SaiPa - Jokerit 22.11.2003

  • 7 346
  • 75

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Ei tämän näin pitänyt mennä. Laukaisutilaston perusteella yritystä on kyllä riittänyt, mutta lieneekö sitten mennyt liiankin puristamiseksi tappioasemassa.

No, neljän ottelun viikko ilman yhtäkään tappiota olisi ollut vähän liikaakin toivottu. Toivottavasti tästä päästään pikaisesti yli ja tiistaina jatketaan siitä mihin torstaina jäätiin.
 

Pioneer

Jäsen
Hallilta tulleiden tietojen mukaan Hannu Jortikka oli käynyt kierroksilla kolmannessa erässä omassa vaihtoaitiossaan. Hyvä ettei ollut jäälle hypännyt raivonsa voimalla.

Mikäpä sen mukavampaa.

4-0!
 
Viimeksi muokattu:

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Taisi raportit Jokereiden kahdesta edellisestä ottelusta (TPS ja JyP) olla oikeassa siinä, että noiden voittojen takana oli enemmänkin huono vastus. Tänään saatiin sitten vastusta enemmän kuin olisi tarvinnutkaan ja SaiPalle varmaan makea voitto. Ei niinkään sen takia että Jokereita vastaan, vaan enemmänkin sen takia että viime pelit ovat olleet aikomoista tervanjuontia ja ennenkaikkea sen takia että ratkaisija oli kuningas Machulda.

Onneksi olkoon SaiPalle ja kannattajilleen, toivotaan että Jokeritkin saavat tästä vähän lisää verenmakua tuleviin koitoksiinsa.

Hallilta tulleiden tietojen mukaan Hannu Jortikka oli käynyt kierroksilla kolmannessa erässä omassa vaihtoaitiossaan. Hyvä ettei ollut jäälle hypännyt raivonsa voimalla.

Tämä kuulostaa hyvältä myös minun korvissani, onneksi valmentaja ei ota ainuttakaan tappiota minään tilastotappiona ja pitkän peliputken tuloksena. Vielä luottavaisempi olen tämän jälkeen että Jokerit saa lisäpotkua tästä tappiosta.

edit: lainaus ja kommentti siihen
 
Viimeksi muokattu:

Juanito

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoa, SaiPa!

Uskomaton nousu Oulun romahduksen jälkeen! Jätkissähän on asennetta! Ehkä se murskatappio teki hyvää? Machuldan tehot lämmittävät mieltä todella, varmasti hieno tunne maalin jälkeen. Hienoa myös että Kuokkanen onnistui pitkästä aikaa kotihallissa. Tästä on hyvä jatkaa!
 

Haba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, HIFK
Vallu on herännyt!

1+3 tekstitv:n mukaan! Kerrassaan loistavaa, kyllä sitä on odotettukin ei voi muuta sanoa. Ja Kuokkaselle nollapeli, tätä voittoa tarvittiin Lappeenrannassa. Hienoa!!
 

ahal

Jäsen
Re: Vallu on herännyt!

Viestin lähetti Haba
1+3 tekstitv:n mukaan! Kerrassaan loistavaa, kyllä sitä on odotettukin ei voi muuta sanoa. Ja Kuokkaselle nollapeli, tätä voittoa tarvittiin Lappeenrannassa. Hienoa!!
Jess, soon siinä!! Narripakka tuli sittenkin vähän palttoot lepattaen Lappeeseen ja onnenmerkit valuivat SaiPalle. Illan onnistujia lienee koko joukkue, mutta em. herrat ansaitsevat pipon noston ja syvän kumarruksen. Tattis! Pasi H:n olisi pitänyt luukuttaa tänään, mutta herra J taisi tietää paremmin... mutta upea peli kerrassaan.

PS. Olikohan Viperillä tulosveto sisällä? Harvinaisen oikeaa ennakointia... onnittelut siitäkin!
 
Viimeksi muokattu:

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jumaleissön jätkät!

Vallu saa totella ainakin tämän viikonlopun ajan Jumalan arvonimeä. 1+3, äijä heilutti tahtipuikkoa yv:llä ja teki päälle vielä silmiä hivelevän 3-0 maalin. Kokko teki Jokerien kentällisestä reikäjuustoa viiltävällä lättysyötöllä, Vallu karkasi yksin läpi, Häkkinen laitettiin aivan choúffelle, ja kiekko hallitusti maaliin. Ja Kisapuisto repesi. Taatusti putosi iso apina niskasta, näin tuplasi tsekki kauden pistesaldonsa yhdessä pelissä. Ja tuuletukset olivat sekä Vallulla että yleisöllä sen mukaiset.

Hirvonen pelasi ylivoimassa pakkina, ja hyvin pelasi. Jätkä tälläsi ekan maalin niin hirvittävällä tykillä oikeaan yläkulmaan suoraan Kokon tarjoamasta poikittaissyötöstä.

Kokko veti toisen maalin heti Sachlin voitetun aloituksen jälkeen siniseltä lerpattavalla lämärillä. Häkkisellä taisi olla aika paha maski maalissa, aika helposti nimittäin kiekko maaliin livahti.

Sachl sivalsi pelin viimeisen maalin edestä rystyllä, sekavan sählingin päätteeksi. Pekkala heitti kiekon viivalta Sachlille.

Jokereilla ei oikeastaan missään vaiheessa koko ottelua ollut paljon mitään sanottavaa. Jortsu kävi aivan helvetin kuumana. Pettymyksiksi voidaan lukea varmaan koko Jokerit, ainoat jotka vakuuttivat todella olivat Metro ja Häkkinen. Myös Järventie jäi mieleen rakentavalla ja liikkuvalla pelillään.

Mutta tällaisia pelejä harvemmin koetaan täällä päin, hieno ilta kertakaikkiaan. Mutta ei saa tuudittautua ainoastaan tähän peliin.

Toivotaan että Vallu nyt sitten heräsi oikeasti, josko niitä maaleja alkaisi sadella.

Jokerifaneista en viitsi edes sanoa mitään, voi v**** mitä älyn jättiläisiä.

Naatiskellaan nyt sitten tästä.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Johan oli matsi. Kauden parasta ehdottomasti. Ihmeellistä että joukkue voi tehdä täydellisen muodonmuutoksen kahdessa päivässä. Hyvälle maistuu, jätkillä oli ihan mieletön taistelu päällä.

Jokeritkin pelasi erittäin viihdyttävää kiekkoa. Pelaisivatpa muutkin vierasjoukkueet samanlaista. Tuota vauhtikiekkoa jaksaa katsoa.

Viestin lähetti Pioneer
Hallilta tulleiden tietojen mukaan Hannu Jortikka oli käynyt kierroksilla kolmannessa erässä omassa vaihtoaitiossaan. Hyvä ettei ollut jäälle hypännyt raivonsa voimalla.

Ja lehdistötilaisuus oli Jortikan show. Oli kyllä ylivoimaisesti hauskin tällä kaudella. Jortikka ei kestänyt kysymyksiä, ja lähti ulos ns. ovet paukkuen. :DDD!

Loistavaa!
 
Viimeksi muokattu:

Vaicci#63

Jäsen
Viestin lähetti Bauer

Ja lehdistötilaisuus oli Jortikan show. Oli kyllä ylivoimaisesti hauskin tällä kaudella. Jortikka ei kestänyt kysymyksiä, ja lähti ulos ns. ovet paukkuen. :DDD!

Loistavaa!

Heh. Eikö Hannu ole katsonut Hugoa? Aina ei vain voi voittaa. Ei edes joka kerta.

Mutta matsista vielä, hyvä että onnistumisia tuli, etenkin Timpalle ja Vallulle, sekä Kuokkaselle. Toivottavasti tämä ilo ei jäänyt pelkästään tähän matsiin.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos Jortikka kävi kuumana omilleen kolmannessa erässä, niin Skriko otti lämpöä Toivolan puhalteluista. Skriko kävi laidanvieressä huutamassa ohjeita, kun linjassa ei ollut oikein mitään rotia. Kahtena peräkkäisenä lauanteina Tero Toivolan nähneenä en vastaavanlaista tuomarointia ole tällä tasolla nähnyt sitten Hannu Soron päivien.

Hyvä peli SaiPalta koko joukkueelta. Oikeastaan SaiPalla ei ollut mitään hätää koko pelissä. Onnistumisia tuli tänään sellaisille kavereille, jolle sen todella suo eli Vallulle 1+3 ja Juha Kuokkasen hieno nollapeli.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Shit happens! Onnittelut Saipalle ja Vallulle puhtaasta voitosta. Ei nokan koputtamista.
 
K

kangaroo

Onnittelut SaiPa:lle, on ilmeisesti ollut hallittu esitys. Ja upeaa, että Vallulla taas natsaa vaikeampien aikojen jälkeen. Hieno jääkiekkoilija, jota mekin saamme kiittää paljosta.
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä oli hieno peli SaiPalta! Puolustuspeli toimi juuri niin kuin pitikin ja itse iskettiin paikoista maalit.

Kuokkanen torjui varmasti, mutta ei loppujen lopuksi joutunut kovin koville. Suurin osa laukauksista oli SaiPan järkevän puolustuspelin ansiosta helppoja. Tulihan sitä Kuokalle vielä syöttäpistekin, tosin jälkipeleissä ihmetti itse kovasti, että mistä hyvästä se tuli.

Vallu on palannut! Todella hienot tehot, tosin nuo syötöt olivat lyhyitä helppoja syöttäjä. Mutta kyllä oli mahtava tunne, kun huomasi kuka sitä oikein läpiajasta maalin tuttuun tapaan kynäili. Toivottavasti tästä maaliputki aukeaisi. Tehoista huolimatta ei Vallu vielä aivan parhaimmillaan ole, fyysisissä väännöissä hän oli todella pehmeä.

Nuori kaarti pelasi hyvin. Vänttinen pelasi ehkä kauden parhaan pelinsä, Nokelainen täräytti pari komeaa taklausta ja Koho on tällä hetkellä ehkä SaiPan paras puolustasentteri.

Kokko on tällä hetkellä puolustuksen ehdoton ykkönen. Hieno maali siniviivalta ja pari syöttöä, joista toinen oli läpisyöttö Vallun maaliin. Myös puolustupäässä todella hyvää peliä.
 

Aksu

Jäsen
Ensimmäisen erän maali oli yksinkertainen ja tärkeä. 5-3 yv-tilanteet pitää käyttää ja tällä kertaa se onnistui. Vallu pelas kiekon viivaan jossa pakki-pakki (Hirvonen) syötön kautta laukaus meni sisään maskin avustamana.

Jokeri ylivoimassa paikka tasoitukseen tuli kun Kauppinen menetti mailansa, mutta onneksi tilanne meni ohi. Aina näyttää pahalta kun alivoimanelikon ylimmäinen menettää työkalunsa.

Toisessa erässä Immosen jäähyn aikana Jokereilla pyöri peli hyvin ja hetken aikaa myös jäähyn jälkeen. Onni ja Kuokkanen olivat Saipan puolella. Saipan maali tuli peruspelitilanteen kautta eli hyökkäysalueen aloitusvoitto, kiekko viivaan, laukaus ja sitä kautta maali. Tällä kertaa taisi Kokon lavasta lähteä melkonen propeli koska maskia ei ollut ja siltä se näytti myös toiseen päähän hallia. Mielenkiintoinen yksityiskohta Saipan YV-pelaamisesta on Kokko-Hirvonen parivaljakon peluuttaminen ykkösen takana viivassa. Jälkimmäistä lähinnä arvuuttelen. Lieneekö hyvä laukomaan vai mitä? Kiekollisena Hire ei kuitenkaan maan loistavin ole.

Kolmannen alkupuolella Jokereilla oli hyvä tilanne kun Lepistö pääsi boksista vapauduttuaan läpi Metropolitin syötöstä. Kädet eivät pakilla riittäneet ja Kuokka hoisi homman. Saipan kolmas maali tuli kun Jokerit alkoivat ottaa riskeä. Hyökkäystilanteessa muistaakseni Järventie ajoi syvälle ja kiekko tuli viivaan, josta Jokeri mies laittoi sen takaisin ränniin löysästi. Sitä seuranneesta
tilanteesta Kokko otti kiekon, nousi keskialueelle ja tavoitti Machuldan toiselta laidalta täysin vapaana (näkyi jo kaukaa mitä haettiin). Vladimir sai toivottavasti pianon selästään läpiajomaalilla. Viimeinen maali meni Jokereiden AV-nelikon löysän pelaamisen piikkiin eikä sillä mitään merkitystä enää ollutkaan.

Yhteenveto. Saipa puolusti hyvin. Kummallakaan joukkueella ei ollut erityisen paljon maalipaikkoja. Saipa puolusti hyvin ja Jokerit pystyttiin ajamaan nurkkiin. Hyviltä sektoreilta siunaantunet paikat korjasi Kuokkanen, joka pelasi erittäin varmanoloisen pelin. Kotijoukkueesta kunniamaininnat menevät myös Kokolle, joka hoiti puolustuksen liiderinä hommansa vähintään helvetin hyvin. Jokereista Metron kentän lisäksi mieleen jäi Mäki ja Koivisto, jotka olivat energisiä. Tehoihin asti on toisin matkaa. Muuten vierailija porukka oli harmaa.

Machuldasta en pitänyt vaikka kovat tehot vetikin. Jotenkin ajoitus tai joku muu asia on päin helvettiä. Syötöt lähtevät väärään aikaan. 1-1 haastamista ei ole. Tuntuu, että herra tappaa kenttäkavereidensa touhuja tällä hetkellä. Kaksi ekaa syöttypistettä tuli vain siirtämällä kiekon viivaan. Läpiajomaali oli sitä mitä odotetaankin. Oli miten oli, ykköskenttä toimi vain pelin lopulla ja silloin Jokerit oli jo avannut peliään. Hyvää taasen kyseisen kentän pelissä oli se, että Jokereiden tehokenttä jäi nollille. Match-up oli rakennettu valmiiksi.

Kaiken kaikkiaan peli oli tasaista. Tulos imartelee Saipaa, mutta kannattajana ilahduttaa paljon hyvä puolustuspeli. Paikoista viimeisteltiin kovalla prosentilla, mutta kuten sanoin, numerot repesivät turhan isoiksi. Kiekko sisään, kiekko tolpasta ulos... jo pelin alussa homma olisi voinut kääntyä mikäli vieraat olisivat tehneet maalin. Pieniä marginaaleja.

Ja loppuun... Harvoin näkee lehdistötilaisuudessa niin hermostunutta valmentajaa kuin Jortikka tänään. Ole vaan persoona, mutta älä selitä saati vittuile toimittajille. Siitä harvoin hyvää seuraa.
 
Viimeksi muokattu:

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Pioneer
RPL oli viemässä Kuokkaselta livennyttä mailaa takaisin ja kiekko ilmeisesti syötettiin Lehtoselle samaan aikaan.

2-0 kahden erän jälkeen ja parjatulla Machuldalla jo kaksi syöttöpistettä. Käsittämätön tilasto torjuntojen valossa, sillä Häkkisen seitsemää (!!!) torjuntaa vastaan Kuokkasella on näyttää 22 (!!!). Tämä kahden SaiPan kasvattaman kassarin kohtaaminen on tätä menoa kääntymässä selvästi Kuokkaselle. Varsinkin kun SaiPan toinen maali radioselostajan mukaan upposi luvattoman helposti Häkän taakse.

Toivottavasti Kuokka kestää kolmannenkin erän.

Ei suinkaan. Kuokkaselta meni maila poikki kesken pelin, Kuokka viittoili vaihtoaitioon että pitäisi saada uusi maila, Lehtonen tullessaan kentälle toi Kuokkaselle uutta mailaa, joten hänellä oli 2 mailaa kädessään, kiekko tuli Lehtoselle ja siitä jäähy.
 

Vostrak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp .Färjestad.
Hienoa Saipa . Onnittelut maukkaasta voitosta ja taisi olla molareillakin Kuokkanen vs Häkkinen . Jonka ensin mainittu voitti.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Onnittelut täältäkin SaiPalle, teitte kyllä jotain sellaista josta en edes osannut nähdä unta.

Hienoa!

Samoin nöyrä kumarrus kaikille hallille ottelua seuraamaan saapuneille faneille, oli varmasti helpottava kokemus nähdä tiimin voittavan!

vlad#16.
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jippii! Tästä pelistä saakin sitten varmaan kuulla koko viikon kuittailua. No, kyllä se kestetään vaikka pettymys on suuri. SaiPalle ja HIFK:lle ei saa hävitä. No ainakaan nyt ei kaivele niin suuresti ettei paikanpäälle päässyt. Menköön. Helmikuussa uusiksi ja silloin olen paikalla antamassa sen voittoon tarvittavan kannustuksen. This is not over...
 

RalphCox

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vernon Vipers, Rio de Janeiro
Onnittelut "Viper". Aika kohdalleen meni veikkaus. Mikä siinä on, että SaiPan huonon ja hyvän päivän ero on niin valtava? Tero Toivola on uskomaton pääkaupunkiin päin kumartaja. Teemu Laine on kehittynyt helvetisti - uskomaton polkija ¤thumbsup¤. M Jantusen syötöt napsahtelee kohdalleen. Petr Sachl on kuningas. Ville Immonen ylettää mailallaan omasta päästä kutittamaan vastustajan maalivahtia. Jortikan polla punottaa voimakkaasti. Markus Kankaanperän voisi joku AJAA. Kiitos Kuokka. Miksi Lauran veli pelaa Jokereissa? Matti Hana katsoo häijysti. Kossu Koskinenkin polkee kovaa...
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Otti muuten tappio koville joillekin sinipaidoille. Valtonen huuteli Hanan Matille pukukoppinsa ovensuusta pelkkä pyyhe lanteillaan pelin jälkeen:

"Vitun tökkijä, vittu ens peli helsingissä vittu matsi heti kun kiekko putoo jäähän. Vitun pelle. Vittu."

Kunnon pissis.

Jortikkakin voisi ymmärtää, että joskus hävitään huonommilleen. Toimittaja kysyy: "Millä perusteella teit maalivahtivalinnan?" Jortikka: "Mä vedän ne hatusta." ja katsoo halveksuen toimittajan suuntaan.

On ihanaa voittaa välillä näitä matseja.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Vostrak
Onnittelut maukkaasta voitosta ja taisi olla molareillakin Kuokkanen vs Häkkinen . Jonka ensin mainittu voitti.
Koska on selkeästi parempi maalivahti SaiPan maalivahtikoulusta, Jokerit sai "jämäpelaajan" riveihinsä... ;)

*provoprovo*
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Heikko provo, kun asia on aika selkeä. Tuskinpa Häkkinen olisi "hakenut itseään" mestiksestä vielä tuonkin ikäisenä, jos olisi huippu tasoa. Varsinkaan muutaman SM-liiga vuoden jälkeen. Jokereilla on vain sen verran tiivis pakka, että hiukan huonompi veskakin pärjää vrt. Helasen nollat&torjuntaprosentit viime kaudella.

Onnittelut Saipalle pisteistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös