SaiPa-HIFK Ti 28.9.2004

  • 19 382
  • 141

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
SaiPa-HIFK 28.09.2004 Kisapuisto

En millään löytänynnä täältä vielä ketjua kyseilselle matsille, jota henk. koht. odottelen innolla, onhan se ensimmäinen kotimatsi mitä pääsen katsomaan. Sputnikit repivät itselleen viikonloppuna kaksi pistettä oulusta joten joukkueen tahtotaso ei voi aivan pakkasen puolella olla, taidosta en sitten tiedä. IFK on ollut varmasti eniten lappeen Rantalaisia kiinnostava ja sytyttävä joukkue, niin yleisöä kuin joukkuettakin. Petolauma on ollut melkoisen vaisu vielä tähän saakka, joten voisi olettaa kurssin joskus muuttuvan ja veikkaan itse todella vaikeaa iltaa idän jättiläisille. Varsinkin isoa Z:taa tulen mielelläni katsomaan ja pahoin pelkään, että tulee varmaan kerran rankaisemaan keltapaitoja. Usko on kuitenkin kova ja sanonkin lopputulokseksi vahvalla luottamuksella 4-2 SaiPalle. Maalit: Kerman, Banham, Koho, Sach ja IFK Z 2.

edit: lukemilla mitään väliä kunhan kolme pistettä kilahtaa tilille.
 

uule

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa.
Uskoisin että IFK tulee kovalla sykkeellä Kisaspuistoon ja hallitsee peliä. SaiPa pistää kovasti kampoihin sytyttää varmasti Lappeenrantalais yleisön kovaan huutoon. SaiPa on ennenkin pelannut kotona hyvin juuri Hifkiä vastaan ja yleisön mylvintä siivittää SaiPan niukkaan voittoon 4-3. Maalit: Sachl, Vänttinen , skyttä ja Banham.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Perinteisesti Hifkillä on aina ollut vaikeaa Kisapuistossa, ja tahti jatkuu tiistainakin, sillä meidän puolivaloilla pelaava jengi ei ole vielä löytänyt itsensä. Ennenkuin meidän ykkönen on omalla tasollaan, ei voittoja saada kuin satunnaisesti. Valitettavasti joudun veikkaamaan 3-1 isännille. J Ruutu tekee ainokaisemme.
 

theref

Jäsen
Viestin lähetti Tinke-80
Tuleeko tämä mistään netti-radiosta livenä?

- Tinke-80

Kyllä se Taurun Eero taitaa sitä perinteiseen tapaan Iskelmällä selostaa.

Selostuksen oikeellisuuteen en halua henkilökohtaisesti ottaa kantaa enkä ottaa siitä vastuuta.

"Skyttä, Banham, ja siellä se JYPin ensimmäinen maali sitten on, voi voi."
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK saapuu Lappeenrantaan huomenna vieraspeliin. Jotenkin on sellainen tunne, että tästäkään pelistä ei tule helppoa voittoa HIFK:lle.

SaiPa-HIFK peleissä on usein tapahtunut erikoisia asioita:

#1: Jan Caloun ja Ismo Lehkonen istuivat 3. erän pukukopissa, kun Calounilla oli joku asia niin pielessä, että ykköskoutsimme täytyi pitää Janille seuraa, eikä johtaa peliä. SaiPa kiitti ja voitti 6-2.

#2: The Alpolla oli selkä kipea, eikä hän päässyt mukaan ensimmäiseen, eikä toiseen erään, kolmannesta puhumattakaan. Rindell toimi Alpon sijaisena. Taas pisteet jäivät SaiPalle, 2-1.

#3: Jarkko Ruutu teloitti katsojan jo lämmittelyn aikana. Tarkka kuti lensi katsomoon, suoraan katsojaa päähän. Katsoja ei kai lopulta saanut pysyvää fyysistä vammaa. Poliisi suoritti esitutkinnan, mutta syytettä ei nostettu, vaikka Jarkko oli tuijotellut katsojaa "pahalla silmällä" ennen laukausta. Ottelun tulosta en muista.

Jarkko Ruutu ja muu HIFK saapuvat siis huomenna Lappeenrantaan. Pelistä toivon kolmea pistettä HIFK:lle. Ennustetaan HIFK:n voittoa 3-2.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Viestin lähetti Johannes

SaiPa-HIFK peleissä on usein tapahtunut erikoisia asioita:

#1: Jan Caloun ja Ismo Lehkonen istuivat 3. erän pukukopissa, kun Calounilla oli joku asia niin pielessä, että ykköskoutsimme täytyi pitää Janille seuraa, eikä johtaa peliä. SaiPa kiitti ja voitti 6-2.


Tuo peli on muistissa, kun taisi janinalla olla "lievä asennoitumisongelma". Korjatkaa joku jos taas ihan puutaheinää tänne kirjoittelen, mutta muistaakseni taisi olla joku Machulda joka sinä iltana rankaisi IIÄFKOOTA neljällä tehdyllä maalilla? Ei muistaakseni jamppa ollut vielä kauaa edes ollut saipan rosterissa?

Vähän aiheen vierestä, mutta kun tuo IIÄFKOO on aina yhtä sytyttävä vastustaja ja jotain pientä puukonvääntöä piti yrittää. :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Sellainen tutina on, että muutaman päivän tauko otteluissa teki hyvää HIFK:lle. Rivit on saatu järjestykseen ja ketsuppipullo aukeaa vihdoinkin. HIFK siis vie pisteet 2-5 tuloksella. Ykkönen herää ja tekeekin HIFK:n maaleista neljä. Harkinsille se vakiot 0+4. Muistakaa lappeenrantalaiset ottaa kypärät mukaan, Jakke is back ;).
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Jees, saadaanpahan taas hyvää kiekkoa Lpr:ään. Ei millään pahalla Pelicansin ja Ilveksen pelityyliä vastaan, mutta kyllähän HIFK-matsit ovat aina eri luokkaa.
HIFK sopii SaiPalle vastustajana, koska se liikkuu lujaa, ja pakottaa SaiPankin liikkumaan. Joskus kun vastustaja pelaa passiivista sumppua niin SaiPan peli menee totaalisesti sekaisin.

Kärpät-voitto antaa jätkille itseluottamusta ja pisteiden jääminen Lappeenrantaan näyttääkin tällä kertaa ihan mahdolliselta.

HIFK on kuitenkin niin kova jengi että SaiPan voitto vaatii jokaiselta pelaajalta täydellisen onnistumisen. Pitäisi ainakin pelaajien syttyä näihin matseihin.

Tulosvetoon SaiPalle 1, 2, 4 ja HIFK:lle 1, 3, 5.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Viestin lähetti Johannes
#3: Jarkko Ruutu teloitti katsojan jo lämmittelyn aikana. Tarkka kuti lensi katsomoon, suoraan katsojaa päähän. Katsoja ei kai lopulta saanut pysyvää fyysistä vammaa. Poliisi suoritti esitutkinnan, mutta syytettä ei nostettu, vaikka Jarkko oli tuijotellut katsojaa "pahalla silmällä" ennen laukausta. Ottelun tulosta en muista.
Eikös kyseessä ollut Karalahti?

HIFK sytyttää aina, toki huomenna katsomaan peliä mielenkiinnolla. Banham - Sachl saisi olla koko pelin aisaparina, kolmanneksi vaikka Nokelainen tai Hirvonen: pitäisi tuollaisella koostumuksella tulostakin tulla. Forrestilta odotan kivaa yläkulmakutia siniviivalta jossain vaiheessa. :)
 

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Satellite
Eikös kyseessä ollut Karalahti?

Ei, kyseessä oli nimenomaan J.Ruutu.

Jep, matsia odotellaan mielenkiinnolla. Nähtäväksi jää muodostuuko ottelusta kuuma taistelu, puuduttava vääntö vai lempeä hawaijikiekkoilta? HIFK:n perinteet muistaen ensin mainittu vaihtoehto lienee todennäköisin. Tosin tällä kaudella punaiset "kisut" ovat olleet SM-liigan kiltein joukkue, mikäli mittarina käytetään jäähyminuuttimääriä. Fyysisyydessä SaiPa ei pärjää, joten luistelu ja taistelu ovat sputnikkien prinsiipit. Tila ja aika pois, kuten teemaan kuuluu.

SaiPa ottaa "murskaavan" 2-1 voiton.
 

Aksu

Jäsen
SaiPa-fanin karkkipäivä tuloo. Hifk-pelit ovat usein olleet, kuten Johannes mainitsi, kohtuullisen värikkäitä ja erikoisia tapahtumia. Huomisesta odotan samaa. NHL-vahvistuksilla viritetty punanuttu pyrkii jyräämään ja ottamaan äijämäisyydellä kaukalon haltuun. Meidän kaverit pyrkii liikkumaan ja tekemään kaverin elämästä hankalan, ja toivottavasti jäähyrikkaan.

Kävi miten kävi, hyvää kiekko ja paljon kansaa lehtereillä. Alkukauden kohokohta koittaa!
 
Suosikkijoukkue
Saipa,
Innolla jo oottelen huomista SaiPa-IFK matsia. Toivottavsti Saipa jatkaa siitä mihin oulussa jäi ja pistepussi lihottuisi kolmella pisteellä. Mielenkiintoa ottelussa kyllä riittää, ifk:n tullut zidlicky ja ruutu työsulun takia. Myös IFK.n ykköskenttä kyllä' herättää mielenkiintoa, oliha se viime vuonna tehokkain kenttä sm-liigassa. Mutta tänä vuonna ei oikein vielä ole peli ifk:lla kulkenut niin hyvin kuin oisi voinut odottaa. Saipalla ei oikein vielä kotipelit ole luistanut, Ilves olisi kyllä ollut voitettavissa, ja pelicans voitettiin puolitehoilla. Huomenna onnitumisia olisi tultava jos mielee ifk:n voittaa.
Frankie-boykin vihdoinkin onnistui tekeemään saipan paidassa ensimmäisen maalin Oulussa, joten nähtäväksi jää josko huomenna kisapuistossa pääsisi näkemään Frank maalintekijänä. Varsinkin ykköskenttä on ollut yllättävän vaisu pisteiden valossa Saipasta, mutta toivoa sopii että huomenna maaleja nähtäisiin myös siltä kentältä. Huomenna se sitten nähdään. Itse pelistä odotan aika tasaista vääntöä. Mutta Saipa vie pisteet ja voittaa pelin 3-2.

Maalit: Banham 2, Kerman.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Kyllähän se niin vain on, että vaikkei ihan männävuosien IFK:n tapaan sytytäkään niin eniten tästä liigasta iso punainen kissa luo mielenkiintoa. Aina on jotain mukavaa tapahtunut näin ryminäkiekon kannattajan silmillä katsoen, mukavasti kovia taklauksia ja tunteidenkin paloa. Lisäksi kun SaiPakin tuntuu aina syttyvän yleisön tapaan, voi odottaa tasaista matsia. Joskus tosin pieniä repeämisiä on tapahtunut, muistuu mieleen muutama kausi sitten kun muuan Pasi Nielikäinen rokotti SaiPaa ottelun loppuhetkillä kohtalokkaasti. Olin jo silloin kaikkea muuta, kuin antipasi, joten ne oli hienoja hetkiä vaikka väärässä tiimissä pelasikin.

IFK:n Toni Söderholm lupasi (kieli poskessa?), että tällä kaudella IFK tulee olemaan jäähypörssin kärjessä. Odotan myös tiettyä otetta tuon suhteen huomiselta. Ylilyöntejä, ryminää ja jäähyjä, kiitos. Se on viihdettä minun makuuni.

Veikataanpas taas, kun niin hienosti meni tuo Kärpät pelinkin veikkaus (hitto, kun jäi tulosvetolappu laittamatta).

5-3. Maalintekijöillä ei mitään väliä, kunhan pisteitä jää Lappeenrantaan.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti punaiset_lasit
Sellainen tutina on, että muutaman päivän tauko otteluissa teki hyvää HIFK:lle. Rivit on saatu järjestykseen ja ketsuppipullo aukeaa vihdoinkin.

Ja **tut ne mitään herää. Tai jos herää niin sitten ainakin taas kotiluolassa maitoillaan, se kun on niiiiin kamalaa pelata omien fanien edessä. Nuoria poikia pelottaa. Varsinkin kun koko hallissa on hiljaista kuin kirkossa, aina. Tunnelmaa nähtykään moneen vuoteen.

Ei mitään jakoa, Saipa vie näytöstyyliin 5-0 ja pelin jälkeen Kiva-Harri sekä Kiva-Hannu kertovat miten olivat tyytyväisiä positiiviseen ilmeeseen pukukopissa peliä ennen. Iltani pelastaa Nicce tekemällä 2+2, Viitaluoma tekee hattutempun.

Ja täytyyhän nyt edes jonkun pisteautomaatin pitää huolta siitä että Pelicans ei jää tänäkin vuonna liigan jumboksi. Pitkästä aikaa meillä on siinäkin hommia. Vielä kun hommataan TRuutu ja OJ joukon jatkoksi, niin siinä meillä onkin sitten oikein kunnon tähtisikermä joka edelleen häviää joka helvetin ö-divarin perunanseivästäjä-porukalle, eikä ikinä tule voittamaan kertakaikkiaan yhtään mitään.

Sorry ei voi mitään purkaukselle. Kun tämmöisen helvetti kaiken mahdollisen häviävän scheisse-porukan kanssa on joutunut elinkautiseen, niin täytyy edes purkaa pahaa oloa.

Onnea Saipalle pisteistä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Voi Carlos, veliseni, ei HIFK sinua noin helpolla päästä! Juuri silloin, kun tappio olisi selkein jatkumo, joukkue rykii itsensä tasolleen, jopa ylikin ja paukuttaa rökälenumerot. Ja luulet hetken, että tästä tämä lähtee! Olen n. 90% varma siitä, että tiistain ottelun HIFK voittaa ja luulenpa, että vieläpä aika suurin numeroin. Tämä ei ole mikään epäluottamuksen osoitus Saipalle, HIFK voittaisi tiistaina, vaikka pelaisi Oulussa. Mutta torstaina Oulussa HIFK ei voita.

2-6, Jakke avaa pistetilinsä. Muuhan siinä ei oikein kiinnostakaan.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
IFK on viime vuosina todellakin ollut se joukkue joka tuntuu kiinnostavan Lappeenrannassa(kin). Toivottavasti myös huomenna Kisapuisto pullistelee. Huomisen ottelun merkitys on kohtuullisen suuri myös muutoin kuin urheilullisesti. Tuolla ottelulla on mahdollista paikata noita välisarjan otteluita, jotka ei välttämättä vedä edes budjetoitua katsojamäärää.

Mitä sitten kaukalossa tulee tapahtumaan? Niin vaikea etten edes yritä arvata. Kaikki "7-1":n ja "1-7":n välillä on mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ahistaa jo nyt. HIFK 'hakkaa päätä seinään' ja SaiPan Jamo torjuu 60 kutia. Voittaja-Stathos toisessa päässä 8 torjuntaa. Ainoastaan Kurvinen saa kiekon verkon perukoille, joten SaiPa tyylittelee 4-1, viimeinen tyhjiin.
Pelin jälkeen valmennusjohto ei ole huolestunut, koska 'luotiin paikkoja'. Hirsot, vihkot yms junnut. 0+0=0. Mutta ehkä ensi kaudella...
Oulussa menee paremmin, mutta siitä omassa otteluketjussa...
 

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
0-2, Davelle kauden eka nolla, 18 torjuntaa. Jamo 34 torjuntaa. Eka maali 46. minuutilla Pärä Harkinsin syötöstä läpi ja verkko heiluu. Rudi tyhjiin vikalla minuutilla.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
No hätä. Varma voitto, koska IFKin strategia on selkeästi aloittaa kausi vierasvoitoilla, koska uudet vahvistukset vetävät Jäähallin "täyteen" kotona muutenkin.

Sitten kun ei enää uusia vahvistuksia ole tulossa (joskus tammikuussa) niin sitten voidaan mahdolliseti jo voittaa muutama myös kotihallissa ettei ylesökeskiarvo liikaa pääse tippumaan.

0-7 ja Penalle patsas!
 

Wolves

Jäsen
Viestin lähetti Johannes
SaiPa-HIFK peleissä on usein tapahtunut erikoisia asioita:

#1: Jan Caloun ja Ismo Lehkonen istuivat 3. erän pukukopissa, kun Calounilla oli joku asia niin pielessä, että ykköskoutsimme täytyi pitää Janille seuraa, eikä johtaa peliä. SaiPa kiitti ja voitti 6-2.


http://www.esaimaa.fi/arkisto/vanhat/1999/12/01/urheilu/index.html

Viestin lähetti Johannes
#3: Jarkko Ruutu teloitti katsojan jo lämmittelyn aikana. Tarkka kuti lensi katsomoon, suoraan katsojaa päähän. Katsoja ei kai lopulta saanut pysyvää fyysistä vammaa. Poliisi suoritti esitutkinnan, mutta syytettä ei nostettu, vaikka Jarkko oli tuijotellut katsojaa "pahalla silmällä" ennen laukausta. Ottelun tulosta en muista.

3-4 HIFK:lle http://www.toikkis.net/hifk/matsit/141198.htm

Korjatkaa, jos on väärä päivämäärä. Jotenkin päähän on jumittunut tuo marraskuinen ilta. En löytänyt netin maailmasta juttua tuosta Ruudun tapauksesta...harmi
 

Aviator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idän ihme SaiPa
Viestin lähetti trumppa
Ahistaa jo nyt. HIFK 'hakkaa päätä seinään' ja SaiPan Jamo torjuu 60 kutia. Voittaja-Stathos toisessa päässä 8 torjuntaa. Ainoastaan Kurvinen saa kiekon verkon perukoille, joten SaiPa tyylittelee 4-1, viimeinen tyhjiin.
Pelin jälkeen valmennusjohto ei ole huolestunut, koska 'luotiin paikkoja'. Hirsot, vihkot yms junnut. 0+0=0. Mutta ehkä ensi kaudella...
Oulussa menee paremmin, mutta siitä omassa otteluketjussa...

Taitaa olla Kuokkanen maalissa, mutta kyllähän nuo 60 torjuntaa ja 1 päästetty maali kelpaa, kunhan kotijoukkue onnistuu useammassa.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
´Parempi arvostella etukäteen kaikki.
-Tosi surkeat tuomarit
-Älytöntä kahvausta
-Ykkönen jäässä
-Miksei otettu aikalisää ja Davea pois?

Milloinkohan viimeeksi on täydet pisteet lähteneet Lappeesta?
Muistan ainakin yhden 1-7 matsin joskus viime vuosituhannella.Sakke oli vielä silloin maalissa.
 

vallu#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Le Banner
´Milloinkohan viimeeksi on täydet pisteet lähteneet Lappeesta?

Maaliskuussa 2002 eli parin viime kauden aikana HIFK ei ole Kisapuistossa juhlinut ja toivotaan ettei niin käy nytkään.

Luultavasti tiukkaa ja tasaista vääntöä luvassa. Harmittaa vaan niin hemmetisti ettei pääse peliä paikan päälle seuraamaan vaan joutuu turvautumaan radioon. SaiPa ottaa ottelusta kolme pistettä loppunumeroin 3-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös