Saipa-Ilves 31.1.2004, Kisapuisto

  • 4 589
  • 37

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Viestin lähetti Bauer


Kyllä tämä on aika kovaa jaksaa käydä matseissa. Ei ole vielä edes helmikuu ja pelit ovat jo panoksetonta taistelua. Seuraaviin tosipeleihinkin kun on matkaa vajaat 8 kuukautta, kyllä tämä on pirun rankkaa.

Ilveksellä oli muuten sama tilanne viime vuonna, paitsi, että meidän taistelu oli taisteltu joulukuussa. Miettikääpä sitä.

Ainiin..

Kotietu!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
kui se silvander surffaili siellä lappeenrannassa? Vai huomasko sitä kukaan?
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Olipa peli. Ilves sai pisteet täysin peruspelillä.
Joukkue teki todella hienon eleen kannattajilleen, joita oli paikalla bussilastillinen.
Joukkue kiitti kannattajiaan hyvästä kannustuksesta.

Ilveksestä ykkönen on parhaiten vireessä ja nelonen pääsi muutaman kerran todella hyvään maalintekopaikkaan. Ei vaan käynyt säkä.
Ottelusta ei juurikaan ole lapsille kerrottavaa. Ilves pelasi normaalisti, SaiPa yritti hyvin niillä pelaajilla ja Pitkämäki piti nollat.
Parhaiten omista oli esillä Viitakoski, Topperi, Snebu.
Rajamäki teki töitä koko ottelun läpi.
Laurilaa taas pilkattiin, vaikka mies ei ole todellakaan huono. Minä ainakin puolustan.

Pääasia, että päästiin tauolle voitto taskussa ja meillä on kotietu!!
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Viime kautena oli kaikista pahinta - kuten eräs kannattaja asian ilmaisi - ettei kukaan edes kuittaillut, vaan kaikki vain sääli. Se oli painajaista, joka on nyt ihanasti ohi. Tämän paremmin ei niitä muistoja voisi kurkusta alas kulauttaa kuin juomalla kotiedun väkevää viiniä.

En sääli. Sanonpa vain - Saipa-mieliset kollegani - että tiedän, miltä teistä tuntuu.

Ai niin...

Kiitos Ilves!
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Viestin lähetti Bauer
Mielenosoitus oli lähinnä säälittävä. Joku oli monistanut Fani myytävänä-lappusia joita sitten kanniskelivat muutaman fanin lisäksi lähinnä pikkulapset.

Kannoitko sinä?

Jos ihmiset eivät niitä kanna, niin väkisinkö niitä kahdelle sadalle käsiin tungetaan?

IS kertoo lisää maanantaina. Uutiskynnys on ylitetty. Se riittänee niille, jotka jotain halusivat esille.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No eipä ollut suuren suurta kiekkohuvia, vaikka ei kyllä huonointakaan peliä SaiPalta mitä on tällä kaudella näkynyt. Tiettyä avoimuutta SaiPan pelissä oli ja nuoriso pelasi ihan hyvin, vaikka laaja kokemattomuus näkyikin.

Ensimmäinen erä oli SaiPalta vielä hyvää peliä ja lupasi hyvää peliä. En tiedä sitten mikä väsymys iski SaiPaan kun pelintaso laski ottelun edetessä. Vääntäminen ja asenne tuntuisi olevan ihan kohdallaan, mutta maalinteko tökkii todella pahasti. Edes avoimista paikoista kun ei kumilimppua saada pömpeliin niin ei se ole ihme että tappiota tulee niskaan. Mielestäni tässäkin ottelussa oli hiuksen hienoa se ettei SaiPa olisi voinut tasapeliä tai voittoakin saavuttaa. Ilves toki oli juuri sen kolmen maalin verran parempi joukkue, kun viimeistellä tulee osata. Lisäksi Pitkämäki teki muutamia tosi näyttäviä torjuntoja.

SaiPalta itselleni jäi positiivisesti mieleen nuoret pelaajat ja Nielikäinen jälleen kerran. Mies todella yrittää ja taistelee, harmi ettei kuulu varmaankaan ensikauden kuvioihin. Ainakaan en aistinut hänen otteissaan mitään sellaista että SaiPan eteen ei taisteltaisiin.

Malmivaaran näin nyt ensimmäistä kertaa tohinassa ja ihan kohtuullisesti pelasi mielestäni. Ei kovin agressiivisen oloinen kaveri mutta ulottuva on ja pyrkii estämään. Muutama ihan hyvä syöttökin lähti. Kyllä hänestä on koulittavissa liigatason pakki varmasti, kunhan peliaikaa tulee lisää ja itsevarmuus kasvaa.

Kuokkanen pelasi myös hyvän pelin ja teki muutamia hienoja pelastuksia, tulos olisi voinut olla karmeampi ilman häntä. Tuli ajateltua että liian vähän on Juhalle siunaantunut liigapelejä tällä kaudella, kyllä siinä miehessä on potentiaalia.

Kyllä tämä kausi on SaiPalla niin auttamattomasti ohi. Kesälomaa tuntuu odottelevan niin SaiPan pelaajat kuin kannattajatkin.
 

Mr. Referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Seeprat
Ei muuten varmaan ollut 2600 katsojaa, vaikka kuinka laskisi kaikki kausikorttilaisetkin. Noh, SaiPalle bonusta siitä että seisomapaikkalipulla pääsi tänään istumaan.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onneksi pelattiin lauantaina ja SaiPan edustusjoukkueella on kaljanmyyntioikeudet, muuten "2600" katsojaa olisi ollut tiukassa. Seuraavassa kotipelissä Tepsiä vastaan jos 2000 katsojaa vaivautuu paikalle niin ihme. Itse tästä trilleristä on varmaan kaikki jo kerrottukin... ei tämä ole enää hauskaa.
 

theref

Jäsen
Viestin lähetti Murmeli
IS kertoo lisää maanantaina. Uutiskynnys on ylitetty. Se riittänee niille, jotka jotain halusivat esille.

Jep, voinee olla että kommentit iltapäivälehdessä ovat sellaisia että SaiPan toimistolla mietitään että oliko kaikki tämän arvoista?

8 pelaajaa meni, 2 saatiin tilalle.

Täsmääkö yhtälö?

Näillä mennään.

Ilves oli parempi ja vei pisteet mukanaan. Yllätys?
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Me muuten ostettiin yksi fani. Kaverilla oli mahassa ja selässä laput joissa luki fani myytävänä. Ennen peliä vaati vielä 20 euroa mutta toisella erätauolla yksi meikäläististä osti tämän fanin viidellä eurolla meidän katsomoon - siellä kaveri saipapaidassa iloisesti kannatti Ilvestä, :-)

-ipa rules
 

Puster

Jäsen
Fanireissulta on sitten sääoloista huolimatta päästy ihmisten ilmoille. Kiitos vaan kaikille mukana olleille loistavasta tunnelmasta ja iloisista laulumeiningeistä. Vanhaltakin lähti pitkästä aikaa ääni.

Itse pelistä ei tullut mitään elämää suurempaa tapahtumaa. Tilastojen mukaan Saipa olisi hallinnut peliä mutta taitaa Pitkämäen torjuntoihin sisältyä kaikki kiekon pysäyttämiset rännistäkin. Varsinaisia kunnollisia sektorista tulleita laukauksia ei Saipalla tainnut olla kuin jokunen hassu. Ilves teki tarvittavat maalit ja otti kaksi pistettä kotiin. Eikä enempää tarvinnut.

Ottelun paras tapahtuma oli kyllä tuo koko joukkueen rivissä antama kiitos kannustuksesta. Herkemmälle kaverille olisi varmasti pieni pala noussut kurkkuun siinä vaiheessa.

Kiitos myös sille eräälle järjestysmiehelle, joka kahden erän ajan jaksoi muistuttaa mihin tarkoitukseen ne penkit siellä katsomossa ovat. Kolmannessa erässä tyyppiä ei sitten enää näkynytkään, kun koko fanikatsomo lauloi seisaaltaan. Vain todellinen ääliö matkustaisi neljättä tuntia ja istualtaan voitonlauluja laulaisi.
 

Aksu

Jäsen
Saipaa ei hylätä. Yritys oli pirteää, mutta kiekollista peliä ja tätä kautta kokonaisuuttakin hallitsi mennen tullen Ilves vaikka mm. torjuntaluvut eivät tätä kerro. Paremmalla tuurilla Saipa olisi voinut viskata pari maalia, niin myös vastustaja. Itse pelistä ei paljon enempää jaksa kertoakaan.

Saattoi olla viimeinen kerta tänä vuonna kisapuistossa. Ei kertakaikkiaan sytyttänyt kiekkoilu pätkän vertaa. Koko pelin kiltisti tuijottelin kentälle ja seurailin, mutta ei innostanut. Lähinnä erät meni odotellessa erätaukokaljoja, joita sitten juotiinkiin surkuttelun ohessa. Parasta antia illassa oli erätaukokeskustelut parinkin jääkiekkovaikuttajan kanssa, jotka vetivät Saipan johtoa kölin ali rumien sanojen saattamana. Business is business.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös