SaiPa kaudella 2015–2016

  • 575 525
  • 2 477

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Ladislav Nagy? Vajaa 500 nhl, vajaa 200 khl peliä. Sopimus ensi kaudesta Slovan Bratislavan kanssa, mutta joukkuehan vetäytyy KHL:stä.

Slovan ei vetäydy KHL:stä ja SaiPan budjetilla ei valitettavasti kilpailla pelaajasta, johon myös NHL-seurat ovat kevään ja kesän aikana osoittaneet jonkin verran kiinnostusta.
 

Kipi

Jäsen
Etelä-Saimaassa mainittiin, että haetaan vielä mahdollisimman monipuolista hyökkääjää (sentterilaiturikahvinkeittäjä?)

Noniin aiemmin veikkaamistani pelaajista Raun jatko sitten toteutui. Nyt enää odotellaan sitä Nokelaisen sopimusta. Nokelainenhan on erittäin monipuolinen, pelaa keskellä sekä laidassa. Luulen jopa että soppari on jo valmis. Nyt vaan halutaan makustella oman pojan paluulla kotiin eikä sitä julkisteta samassa rytäkässä muiden kanssa.

Nuo aiemmat spekulaatiot että olisi tulossa 500 NHL-pelin ja 200 KHL-pelin mies, voidaan varmaan kuitata pikku nauruilla. Miksi SaiPa lähtisi moiseen? Hankkia tänne joku ehtoopuolella oleva kehäraakki? Ei ikinä. Muutenkin SaiPan pelaajapoliitikka ollut erittäin harkittua ja rahoilla ei ole mässäilty. Kerran toki yritettiin (Lintner/McTavish), ja silloin tehtiin miljoona euroa turskaa.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olisi suotava käyttää sitä kuuluisaa järkeä sen pohtimiseksi, mikä SaiPassa pelaamisessa ja Lappeenrannassa asumisessa olisi sellaista, mikä motivoisi jotain Bulisia tai Nagya. Ja kyllä on Tersakin ollut kovassa laitamyötäisessä, kun on mennyt jollekin nettilinnulle kertomaan SaiPan kaikkien aikojen hankinnasta.

Myönnän suoraan että hankinnat tähän mennessä ovat mielestäni aika köykäisiä. Kertoo jotain että Raun jatkosopimus sai aikaan riemunkiljahduksia.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Myönnän suoraan että hankinnat tähän mennessä ovat mielestäni aika köykäisiä. Kertoo jotain että Raun jatkosopimus sai aikaan riemunkiljahduksia.

No jos ei innostu Raun jatkosopimuksesta niin pitää kyllä olla aika erikoinen käsitys hyvistä pelaajista lajissa jääkiekko. Rau osoitti olevansa juuri sitä mitä SaiPalta on puuttunut sitten Barneyn eli maalinedusruuhkaa pelkäämätön kaveri joka leipoo riparit sisään. Ja asennekin tuntui olevan kohdallaan. Minimiodotuksena on sellaiset 30 pistettä mikä on ihan realistista.
 

Wolves

Jäsen
Haiskahtaa vahvasti, mutta mulla oli sen verran tylsää töissä, että päädyin kaivelemaan tilastoja. Ei ole kovin paljon sellaisia, jotka täyttäisivät esitetyt kriteerit (hyökkääjä, yli 500 NHL-peliä ja 200 KHL-peliä).

SaiPan tuleva superhankinta on siis joku heistä:

Eliteprospects.com - Josef Vasicek (kuollut)

Kuolleita loukkaamatta, ei voi kuin rakastaa Evertonin mustaa huumoria.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koko ajan vaan vahvempi mutu, että se puuttuva hyökkääjä on Nokelainen. Itse olisin todella tyytyväinenkin Noksuun, mutta vähän nuo loukkaantumis taustat mietityttää.
 

atsku

Jäsen
.. Ja kyllä on Tersakin ollut kovassa laitamyötäisessä, kun on mennyt jollekin nettilinnulle kertomaan SaiPan kaikkien aikojen hankinnasta..
Ei tämä mitään uutta kuitenkaan ole. Itse olen aikanani ollut kuuntelemassa kun Paajasen Reksa kertoi päissään, että nyt tulee yli sadan NHL-ottelun pelaaja SaiPaan, kova luu, perskele! Iiro Järvi pamahti SaiPaan parin viikon päästä. Ihmisiä ne ovat nämä toimaritkin. Tosin Tersa voi olla hyvä huuliveikko, jolla on pokkaa heittää mitä vaan päin naamaa. Harva mies palaa kahdesti ratista saman päivän aikana, se se vasta omanlaatuista huumoria onkin.
 

ahal

Jäsen
Koko ajan vaan vahvempi mutu, että se puuttuva hyökkääjä on Nokelainen. Itse olisin todella tyytyväinenkin Noksuun, mutta vähän nuo loukkaantumis taustat mietityttää.
Niinno, vaikka oma poika onkin, niin ihan varauksetonta hyrinää ei kaveri tällä hetkellä aiheuta. Muistan 2000-luvun alun, kun Noksua hehkutettiin laajasti junnupiireissä, että kova kaveri on tulossa. Mutta sitten jokin meni pieleen (?), eikä ainakaan tuloksellisesti (ja tilastollisesti) ole kiekkopiirejä järisyttänyt. Paras kausi taitaa olla narrien 2010-11, kun 46 ottelussa kertyi 27 pistettä. Muuten ollut hiljaisempaa. Useimmat kaudet ovat sisältäneet vammoja ja niiden parantelua. En pane pahakseni, jos sputnik-paita kelpaa taas ja budjettiin mahtuu, niin tervetuloa joukkoon. Tiennee kuitenkin, mihin lupautuu. Kolmikymppisenä alkaa olla viimeiset hetket nostaa uraa vielä ylöspäin. Vuosien karttuessa tehtävä vaikeutuu entisestään.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Niinno, vaikka oma poika onkin, niin ihan varauksetonta hyrinää ei kaveri tällä hetkellä aiheuta.

Se on totta että Nokelaisen selkäongelmat ovat jarruttaneet urakehitystä, mutta kyllä minä ainakin "hyrisisin varauksettomasti", jos saataisiin 29-vuotias 245 NHL:n runkosarjaottelun ja 21 NHL play offin veteraani SaiPan paitaan. Varsinkin kun kyseessä on SaiPan oma kasvatti, joka teki Leijona-paidassa vuoden 2011 Maailmanmestaruuden ratkaisseen voittomaalin.

Ei se voi ihan pelkkää sattumaa olla, että Nokelainen pelasi seitsemän jenkki-vuotensa aikana enimmäkseen NHL:ää, ja vähemmän AHL:ää. Ja ehkä sitä MM-kullan ratkaissutta voittomaaliakin osattaisiin arvostaa enemmän, jollei Ruotsi olisi romahtanut lopussa ja ottelu olisi päättynyt "vain" 1-2.

Toki on riski että Petterin kausi jäisi taas kerran 15-20 ottelun pituiseksi, mutta tämä riski on kaikilla osapuolilla tiedossa, ja (mahdollinen) soppari tehtäisiin varmasti sen mukaisesti. Ja eiköhän SaiPassa ole kohtuullisen syvällistä ymmärtämystä selkävaivaisten pelaajien kuntouttamiseen ja vaivaisena peluuttamiseen liittyvistä riskeistä, kun el Capitano #8 taitaa myös olla selkäkuntouttamon kanta-asiakas.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen monet vuodet Nokelaista kyllä SaiPaan toivonut, mutta jos se nyt toteutuu, niin sanotaanko näin, että hieman erilaista pelaajaa kyllä sinne kärkiketjuihin toivon ja sikäli vähän hankinta mietityttäisi. En nyt silti varsinaisesti pettynytkään olisi ja tietenkin oman pojan toivotan tervetulleeksi, kuten aina. Kyllä nimenomaan SaiPassa ja reilulla vastuulla Noksusta voisi olla paljon apuakin, sikäli mikäli pysyy kasassa. Sehän tuossa kaikkein suurin riskitekijä kuitenkin on.

No, saa nähdä onko tuossa mitään totuudenjyvää, mutta kun kerran on kyseisellä pelaajalla spekuloitu niin kerroinpahan mielipiteeni. Riskejä tosiaan ehkä leijuu liikaa, mutta jos homma loksahtaisi paikoilleen, niin kyllä siellä monipuolisuutta ja kokemusta löytyisi.
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä miullekin Nokelainen kelpaisi oikein hyvin. Eihän hänessä mitään muuta huonoa olekaan, kuin loukkaantumisherkkyys. Hyvä molempiin suuntiin, hoituu niin sentterin kuin laiturinkin paikat sekä on liigan mittarilla ihan hyvän fyysinen ja kelvollinen maalintekijä. Eikä tuo kulmaväännöissäkään mitenkään huono ole. NHL- ja KHL-meriiteillä palkkapyyntö voi olla hieman korkea, mutta tekijähämiehille pitää maksaa.
 

Saipamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nokelainen kelpaisi ainkin minulle enemmän, kuin hyvin. Monipuolisuutensa ansiosta sopisi rooliin kuin rooliin joukkueessa. Pahoin vaan pelkään, ettei ole vielä palaamassa keltanuttuun.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
NHL- ja KHL-meriiteillä palkkapyyntö voi olla hieman korkea, mutta tekijähämiehille pitää maksaa.

Saahan sitä toki pyytää vaikka mitä. Vanhoilla meriiteillä ei kuitenkaan kovin pitkälle mennä, kun mies ei ole pystynyt pelaamaan edes puolikasta(!) kautta viimeiset kolme vuotta putkeen. Tuote on vahvasti vaurioitunut, parasta ennen päivämäärä ohitettu. Ja pitäisi maksaa tekijämiehen palkkaa?
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Tuote on vahvasti vaurioitunut, parasta ennen päivämäärä ohitettu. Ja pitäisi maksaa tekijämiehen palkkaa?

Se on just näin.

Nokelaisella ei ole mitään sellaista annettavaa mitä SaiPa nyt tarvitsee ja se on maaleja. Toteutuessaan täysin turha hankinta, mutta epäilen vahvasti ettei toimistokaan niin sekaisin voi olla että tälläiseen miinaan astuisi. Miksi laittaa paljon rahaa skeidaan, kun sen vähänkin voi säästää?
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Minä ottaisin Nokelaisen tyytyväisenä vastaan, koska toimistolla ollaan varmasti yhtä tietoisia miehen rikkonaisista kausista kuin täälläkin ja jos sopimus tehdään niin itse voin luottaa siihen että ylihintaa ei makseta. Sekin on tietysti sitten makuasia mihin "ylihinnan" raja vedetään, epäilemättä jonkin palsta-GM:n mielestä palkkakatto on jossain 50k hujakoilla, millä hinnalla Nokelaista tuskin sentään tullaan näkemään.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saahan sitä toki pyytää vaikka mitä. Vanhoilla meriiteillä ei kuitenkaan kovin pitkälle mennä, kun mies ei ole pystynyt pelaamaan edes puolikasta(!) kautta viimeiset kolme vuotta putkeen. Tuote on vahvasti vaurioitunut, parasta ennen päivämäärä ohitettu. Ja pitäisi maksaa tekijämiehen palkkaa?

Mie uskon et Noksun tänne tuleminen on täysin mahdollista ja tullessaan toivotan lämpimästi tervetulleeksi. Ainoa isompi riski hänen kohdallaan on juuri tuo loukkaantumishistoria, mutta uskon, et jos on tulossa, niin tämä asia huomioidaan hänen hinnassaan, koska ei noilla muutaman viime kauden "näytöillä" voi enää pyytää "tekijämiehen palkkaa." Hänen tavoitteenaan on saada itsensä kuntoon ja saada uransa vielä uuteen nousuun, ni ei se hintalappu ole varmaankaan niin iso asia. Ei hän toki ilmatteeks tänne tulis. Tulleessaan toisi paljon hyvää SaiPalle, koska on todella työteliäs ja monipuolinen pelaaja. Uskon, myös, että hyvin vastuuta saadessaan saa myös hyvin tehoja itsestään irti.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
En tiedä, miten vakavissaan Jan Bulisin nimi yhdistettiin SaiPaan, mutta kuulin, että hänet on yhdistetty Pardubicen ensi kauden joukkueeseen. Jotenkin Pardubice tuntuisi loogiselta myös siksi, että Bulis on sen joukkueen kasvatti ja pelasi Pardubicessa myös NHL:n työsulun aikaan. Vaikealta tuntuu kuvitella, että SaiPa löisi sellaisen nipun euroja pöytään, että pääsisi tuohon väliin iskemään.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En tiedä, miten vakavissaan Jan Bulisin nimi yhdistettiin SaiPaan, mutta kuulin, että hänet on yhdistetty Pardubicen ensi kauden joukkueeseen. Jotenkin Pardubice tuntuisi loogiselta myös siksi, että Bulis on sen joukkueen kasvatti ja pelasi Pardubicessa myös NHL:n työsulun aikaan. Vaikealta tuntuu kuvitella, että SaiPa löisi sellaisen nipun euroja pöytään, että pääsisi tuohon väliin iskemään.

Niin eihän tuo Bulis kovinkaan todennäköiseltä kuulosta. Bulisiin verrattuna Nokelainen kuulostaa jopa todennäköiseltä. :)

Olikos Nokelainen nyt 29 -vuotias ja viime vuosina kärsinyt selkävaivoista ym joten voisi olla aika hyvä välietappi tulla SaiPaan. Pysyessään terveenä voisi takoa kovat tehot isolla vastuulla pompauttaen uransa uuteen nousuun. Olisin todella iloinen Nokelaisen paluusta, vaikka toki loukkaantumishistoria luonnollisesti mietityttääkin. Paljon kokemusta ym ym tulisi hänen mukanaan. Kyllähän SaiPan päättäjät sen hyvin tietävät miten paljon Nokelainen on kärsinyt vammoista. Uskoisin, että mikäli Nokelaisella on halua päästä suurelle vastuulle ja saada potkua uralleen voisi SaiPa olla kyllä aika hyvä vaihtoehtokin tässä kohtaa. Eiköhän tuo euromääräkin uskoakseni tulisi olemaan molemmille mielyttävä. Tokkopa SaiPa nyt itseään kipeäksi maksaisikaan tuolla loukkaantumishistorialla. Onneksi SaiPassa puhaltavat nykyään viisaat tuulet ja siellä paiskitaan töitä ihailtavasti ja määrätietoisesti pitäen järki mukana.

Noh aika näyttää tuleeko Noksu vai joku muu. Itse olen hyräillyt vieläkin tyytyväisenä Raun jatkosta sillä oli yksi niitä suurimpia toiveita ja alkoi kieltämättä jo pelottaa ettei jää.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Kyllä Noksu kelpaisi minulle Bulisia mielummin. Bulis on kuitenkin lopettelemassa uraansa ja tekee vielä ehkä viimeiset rahastukset. Noksu on nuorempi ja oma kasvatti. Jos terveys kestää, on hänellä mahdollisuus saada uransa vielä uuteen nousuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös