SaiPa - HIFK ti 28.3.2006

  • 29 034
  • 209

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen reippaat pojat
Jos jotain eilisen matsin otteluvalvojan kommenteista on luettavissa niin tänään Henriksonille on annettu ohjeeksi ottaa tarkkaakin tarkempi tuomarilinja. Molemmat joukkueet joutuvat varmasti tänään istumaan pytyssä paljon. Ottelu tullee ratkemaan hermokontrolliin. Veikkaan että tässä matsissa pelataan täysillä kentällisillä yhteensä alle 15min.
Tänään kääntyy reki ja kauden keskenäisten kohtaamisten saldo on sarjan jälkeen HIFK:n hyväksi 7-4.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
kauppatieteilijä kirjoitti:
No Saipa ottaa yhden voiton tänään ja toisen Lappeenrannassa...sarja 4-2 HIFK:lle

Miten arvioisit seuraavan Helsingin ottelun päättyvän tässä skenaariossa?

Muuhun huttuun ei viitsi edes kommentoida.
 

Tulppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Bon kirjoitti:
Tänään kääntyy reki ja kauden keskenäisten kohtaamisten saldo on sarjan jälkeen HIFK:n hyväksi 7-4.
Silläkin uhalla että menin virveliin tässä:

Et voi olla tosissasi:Tuollainen SaiPan nousu edellyttää kyllä viimeistelyn parantumista todella paljon. Paikoista on tehtävä maalit. Muuten paria pykälää parempaa joukkuetta, kuten HIFK selvästi SaiPalle on, ei ole mahdollista voittaa.

En jaksa kirjoitella tänne kesälomilla, joten toteanpa nyt jo valmiiksi, että mukava oli kuunnella ja katsella SaiPan edesottamuksia tällä kaudella. Peli oli paikoin ihan mallikelpoista mutta valitettavasti sitten ratkaisukohdissa jäädyttiin kuin se kuuluisa käpy. Eikä kannustuksen puutteestakaan ole tällä kaudella valitettu. Entäpä yleisökeskiarvot? Näille löytyy varmasti vielä ihan omatkin ketjunsa mutta tulipa vain mieleen. Hyvältä on näyttänyt joka saralla tällä kaudella; kunpa ihan kaikkia pelimiehiä ei ensi kaudeksi menetettäisi rahaseuroihin ja hyvät kaappaukset mallia Rob Zepp jatkuisivat myös tulevaisuudessa.

Illan pelistä sen verran, että vauhtia toivottavasti piisaa. Enkä halua kenenkään hakkaavan tai muuten satuttavan ketään, pysyttäydytään tässä jääkiekossa vain, jookosta?
 

hylsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Bayern München, Lennart Petrell
tiki10 kirjoitti:
Hei,

Millä ohjelmalla ton pitäisi toimia? Mulla tulee erroria Winampilla ja RealPlayerilla?!? Vai toimiiko se vasta kun peli alkaa?

Joo, toiminee vasta kun peli alkaa.
 

JJ IFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland
Onnittelut L-Rantaan voitosta, tällä kertaa teidän vuoro! :)

Eiköhän pistetä sarja poikki torstaina, ettei mene liian jännäksi?
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hahaa! Loistavaa SaiPa! Osoitettiin, että ei meitä ihan puhtaalla pelillä jyrätä kumoon. Pelit jatkuu ja pieni toivo elää. Mahtava juttu, että voittaakin osataan vielä.

Näin muuten kestovitutuksen aikana edes joku asia hieman saa hymyä suunpieleen. Kiitos siitä SaiPa.

Tästä on ihan hyvä jatkaa.
 

dingus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Chicago Blackhawks
Perkele täällä on parempi mieli kaikilla kun SaiPa voitti, kukaan ei ole vielä vittuillut yhtään.

Jotenkin on vaan NIIN ironista tuo voittomaalin tekijän nimi nähdä tuolla...

Kiitos tästä hyvänolontunteesta SaiPa, ja lisää bensaa liekkeihin!
 

hylsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Bayern München, Lennart Petrell
#12 kirjoitti:
Oho. Melkoinen yllätys, mutta näyttäisi siltä että kyseessä oli Sheddenin taktinen veto. Välieriin ei kertakaikkiaan voida mennä ilman avainpuolustajia Saarinen-Schnabel. Näin saatiin yksi lisäottelu alle ennen tosipelejä.

Heh.

Onnittelut SaiPalle, parempi voitti tänäänkin. Torstaina kotona sarja sitten poikki, ettei mene liian tiukille. Vihko sai edes vähän annettua takaisin, varmasti erittäin tärkeä maali Joonakselle.
 

iamthelaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa & New Jersey Devils
Hienoa Saipa! Tiukkoja pelejä on ollut ja vihdoin se ensimmäinen voitto tuli. Otteluvoitot 3-1 ja sarja jatkuu siis torstaina Helsingissä. Kyllä tämä voitto hieman piristää tätä vitutusta mikä tuli näistä kolmesta tappiosta. Toivotaan, että torstainakin Saipa pystyisi jollain ilveellä puristamaan voiton.

Itse en ollut paikalla tätä ottelua näkemässä, niin kertokaahan joku että mitä herrat Kudroc ja Schnabel ovat riehuneet ?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Torstaina nähdään Nordiksella, hienot pelit jatkuvat. Täytyy kyllä myöntää, että minustakin on hieman koomista, että tänään voittomaalin teki Joonas Vihko.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Hyvä Saipa! Pitäisi kyllä tämän sarjan olla 2-2, niin menisi jännäksi, mutta voittoa vaan hakemaan seuraavasta matsista!
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Karjalaan

No niin siinä sitten kävi. Tätä pelättiin vaikka muuta toivottiin. Varmasti oikeudenmukainen voitto, ainakin edellisten ottelujen perusteella. On se vaan niin vaikeaa laittaa aina sarja poikki.

Uutta matoa koukkuun, Nähdään torstaina Nordiksella.
 

Juulia

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa. Sympatioita ei muille heru...
Aijai. Kyllä nyt hymyilyttää, kun meikäläisen toive otettiin huomioon. Eli pääsen vielä yhden pelin ainakin paikan päältä näkemään. Taisi olla aika SaiPan hallintaa kolmas erä. Lopussa sitten punapaidatkin yrittivät sitä tasoitusta. Tästä on hyvä jatkaa torstaina ja sitten lauantaina... Ja se seitsemäs ottelu sitten Helsingissä sunnuntaina, vai maanantaina. No, nähtäväksi jää, kuinka tässä lopulta käy.

Hyvää yötä vaan kaikille, täällä raportteja tiukasta pelistä odotellessa...
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
#12 kirjoitti:
Oho. Melkoinen yllätys, mutta näyttäisi siltä että kyseessä oli Sheddenin taktinen veto.

Nojaa, eipä ollut mikään ihmeellinen yllätys. Jokainen matsi olisi voinut kääntyä kumminpäin vain, varsinkin ensimmäinen peli landella. Nyt oli vain SaiPan vuoro. Ja toivottavasti IFK on tulevissa peleissä yhtä ylimielinen kuin IFK:n kannattajat veikkaillessaan Sheddenin taktisia vetoja parin runkopakin takaisin saamiseksi välieriin. Vaikea tosin uskoa SaiPan nousuun (lähes uskomaton temppuhan se olisi), mutta on niitä ihmeitä ennenkin tapahtunut..

edit: taisikin olla huumorilla heitetty läppä, enpä tajunnut ensi lukemalla tutkia viestin asiasisältöä. Sori.

Ja nimim. bates jos satut lukemaan, että uskon kyllä muutaman luotettavan silmäparin tilannekuvaukseen Laakkosen leikkaus-rikkeestä. Hyvä kun ei käynyt pahemmin, jalkoihin heittäytyminen taklaajan tullessa kohti on typerää ja vaarallista joka tapauksessa, kai sä nyt sen tajuat? Multa meni tosin ohi tuo allekirjoitus-juttu. Siis miten Pasi Nielikäisen kieli poskessa heittämä lentävä lausahdus, joka sai naureskelemaan, liittyy mitenkään mihinkään mitä minä tälle palstalle kirjoitan?
 

vallu#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitos SaiPa! Piristi kummasti kun tuli edes se yksi voitto! Kyllä SaiPa on sen jo ansainnutkin noilla otteillaan. Mutta mikä siinä on, että ne toiset erät ovat niin pirun hankalia ja niissä tunnutaan virheitä tekevän enemmän kuin tarpeeksi? Torstaina taitaa Nordis kutsua allekirjoittanutta. Saa nähdä minkälaisen piristysruiskeen tämä voitto SaiPan pelaajille antaa ja nähtäisiinkö Lappeenrannassa vielä tänä keväänä playoffskiekkoa? Torstaina huutamaan IFKn punaiset suohon! Todella harmi, että Kudroc on poissa torstaina. Kyllä v.....ttaa tämä kukkahattulinja, että tappelusta aina pelikieltoa ja muuten sitten saa suunnilleen tappaa vastustajan ennen kuin pelikieltoja annetaan.
 

Illu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal
Onnea Saipa. Olette olleet selvästi aktiivisempia. Toivottavasti torstaina täällä sama lento jatkuu. Täytyy lähtee katsomaan livenä.
 

IFK4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Näin saatiin vielä yksi lisäottelu tähän mielenkiintoiseen ottelusarjaan. Onnittelut Saipalle, aikaisempien otteluiden perusteella ansaittu voitto Lappeenrantaan.

Torstaina sitten selvitetään tie välieriin !
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Onnea SaiPa!

Onnea voittajille. Perhana, kun olin jo toivonut torstaista jääkiekkosta vapaata iltaa. No pitänee taas hallille raahautua. Jos IFK aloittaisi pelin jo ekassa erässä?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Olisihan se ollut ihme, jos Saipa ei olisi onnistunut yhtään peliä voittamaan, kun kaikki ottelut ovat kuitenkin olleet pelitapahtumiltaankin tasaisia, numeroista puhumattakaan. Hieman liian myöhään kuitenkin voitto tuli, sillä rehellisyyden nimissä on sanottava, että Saipan jatkopaikka on kyllä sellaisen keskisuuren ihmeen takana.

Taitaa tulla 5. ottelu televisiosta, sillä tänäänhän oli Blues-Kärpät ja toisaalta Tappara ja Ässät pelaavat varmuudella vielä lauantainakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös