SaiPa - Jokerit 22.11.2003

  • 7 347
  • 75

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kukaan ei ole vielä tästä ketjua avannut joten eiköhän nyt ole jo aika.

Tasan vuosi sitten Jokerit kävi hiljentämässä täpötäyden kisapuiston ja otti 2 pinnaa mukaan Helsinkiin 1-7 voitolla. Toistuuko sama tänäkin vuonna? Tuskinpa vaikka Jokerit onkin löytänyt maalijyvän viime peleissään. Lappeenranta on ollut Jokereille perinteisesti paha paikka ja yleensä se tappio siellä on tullut juuri silloin kun kukaan ei sitä odota.

Tiistain Turun pelin ei kannata antaa hämätä sitä tosiseikkaa, että Jokerit on edelleen yksi liigan heikoimmista vierasjoukkueista ja SaiPa puolestaan on ollut alkukaudella vahva kotikentällään. Paha yhtälö. Vaikea on veikata huomista peliä. Jos Jokerit pelaa samaan tahtiin kuin kaksi viimeistä peliä, pitäisi voiton irrota.

Häkkinen jatkanee maalissa ja palaa samalla entiseen kotihalliinsa. Nyt hänellä on näytön paikka.

Veikataan: SaiPa 2,3,4 - Jokerit 1,2,4
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Jees, nyt saadaan Kisapuistoon vauhdikasta kiekkoa. Tätä on odotettukin väheksymättä mitenkään muitakaan joukkueita.
Valitettavasti SaiPalla ei tule olemaan mitään jakoa ottelusta jollei peli parane todella paljon Lukko-ottelusta.
Toivottavasti Jortsu laittaa Häkkisen maaliin, kun hänet olisi tietysti mielenkiintoisempaa nähdä kuin Hodson.
SaiPan maalivahdistahan ei ole epäselvyyttä. Jamo tekee parhaansa.

SaiPa - Jokerit 1-5.
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tätä peliä odotin kuukausitolkulla ja nyt en sinne pääsekään. Ei voi mitään. Jokerit taitaa pelin kuitenkin hoitaa hyvällä vireellään ja Metron kentällä. Veikkaan vaikka 0-4 ja käännän katseen jo helmikuun lopulle. Jantunen iskee kahdesti, Metro kerran.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Torstaina HTT tiesi Lpr:n torilla kertoa,että ennakkoon kyseiseen matsiin on myyty 4000 lippua ja torstain kotivoiton ansiosta tulemme huomenna näkemään Kisapuistossa kauden yleisöennätyksen.

SaiPa - Lukko pelin perusteella Ikijokerin muistelemat 1-7 luvut voivat olla enemmän kuin todennäköiset. Toivottavasti Bruun on huomenna rivissä mukana, sillä syksyn parasta puolustajaansa SaiPan puolustus näytti torstaina todella kaipaavansa. Lisäksi pitää toivoa, että Jortikka peluuttaa Pasi Häkkistä maalilla. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, niin SaiPasta lähtöisin ollut mv on ollut vaikeuksissa Kisapuistossa.

Lopuksi veikkaus illan ottelusta SaiPa - Jokerit 5 - 1.
Maalit
SaiPa: Machulda 3, Yli-Torkko 1, Hana 1
Jokerit: Turunen 1
 

Poison

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt on taas tiedossa sellainen peli, jota on hieman odottanutkin tavallista enemmän. Jokerit on faneja sytyttävä joukkue, ja toivoisinpa, että huomenna Kisapuistossa olisi kohtuullinen tunnelma. Ehkä Lukko-voitto hieman palautti ihmisten uskoa SaiPaan.

SaiPan on parannettava huimasti eilisestä, jos Jokereita meinataan todella kiusata huomenna. Puolustuksen on syytä toimia kunnolla alusta loppuun, ja maalipaikat on käytettävä hyödyksi yhtä kovalla prosentilla kuin Lukkoakin vastaan. Jotenkin nimittäin tuntuu, että pelin kaava tulee hyvinkin pitkälti olemaan se, että Jokerit hyökkää, ja SaiPa puolustaa, roikkuu, riippuu, repii, raastaa ja rikkoo. Onneksi tyylipisteitä ei jaeta.

Vaikka Lukko-peli ei mitään kovin hyvää kiekkoa SaiPalta ollutkaan, ja hallinta oli pääosin Lukolla, oli pelissä mielestäni hyvää se, että SaiPa sai painettua Lukon hyökkäyksiä kulmiin. Kovin montaa vaarallista tekopaikkaa Lukolla ei lopun täydelliseen hallintaankaan nähden ollut. Samanlainen nöyrä puolustaminen on asia numero yksi, jonka SaiPa tulee huomenna tarvitsemaan. Myllyksen haamupelastukset lienee sitten ovat se asia numero kaksi.

Mikäköhän on Bruunin Antin tilanne? Ja miten on Eetu Qvistin kanssa? Pelaako miehistä edes toinen huomenna?

Vladimir Machulda oli vielä eilenkin vaisu, mutta kolmannessa erässä hän antoi jo ehkä hieman myrskyvaroitusta. Tai ainakin toivon niin. Toivon myös, että SaiPan ykköskenttä olisi yhä mallia Machulda - Immonen - Sachl, sillä tuossa ketjussa on ainakin sen verran potentiaalia, että näyttöpaikkaa pitäisi antaa enemmän kuin yksi peli. Ja jospa se Vallukin siitä heräilisi...

Pasi Häkkinen on mielenkiintoinen pelaaja Jokeripakasta. Toivottavasti mies pelaa huomenna entisessä kotikaukalossaan.

Hieman asennevammainen Jokerit, taistelemaan syttyvä SaiPa, Myllyksen pelastukset ja Machuldan kaksi maalia Nokelaisen yhden ohella tuovat SaiPalle huomenna voiton. Tai ainakin tasapelin. Toisinkaan päin kun en oikein voi veikata.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koko kiekkokauden tähän astisista peleistä kaikkein kiinnostavin! Paikallehan se on persus hilattava, katsomaan sellaisia pelaajia Jokereista kuin Jantunen, Metropolit, Valtonen ja Häkkinen. Häkkisellä on varmasti näyttöhaluja, Pasi ei pruukannut saada oikein näyttömahdollisuuksia Lappeenrannassa. Kuitenkin Jokerien alkukauden parhaita pelaajia. Pelistä tulee joko loppuun saakka pirun jännittävä, tai sitten Jokerit vie ottelua alusta loppuun.

Nyt olisi paikka Machuldallakin syttyä kunnon liekkiin, entistä seuraansa vastaan. Minäkin toivon että ykkösketju säilytetään edelleen, jos kaikki nousisivat sille parhaalle tasolleen niin olisi kyllä lyömätön ketju. Halli tulee luultavasti olemaan suhteellisen täynnä, joten eiköhän oteta voitto.

Voitto tekisi todellakin nannaa.

Tulosveikkaus:

SaiPa 3,4.
Jokerit 3,4,5.

Kiitän.
 

ahal

Jäsen
Jaahas, näkisin, että SaiPalla on pieni yllätysmahdollisuus. Jortsu tietää, ettei Lappeeseenkaan tulla napit auki, mutta tietääkö muu porukka? GM:n ketju kuriin jollain konstilla (mutta millä?), niin saumat ovat olemassa. Mutta latauksen on oltava 110-prosenttinen, sillä narrit jaksavat jauhaa loppuun asti. Sami ja Pasi voivat taas kohdata ja ottaa miehestä mittaa... 2+10 kummallekin tai suihkuun. Vois tehdä hyvää pelille... Pasi H huilannee ja Hodari on vartioivinaan rysää, mikä on SaiPan yksi mahdollisuus lisää. Jos olisin Jortsu, Pasia en häkkiin panisi, liikaa paineita ja muistoja.

Pelistä tullee tasainen, jos SaiPa ei tipu heti ekassa erässä. Jotain 1,2,3 - 2,3,4, miksei toisinkin päin. Tietysti joku 5 maalin marginaalikin on mahdollista, jos homma heitetään läskiksi. Toivon, että ne lähes 5 000 sputnik-fania huutaa narripakan kumoon. Mikäs olisi sen mukavampaa! Areenan valot eivät ylä Lappeeseen asti...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huh mikä ottelu. Sanoisin että otteluiden ottelu, mitä Kisapuistossa voidaan pelata ja nyt etenkin tässä vaiheessa. Täälläpäin Jokereiden kohtaaminen on jonkinmoinen hegemonia aina. Täällä on myös hyviä kokemuksia Jokereita vastaan. Toivon mukaan nyt lauantaina, joka tässä kirjoitellessa alkaa olla läsnä, myös on hyvät kokemukset. SaiPan voittoa siis odottelen, vaikka Jokerit varmasti on paperilla katsottuna niitä kovimpia vastuksia. SaiPa kuitenkin on ennenkin venynyt narreja vastaan ja mahdollisesti nytkin. Kotiottelut kuitenkin pääpiirteittäin on sujuneet mallikkaasti.

Mitään syvempää analyysiä en osaa heittää tähän. Machuldan syttymistä "ex-seuraansa" vastaan odotan ja miehen otteiden piristymistä muutenkin. Tehoton Machulda on jotain todella omituista. Ei käy laatuun. Kalle Kermankin voisi jatkaa siitä mihin Lukkoa vastaan jäi.

Itse en harmittavasti pääse ottelua katsomaan. Jokereita vastaan pelattavat matsit ovat kyllä kauden huipputapahtumia Kisapuistossa, siitä ei pääse yli. Tällä kertaa vaan muut jutut estää ja siten tsemppaan SaiPaa kotonta käsin.

Heitän nyt veikkaukseksi 4-2. Katsotaan mitä käy.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Missä on Jamo?

SaiPa ilmoittaa SM-liigan nettisivuilla avauskokoonpanoonsa Juha Kuokkasen ja luukkumieheksi Ville Hostikan. Mihin Jarmo Myllys on kadonnut? Onko kyseessä loukkaantuminen vai henkilökohtaisia syitä vai mistä on kysymys?
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Missä on Jamo?

Viestin lähetti blackhawk
SaiPa ilmoittaa SM-liigan nettisivuilla avauskokoonpanoonsa Juha Kuokkasen ja luukkumieheksi Ville Hostikan. Mihin Jarmo Myllys on kadonnut? Onko kyseessä loukkaantuminen vai henkilökohtaisia syitä vai mistä on kysymys?

1
Juha Kuokkanen, Maalivahti AK

27
Ville Hostikka, Maalivahti


1. kenttä

40
Riku-Petteri Lehtonen, Vasen puolustaja AK

42
Antti Weckström, Oikea puolustaja AK

25
Pasi Nielikäinen, Vasen laitahyökkääjä AK

31
Aki Uusikartano, Keskushyökkääjä AK

21
Kalle Kerman, Oikea laitahyökkääjä AK


Näköjään Uusiskin kokenut ihmeparantumisen. Halleluuja. Eiköhän se Jamo sieltä kokoonpanosta todellisuudessa löydy.
 

Rauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eiköhän se Jamo sieltä kokoonpanosta todellisuudessa löydy.

Tai sitten ei, saipan nettisivujen mukaan pohjerevähdys. Onko kellään tietoa, että onko kyseessä mitään vakavampaa.
Ja itse pelistä veikkaan tasaista puurtamista, missä ensimmäisen maalin tekevä joukkue on vahvoilla.
 

jarzani

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aki Uusikartanokin on kokenut näköjään ihmeparantumisen. Ihmeiden aika ei sittenkään ole ohi..
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokerit tänään:

32

Kevin Hodson, Maalivahti

33

Pasi Häkkinen, Maalivahti AK


1. kenttä

81

Arto Tukio, Vasen puolustaja AK

12

Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja AK

22

Todd Warriner, Vasen laitahyökkääjä AK

20

Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK

37

Timo Vertala, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

77

Martti Järventie, Vasen puolustaja

26

Jan Latvala, Oikea puolustaja

11

Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä

50

Glen Metropolit, Keskushyökkääjä

90

Marko Jantunen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

2

Sami Helenius, Vasen puolustaja

40

Sami Lepistö, Oikea puolustaja

39

Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä

51

Valtteri Filppula, Keskushyökkääjä

29

Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

6

Olli Malmivaara, Vasen puolustaja

18

Tommi Oksa, Hyökkääjä

92

Teemu Laine, Vasen laitahyökkääjä

14

Tomi Mäki, Keskushyökkääjä

15

Arto Koivisto, Oikea laitahyökkääjä

Ei mitään muutoksia torstain pelistä. Häkä jatkaa maalissa, niin kuin pitääkin.
 

menza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Elikäs Juha pelaa tänään maalissa, olisiko kenelläkään tietoja valoittamaan tuota myllyksen tilannetta?

Hienoa, että Häkkisen Pasi pääsee pelaamaan SaiPaa vastaan, on mukava nähdä kuinka paljon mies onkaan parantunut sitten viime näkemän.

Pelistä tulee joko tiukka vääntö, tai sitten Jokerit vievät pelin selvin lukemin. Veikataan nyt kuitenkin vaikka optimistisesti kotijoukkueelle 4-2
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Tätä kaivattiinkin. Jamolla pohjevamma. Eikös pohkeessa ollut jotain vaivaa jo vähän aikaa sitten? Ettei vain olisi Lukko-pelissä päässyt rasittumaan liikaa?
No positiivisesti ajateltuna nyt olisi Kuokkiksella hyvä paikka näyttää kotiyleisölle.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvää peliä odotellessa.

Tällä kaudella (ainakin ennen taukoa) tuntui, että SaiPa pelaa huomattavan paljon paremmin etukäteen vahvemmiksi arvioituja joukkueita vastaan. Siis kotonaan. Jotenka tästäkin pelistä odotan hyvää kiekkoviihdettä. En nimittäin usko, että SaiPa kotonaan sortuu samanlaiseen peruutteluun ja nöyrtymiseen jo alusta asti, kuin mitä vieraspeleissä.

Nyt on Kuokkasen Juhalla oiva tilaisuus näyttää kotiyleisönkin edessä maalivahdin taitojaan, jotka on monesti nähty varsin erinomaisiksi. Toisessa päässäkin on mielenkiintoinen mies tolppien välissä. SaiPassa ikuisen kakkosen rooliin jäänyt Häkkinen. Pasi on Jokereissa(kin) osoittanut olevansa aivan huipputason maalivahti.

Puolustus Jokereilla on kova ja SaiPalla ei ehkä ihan niin kova. Ilmeisestihän toinen selvistä ykköspakeista, eli Bruun puuttuu edelleen kokoonpanosta? Puolustuksesta on pakko nostaa esille Pursiaisen nimi. Minun mielestä Juha on viime pelit pelannut äärettömän varmasti ja vailla virheitä. TPS-pelissäkin onnistui oman miehen pidossa aivan kiitettävästi, eikä tehnyt suurempia virheitä. Vielä kun laukauksen saisi astetta laadukkaammaksi, niin tässähän olisi oikea ylivoimapelotekkin SaiPalle.

Hyökkäys on vaarallinen molemmilla joukkueilla. Jokereiden hyökkäyksen sieluna toimii NHL-kokemuksen tuomalla taidolla ja varmuudella Glen Metropolit. Kun ketjussa ei juuri sitä heikointa lenkkiä muutenkaan ole, niin siinäpä on SaiPalla tekemistä. Toki muutkin Jokeri-kentät ratkaisuihin pystyvät, tuo vain tuli syystä tai toisesta ensin mieleen..

Vaan on SaiPallakin hyökkäyksen rakentajia, sekä myöskin viimeistelijöitä. Sachl-Immonen -akseli on toiminut koko kauden aivan silmiähivelevän upeasti ja lisäksi Kerman ja Yli-Torkkokin ovat selkeästi ottaneet vastuuta lisää. Kun tähän vielä lisätään Nielikäisen fyysinen- sekä kiekollinen peli, sekä kaikkien muidenkin SaiPalaisten panos, niin hyvää peliä on lupa odottaa.

Jos Jokerit vaan kestää SaiPan vauhdissa mukana, niin peli tulee olemaan tasainen ja viihdyttävä.

Pakollinen tulosveikkaus: 4 - 0 (1 - 0, 2 - 0, 1 - 0)

Machulda 2+1
Sachl 1+1
Kerman 1
Kokko 0 + 2

Kuokkanen 40/40 torjuntaa, joista moni oikeen haamukoppeja.
Häkkinen 30/34 ei mahda maaleille mitään

Ps. Näinköhän lippuja saa hallilta enää tuossa puolen jälkeen?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Paikalla oltiin tasan vuosi sitten, jolloin Jokerit vei ja sputnikit vikisi. Jälkeenpäin ajateltuna oli muuten Jokereitten paras matsi koko kaudella. Jätkät vyörittivät hyökkäyksiä jatkuvalla syötöllä, eikä puolustavasta neppailusta ollut tässä matsissa tietoakaan.
Tämä ottelu on Jokerifanien kauden ainoa ns. hotellimatsi eli kaupungissa ei vain piipahdeta . Toivottavasti jengi saa myös katsomossa samanlaisen draivin päälle kuin viimeksi, jolloin paikallinen lehti kehui menoamme ja julkaisi porukastamme kuvan. Nyt ei päässyt mukaan, sillä aamulla on lähtö Tampereelle ja pitää skarpata.

Ottelun vie Jokerit, mutta ei murskaluvuin. Veikkaan suht tiukkaa vääntöä ja paljon lepää Vallun harteilla nimenomaan Jokereita vastaan. Häkkinen päästää korkeintaan kaksi ja hot-hot Metro tekee vähintään kaksi. Loppuun ikuisuus toive: Laine maalaa.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Czescku
Ensimmäinen matsi, jonka menen tänä vuonna katsomaan. Varmaan tämäkin jäisi väliin ainaisen rahapulan takia, mutta nyt sattuu olemaan synttäripäivän peli, ja on jo muodostunut pieneksi perinteeksi, että käymme aloittamassa synttäreitteni vieton Jokeri-pelissä.
Onnittelut ja hyvää syntymäpäivää !!

Täytynee heti alkuun todeta, että pienoinen pelko on takamuksen alla tämän matsin osalta. Uutta uskoa sen sijaan antaa se, että muutama Saipa-kannattaja on tässä ketjussa aikaisemmin pohtinut sitä, onko Saipasta Jokerien haastajaksi ? Älkää nyt herranjestas tuollaisilla kysymyksillä turhaan päätänne vaivatko. Tämän illan peli on Nykäsen sanoin fifty-sixty eli aivan mitä tahansa voi sattua. Tulos- tai pitkävedon pelaamista tästä ottelusta en edes harkitse. Jos joku tulosvetovinkki pitäisi antaa, niin molemmille joukkueille 2 ja 5.

Yksi asia harmittaa jo etukäteen. Mukava olisi ollut startata kohti Lappeenrantaa, mutta niin ovat kohtalon lehdet omalta kohdaltani pielessä, että menen katsomaan Bluesin peliä. Olisi ollut jälleen kerran kivä nähdä, syttyykö sekä Saipa että yleisö kauden parhaimpaansa. Sinänsä on kyllä täysin epäreilua se, että Jokerit sytyttää aina ;)
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
:D, ai niin onhan meillä Kauppinenkin! Olin ihan unohtaa. Hänet siis on laitettu nyt Uusikartanon tilalle. Qvist ilmeisesti laitettu pelaamaan junnuihin, minkäköhän takia? Ei jummarra.
 

Seti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nihkeää mutta mikäli laukaustilastosta voi jotain päätellä niin kyllä tuo vielä kääntyy.

Mikähän tässä muuten oli syynä ?

6.43 SaiPa Riku-Petteri Lehtonen Väärä varuste 2min
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Huoh. Heti alkuun kaksi penailujäähyä (katsokaa jäähyjen syitä) ja SaiPa 1-0 johtoon. Sen jälkeen kuulemma tehotonta painostusta. SaiPa ajaa hyökkääjämme kulmiin. Tästä tulee vielä pitkä ilta meille jos sama tahti jatkuu.
 

Pioneer

Jäsen
Viestin lähetti Seti
Nihkeää mutta mikäli laukaustilastosta voi jotain päätellä niin kyllä tuo vielä kääntyy.

Mikähän tässä muuten oli syynä ?

6.43 SaiPa Riku-Petteri Lehtonen Väärä varuste 2min

RPL oli viemässä Kuokkaselta livennyttä mailaa takaisin ja kiekko ilmeisesti syötettiin Lehtoselle samaan aikaan.

2-0 kahden erän jälkeen ja parjatulla Machuldalla jo kaksi syöttöpistettä. Käsittämätön tilasto torjuntojen valossa, sillä Häkkisen seitsemää (!!!) torjuntaa vastaan Kuokkasella on näyttää 22 (!!!). Tämä kahden SaiPan kasvattaman kassarin kohtaaminen on tätä menoa kääntymässä selvästi Kuokkaselle. Varsinkin kun SaiPan toinen maali radioselostajan mukaan upposi luvattoman helposti Häkän taakse.

Toivottavasti Kuokka kestää kolmannenkin erän.
 

prime_A

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Kikka-88, Montreal Canadiens
oho...Kuis se nyt tollee...? SaiPa johtaa 2-0 vielä toisen erän jälkeen! Taitaa olla nyt Kokolla 1+1 ja Machuldallakin jo 0+2! Eli piristymisen merkkejä...Vois kohta Huldalla vaan kääntyy 2+0..Mutta ihan hyvä näinkin.
Kunpa nyt vaan saatas pidettyä tuo johtoasema...Se on kuitenkin ollut SaiPalla usein aikamoisen vaikeaa. Mutta toisaalta tuo ei ole se kuuluisa neljän maalin johtoasema, joten huoleni ei ole niin suuri! ;)
 

Pioneer

Jäsen
Lappeenrannan Kuningas on palannut valtaistuimelleen! Machulda iski SaiPan kolmannen maalin läpiajosta ja ravisti samalla selästään kaikki möröt mitkä siihen oli kodiksi asettunut vuoden aikana. AIVAN USKOMATTOMAN HIENOA!

Kuokkanen on lähellä nollapeliä ja sen kyllä hänelle soisi. Syöttöpisteenkin Juha nappasi tuohon Machuldan läpiajomaaliin.

Machulda ja Kokko 1+2, sekä Kuokka kasa torjuntoja. Selkeästi kolme SaiPan kovinta tähteä tänä iltana.

edit: EI JUMALAUTA MITEN LOISTAVAA! Petr Sachl iskee ylivoimalla 4-0 kenenkäs muun kuin VLADIMIR "KUNINGAS" MACHULDAN syötöstä! Kuokkanen pelasi ilmeisesti elämänsä ottelun nollaamalla rahajengin ja samalla selätti toisen tämän hetken tähtimaalivahdin Pasi Häkkisen 100-0.

Sensaatiovoitto. Sitä tämä oli.
 
Viimeksi muokattu:

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Se on loppu nyt!

Eli peli päättyi 4-0 tappioon. Tais pojat olla pelis aika napit auki?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös