Saipa-Jyp TV-peli

  • 1 436
  • 36

stuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues
Sunnuntai iltapäivän ratoksi käydään Lappeenrannassa SaiPan ja Jypin välinen taisto. Ennakointia ottlun tapahtumista löytyy täältä.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin kokoonpano + tuomaristo jypht.fi:stä

1.Kenttä
Sillgren - Hirvonen - Ton
Nikolov - Poikolainen

2.Kenttä
Chlubna - Ahonen - Virtanen
Cech - Marttinen

3.Kenttä
Pihlman - Hauhtonen - Kulonen
Virolainen - Glad

4.Kenttä
T.Jääskeläinen - Kärkkäinen - Mikkonen
Huczkowski - Siltavirta

Maalivahdit:
Leinonen (Tervo)

Poissa kokoonpanosta:
Hytönen (Puolustusvoimien leirillä)
J.Jääskeläinen (Puolustusvoimien leirillä)
Loikala (Flunssa)
Lehto (Vapaapäivä)

Tuomaristo:
Pakaslahti - Siipo
(Hirvi - Lindfors)

Mikähän mahtaa olla tämän JJ:n vapaapäivän takana....?
Odotellaan jokohan silli ja tono jälleen löytäisivät toisensa muutenkin kuin vaihtopenkillä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mielenkiintoinen on kyllä tuo JJ:n poissaolon syy.
Toisaalta, turha spekuloida. Syy voi olla tietysti henkilökohtainen.

Sillgren - Hirvonen - Ton. Voi *****. Miksi Saarinen pakkopeluuttaa tätä ketjua, kun peli ei ole kulkenut aikoihin.
Pitää kuitenkin kokoajan toivoa, että peli aukeaisi, mutta ei hyvältä näytä. Kerho-peli oli ilmeisesti ihan hyvä peli, joka sitten kaatui hirvittävään kiekonmenetykseen ihan pelin lopussa.
Samanlainen liike, niin pistepotti on hyvinkin mahdollinen.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Mika Saarinen tekee kyllä lähtönsä hyväksymisen keskisuomalaiselle kiekkoyleisölle helpoksi. JYPin nuoli on ollut alaspäin jo kauan. Kahdessa viimeisessä kotipelissä on pisteet sörssitty vastustajalle viime minuuteilla - huippuna tuo HPK peli jossa ainakin piste menetettiin käsittämättömän peluuttamisen takia 17 sekuntia ennen loppua. Kärppäottelun voittomaalin tehtiin viisi minuuttia ennen pelin päättymistä jäähystä mikä tuli väärästä vaihdosta. Ton ei ole tehnyt maalia kuukauteen ja lääkkeeksi siihen tarjotaan aravirtamaista väkisinpeluutusta jossa Sillgreniä ja Hirvosta peluutetaan sokeasti Tonin rinnalla vaikka ketjun peli ei ole kulkenut sitten lokakuun puolivälin. Saarisen ketjun muutokset ovat pääosin keskittyneet sellaisten asioiden miettimiseen, pelaako Pekka Kärkkäinen kolmosen vai nelosen laidalla. Ylivoimakenttien muuttamisesta voidaan vain haaveilla.

Kaikkien JYPin alapuolella olevien suunta on ylöspäin ja JYPin suunnaksi Nega-Mika on valinnut 13.sijan. JYPin sijoitus ennen joulutaukoa tulee olemaan 11 ja kauden lopussa JYP löytyy kunniakkaasti sijalta 13. Ja koko matkan ykköskenttä pelaa koostumuksessa Sillgren-Hirvonen-Ton. Mitäs sitä nyt kesken muuttamaan...


EDIT:Niin päivän ottelusta; Saipa voittanee ja lukemat ovat joko 5-2 tai sitten JYP johtaa viimeisellä minuutilla maalilla, mutta Nega-Mika ottaa jäähyn väärästä vaihdosta, aikalisän, maalivahdin pois ja komentaa Petri Virolaisen omanpään aloitukseen.

