritisoimaan.

  Edelleenkin sanoisin, että ollaan ihan siellä missä "pitääkin" keskikastissa ja pleijjareihin menossa. Joku 4 joukko nyt ollut kaiken aikaa haihattelua, kun realistisesti katsoo muita joukkueita. Helposti löytyy 4 jotka edellä, ja pari kolme siihen vielä lisäksi joilla vaan kulkee paremmin. Joku liekeissä, muutama suorittaa hyvin, ja ite kun kompuroi (vieraspelit ei kulje ollenkaan) niin kuka tästä nyt osaa olla yllättynyt?

  Toistan, mielestäni ollaan ihan siellä missä "pitääkin". Toki enemmän haluaisi, mutta niinhän sitä aina. Kyllä tää tästä, pudotuspeleleissä ollaan jollain muotoa, sieltä sitten tulee taas mitä tulee, jos tulee. Ja kyllä se positiivinen tulos aikaan saadaan, ei huolta.
  Totta on se, ettei tälläisellä suorittamisella pitkälle pötki. Mutta todennäköisyys sille, että alkaakin homma kulkea kasvaa päivä päivältä mitä pidemmälle tämä jatkuu. Saikulta ukkoa takaisin, loppukaudesta hommaa jiiriin, ja jo näyttää taas ihan toiselta. Lippaa vaan nyt tiukemmalle ja tuiskua päin, kyllä se tästä.
   
  Individual tykkää tästä.
 15. Herra Jaakko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Yllättäen on tapahtumassa niin, että AaTee alkaa näyttäytymään silmissäni jonkin sortin filosofilta. Tämän viimeisen viestin allekirjoitan täysin. Tunteellahan tässä mennään ja niin pitääkin mennä. Uskoni palasi kuin taikaiskusta, uskon siihen että pikkuhiljaa tapahtuu ryhtiliikettä ja nousua. Ei heti mutta tarpeeksi pian. Syy miksi uskon nousuun on Tertsin järkiperäiset puheet. Hän myöntää että pelikirjan kanssa on ollut säätöä ja kantaa vastuunsa siitä. Tuollaiset rehdit puheet ovat omiaan käynnistämään nousun. Toki se tapahtuu pikkuhiljaa.
   
  juice71 tykkää tästä.
 16. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tää varmaan johtaa siihen, että Niclasta ei ensi kaudella enää SaiPassa nähdä. Joukkue on suurella varmuudella joku muu, koti- tai ulkomaassa.
   
 17. MäkSisäkumi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo
  SaiPa tänään 10.1.:
  Morley-Kunyk-A. Oksanen
  Denisov-Kichton

  Goodwin-Koho-Nättinen
  Maalahti-Autio

  Kuronen-Saari-Tanus
  Salo-Sneck

  Lehtinen - Iso-Mustajärvi - Vainikainen
  Kojo

  Tuohimaa (Westerholm)


  Eli näemmä Emil Oksanen pudonnut pois viime pelin jälkeen, kuten myös Vainikainen. Morley palaa kokoonpanoon.
  E: Vainikainen lisätty neloseen oman tarkastukseni jälkeen.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 12.10
 18. Denisovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Morley palaa tänään kokoonpanoon ja hyvin viime pelissä pelannut Vainikainen jatkaa nelosessa. Kaksosen paluuta ei nähdä vielä ainakaan tänään.
   
 19. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Pisti mietityttämään katsellessa Lukko peliä, että mikä tuossa perimmiltään mättää. Onko se vaan että yritetään pelata vääränlaista kiekkoa? Joukkueessa ei oikein ole sellaisia pelaajia jotka pystyisivät jalalla haastamaan, toisaalta taas ei tuolla ole mitään hyviä laukojiakaan? Tirkkosen ajoilta jäi mieleen, että SaiPaan hankittiin nopeita luistelijoita ja joitain hyviä laukojia. Mieleen tulee hyvin kuinka Davis, Giliati ja Spina veivät omilla vuoroillaan jalalla vastustajan puolustusta ja pääsivät läpiajoihin. Jokaisella näistä oli omat selkeät heikkoutensa, mutta sitä kuitenkin tiesi että tilanteita tulee. Lehterän joukkueet on kasattu selvästi eri periaatteella. Pelaajat ovat selkeästi kokonaisvaltaisesti laadukkaampia/ vähemmän arpoja, mutta pelitapa on kovin raskas. Yritetäänkö pelata liian nopeita suunnanvaihtoja? Liian usein ajoitukset on pielessä. Hyökkäyksiin lähdetään välillä yhdellä kolmea vastaan ja toisaalta välillä ajetaan kolme miestä ränniin ja annetaan vastustajalle ylivoimahyökkäys. Mitä muut olette mieltä?

  On tässä joukkueessa paljon hyviäkin asioita, mutta tuntuu ettei kaikkia olemassaolevia työkaluja käytetä.
   
 20. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Joukkueessa on osa puukäsiä, pari tyhjän koheltajaa ja useita raskasjalkaisia. Tuota raskasjalkaisuutta ihmettelen, fysiikkavalmentajan pitäisi olla lähes maan huippua, valmentaa ilmeisesti joitakin NHL pelaajiakin, miksi kuitenkin aiemmin nopeat miehet on nyt kovin vaisuja, esimerkiksi Goodwin, viime kaudella sekä tämän kauden alussakin jalka liikkui, nyt ei, MIKSI?
  Ei myöskään Morley liiku kuin kauden aluksi ja muitakin on, kausi on jo niin pitkällä, että kyllä olisi aika jalkojen jo toimia.
   
 21. DripL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Goodwinin kausi menee samaa rataa kuin viime kaudella. Alkukausi erittäin hyvää, sitten löysillä jaloilla noin puolet kaudesta ja keväällä heräsi. Toivottavasti nytkin.
   
 22. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Huomenna olisi kohteena Porin Isomäki. Toivottavasti jätkät katseli jostain tarkasti Ässien pelaamista. Ilman Salmistakin kelpo esitys ja makeat vieraspisteet. SaiPaa himpun avitti, kun Ipa hävisi. Ässät pelaa yhä fyysistä lätkää ja karvaa rohkeasti ilman isoja paineita, joten vaikea matsi keltamustilla edessä. Sijoituksista huolimatta. Voitot tuovat myös mukavaa lisäbuustia punamustaan hornankattilaan. Kierros oli jälleen tasainen ja tiukka, joten lopulliset sijat saattavat ratketa ihan kalkkiviivoilla.
   
 23. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Lainaus:
  Itse tuli seurattua tuota Ilves-Ässät peliä loppupuoli. Väittäisin, että Ilves ihan itse hölmöili pisteet porilaisille, eikä Ässien tarvinnut kovin kummallisia esittää. Ässien ylivoima ilman Salmista oli hyvin kummallista katsottavaa: kaksi miestä kulmissa, kaksi viivassa ja yksi jossain neliön keskellä, välimatkat aika maksimissaan. Melkeinpä ainut mitä haetaan on viivakuti tai Kärjen kautta melkein nollakulmasta takatolpalle syöttö. Jos Taimi vielä saa pelikieltoa ulosajon päälle, niin paperilla ei pitäisi jäädä jossiteltavaa. Toki varmasti Ässät tulee vapautuneessa tilassa peliin ja SaiPalla on taipumusta puppeloida näitä "helppoja" pelejä.
   
 24. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Mä seurasin kahta ekaa erää ja Nordista kolmannen. Toki Ipa oli hienokseltaan niskanpäällä, mutta Ässät puolusti hyvin ja ajoittain ihan kelpo hyökkäyskuvioitakin nähtiin. Ipan eka maali oli nolo lapsus merkkausvirheineen, mutta siihen marssi sitten hyytyikin. SaiPallehan ei tunnetusti sovi juhlaottelut eikä ennakkosuosikin viitta, joten helppo jobi ei ole tiedossa.
   
 25. kthxx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Bruins, Nikko Icebucks
  Ei Kaksosta vieläkään mutta Virtanen palaa kokoonpanoon.