EDIT 2:Jaahas,0-1 ja Chlubna teki sitten sen JYPin ainoan. No, niin Saipa tasoittaa vielä tässä erässä ja menee ohi seuraavissa. Ei muuten huonompi peluri tuo Brosseuau.

EDT3:Ladies and gentlemen, hyvä tv-yleisö! Saanko esitellä -JYPin ylivoima! Saa nauraa..
 
Viimeksi muokattu:

Wolves

Jäsen
No niin...

Kun olen ollut ilman omaa telkkaria viimeisen 7 kk (Naiset ja herrat on hyvä ja yrittää perässä) ajattelin vääntäytyä hienosta kämpästäni asuntolani telkkarihuoneeseen katsomaan peliä, joku p******** tampio katselee nelosen Freaks&Geaks sarjaa.

Yritin lempeästi kysyä, olisiko mahdollista katsoa Hockeynighttia, turhaan. Kaveri oli niin lumoksissa koko ohjelmaan, että odotettuani 15 min vastausta (ja kyseessä oli ihan suomalainen mies) päätin lähteä kämpälleni seuraamaan peliä sm-liigan sivuilta.

Nyt nimittäin vituttaa suoraan sanottuna.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Olipas outo tappelu. Alkoi ja loppui niin nopeasti.
Eikä maikkari näytä edes uusintana.

Ja Juti taas ihmettelee miksi tappelijat lensivät suihkuun, kuten tapauksessa Brooks-Pikkarainen:kin.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Taisi mennä tappelu tuomariäänin Pihlmanille. Eikös tuon J Virtasen pitäisi olla jollain asteikolla joku tappelija? Hän ainakin matsasi Gladia vastaan viime kaudella ja se meni Virtasen kunniaksi tasan.

Kamalaa katsottavaa tuo JYPin karvauspeli. Kahdella kärkikarvaajalla mennään rinnat rottingilla ja kolmas kaveri on jossain sivussa ja SAipa pääsee koko ajan ylivoima hyökkäyksiin. Jollei tuohon tule muutosta, niin pian napsahtaa..
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Antaa tulla sitten tannekin pain tietoja pelitapahtumista, kiitos ja kumarrus!

Pelkaan taas sita, etta lopussa Saipa menee ohi. On prkl, ettei maaleja osaa enaa kukaan muu tehda kuin Chlubna.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Suomi-Salamalle selostusta

Nikolovin keskialueen kiekonmenetyksestä Saipa 2 vs. 1 hyökkäykseen ja Yli-Torkko laittaa suoraan syötöstä maaliin. Kuitti samantien; T Jääskeläinen ohjaa hienosti napauttaen Kärrkäisen heittämän kiekon Duban längistä. JYP painaa päälle, mutta maalintekoterävyys ei riitä Dubaa vastaan.

JYPillä yv joka oli taas vaihteeksi kauheata katsottavaa

EDT: Hauhtosen avausmaali 1-3!! Kunnon tahtomaali. Ton ja Kulonen esityön tekijät. Ton karvasi kiekon Kuloselle, joka pääsi avopaikasta laukomaan, Duba torjui maastakin ja Iso-Janne tuli tiikerillä ja laittoi kiekon tyhjiin.

EDT (tarkennuksia): Jääskeläisen maalin esityön tekijä olikin Mikkonen, joka nappasi jo alueelta liukumassa olleen kiekon ja vippasi sen maalille tunnetuin seurauksin. Hauhtosen maalin esityössä Tono vedettiin tylysti nurin mutta maastakin antoi millitarkan syötön Kuloselle.

EDT2: 3.erän alku rikkonaista mutta ote selkeästi Saipalla. Kolme avopaikkaa sputnikeilla. Pian soi; se on varma

EDT3: Vastahyökkäyksestä Chluba 1-4. Ahosen sisääntuonti, jättö Tomakselle joka ohi pakkien ja kiekko yläbörsään. Aiemmin Tono veti tolpaan omasta nousustaan.

EDIT4: Saipan yv. Machulda oli läpi ja Mikkonen veti kaverin aiheellisesti nurin. Leinoselta tv-torjunta; Saipa myllyttää hirmuisesti. JYP selvisi alivoimasta, mutta myllytys jatkui. Nyt tuli mainoskatko oikeaan aikaan - kiitos MTV!

EDT5: 1-5 Kulonen!! Vastahyökkäyksestä Tono ja Kulonen läpi ja Kulonen veti suoraan syötöstä komean vedon ohi Duban.

EDT6: Nyt JYPille jäähy #6 Virolainen. Saipan yv pitää kiekkoa hyvin ja hankkii laukaisupaikkoja. Leinoselta hyvä koppi hanskalla. Chlubna päästä jäähyn lopussa läpiajoon, mutta Immonen veti tylysti nurin---> JYP yv. Machulda puolittain läpi ja Leinoselle toinen tv-torjunta.

EDT7: Viime minuutit Saipan painostusta. Vetoja paljon, mutta ohi. JYP tekee vastahyökkäyksiä.

EDT8: Se on siinä: 1-5. Palkinnot 89, 35 ja 28.
 
Viimeksi muokattu:

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos Sergei, anna palaa vain jatkossakin!

Perketi pojat, tuli Hauhtosen eka maali talle kaudelle!

Jaahas, tama peli taitaa olla jo selva. Juuri kun haukuin sita, ettei muut kuin Chlubna osaa tehda maaleja, alkaa tapahtua. Toivottavasti tama antaa JYP:lle itseluottamusta ryhtya uudelleen taistelemaan play off - paikasta tosissaan. Odotan mielenkiinnolla otteluraportteja!
 
Viimeksi muokattu:

Wolves

Jäsen
Kylläpä oli surkea peli SaiPalta:

Kummasti vaan tuli Sniper mieleen kun keltainen paita nro 6 vilahti, jokaisen JYP:in maalin aikana jäällä.

Niin pääsin vihdoin katsomaan peliä ja sanon että ei välttämättä olisi kannattanut. No periksi ei anneta, peli alkaa jossain vaiheessa kulkemaan kuin Konalan Renkaassa, kute hra Saukkonen asian ilmaisi.
 

Pioneer

Jäsen
Järkyttävää katseltavaa SaiPan kohellus. Onneksi toivoa paremmasta nostatti Kaarnan haastattelu ja ko. herran mielipiteet tämänhetkisestä tilanteesta. Toivon ja uskon, että SaiPa remontoidaan kauden jälkeen pelillisesti täysin ja vuoden kuluttua nähdään Kisapuistossa jälleen todellinen jääkiekkojoukkue. Tämänhetkinen räpiköijälauma sitä ei juurikaan muistuta. Nämä nykyiset vastuunkantajiksi suunnitellut pelurit ovat kaikkea muuta kuin vastuunkantajia, ei tule ikävä.

Onnittelut JYP:ille voitosta, toivottavasti pääsette playoffseihin mukaan.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Hmm, kaipa sitä on jonkin verran pyyhittävä sitä tuhkaa jota olen päälleni tässäkin ketjussa levitellyt. Pirteä peli JYPiltä ja hyvä, että se tapahtui tv-pelissä ettei tarvinnut hävetä. Osin JYP saa kiittää komeista lukemista Saipan tehottomuutta. SAipalla oli hetkensä mutta maalintekoterävyydestä ei voida puhua kovin ylistävästi. Nyt JYP sai kiinni kesken pudotuksen kielekkeen reunasta. Tulevat pelit näyttävät saako joukkue punnerrettua itsensä takaisin kielekkeelle vai kirpoaako ote ja pudotus jatkuu.

Yhdessä asiassa kuitenkin olin oikeassa - ykkösvitja Sillgren-Hirvonen-Ton ei toiminut. Pelillisesti Pihlmanin ulosajo oli todella loistava asia. Kolmosvitjassa Kulonen-Hauhtonen-Ton oli loistava. Kannattaisikö Tonoa nyt kuitenkin sovittaa uuteenkin ketjuun?

Jobin postia JYPille oli Poikolaisen loukkaantuminen. Huomenna kylki kuvataan ja sairasloman pituus selvinnee. Loikala voisi käydä ostamassa vaikka Posiviliä että saisi ikiflunssansa paranemaan pikkuhiljaa.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
SaiPan peli on todella sekaisin. Kauankohan Räsänen saa vielä olla päävalmentajana? Tässä tilanteessa valmentajanvaihdos voisi tehdä SaiPalle terää. Ja tietenkin 3 liigakelpoisen pakin hankkiminen....
 

Arttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Kyllä oli tosiaan karseaa katsottavaa Saipan räpeltäminen. Hyökkääjistä ainoastaan Kauppinen, Yli-Torkko ja Tirkkonen olivat edes jollain tavalla pelissä mukana. Muilla ei pelaamisessa ollut järjen hiventä. Karseita poikittaissyöttäjä ja muuten syöttöpeli loistikin sitten poissaolollaan. Puolustajista ainoastaan Kokko oli liigatasoa. Hänetkin varmaan Tappara nappaa ensi kaudeksi, sen verran kovasti Juti jaksoi Kokkoa hehkuttaa. Sen sijaan Kallioniemi oli täysin pihalla. Mies katseli aitiopaikalta yhtä lukuun ottamatta kaikki Jypin maalit. Silmääni pisti myös Duban taipumus torjua kiekot eteensä laukaisusektorille.
 

Hepitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaarna...

...taitaa etsiä Immoselle uutta seuraa.Eikös Immonen ole kuitenkin SaiPan kalleimpia miehiä? Ei kyllä tule yhtään ikävä miestä noilla otteilla mitä kaveri on esittäny tällä kaudella.

-H-
 

KuPLa

Jäsen
Suosikkijoukkue
¤ Saipa ¤
mäkin kotona naureskelin tolle saipan #6 puolustuksessa aina metrin vastustajaa jäljessä ja hyökkäyksessä joka veto semmonen lussu!Tää Chlubnan toinen maali oli aika hieno, mutta helposti se pääsi kiertämään siihen maalille tais olla Kallioniemi kuka siinäkin kierrettiin :D :D
Yli-Torkko on tikissä :D

PAHALTA NÄYTTÄÄ!!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Perskules!
meikkis laittaa ensimmäistä kertaa vuosiin tulosvedon TV-pelistä ja heti napsaa!
Täytyy kyllä tunnustaa että ihan mutu-tuntumalta, kahdella rivillä, ja minimipanoksella, mutta voittamisen ilo on se suurin palkkio!
 

Wolves

Jäsen
Viestin lähetti Everton
Perskules!
meikkis laittaa ensimmäistä kertaa vuosiin tulosvedon TV-pelistä ja heti napsaa!
Täytyy kyllä tunnustaa että ihan mutu-tuntumalta, kahdella rivillä, ja minimipanoksella, mutta voittamisen ilo on se suurin palkkio!

Paljonko tuli???
 

theref

Jäsen
Hyvät hommat

SaiPan peli oli tänään täyttä paskaa kuten kaikki tv:stä näkivät. JYP oli ottelussa selvästi halukkaampi joukkue korjaamaan ilmassa leijuneet pisteet haltuunsa. Helvetin paljon parempi joukkue voitti tänään, onnittelut JYPille!

Kallioniemi oli kyllä taas tänään aika suossa, kuten itse asiassa melkein koko joukkue perjantaihin verrattuna. Perjantaisesta SaiPasta ei tainnut olla jäljellä kuin hienhaju pelivarusteissa.

SaiPassa hyvä tänään:
Pursiaisen hemmetin hyvä peli!
Kokko oli totutun hyvä molemmissa päissä!
Yli-Torkko oli taas todella hyvä. Jos Tore ei pääse nuorten kisoihin niin ihmeitä täytyy tapahtua.
Jani Virtanen pelasi todella hyvin taas kerran ennen nujakointiaan.

SaiPassa huonoa tänään:
Kaikki muu!

Kuznetsov oli olkapääloukkaantuneena sivussa.
Hämäläinen oli armeijan sotaharjoituksessa.

Tässähän tämä, paljon pitää tapahtua jotta yleisö tulee peleihin.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Arttu
Puolustajista ainoastaan Kokko oli liigatasoa. Hänetkin varmaan Tappara nappaa ensi kaudeksi, sen verran kovasti Juti jaksoi Kokkoa hehkuttaa.

No ei kyllä todellakaan Kokkoa tarvita Tapparassa koskaan. Sen sijaan SaiPassa kyllä Harri Tikkanen on todellinen puolustajalupaus. Ei ole tainnut vähään aikaan SaiPan junnuista nousta saman tason pakkia kuin Tikkanen. Ottajia löytyy varmasti kyllä Tikkaselle, mikä on muuten miehen sopimustilanne?
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Juupa juu....tärkeät pisteet napsahti plakkariin. Kaiken hyvän lisäksi vielä ok esityksellä. Ja että viisi maalia, johan saatiin herkkua oikein urakalla. Tomas otti siis paikan maalipörssin kolmosena. Missä mahtaisimme olla ilman tätä loppukesän signausta? Myös toinen saman ajankohdan sopimuspeluri Kärkkäinen esitti jälleen kerran erittäin kypsiä otteita. Varsinkin toisen erän alussa T.Jääskeläinen-Kärkkäinen-Mikkonen oli lähes ainoa ketju joka sai jatkuvasti paineen Saipan alueelle.
Kuten Sergei jo totesi oli tietynlainen onni tänään että Pile sai ulosajon ja Saarinen ymmärsi tarjota Tonolle paikan Hauhtosen rinnalta. Olen jo aiemminkin mietiskellyt miksei Hapaa ja Tonoa voitaisi kokeilla yhdessä. Kaikki muut sentteri-Tono-yhdistelmät on jo kokeiltu. Nyt ei muuta kun tuo ketju vaan kasaan tiistaillekin ja Pile ykköseen 87:n paikalle.
JJ oli siis Toivolan sanoin "keskittymässä tuleviin otteluihin", mitä sitten tarkoittaakin jäi hieman arvoitukseksi. Eiköhän tuo päällään seisova Mikkelin Hasek jatka torjuntatöitä myös tiistaina Raksilassa. Osaksi tarkoituksena oli kuulemma myös tarjota junnuissa hyvin torjuneelle Tervolle mahdollisuus haistella liigan ilmapiiriä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Musta87
Nyt ei muuta kun tuo ketju vaan kasaan tiistaillekin ja Pile ykköseen 87:n paikalle.

Kulonen - Hauhtonen - Ton oli kyllä todella pirteä ilmestys. Osaisiko jopa Nega-Mika vetää tästä omat johtopäätöksensä? Heti kun Ton pääsi kokeilemaan jossain muussa ketjussa, niin johan tuli tulosta. Miten olisi Chlubna - Hauhtonen - Ton? Toisaalta Tomaksen peli kulkee taas Spockin ja Pikku-Antin kanssa, joten ehkä turha hajottaa tätä kentällistä..helppoa tämä katsomovalmentajan rooli:D
Tärkeät pisteet kuitenkin JYP:lle. Tuntuma sijoihin 6-8 säilyi ja peli näytti pitkästä aikaa paranemisen merkkejä. Tosin vuoristoratamaisia esityksiä ei ole saatu loppumaan ja tiistaina vieraillaan Raksilassa...
 

theref

Jäsen
Niin joo

Kuznetsov tosiaankin puuttui tänään SaiPan kokoonpanosta ja syyksi ilmoitettiin olkapäävamma. Hallilla kuitenkin liikkui myös huhu, että Juri olisi lähdössä pois, tarkemmin sanottuna itään ja muistaakseni Jaroslavlin joukkueeseen. Tiedä sitten häntä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös